Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:00:10

LOGOUT.hu

Diablo II Classic és Resurrected Alapok:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4951) mcsabee válasza icons (#4950) üzenetére


mcsabee
senior tag

1. Duál sorcot semmiképp sem ajánlanék... Csinálj pure lightost, mercre egy infy, azt csók a családnak.

/e: Most látom, hogy már van infy-d, mibe raktad, hogy csak 1k-t sebez a merced?????????????

2. 105 FCR azért kell, mert relatív könnyen elérhető, és gyorsabb, mint a 63 FCR-es BP.

3. Ha MF-elsz, akkor előbb-utóbb összegyűlik a pénzed, namármost, ha ilvl 99-es itemeket akarsz gamblézni, akkor kell a lvl 95. De a drop tudtommal nem függ össze a szinteddel, mivel az az alvl-ből, a leütött mob lvl-jétől, valamint az MF-edtől függ, hangsúlyozom, szerintem!

4. MF-nél nincs felső határ, akár több ezer is lehet, ha összetudsz szedni annyit. Ezren ezer félét mondanak vele kapcsolatban, van aki 100-ra esküszik, van aki 200-ra, de van aki 400 alatt meg sem áll, van aki még többre, én javarészt azt hallom, hogy 300 körül kell megállnod. Bővebben a témáról [ITT] és [ITT] tudsz tájékozódni.

Egyébként könnyen kitapasztalhatod, 2 napig csak 400 MF-fel tolod, aztán 2 napig 300-zal, aztán 200-zal, és így tovább, ahol érzed a jó dropokat, ott van a jó határ.

[ Szerkesztve ]

Stay a while and listen...

(#4952) mephi666 válasza mcsabee (#4951) üzenetére


mephi666
nagyúr

infy az én mercemnek is kellene, mert hell-en eléggé izzaszt a sok cold immun :( az a 2 ber eléggé megijesztett... milyen áron van most? fg-vel nem szórakoztam még, inkább pgem/hr/item csere ment... az infy töri hellen is mindenki lightning immjét? :U (rég játszottam, na...) lehet, hogy megérne egy respect, mert jól kihúzva elég kemény a chain lightning...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#4953) mcsabee válasza mephi666 (#4952) üzenetére


mcsabee
senior tag

Nem mindenkiét, pontosan nem tudom a receptet, de akinek talán 130%, vagy 140% körül van, azokét már nem tudja. Lövésem sincs, hogy milyen áron megy barterbe, de fg-ben olyan 700-750 fg körül van a ber atm.

Stay a while and listen...

(#4954) icons válasza mcsabee (#4951) üzenetére


icons
addikt

Bocsbocs, elírtam, csak Insight-om van... Egy kis különbség van a kettő között... Infi a cél, azzal kb bármilyen sosoval darabolnék..

És az a baj, hogy infi nélkül eléggé meg vagyok lőve. Sok helyre jó a blizz, azokra nagyonis (5kval...), de ahol vannak immunok, oda semmit nem ér (és a mercem ugye még gyenge hozzá).
BR ezni egyedül mivel lehet? Nekem úgy rémlik, elég kevés a light immun, egy lightos sosoval etalán van esélyem? (colddal nem, az őrzők miatt, meg múltkor w2 kb 5percig tartott, mert mercnek nyomni kellett a potikat, aztán vissza malah-hoz) Utsó hullám ugye Fire Immun, az teljesen reménytelen a mercnek, tehát maradt a light.

Köszi, azt írják itt is, hogy minél nagyobb annál jobb, de ha sokkal több időt vesz igénybe, mert cserébe gyengébb vagy, akkor gondold át :).

(egyébként miért jobb az orb blizz helyett? Blizznek elvileg sokkal nagyobb a dmgje, minden szinten, egyedül az idő miatt lehet jobb az orb, h nincsen késleltetés)

(#4955) mephi666 válasza icons (#4954) üzenetére


mephi666
nagyúr

szerintem pl. célozni jobb az orb-bal... 1.12 alatt simán szólóztam sorcival baal-t meg pit-et :K nagyjából mindenhol életképes volt még tal setben is... orb+cl-re húztam és a gömb sebzése érdekesen alakul: akin áthalad, azt rendesen megtépi... (kicsinek tűnik a kiírt damja, de használat közben elég erős) static field+orb párossal meg a bossok is gyorsan elfogynak...

egyelőre az a problémám, hogy semmi normális cuccom nincs :( hiányzik csomó resist, damred meg +skill (mf-ről nem is beszélve) neki kellene ülnöm mephit farmolgatni, hátha hullik valami értelmes végre... (pithez is még kevés vagyok)

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#4956) Mantaniro


Mantaniro
csendes tag

Üdv nektek!

Diablo 2 Median XL -el valaki játszott már?
Überbrutál lett... új skillek,setek,mobok... expansionhoz képest ez a menyország :R :R

(#4957) mcsabee válasza icons (#4954) üzenetére


mcsabee
senior tag

Mercem 2k-t damol (noneth Crown of Thieves, Corpsemonium unique armor, nagy crap, és egy noneth CV Insight), én 3.7k-t blizzel, és mindenhova elég vagyok. Andy, Countess, Summoner, Mephi, Travi, Eld, Shenk, Pindle, Baal, ezeket mind tudom ölni.

Ami light-tal damol, és van mellette Infy merc, azokkal mind lehet BR-ezni, trap assa, java ama, light sorc. Nekem személy szerint cold-dal sem tűnik nehéznek.

Egyébként nem minél nagyobb annál jobb az MF. Ha mondjuk 300% az MF-ed, akkor magic item-re 300%-kal több esélyed van, rare-re 200%-kal, set-re 187%-kal, míg unique-ra 136%-kal. Azonban, ha 350% MF-ed van, akkor a számok így alakulnak: 350% magicre (itt ugye +50% jött rá), 221% rare-r (itt ugye már csak 21%), 205% set-re (+18% a 300%-hoz képest), míg unique-ra 145% (itt már csak9% a növekedés). Csak arra akarok kilyukadni, hogy a több MF százalékosan növeli a magic item esési lehetőséget is, nem csak a unique, meg rare cuccokét.

Mondjuk 1000% MF-nél, a 300%-hoz képest így alakulnak a számok:

+ 700% magic item drop
+ 175% rare item drop
+ 146% set item drop
+ 64% unique item drop

Egy egyszerű példa, míg magic itemre 300%-on 300% esélyed van, unique-ra pedig 136%, addig 1000%-on 1000% van magicre, és csak 200% unique-ra, majdnem ötször több magic item fog hullani, mint unique, szemben a 300%-kal, ahol ugye ez picit több, mint a kétszerese.

És, ha esetleg nem lenne tiszta, az MF csak az adott típusú (magic, rare, set, unique) tárgy dobási esélyét növeli meg, mondjuk azzal, hogy neked van 1000% MF-ed, nem fog kiesni az első szörnyből 2 Tyrael. Ezáltal van egy pont, mikor már %-osan több magic item esik, mint unique, na ezt nem szabad átlépni :) .

Remélem nagyjából világos volt ^^.

(#4956) Mantaniro:

Én igen, de nem lehet Battle.net-en tolni, ezáltal részemről kuka.

[ Szerkesztve ]

Stay a while and listen...

(#4958) icons válasza mcsabee (#4957) üzenetére


icons
addikt

Hmm... A gond az, hogy csak88as vagyok, és így a mercem nem tud erősebb fegyvert a kezébe kapni. (akkor 2k körül sebezne) Úgyhogy az a BR egyre jobban időszerű...

Azt tervezem, hogy szerzek valahogy egy infinityt (elég sok cuccot össze MFeltem, remélem kijön belőlük), és azzal végre tudok rendes runokat futni. Plusz akkor már Über is befigyel, ha countesst le tudom futni végre (meg remélem nihi is meglesz).

Óóóó...köszönöm, értem, amit mondasz persze, ez alapján olyan 350körülre lövöm be szerintem az MFem... (ha kisebb az se baj...) Tehát skullyt cserélem máris Viperra...

(#4959) mephi666 válasza mephi666 (#4955) üzenetére


mephi666
nagyúr

na, pithez mégsem vagyok olyan kevés... :B alakulgat a lightning rendesen... szerencsére a merc elbír azélt a cold+light immesekkel, ha ritkán bedob 1-2t, a többit meg ledarálom szépen... eddig nem sok cucc esett: dark adherent páncél (ránézek otthon, mert lehet, hogy perfekt közeli), más meg nagyon semmi :(

pgem-ben (esetleg hr-ben) milyen árakon mennek most a következő cuccok:

tal szett darabjai?
raven gyűrű?
mara amu?
oculus?
arachnid öv?
lidless wall?
shako?

tudom, hogy egy része inkább fg-t kíván, de nem jsp-zek... :) esetleg nincs valami fölös cuccotok ezekből? igényt tartanék rájuk, ha jó érte a pgem/hr...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#4960) Barados


Barados
tag

Valaki eltudja nekem mondani, hiogy mik az újítások az 1.13-as patch-en a régihez képest?

Előre is köszönöm :)

" A valósággal csak az a baj, hogy nincsen hozzá háttérzene . . . kérdés: átérzed-e?

(#4961) icons válasza Barados (#4960) üzenetére


icons
addikt

Ha tudsz angolul, akkor keress rá, ott pontosan le van írva.

Ami én tudok:
sok bug javítja lett
akara-nál lehet a statjaidat és skilljeidet reseteltetni, aztán az összes "pontot" újra elosztani
egyes ellenfelek dobnak essence-ket, amiket (andi, mefi, nemtudom most a többit, de mind főellenségek) összegyűjtve tudsz 1 skillt/statot resetelni.

Ezek, amik számomra is fontosak, de ennél sokkal több van azért :)

(#4962) mcsabee válasza Barados (#4960) üzenetére


mcsabee
senior tag

ITT a teljes patch notes.

Fontosabbak:

- Andy/Duri, Mephi, Diablo, Baal, dob egy-egy essence-t, ha ezeket összecube-olod, akkor kapsz egy tokent, amivel tudod resetelni a statjaid és skilljeid. Ugyanezt adja az Act 1 Q1 is, amit Akaránál lehet beváltani.
- Dupe elvileg fixálva lett.
- Nincs TPPK.
- Nincs UT lvl.
- Megnövelték a HR-ek esési esélyeit.
- Néhány item neve narancs színű lett, például kulcsoké, rúnáké, és az essence-ké is.
- A '-nosound', '-window', and '-windowed hozzá lett adva.
- A Paladin Battle Hammer skilljére vannak immune-ok, többek között a Baal előtti második hullám.

Stay a while and listen...

(#4963) Cyberbeni válasza mcsabee (#4962) üzenetére


Cyberbeni
addikt

-nosound és -ns (ugyanaz)-t senki ne használja, mert akkor az átvezető videóknál kilép. legalábbis nálam így volt, szóval ha valakinek ilyen gondja van, akkor lehet hogy ettől.
Tud valaki egy jó hero editort mondani? Olyan kéne, ami megy win7x64-en és van hozzá item pack (unigue/set/rúnák meg socketes cuccok), mert amit találtam, az nem akart elindulni :S

(#4964) mephi666


mephi666
nagyúr

na, tegnap ráálltam szólózni nightbaal-t: kb 10-szer lefutottam a shenk+eldritch+baal kört sorcival... gyengültem, mert 1-2 boltolással együtt kb 4-5perc egy kör :( de szinte semmi nem esett: ik cipő-t meg spectral shard-ot leszámítva... viszont pénz az jön, de 1.5millából semmi normális ring/amu nem jött gamble-ön... kevés az a 66-os area level, de a tal szett nagy része eshet és bízok a mázliban... párezer kör alatt ki kellene gyűlnie :B

hell-en eddig csak shenk+eldritch köröket megyek, mert az ősökhöz még gyengének érzem magam tescós cuccban... viszont a 80-81-es area level meg a gyors körök miatt próbálgatom, hátha hullik valami...

a hasznosabb cuccokat beírkálom ide és ha valakinek valamire igénye lenne, szóljon :) valahogy nincs szívem eladni a kisebb unique-okat sem, hátha valakinek jól jön...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#4965) mcsabee válasza mephi666 (#4964) üzenetére


mcsabee
senior tag

Nekem kell egy Ber rúna, rakni akarok CoH-ot, meg Ohm is kéne CTA-hoz ^^.

Egyébként érdemesebb szerintem hellen Mephi-t ölni. Glitch-csel könnyű kinyírni a kis szemetet. Gambléhoz magas szint kell, nem tudom hányas vagy, de 90+ nem árt hozzá.

Ha esik valami Tal cucc majd nem dobom ki (persze gondolom amu, meg armor ami neked leginkább kéne, azok a húzósabbak).

Stay a while and listen...

(#4966) mephi666 válasza mcsabee (#4965) üzenetére


mephi666
nagyúr

köszönöm előre is... egyelőre bármelyik darabjának örülnék... 2ber nekem is kellene infy-hez... a ládámban pihen egy jóféle polearm hozzá, már "csak" a rúnák hiányoznak :( most a mercnek adtam egy kelpie-t (az is esett, most ugrott be), ami kimondottan jó boss-ok ellen, mert úgy belassítja őket, mint malackát a szembeszél :)

a ber-nek iszonyúan rossz a dropja... nem tudom, mennyivel módosították a hr-ek dropját 1.13-mal? eddig nem sokat éreztem belőle...

ui: egyébként vicces, de néztem, hogy nightbaal-nál jobbak a dropok a hiányzó cuccokra, mint hellmephi-nél... meg ott vannak lister-ék is... :) csomó cucc nem eshet, de amik első körben kellenének, azoknak jobb a dropja... meg mellesleg jobban is halad... és csak ritkán dob be olyan kis csontgenyákat, amik nighton is tudnak szívatni :) durance of hate-ben meg elég gyakoriak a kis rohadékok... hellen elég egy rosszul irányzott lövés és a visszakapott fizikai dam lekapja a kb. 1000hp-t elég gyorsan...

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#4967) Cyberbeni válasza mephi666 (#4966) üzenetére


Cyberbeni
addikt

nekem igazából már csak egy 4 sox eth giant thresher meg 2 ber meg egy ist hiányzik az infinitiből :D ma esett egy mal arreat plateaun, meg egy spectral shard is akörül, hell baalból meg egy sigon pajzs hell baalból.
amúgy ha baal előtt kilépek a partyból, és úgy öljük meg baalt, akkor több xpt kapok?
amúgy lehet hogy peace rw-ből kapott valkyre azért tűnik el egy idő után, mert nincs meg alapból a skill? (nem sebződik semmitől, úgy tűnik el)
amúgy még kéne egy +2 ama skilles walkyrie, abba beleraknám a 15ias jewelemet, és akkor meglenne a 8fpa thunderstroke-al.

[ Szerkesztve ]

(#4968) mephi666 válasza Cyberbeni (#4967) üzenetére


mephi666
nagyúr

tegnap csak úgy hullottak a sigon cuccok :( kezes-lábas-öv pottyant néhány baal-ból meg környékén... már az ideg kerülgetett... semmi normális nem esett... leszámítva egy buriza-t... :B az jó lesz az amazonnak, mert szépen fagyaszt és takarít... koponya bele és akkora mana+hp probléma is megoldva... +170% a damja... átlag alá dobta kicsit, de kezdésnek megteszi...

ma megint lesz 1-2 órám runolgatni, jó lenne már, ha esne is végre valami...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#4969) mcsabee válasza Cyberbeni (#4967) üzenetére


mcsabee
senior tag

A Baal előtti party leave-et Baal Party-nak hívják, a két, vagy négy legnagyobb szintű kilép, és ők ölik meg Baal-t, mert így sokkal több EXP-et kapnak, mintha mindenki ölné, ilyenkor figyelni kell, hogy az LH (last hit - ezért nagyon szeretik, ha van java is a BP-ben) meglegyen a party-nak, különben arra is van esély, hogy nem runolnak tovább. (ez jelenleg olyan 94-95+-os karikat jelent)

Ugyanez van Diablo-nal is, általában van egy hammer aki öli (vagy nec, vagy baba, vagy light sorc), amikor írja hogy D, vagy d, akkor a két legnagyobb szintű lefárad CS-be és kinyírják Diablo-t, de mielőtt Diablo Party-hoz csatlakoznál, meg kell kérdezni, hogy van-e üres hely. (97+ only)

Nihla-nál is hasonló a téma, csak oda maximum ketten mennek le, és azt is meg kell kérdezni, hogy szabad-e joinolni. (98-as karik jönnek ide)

Stay a while and listen...

(#4970) for3l válasza Cyberbeni (#4967) üzenetére


for3l
senior tag

baal-nél a magas szintű karik (általában 94+ mert ott már van értelme) csinálnak baalparty-t (röviden: bp). lehet 4személyes, 2 személyes vagy 1ember magában (a 3 bugos), és ilyenkor a bp-ből vki üti az lh-t (last hit, ez számit mindennél xp, mf stb...) és igy a bp kapja baal-ből az xp-t.

ooohhh.. megelőztek! :O :D

csabee, hogy haladsz? nekem 96 lesz ezen a hétvégén.

[ Szerkesztve ]

(#4971) mcsabee válasza for3l (#4970) üzenetére


mcsabee
senior tag

Sehogy, kb 1 hete alig játszottam mert masszívan melóznom kell, még mindig 94-es vagyok, talán jövő hét elejére meg lehet a 95, de akkor hétvégén nagyon bele kell húznom, hogy kifussak minden elmaradt melómmal, amiket a reset miatt sajnos hanyagoltam ^^.

Stay a while and listen...

(#4972) Cyberbeni válasza for3l (#4970) üzenetére


Cyberbeni
addikt

pub baalrunokban simán bejátszható egyedül már lvl90-en is. ha nincs ott másik javazon, akkor 99.9%, hogy enyém a lh. legalábbis eddig mindig jött belőle rendesen az xp.
nincs senkinek 2 amazon skilles valkyrie sisakja? még a game elején kb kaptam egy 1est freebe, meg utána találtam is egy 1est, úgyhogy most rare circletet használok, de az nem ad frw-t meg fhr-t. (így egyel kisebb fhr bp van meg, és lassabban futok)
most sajna nihla megölt, mert nem vettem észre h light immune volt, és frankón belementem egy ce-be. úgyhogy most még hanyagolom nihlat, mert kevesebb xpt ad, mint br, meg könyebb meghalni, meg egyébként sincs natures peaceem.

[ Szerkesztve ]

(#4973) for3l válasza Cyberbeni (#4972) üzenetére


for3l
senior tag

jaja, pub runokba lehet nyomni (ha nincs team mondjuk és egyedül vagy) az amazonnal mint állat! én is azzal csapom éjjelente bot-diarunokban egyedül trone-t! :DDD 95-ön egy run ~1,2M xp-et ad 1-es bp-vel. ;]

valkyrie az nincs, viszont van 61all res-es kiram, ha érdekel küldj pü-t.

szerk.: ha nagyon kell az frw akkor rakj be aldur csukát. pvp javakon is az van, szal nem rossz cipő.

[ Szerkesztve ]

(#4974) mcsabee


mcsabee
senior tag

Yee, vettem egy unid torchot, 20/13 sorc lett :D . 38 FG-ért egész jó vétel ^^.

Stay a while and listen...

(#4975) Cyberbeni válasza for3l (#4973) üzenetére


Cyberbeni
addikt

most sander csuka van, de majd lassan mégegyszer újra kell statolnom, és akkor jöhet az aldur (van egy elfekvőben, és többet is érnek a statjai, meg helyettesíti a fire resit, amit a circlettel elveszítek)
most találtam egy jót jsp-n, ha válaszol a csávó, akkor lehet megveszem. (2ama sk, 4 maek)

[ Szerkesztve ]

(#4976) Cyberbeni


Cyberbeni
addikt

gondoltam megyek egy andi kört, hát cata lvl2-ben esett egy ohm runa, gyorsan el is adom jsp-n. (egy hét múlva kb feleennyit fog érni, nekem meg nem annyira sietős, hogy legyen cta-m)

(#4977) Cyberbeni válasza Cyberbeni (#4976) üzenetére


Cyberbeni
addikt

lol, már ilyen 90fg-ért is kínálnak ohmokat. de azért sikerült 115-ért eladnom :)

(#4978) mcsabee válasza Cyberbeni (#4977) üzenetére


mcsabee
senior tag

Gz, nekem még egy hr sem esett sose :c.

Stay a while and listen...

(#4979) icons válasza Cyberbeni (#4977) üzenetére


icons
addikt

Egy hete még 200ért kelt el az enyém...

(#4980) wikings2


wikings2
őstag

most fejeződött be diablo 2 es pájafutásom :)
13:29 re lett kész a hammerpalám enivel kivéve torch hiányzott.
És screameltek :)
oda lett mindenem
14:00 óta nem tudok belépni :)
éppen árultam a faithom erre pedig bejön egy srác irja hogy 451 sct ad érte 5 öt
mondom rendben szép ajánlat mert am is arra volt szükségem bowazonhoz
erre 4ediket betett interrupted, b-netről is ledobott és most itt csücsülök accok nélkül :'(
röhej
régebben a bannolás most meg ez

Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

(#4981) wikings2 válasza wikings2 (#4980) üzenetére


wikings2
őstag

visszakaptam az egyik karim b.net től , mondván hogy lebannolták az emberkét és teljesen jogos volt a kérelmem
Csak hogy késő bánat mert sztem legalább 10 cd keye volt és már rég valami jsps accon csücsül az összes cuccom, ugyan is nálam egy se maradt :)
vicces :)

Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

(#4982) wikings2


wikings2
őstag

Esetleg valakinek nincsen elfekvőben nl karija ami átment ladderről és nem kell neki ?:S
vagy bármilyen kis segítség amivel újra tudom kezdeni az nl es életem?
Megköszönném nagyon

Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

(#4983) bolcsodal válasza wikings2 (#4980) üzenetére


bolcsodal
addikt

Miazhogy "screameltek"? :U

They drew first blood....

(#4984) wikings2 válasza bolcsodal (#4983) üzenetére


wikings2
őstag

elírtam na :D
hackeltek :)

Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

(#4985) Cyberbeni válasza wikings2 (#4982) üzenetére


Cyberbeni
addikt

miért nem kezdesz ladderen karit? mert nekem pl nincs egy nl karim sem (pont azt törölték 90 nap után, amin a jó cuccok voltak, szóval töröltem mindet), viszont ha rámírsz diabloban, akkor tudok segíteni húzni, meg sigon és egyéb low cuccokat adni.

(#4986) wikings2 válasza Cyberbeni (#4985) üzenetére


wikings2
őstag

tudnak húzni meg minden
nekem igazából az nl bowzon a lényeg amiatt csinálom csak az nl t :P
ladderem is volt 18k fb dmg s soso :S
50fg m van abból talán összekaparok egy low buildot :)
csak gondoltam sokan felszoktak hagyni nl el ladder resetkor és bevágom magam :P :D

Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

(#4987) mcsabee válasza wikings2 (#4980) üzenetére


mcsabee
senior tag

Én egy dolgot nem értek, hogy hackeltek téged? Berakott 4 tárgyat, levágott B.net-ről, és meg volt neki a kódod?

[ Szerkesztve ]

Stay a while and listen...

(#4988) Cyberbeni


Cyberbeni
addikt

mit gondoltok erről a soso-ról, nm andy runokhoz használnám úgy h bemegyek pl br mellé (még nincs kész, most fogom elkezdeni):
lvl54+
20 frozen orb
1-5 static field
5-10 cold mastery
5-10teleport
warmth
1 frozen armor

spirit kard+monarch
2*fcr, majd később mf gyűrű
random mf cuccok
+1soso sk amu/mf amu

esetleg nm anderiel megölésére jobb skilleket tudna mondani valaki? static fieldre szerintetek rakjak? mert +dmg fo-hoz vagy -mana teléhez, esetleg +manaregen lehetne helyette, és ha jól emlékszem, akkor andi gyorsan meghal fo-tól is, az több idő, meg veszélyesebb, ha közeltelézek hozzá.
mennyi fcr kell neki? (fhr az ugye 110 a 2*spirit miatt, annyi csak elég lesz)

[ Szerkesztve ]

(#4989) mephi666 válasza Cyberbeni (#4988) üzenetére


mephi666
nagyúr

andy szerintem nem veszélyes... a sorcim nagyjából a következőképp néz ki skilleket tekintve:

orb+bolt+cl max, 1-1 pont: cm, tele, warmth, static field... lm-re tettem minden egyebet, aztán majd a többi syn jön még, hogy a villám is elég erős legyen... én speciel szeretem a static-et, mert a +skillek is dobnak rajta és gyorsan "le lehet vele csattogtatni" a bossokat... mercnek meg ott a 75%-al lassító bökő, amire ha rájön még az orb effektje, akkor elég durva :) hell mephi-vel szoktam szórakozgatni, de sima ügy... egyedül a cold immesek tudnak lelassítani, mert írtam, hogy a villám még nem az igazi... +skill-ek kellenek még rá meg erősebb syn-ek...

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#4990) Cyberbeni válasza mephi666 (#4989) üzenetére


Cyberbeni
addikt

mármint én úgy gondoltam, hogy andy run only, mivel ha nincs meg a q, akkor jobban adja a cuccot. mondjuk ha lvl54, akkor az 53+5=58 skill pont és 53*5+5=270 stat pont (156-ig str, a többi vita), és az alacsony static miatt közel kéne teléznem, ami egyrész veszélyes, másrész +idő.
kezd alakulni, hogy miket kéne összeszednem egy jó kis mf-hez:
shako(lvl62, szóval lehet felejtős)/steelskull/tarnhelm
chance guards (esetleg magic/rare)
2*nagel
tal öv/goldwrap
lvl62-től gheed
ez eddig: (63% fcr bp megvan a 2 spiritből, több már az mf rovására menne)
50+40+2*30+30(+40)=180+40, természetesen ezek perf cuccokkal számolva, ennél valószínűleg kevesebb lesz.
andinak 50-es cold resije van nm-en, szóval jól jön ellene a cm.

[ Szerkesztve ]

(#4991) mephi666 válasza Cyberbeni (#4990) üzenetére


mephi666
nagyúr

na, így már értem... vagyis annyira azért mégsem :B az ha jól látom 43-as terület... andy questből nem dob rosszul meg könnyű is, de azért csak kisebb cuccok fognak hullani... nem vagyok annyira otthon mf-ben, de hellpit-ben jobban elvagyok: 85-ös terület, elvileg minden eshet ott...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#4992) Cyberbeni válasza mephi666 (#4991) üzenetére


Cyberbeni
addikt

itt a legnagyobb az esélye a soj-nak+tal/ik cuccok is eshetnek

(#4993) wikings2 válasza mcsabee (#4987) üzenetére


wikings2
őstag

engem is foglalkoztat a kérdés...
nem tudom egyszerűen nem tudtam visszalépni :S
azt tudom reálisnak vélni hogy valaki a citromailem törte fel és ott nézte meg mert b.netes passel toltam és a citromailes csak 7 darab 1 es volt :) (most már más)

Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

(#4994) mr.ki


mr.ki
aktív tag

Sziasztok! Megpróbálkoztam a virtual pc 2007-tel röbb Dio 2 futtatását ( 2-2 különböző kulcs van,ezzel nem lehet gond )

Az a gondom, hogy a virtuális gép videovezérlője nem megy át a rostán és emiatt nem indul a virtuális gépen. Ha valakinek ebben lenne tapasztalata, esetleg valami javaslata, ossza meg velem kérem szépen. Ha esetleg én találok előbb megoldást,le fogom írni ide.

Forza **Juventus* !! Nem állunk meg 3 csillagig és utána sem! 32 scudetto

(#4995) icons válasza mr.ki (#4994) üzenetére


icons
addikt

Van többféle megoldás:

D2nt progi mindenképpen kell hozzá, azt szedd le.

Nekem fel van telepítve kétszer, és más kulcs van megadva. Ez a legegyszerűbb.
Eggyel bonyolultabb:
Egyszer van felrakva, és meg lehet oldani, hogy ahhoz több kulcsot rendelsz. Nézz utána, nekem ez nem sikerült.

Ha valami nem villágos írj!

Ui.: vicces dolog, amikor egyszerre két karival runolok :) 2napja ez megy, most 40körül vannak :). Most Baalrunokat futottam, voltak necces pillanatok, de eddig csak tehénföldén haltam meg (a port környéke tele volt, és nemtudtam palával se átmenni rajtuk...)

[ Szerkesztve ]

(#4996) icons válasza wikings2 (#4993) üzenetére


icons
addikt

Van egy profilom, ahol 2db 1es szintű karakter van bent. Viszont tele vannak cuccokkal. Nem mind a legprofibb, de pl death's fathom is van köztük.

Ha érdekel, írj PMet, mondd meg, mi legyen a pass, és odaadom.

Tényleg: profilnevet lehet változtatni/törölni? Mert szívesebben használnám én a profilnevet :)

Természetesen NLról van szó :)

(#4997) mr.ki


mr.ki
aktív tag

Battle.net képes megoldások érdekelnének csak.
Mindenesetre a virtual pc 2007 nem jó megoldás. Valami okból kifolyólag nem indul el a játék, pedig egy virtual pc frissítés után már a D2 videtoesztelője talált egy 2d-s meghajtót, és pozitív visszajezést ad, mégsem indult el.

[ Szerkesztve ]

Forza **Juventus* !! Nem állunk meg 3 csillagig és utána sem! 32 scudetto

(#4998) icons válasza mr.ki (#4997) üzenetére


icons
addikt

Ha Virtual PCs megoldás érdekel, akkor menj át abba a fórumba, ott találsz hozzáértőket.

Ha nyitott vagy más megoldásra is, akkor olvasd el megint az én hszemet, és kérdezz, vagy keress rá Google-ben. Ajánlom ezt az oldalt.

(#4999) mcsabee válasza icons (#4995) üzenetére


mcsabee
senior tag

D2nt az fasza, kb reggel 7 óta sír mindenki jsp-n, hogy bannolták őket miatta, úgyhogy te is számíthatsz egy jó kövér banra...

Stay a while and listen...

(#5000) mephi666 válasza mcsabee (#4999) üzenetére


mephi666
nagyúr

ki is van írva nagybetvekkel, hogy mindenféle 3rd party software használatát ban-nal jutalmazhatják... :(

tegnap kentem kicsit a poison necro-mmal... nagyon gyalul nightmare-en... 1 pöffentés majdnem mindenkinek elég a novából... keményebbeknek meg ott a lower res és a dagger :B és még sok hiányzik ahhoz, hogy plafonon legyen a dmg: nova+explosion nincs még teljesen kihúzva...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.