Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:00:10

LOGOUT.hu

Diablo II Classic és Resurrected Alapok:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4501) Blizz


Blizz
őstag

Beast-ért mit szoktak kérni általában?

No mistakes, just happy little accidents

(#4502) icons


icons
addikt

Hello!
Legutoljára 3hónapja Diablóztam, és azóta elég sok minden kiesett... Volt pl egy nagyon jó weboldal, ahol voltak tippek a fejlesztéshez, meg egy csomó jó dolog magyarul. Fekete-piros alapú volt még anno, a menü bal oldalon volt. El voltak nevezve a fejlesztések, pl: Sharon, a pusztító barbár, vagy fene tudja...

Elkezdtem egy varázslónőt: Blizzard-ra megyek rá, de kellene mellé valami a cold immun-ok ellen, mi legyen az? Illetve az armor statikok közül melyik az, ami a legjobb (azt hiszem az, amelyik a legtöbbet fagyasztja le, aki köréd kerül). Egyáltalán érdemes erre pontot adni, vagy valamelyik tárgy úgyis megadja a képességet, nem?

Illetve mi az, ami még szükséges, és a Blizzard-hoz nem kell kifejezetten? (tehát olyan skill, ami jól jön, és erősen javallott)

[ Szerkesztve ]

(#4503) D4v3 válasza icons (#4502) üzenetére


D4v3
őstag

Erre gondolsz http://hun1.rakanis.hu/ ?

(#4504) benedekco


benedekco
addikt

van egy eredeti CD-s diablo 2-m
az autorun.inf file tartalam egy olyan sort, hogy: OPEN=SETUP.EXE, node az install cd-n ilyen file nincs...
ha az install.exe-t startolom akkor azt a hibaüzenetet kapom, hogy az eljárás belépési pontja nem található a dll-ben (Version.dll)

ez azért is fura, mert tavaj még ezzel a CD-vel ugyanezen az oprendszeren toltam a gammát, csak azóta leszedtem, most meg semmi... ha daemon tool-al futtatom akkor meg más de hasonló hibaüzenetet kapok... valakinek valami 5lete?

Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

(#4505) icons válasza D4v3 (#4503) üzenetére


icons
addikt

Nem :D, de valami ilyesmi a tartalma. Milyen jó magyar oldalak vannak?

(#4506) Blizz válasza icons (#4505) üzenetére


Blizz
őstag

[ez]

No mistakes, just happy little accidents

(#4507) icons válasza Blizz (#4506) üzenetére


icons
addikt

Nem, de köszi. Megtaláltam: http://diablo2exp.uw.hu

Nade Blizz-en kívül mit érdemes még fejleszteni? FireWallt vagy Meteort?

(#4508) pachito


pachito
őstag

Hi! Először is, elnézést, hogy offolok a totyikot, többször nem fordul elő. :R
Van itt olyan, aki vett októberi Pc Gurut? Ha igen, és úgy érzi, semmi szüksége a hozzá kapott Battleforge című kártyajátékhoz kapott kódra, és adakozó kedvében van, az legyen szíves, dobjon már egy üzenetet :)) Rendkívül hálás lennék :R

off vége, tényleg elnézést.

(#4509) Vole válasza icons (#4507) üzenetére


Vole
tag

Rendes meteorhoz nem marad eleg skilled blizz mellett szerintem.

Legalabbis nekem fire soso -m van, annak jo a meteorja, mert az egesz sor maxolva van amibol plussz sebzest kap.

(#4510) icons válasza Vole (#4509) üzenetére


icons
addikt

Hmm... Akkor lehet, hogy marad Blizz simán, de segítő, vagy valami lesz, ami öli a gonosz cold immun-okat...

Energy Shield + mana vs. Life? Melyik lehet az ütősebb?

(#4511) Vole válasza icons (#4510) üzenetére


Vole
tag

Hat nemtom, az enyem meg nincs kesz, szoval meg nem tudok biztosat, de en Vita sorcit csinaltam.

Mivel a Fire Immunokkal nekem is gondom van, ezert elkezdtem Nova -t hasznalni. Ahoz nem kell semmilyen plussz skill, csak Nova + Light Mastery -re rakni. Gyenge lesz, de static -om ugyis van, talan az elegge lehuzza majd a szornyeket hogy a Nova eleg legyen.

Mondjuk a Merc sokat segit mar most is, pedig meg semmi normalis ruha nincs rajta ( ezen is dolgozom meg :-).

(#4512) mcsabee válasza icons (#4510) üzenetére


mcsabee
senior tag

ES-sel csak mana, mivel abból vesz le az ES, ha kevés a manád, akkor kb semmit sem ér az ES, mintha nem is lenne effektus játszik be ^^.

Stay a while and listen...

(#4513) Vole válasza mcsabee (#4512) üzenetére


Vole
tag

A kerdes az volt, hogy melyik a jobb, az ES vagy a Vita Sorci.

(#4514) mcsabee válasza Vole (#4513) üzenetére


mcsabee
senior tag

Ahh télleg, benéztem, az Energy Shield + mana vs Life-ot úgy értelmeztem, hogy energy shield + mana vagy élet, vagyis es mellé mana, vagy élet kell-e :) .Szerintem egyébként vita sorc ^^.

[ Szerkesztve ]

Stay a while and listen...

(#4515) Vole válasza mcsabee (#4514) üzenetére


Vole
tag

Jah, en is Vita -ra szavaztam, szerintem jo dontes volt. A Fire Ball -om is kezd alakulni, szoval aki nem fire immun, az durvan pusztul :-)

(#4516) icons


icons
addikt

Jajam, úgy értettem, csak nem votl szépen megfogalmazva, legközelebb figyelek :).

És Assiból tűz vagy villám. Ha jól néztem ki, a villámmal magasabb a max sebzés (kimaxolásnál), a tűzzel meg az átlagsebzés magasabb.
Tűnznél viszont, ha akarok Death Sentry-t, akkor villámra is fejlesztenem kell...
Mi az, ami a Shadow Disciplines-ből muszáj? Fade gondolom jól jön, allres miatt, de ezt előre kell kigondolni, hogy milyen tárgyakat teszek rá, és szükság van-e rá. Cloak of Shadows-nak van értelme PvM-ben?
És Shadow Master Shadow Warrior-ra akkor érdemes adni, ha marad némi skill pont, nem? (akkor is persze csak az egyikre. Vagy egy pontot mindenképpen megér, hogy ne engem üssenek?)

(#4517) n_gy_k válasza icons (#4516) üzenetére


n_gy_k
aktív tag

2 életképes assa van szerintem. Ebből az egyik a ww assa, aminek inkább pvp-be van nagyobb haszna. A másik, amiről te is beszélsz a trap assa. Ennek is két fajtája van a fire és a light. Mivel hell-en sok a fire immu és ezt az ellenállást nem szedi le a csicsó infije a conv aurával, így marad a light. Érdemes kimaxolni a a legerősebb light trap skillt és azok synergyjeit. A shadow master mindenféleképp megér egy pontot, mivel az assa és az all skillek miatt így is elég nagy lesz a lifeja és így eggyel több célpont van a mobok számára. Fade-re elég szerintem egy skill, de szerintem jobb ha a magam szájtépése helyett elolvasod ezt a guildot: :) PvM Trapper

(#4518) n_gy_k válasza Vole (#4515) üzenetére


n_gy_k
aktív tag

Vita sorc egyértelműen jobb, mert ha mana + es van akkor sok manád van, de csak kb 1k lifeod, ha kifogsz egy mana burnos mobot és megcsap akkor elfogy pikk-pakk a manád és már csak az a parányi 1k-nyi lifod marad, ami nem éppen egy életbiztosítás. Ilyen szempontból szerintem egyértelműen vita sorc. Viszont ha azt nézzük a soj-ok és a frostburn miatt jóval több manád lehet, mint lifod, ami ha nincs mana burnos mob akkor elvileg tartósabb, de még soha nem volt es sosom, így ez csak az én szerény véleményem, gondoltam még leírom, annak ellenére, hogy már kaptál választ. Csak megerősítésképp..

(#4519) n_gy_k


n_gy_k
aktív tag

Áhh, megint én.. :)
Ha bnet-re 2 karakterrel egyszerre szeretnék bejelentkezni, akkor 2 cd kulcs kell, igaz?
Ha megvan már egyszer a játék és a kiegészítője eredetiben egy működő cd kulccsal akkor elég ha vásárolok mellé még 1 kiegészítő lemezt működő kulccsal vagy meg kell vennem a sima Diablo 2-t is még1x?

(#4520) icons válasza n_gy_k (#4519) üzenetére


icons
addikt

Azt hiszem vannak erre egyébként nem hivatalos megoldások, de azt a Blizzard asszem tiltja, tehát talán törlik az accountot, vagy a CDkulcsot tiltják, tehát ha huzamosabb ideig szeretnéd ezt folytatni, akkor nem éri meg.

Tipp: sztem két account kell, amihez talán elég egy felhasználó, és egy játék, de nem biztos :D Sztem próbáld ki. (ha egy felhasználóban elindítoda játékot, akárhova van telepítve, szerintem ugyanannak a játéknak fogja fel, tehát nem indítja el újból, de ezt is ki tudod próbálni, ha senki sem tudja a válszt).
Két felhasználóval viszont biztosan tudsz kettőt indítani, de már nem emlékszem ,hogy az acc CD key-hez tartozott-e. Ha nem, akkor lehet, hogy fut két felhasználóval. Ha össze vannak párosítva, akkor is elég csak a kiegészítőt megvenned.
Ergó: semmit nem tudok biztosan, csak logikai alapon ezt gondolom :)

És kösz a segítséget, szerintem elkezdek egy PvMes lighting-os assassin-t :)

(#4521) Vole válasza icons (#4520) üzenetére


Vole
tag

En mindig is BNeten jatszottam es a lenyeg, hogy nem az account nevet nezi, hanem a hozza tartozo cd key -t. Nekem is volt tobb accountom, de mind ugyan azzal a cd-key -el ugyebar.
Egy cd key -el semmikepp nem tudsz belepni ket gepen egyszerre, a masodiknak ki fogja irni hogy mar hasznaljak a key -t.

Ha mondjuk haveroddal akarsz jatszani bneten, akkor neki is kell vennie egy LOD -ot.
En ugy tudom hogy eleg a LOD kiegeszites, mert felulirja a masik key-t. Eloszor telepited ugye a D2 -t, aztan a LOD -ot, es csak utana mesz bnetre.

De mar nagyon olcson meg lehet szerezni a D2 + LOD -ot egyben, szoval szerintem erdemesebb egybol ugy venni, az a tuti. D2 lemezeket elrakhatod jo melyre, a LOD egyiket sem hasznalja a jatekhoz, csak a LOD lemezt.

(#4522) n_gy_k


n_gy_k
aktív tag

Én arra gondoltam, hogy megveszek 2 db cd kulcsot, mindkettőhöz tartozik 1-1 account és egy gépről lépek be mindkét accal. Ennek ugye megvan a maga módja, hogy-hogy lehet 1 gépről több D2-t futtatni. Természetesen 2x telepíteném fel a D2-t is más-más eléréssel. Szerintem működnie kellene. Ez megkönnyítené a cuccolást és sok mást is. (bo barb, ench soso stb.) Egy cd keyhez tartozhat több acc is csak egyszerre egy időben nem lehet fent a kettő.

(#4523) icons válasza n_gy_k (#4522) üzenetére


icons
addikt

Akkor viszont szerintem elég lesz 2db kiegészítő lemez, de kérdezd meg Blizzardékat, ők biztos értenek az ilyesmihez :DDD .

(#4524) icons


icons
addikt

Már van az, hogy nem enged be a kapun? Elkezdeném betölteni a "szervert", ott áll a srác a kapu előtt, de nem nyílna ki, hogy kijöjjön a fény belőle... Már újraindítottam a játékot, és ez nem fair tőle. (azelőtt pedig megállt a pálya töltésénél, és két fekete sarok volt, amit le is fotóztam, és ez neten nem szép dolog tőle... És a szörnyek is lefagytak...)

(#4525) n_gy_k válasza icons (#4524) üzenetére


n_gy_k
aktív tag

Szerintem piszkoskodik a server.. :U Várd meg míg helyrehozzák blizz-ék.. :)

(#4526) icons válasza n_gy_k (#4525) üzenetére


icons
addikt

Két napja egyfolytában fagy a Bnet, és nem csak nekem... nemrég egy nagolul beszélő srácot is ugyanígy kifagyasztott... Más is észleli ezt? (eddig azt hittem, az én gépem a gázos. Pl mert a menüben már zene sincs, aminek pedig kellene lennie...)

Lightos Assának mennyi legyen a strengje? 100körül elég? (mit kell elbírnia? Valami rendes pajzshoz kell 156, nem? Vagy a páncél a "legnehezebb"?)

(#4527) n_gy_k válasza icons (#4526) üzenetére


n_gy_k
aktív tag

Sok fajta build létezik, de amíg annyira nem tudod kezelni a karaktert, nem szoktad meg addig szinte olyan, mint egy classic soso. Tehát Enigma, valami low req-es armorban, hogy ne kelljen túl sok str-t nyomni, ezzel tudsz tp-zni, ami sokat dob az egész karakteren. Spirit, mert skill-t ad és kell az fcr a teleport miatt. Hotot, szintén skill, fcr, és persze @res, Shako skill life + mana add, dr, Mara skill és @res miatt, Soj-ok vagy Bul-ok vagy mindkettő, Waterwalk, TrangOul gloves az fcr miatt, Arach skill fcr. Nagyából ennyi, ilyen egy classic trap assa. Ezt persze lehet sokféleképp variálni, de ebben az összeállításban kevés str-t kell nyomni, tudsz tp-zni, all skillek miatt van dam, van resisted hellen is és elegendő fcr a rendes sebességű tp-zéshez. Szerintem.. :)

(#4528) AtHoS válasza n_gy_k (#4519) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Helló!

Annyi biztos, hogy 2 kulcs kell.

Az alapjáték kell-e hozzá avagy sem kérdésre annyit tudok csak írni, hogy nemigen láttam LOD-ot alapjáték nélkül. Bár ez nem zárja ki, hogy nem is lehetne külön megvenni. Mindenesetre 3000 Ft körül van a Dio2 pack, ami nem mondható drágának.

Ha csak kulcsot akarsz venni ebay-ről vagy kitudja honnan, akkor próba cseresznye működik-e a LOD kulcs magában ill. a közös alapjáték kóddal.

Az több dió egyszerre történő indítására nem kívánok tippeket adni, mert bnet-en kipróbált verziót nem tudok ajánlani legalábbis legitim értelemben nem.

Loaderrel és game.exe cserével megoldható, de nem tudom a Warden allergiás-e rá. Loaderre biztos!!!

[ Szerkesztve ]

read-only mode on the forum

(#4529) n_gy_k válasza AtHoS (#4528) üzenetére


n_gy_k
aktív tag

Én úgy gondoltam, hogy ugye van 2 működő ban-mentes cd kulcs. Felteszem először az egyik játékot az egyik kulccsal, majd a másikat egy másik meghajtóra valamilyen műdön, tehát kétszer lesz telepítve a game. Egyik gameben az egyik kulcsal és hozzá tartozó accal lépek be, a másik gameben pedig a másikkal. Tehát 2 cd kulcs 2 acc csak egy gép és ip. Milyen e-mailre lehet írni blizzardéknak, hogy ez működik -e így? Vagy nem szeretik ha ilyenekkel cseszegetik őket?

(#4530) n_gy_k válasza AtHoS (#4528) üzenetére


n_gy_k
aktív tag

Alapból a d2loaderre allergiás a warden vagy arra ha a programmal 1 cd key-el több emberrel vagy fent? Mert egy kulcs cserélővel akkor meg lehet oldani, hogy 2 dió menjen egyszerre külön kulccsal. Ha alapból a loaderre allergiás akkor meg valahogy ki kell kerülni a loader használatát, mert végülis egy dll fájl felülírásával már lehet több d2-t futtatni egyszerre utána meg már csak meg lehet oldani, hogy az egyik ezzel, míg a másik a másik kulccsal fusson? Vagy ip alapján nézi a warden? Mert akkor pl akkor sem tudok játszani 2 dioval egyszerre ha veszek 2 kulcsot és 2 külön gépről megyek fel? Csak ugye routerrel van megosztva a net, vagy azt nem figyeli, hogy az egyiknek 101-re, míg a másiknak 102-re végződik az ipje? Vagy most nagy hülyeséget mondtam? :U

(#4531) AtHoS válasza n_gy_k (#4530) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Figyi. Mivel nem próbáltam sose több diót indítani bnet-en, ebből kifolyólag nem fogok tudni érdemben segíteni tapasztalat hiányában. Azt tudom hogyan lehet több diót indítani, de hogy mire nem fogsz ban-t kapni azt nem tudom megmondani.

Mindenféle loaderre allergiás, így azt mindenképp kerülni kell.

Igaz nem teljesen dio2 téma, de a routeres elgondolásodra annyit mondanék, hogy ne keverd a belső és külső IP címet.

A router DHCP szervere által kiosztott IP címek, amiket a rá kötött gépek kapnak, belső hálózatnak felelnek meg. net oldalról nem láthatóak ezek az IP címek csak a külső IP cím, amit a szolgáltató osztott le, történetesen a router számára.

[ Szerkesztve ]

read-only mode on the forum

(#4532) n_gy_k válasza AtHoS (#4531) üzenetére


n_gy_k
aktív tag

Akkor most egy külső ip címről 2cd kulccsal routeren megosztva lehet játszani vagy sem? Minden egyes belső ip címhez tartozik egy külső ip, amit kioszt a szolgáltató vagy az közös? Mert akkor ebből kiderül az első kérdésre is a válasz és ha ezt engedi a warden akkor azt is, hogy 1 gépről több cd kulccsal többen legyenek fent, mert akkor az ugyanaz, mintha routeren lenne megosztva a net és külön gép lenne.

(#4533) [HUN]Zolee válasza n_gy_k (#4532) üzenetére


[HUN]Zolee
senior tag

A szolgáltatódtól csak 1 ip címet kapsz, és azon osztozik a router segítségével a többi.

''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/

(#4534) n_gy_k válasza [HUN]Zolee (#4533) üzenetére


n_gy_k
aktív tag

Tehát akkor teljesen mindegy, hogy 2 cd kulcsod van vagy sem, mert egy ip-ről vagy fent többször. Az meg már mind1, hogy azonos a gép is vagy routerrel megosztott.

(#4535) mcsabee válasza n_gy_k (#4522) üzenetére


mcsabee
senior tag

Egy IP címről maximálisan 4 BNET kapcsolatod lehet egyszerre. Egy gépről csak valamilyen Virtual PC megoldással futtatható két Diablo legálisan BNET-en. Kell Diablo 2 és Diablo 2: Lord of Destruction CD kulcs is. Egy accountról több karakterrel is fent lehetsz egy időben, csak ugyanazzal a karakterrel nem.

/e: A loaderes megoldásokat kerüld nagy ívben, mert bár állítólag van már undetectable, de a nyakam, a kulcsaim, és az accountjaim nem tenném rá.

[ Szerkesztve ]

Stay a while and listen...

(#4536) n_gy_k válasza mcsabee (#4535) üzenetére


n_gy_k
aktív tag

Tehát megoldható csak kell hozzá 2 origi cd key (sima és lod is), ugye?
Egy accountról több karakterrel is fent lehetsz egy időben, csak ugyanazzal a karakterrel nem.
Gondolom ezt is arra érted, ha 2 kulcsod van és routeren van megosztva (vagy virtual pc), ugye?
Elgondolkodtató. Virtual PC-ről tudsz valamit? Macerás váltogatni az ablakok közt vagy nem ismered?

(#4537) n_gy_k


n_gy_k
aktív tag

Utánanéztem közben a virtual pc-nek, nem tűnik egy bonyolult dolognak. Mennyire biztos az, hogy ez legális bnet-en? Diablo mennyire fut el egy G4-es Mac-en? (1250MHz, 1Gb DDR400, Geforce 3 64Mb) Mármint kompatibilitás szempontjából kérdezem. A CD tokon az van, hogy PC és Mac szóval elvileg mennie kell..

(#4538) Viktor77 válasza n_gy_k (#4537) üzenetére


Viktor77
titán

A Blizzard játékok egyik nagy előnye, hogy normálisan portolják őket Mac-re, és mivel elég erősnek néz ki hozzá a géped, szerintem nem lesz vele gondod.

MOD: VirtualPC ablakváltogatás meg annyi, hogy belekattintasz az ablakába. Ha kint akarsz dolgozni, akkor meg az ablakán kivüli részen kattintasz.

[ Szerkesztve ]

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#4539) icons


icons
addikt

Hello!
Döntöttem, és kell az az MF. MFelni általában többen érdemes (immunok miatt), vagy egyedül (hisz akkor nem kell cuccot osztani)? És hol?
Illetve mi a legalkalmasabb karakter?
Eddig egy 85ös babám van, akit elég erősen félrefejlesztettem, volt egy asszem 95ös palám, de azt zárolták (mert 90napig nem léptem be... volt Shako-ja, minden, ami kell...),és most lett egy 80as light trapp-os assam.
Gondolkodom egy Orb-os Sociban (segítőnek: Insight, + minden sinergy-t maxolok, a maradéknak is majd kitalálok valamit). Vagy egy rendes baba: Frenzy, rendes life-fal. Melyikre mire kell figyelni?
Socinál Insight miatt manára nemkell nagyon szerintem adni, főleg az élet kell, meg a cuccokhoz elegendő erő, és ügyesség. (nojó, azért persze manára is kell adni valamennyit, de azt úgyis megkapja szintlépéskor, meg a tárgyakból + segítő aurájától, nem?)
A Babánál az a baj, hogy kell STR és DEX is rendesen, hiszen a kezeivel harcol (amibe azért adok fegyvert), és mivel ő csinálja a dolgokat, ezért a life sem árt... Tehát mindenre adni kell, ami viszont nem szép dolog...

(#4540) AtHoS válasza icons (#4539) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Egy mindenhol ütni tudó jó mf-es kari lehet pl. egy enigma-s hammer pala. 200...300 mf-et elég rá rakni. Itt semmi trükk nincs csak nézz meg egy alap hammer leírást.

Sosó is jó, mivel alapból van TP-je. Én a Blizz+FW sosót preferálom, mivel nem kell extra űber cuccokkal felvértezni mf-hez. Csicsónak, ahogy írtad Insight és Energyre egy pontot sem kell tenni. Dex-re szintúgy nem. Bár ha az mf-et végletekig akarod vinni, akkor AliBaba-hoz kell majd dex is. Oculus ideális fegyvernek, esetleg megtoldva egy Ist-tel.

Mf barbár-t is lehet csinálni. Energyre szintúgy nem kell tenni. Erőre csak annyit, amivel a cuccokat tudkja viselni. Dex az kell neki, hogy találjon is, de pl. WW-nél az sem számít. Vita meg persze nem árt ha van neki jó sok. Ezt meg ugye BO-val elég szépen lehet növelni, tehát harci ordításra is kell tenni, ami a manát is fogja növelni a hp mellett. Barbárhoz sem kell sokkal több str, ha egyáltalán kell, mint pl. sosóhoz. Ugye spirit pajzshoz 156str mindenképp szükséges ;)

MF-et tolni a lvl85-ös területeken érdemes. Ebből cold sosóval gyorsan irtható a Lost City-ben lévő Ancient Tunnel, ws lvl2, ws lvl3, throne of destruction. Persze a változó szörnyek miatt az utóbbiak picit rázósabbak lehetnek időnként.

Egy kis segítség mf ügyben

Szokták ütni még Andariel-t, Countesst, Duriel-t, Mefi-t és persze River és chaos-t ill. nihlathak-ot.

read-only mode on the forum

(#4541) mcsabee válasza n_gy_k (#4536) üzenetére


mcsabee
senior tag

"Tehát megoldható csak kell hozzá 2 origi cd key (sima és lod is), ugye?"

Pontosan.

"Gondolom ezt is arra érted, ha 2 kulcsod van és routeren van megosztva (vagy virtual pc), ugye?"

Máshogy nem is érthetem, hisz egy kulccsal, és egy futtatható Diablóval nem tudsz két accountra belépni. Ha be tudnál, akkor értelmetlen lenne a Virtual PC-s okoskodás.

"Elgondolkodtató. Virtual PC-ről tudsz valamit? Macerás váltogatni az ablakok közt vagy nem ismered?"

Pont annyira macerás, mint mondjuk egyszerre Firefoxban böngészni 3 fülön.

Stay a while and listen...

(#4542) icons válasza AtHoS (#4540) üzenetére


icons
addikt

Hm..akkor szerintem első körben lesz egy varázslónőm, utána majd jöhet újra a pala... (mint a régi szép időkben).

Soci: Ice bolt, Orb maxon, teleport +ami kell hozzá, meg egy fagypáncél. És ezután FWt amennyire lehet maxolni. Ez így jónak tűnik?
ALiBaba az mi pontosan? (a rendes neve :D)
Mindig azzal vagyok gondban, hogy mennyi legyen az STR, meg a DEX, mivel fene se tudja, hogy milyen cuccokat fog felvenni (hiszen azokat akarom megszerezni vele :Y ). Tehát mennyi körül legyenek? (amit rárakok, hisz, ha tudok szerezni charm-okkal, gyűrűkkel, stb úgyis megnövelem őket).

(#4543) AtHoS válasza icons (#4542) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Sorcinak 156 erő kell, hogy a spirithez szükséges monarch pajzsot tudja viselni. Cuccoktól, charmoktól függ, hogy mennyit kell tenni neki erőre.
De wartravi ad 10 str-t, shako 2-t. Többit saccold meg. Nem lehet megmondani, hogy márpedig 128 kell neki. Szerencse kérdése épp hogy jönnek össze a charmok.

Blade Of Ali Baba

Dexre csak akkor kell rakni, ha mindenképpen akarsz AliBaba-t használni

read-only mode on the forum

(#4544) wikings2


wikings2
őstag

Sziasztok:)
Nagyon rég voltam fent. Árakban még mindig semmi változás?

Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

(#4545) n_gy_k


n_gy_k
aktív tag

Egy rendes MF hammer pala buildot írhatna valami, aki ráér. :) Gondolom nem sokban tér el a sima hammer palától, mert eni, shako alapból mf-es, zaka helyett nincs értelme mást betenni. Gondolom WT, Nagelek, meg az mf-s kesztyű, aminek most nem jut eszembe a neve, de kíváncsian várom. Pl fegyó?

(#4546) mcsabee válasza n_gy_k (#4545) üzenetére


mcsabee
senior tag

Shako
Hoto
Eni (lehetőleg MP a low str req miatt)
Sacred Targe Spirit
Magefist
Arach
Sandstorm Trek

8 player cs-hez Rising Sun, amúgy meg mehet Mara 20, vagy akár valami 2-3 pala sk amu is
Ravenfrost, és 10 FCR ring

Hoto - 40, St Spirit - 35, Magefist - 20, Arach - 20, Ring - 10 -> ezekkel 125 fcr-ed van
ST Spirit - 55, Sandy - 20 -> 75 FHR, ehhez még kell egy 12 FHR GC, hogy 87-ed legyen, ezzel az uccsó normális FHR BP is pipa
Shako - 50, Eni 1-99 (szintedtől függően), Gheed - 40 -> ha 90-es szinten állsz neki, akkor pont 180 MF-ed lesz, amit néhány charmal 200-ra tolhatsz, és csók a családnak

Két dolog, amit fontos megjegyezni, az én meglátásom szerint a 125 FCR és a 86 FHR többet ér annál, hogy kicsit nagyobb legyen az MF-ed, próbáltam ezt, és a zakapalás változatot, players 8-as botrunokban kínszenvedés volt az MF vele, ezzel meg minden az easy kategóriába tartozik. Hell CS max W3-ra megvan az én low hammer skillemmel is, aztán Nihla W4, max W5, aztán még egy Mephire is van időm általában, de ha lassú a bot, néha meg Andarielre is ^^.

A másik, hogy egy hammerrel Hell CS a legjobb MF terep, gyorsan megvan, relatív sok mobot ölsz le kis idő alatt, köztük 3 super unique, és egy boss minimum, de néha van több unique is, ezért nem árt valamennyire betanulni, hogy kell players 8-ban ölni. Megéri. Ha nem lenne a hülye join timer a bneten, akkor gyakorlatilag Hell CS-t 10 perc alatt 10-szer lehetne lehúzni, ami mondjuk még kevés is ahhoz képest, hogy Andarielt néha 2-3 percig kell keresgélni, vagy épp Mephit, ha nem a szélén van a lejárat a 3. szintre, hanem középen.

És egy tipp: Ha van kedved, erőd, energiád, akkor ölheted Hephastót is (Act 4 - Hellforge Q), neki is elég jó dropjai szoktak lenni néha-néha :) .

[ Szerkesztve ]

Stay a while and listen...

(#4547) icons válasza AtHoS (#4543) üzenetére


icons
addikt

Na, úgy gondoltam, hogy mennyinek kell lennie. Mindig is ezzel voltak gondjaim, hogy na most mire adjak, hogy még maradjon elég a cuccokhoz, mert sose tudtam, hogy mit fog magára kapni.
Szerintem maradok valami kis kellemes varázslónős fegyvernél, és max charmokkal, meg cuccokkal összehozom a maradék DEX-et...

Orb mellé néztem még valamit. A Chain Lighting gyengének tűnik. A Fire Wall szexi volt, de mivel nincs sinergy-je, ezért nehezebb vele írtózatos sebzést elérni. Viszont a Meteor jónak tűnik, és ha nem is jut elég pont mindegyik sinergy maxolására, a sebzés még így is magasabb lesz a Fire Wall-énál. Vagy a FW hatásosabb?

(#4548) n_gy_k válasza mcsabee (#4546) üzenetére


n_gy_k
aktív tag

Zaka nélkül nem igazán lesz res. Vagy rosszul számoltam?
W3-4-5 ez mit takar?

(#4549) n_gy_k


n_gy_k
aktív tag

Valaki tudna adni néhány jó tanácsot ladder slaher-hez? Fighternek mit fejlesszek statok terén? Milyen cuccokra érdemes törekedni? Fegyver?

(#4550) AtHoS válasza icons (#4547) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Én Blizzard+FW sosót favorizálom Orb helyett.

Amúgy meg meteor helyett elgondolkodhatsz fireball-on is az Orb mellé. Nagyon szép sebzést lehet vele elérni és jó FCR mellett géppuskaként tolja az áldást ;)

FW-nek egyetlen hátránya, hogy szépen át/ki sétál belőle néhány szörny. Persze, ha csicsó megfogja, akkor nincs esélye.

Szép sebzést lehet elérn FW-lal is. Volt mikor 8-as játékban light sosó mellett aprítottam és a srác megkérdezte: hogy a fenébe öl ilyen gyorsan a FW :)

Kombinált sosónál arra kell figyelni, hogy minél több ALL illetve Sorc skilles cucc legyen, tehát +3 cold skill amu és sapi nem jó, mivel az nem tolja a fire ágat vagy fordítva. Emiatt ormus sem a legjobb ilyen sosóra. Mondjuk én a blizz+fw sosónál FW-s ormust tettem rá, mivel +10% cold dam is 2 skill környéki sebzést adott a blizzre (igaz mastery-t nem tolja), de FW meghálálta, mivel a 8-9k blizz dam 3-4 emberes játékban bőven elegendő, sőt még nagyobb létszámúban is. Bár a több azért ott is jobb :B

read-only mode on the forum

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.