- Digitális Állampolgárság Program
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Árnyékos sarok
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
nagyúr
Üdv!
Tegnap Hell diablorunban egymás után három 4sox monarch esett, egyszer sima fehér, amit larzuknál lehet socketelni.
Str req 156, ha jól emlékszem, Spirit rúnaszót viszonylag egyszerű összerakni hozzá low level rúnákból.
Ha nem kapkodnak fel mindent scriptből a játékostársak sztem itt éri meg leginkább. Próbáltam Nightmaren is, de ott max kite shield esett.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Blizz
őstag
Vkinek van ötlete hol esik a legnagyobb eséllyel 4socketed shield amiknek nem kell nagy req? Nagyon kéne már a necronak
No mistakes, just happy little accidents
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Gyors kérdés:
Mi a fontosabb PvM karakternél, a magas resist, vagy a magas defense (soso)?
Persze ideálisan az lenne a legjobb megoldás, ha mindkettő meglenne, rövide leírom mi a helyzet a karakteremmel: lvl 80, van egy 2sox Ghost Armorom, NefLummal, a def kb. 200 körül mozog, viszont minden resre 50-et ad. Nemrég találtam egy Griswold's Heartot, annak a defje 900 körül van, viszont nem ad resistre. Egyáltalán hogy működik a def? Egy külső fórumon azt olvastam, hogy a szörnyek sebzése akkor is ugyanannyi ha 0 defem van, és akkor is ha 2000. Van vmi alap defense érték amit tanácsos elérni?
mcsabee
Próbáltam nálam lévő itemeket tradelni Viperre, Shakora, eddig nem igazán érdeklődtek. Próbálkozom, nem ladderben játszom.[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
wikings2
őstag
válasz Barados #4395 üzenetére
hát szerintem a karaktered fújhatod ,arra sose tudsz majd belépni mert törlik.
nekem 6 hónap telt el azzal a bizonyos üzenettel hogy closed blablabla (8) és utána letörölték végleg az accom (valamelyik nap beléptem és úgy érzékelte mintha nem létezne és lehetne arra a névre kreálni)
a cd kulcsom azt hiszem 3 hó körül volt tényleg .
ha már régebben voltál bannolva /vagy használtan vetted és nem tudsz róla hogy volt már bannolva, akkor valószinü hogy végleges bann lett és kb kuka a lemez (kivéve singlere)Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Barados
tag
Sziasztok !
Gondolom emlékszel még rám mcsabee, na az a dolog történt, hogy vissza raktam a diablo-t de még mindig nem tudok felmenni battle.net-re mert a cd kulcsom rosz ( ugye bannoltak cd kulcsról, mert egy barom meghackelte az accom és lebannolták az accom CD kulcsról ). Azt mondtad hogy 3 hónap után már fel tudok menni, nem tom hogy eltelt-e már annyi de szerintem biztos eltelt, és azt szeretném kérdezni, hogy ilyenkor mit csináljak?
" A valósággal csak az a baj, hogy nincsen hozzá háttérzene . . . kérdés: átérzed-e?
-
mcsabee
senior tag
Armor mondjuk egy Vipermagi, gyakorlatilag ingyen kapsz egy akármilyet belőle. Sisaknak is egy Shako mehet, szerintem azt is kb ingyen megkapod :-).
Nem tudsz nighton lvl 80-ig menne, és felesleges is. Gyorsan menj hellre, legalább Diabloig, de inkább Baalhoz, és ott runolj.
Soj nem ér Oculust, vagy mondjuk egy soj ér kb 40 Oculust ^^.
Stay a while and listen...
-
wikings2
őstag
shako sisak nak
akkor egy DF csak a skillek miatt kézbe
spirit jólesz pajzsnak
forty armor?:S:S azt nem tudtam sose nem is volt még perf sosom xP
valami fcr+add glove
res boots
ararch belt.
és valami rare fcr+2allskill amujavitsatok ki mert tuti mindig van hiba
[ Szerkesztve ]
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
wikings2
őstag
ha nincs barátotok akkor a duel serókat ajállom .
ugye mindenki act 1 en tolja közben meg mondjuk act4 ben senkise járkál és kidobod és gyorsan vissza join
legalábbis nekem bejött xP[ Szerkesztve ]
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
kutga
nagyúr
válasz mcsabee #4389 üzenetére
Üdv!
Kössz a felvilágosítást, én is tapasztaltam hogy néha megmaradt a játék amit kreáltam, néha nem. Szerencsére csak low lvl tárgyat veszítettem.
Más...szépen fejlődök egy blizzard sosoval, nightmare-en járok lvl 65 körül.
A kérdésem, milyen felszerelést érdemes még rátolni?
Ami most van:
Smoke rúnaszó (NefLum) Ghost Armorban
Oculus
Lore rúnaszó (OrtSol) War Hatben
Ancients Pledge rúnaszó (RalOrtTal) Kite Shieldben
Rare kesztyű, 2 unique ring, unique belt és csizma, vmi amulettSpirithez megvannak a rúnák, már csak Monarchot kellene találnom, Enigmát szeretnék összerakni, de az még messze lesz, addig kéne Hellre vmi jó vértezet, ami ad resistet, kesztyűt le fogom cserélni, egy SoJ ringet is szeretnék - SoJ megér egy oculust? (van egy felesleges). Alapvetően +skilles tárgyak kellenének.
Nagyjából ennyi, nightmaren egész jól tudok haladni, Hellre kíváncsi leszek, de előtte még baalrunozok lvl 80-ig.
[ Szerkesztve ]
-
mcsabee
senior tag
Elvileg ha 5 percet állsz egy játékban, akkor az permed lesz, vagyis néhány percig még kilépés után is vissza tudsz menni. De ez néha nem 5 perc, hanem 10, és elég sokat lehet vele bukni, ha nem permed a játék, és amikor visszalépnél még sincs meg.
A kapcsolathibára meg annyit, hogy azt hiszem gyorsan 3-szor lehet joinolni egy játékba, utána levág. Kivéve akkor, ha accountot is váltasz. Ha biztosra akarsz menni, hívsz egy havert, aki átveszi a tárgyaid, utána karaktert váltasz, és visszakéred tőle :-).
-
baliii
senior tag
Sziasztok!
a kanin kívül tudto mondani jó magyar tört szervereket? ugyani az most egyfolytában szarakodik, több napja nem is megy!
előre is kössz -
kutga
nagyúr
válasz discrate #4384 üzenetére
Üdv!
Kössz a segítséget, időközben megoldottam én. Érdekes módon a következő módszer működött:
Kreáltam egy normal játékot a magas szintű karakteremmel névvel, jelszóval. Onnan kiléptem, majd a másik karakateremmel beléptem, rákerestem az előbb megadott játéknévre, jelszóra, és láss csodát, a játék még mindig élt, be tudtam lépni. Annyit kellett tennem, hogy az átadandó cuccokat ledobáltam a földre, és már mehetett is a csere-bere.
Nem tudom ez hiba-e, ezzel a módszerrel minden tervezett tárgyat át tudtam dobni a karakterek közt.
Mondjuk sokszor kidobott a bnet kapcsolathibára hivatkozva, de azt inkább a szutyok internetkapcsolatomnak rónám fel. Ekkor természetesen vesztettem a tárgyakat, de a fontosakat kivétel nélkül sikerült átvinnem.
[ Szerkesztve ]
-
wikings2
őstag
blizz:
én úgy szoktam megoldani ezt a hibát hogy kihuzom a netet a gépből a hibaüzenet alatt és 2-3 perc múlva vissza dugom és kilépek és ujra b.net és ekkor ált menniszokott
márha aktuális mégTalán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
kutga
nagyúr
Köszönöm mindenkinek a ladderes segítséget!
Más...szeretnék egy pár tárgyat átdobálni a karaktereim közt. Van esetleg olyan aki játszik ma estefelé és tudna segíteni?
-
Blizz
őstag
Olyankor mi a teendő amikor azt írja h nem tudok belépni mert más használja az accountomat és aza más én vagyok.Mert egyszer ugy léptem ki h alt tab és bezárás az asztalon,visszaakartam lépni ,de már ezt írja vagy ki vagy 30perce.
-
fiATHaLON
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
mcsabee
senior tag
Alapvetően két nagy játéktípust különböztetünk meg battle.net-et: 1. Ladder, 2. Non-ladder. Úgy próbáld meg elképzelni őket, mint két hatalmas papírt, amire folyamatosan írják fel, a kreált karakterek neveik.
A vitális különbség a két típus között, hogy Non-ladderben nem érhető el minden rúnaszó, illetve az, hogy Ladder-ben van egy lista, amit a játék a karakterek által összegyűjtötte tapasztalati pont alapján állít fel. Tehát minél több szörnyet ölsz, annál több tapasztalati pontod lesz, minek által előrébb kerülsz ebben a listában.
Ha a Ladder resetelődik, az annyit jelent, hogy ez a lista nullázódik, gyakorlatilag leradírozzák a papírt, és az összes karakter átvándorol ezáltal Non-ladderbe, vagyis a Ladder papírról letörölt karakterneveket, felírják a Non-ladder papírra.. Non-ladderben pár rúna szó nem érhető el, illetve a program nem állít fel listát a szerzett XP alapján.
A karaktered nem törlődik ki, nem vész el egy tárgyad sem!
Több óriási különbség van játékmenet szempontjából a két típus között. Miután resetelődött a Ladder, nincs egy karakter sem rajta, míg Non-ladderben az összes eddig reset után "felírt" karakter megtalálható (kivéve, ha nem járt le, nem törölték..).
Nagyon alacsonyan vannak az árak (JSP!!!! nem in-game beszélek, mert mindent HR-ben mérnek), kevés Baalrun van. A legfontosabb mind közül talán, hogy NL (Non-ladder) karakter nem léphet kapcsolatba Ladder karakterrel (NEM a teljes account válik Non-ladderré, hanem csak a karakterük, tehát az accountodra bátran kreálhatsz Ladder karaktert).
Bocsi, hogy szájbarágós lettem, de szerintem így sem biztos, hogy 100%-osan leveszed, mi is az a reset, illetve mik a különbségek a Ladder, és Non-ladder móduszok között, ezt át kell élni, hogy tudd pontosan miről is van szó, illetve egy kevés játéktapasztalat sem árt, hogy megtanuld az alapvető különbségeket (Ladder -> sokan mfelnek, mert van a dolgoknak értéke, Non-ladder -> nincs mf, mert minden fillér, Non-ladder -> duel karikkal van tele, mert olcsó, Ladder -> talán 3 hónap után beindul a duel élet, mikor leesnek az árak emberi mélységekbe).
Második kérdésedre nem a válasz :-).
-
wikings2
őstag
hát mikor azt hiszem 2 évente a versenyben lévő karakterek átkerülnek non ladderba ahol folytatják ugyanúgy a játékot de ha versenybe akarsz kerülni újra akkor új karikat kell gyártani.
természetesen a cuccokat nem tudod átadni ujra igy mnidenki a 0 ról indít.2. szerintem nincs mód rá ha csak nem használod azt a progit amivel netes itemeket lehet összerakni singlen és akkor megcsdined hero editorral a saját karid.
-
AtHoS
nagyúr
Mielőtt socket-elnél nem árt tudni, hogy Larzuk mindig a maximális számú socketet teszi bele a megfelelő tárgyba. Tehát ha szépen fogod magad és utánanézel, hogy mely tárgyba mennyi a maximális socket szám, akkor egyből tudod, hogy Larzukkal socketeléskor a Shadow Plate-be 4db socket fog bele kerülni.
Szerencsére van Cube recept is socketelésre így ethereal és sima normal cucc Cube-ban is socketelhető. Aminek előnye, hogy véletlenszerűen lesz a socketszám kiválasztva.
Pl az elite páncélok adatai
read-only mode on the forum
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Lenne még két kérdésem.
1. Mi az a ladder reset, és hogyan érinti a bnet szerveren lévő karaktereim? Karaktergenerálásnál az összesnél bepipáltam a 'Ladder Character' négyzetet, de eddig tudtommal csak normal game-ekben játszottam.
2. Van-e arra lehetőség, hogy a bnet szerveren tárolt karaktereket saját merevlemezemre mentsem - a blizz tech support bevonásával, és azokat esetleg single-ben játszani?
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Tegnap sikerült összeraknom egy Spiritet monarchban.
Elkezdtem felhajtani az Enigmát, találtam egy 3 socketes Mage Plate-et illetve egy fehér Shadow Plate-et.
A kérdéseim, melyikbe érdemes inkább berakni a rúnákat (nem mintha ithen kívül meglenni bármelyik is ). A Shadow Plate-nek nagyobb a defje, str-ben megfelek neki, de socketelni kell Larzuknál, és tartok tőle hogy három helyett 4 socket fog rámenni.
-
wikings2
őstag
juj bocsi mostanában detox van tudjátok sziget ...
-
wikings2
őstag
hát
igazából uniq itemeket szoktak eladni sűrűbben és azokon a változó statoktól függ hogy melyik mennyit ér.
van például az uniq shako aminek a változó ja a better change get magic item.
aszem 90 -140 között fehet ez fel értéket.
és ez alapján alakul ki a tárgynak az érték rendszere
a többi azért nem lényeges mert mindig ugyan az marad.
és ennek megfelelően vannak kialakítva árfolyamok.
az árak runákban értetendőek szóval ,pul runától felfele kezd el érdekes lenni a dolog
pul<um<mal<ist<hr ek (amik ist felett vannak Pler,Jah,)
azthiszem ladder resetkor a kacsavőrők értéke 2 lesz szóval 2pul=1um //2um=1mal és az ist és hr között lesz 4-5 különbség.
hamar beleszoksz hogy melyik item ér valamit és melyik kuka.
van sok segítőkész ember akit ha megkérdezel magyar cheaten ahova alapból bedob amikor felmész b.netre .
javitsatokha bármit rosszul irtam xD[ Szerkesztve ]
-
D4v3
őstag
Bár inkább single-ben tolom csak, a lassan már megjelenő (?) patch-el már szeretnék bneten is játszani. Lenne egy olyan alap kérdésem, hogy item tradeknél mik azok a statok, amik igazán jóvál teszik a cuccot (+1-2 all skills mellett persze)?
-
mcsabee
senior tag
válasz wikings2 #4368 üzenetére
Ha nem vagy perf mániás, akkor igen.
Nightwing ~ 5 fg
Death Fathom ~ 20 fg
CoH ~ 15 fg
Spirit 35 fcr ~ 10-15 fg
Mara low ~ 5-10 fg
Magefist ~ 1 fg
Arach ~ 1-2 fg
Sand 15 STR ~ 3-4-5 fg
Ringek ~ 20 fgEz így cirka ~ 80-90fg, szal maradt 120-110 / 220-210 fg-d anni, torch, skillerekre, sc-kre :-). Ja és persze ez az én buildom, de úgy általában nem drágább egy blizzer, ha nem törekedsz az utolsó statig perf itemekre.
-
wikings2
őstag
elkezdtem leszerelni a dudum mert nagyon ratyi full sk anni torch és uniq ban pvp n.
szoval most blizzsosot szeretnék összerakni
200-300fg elég rá szerintetek? torch anni és uniq low on is elég a lényeg az fcr és all skillTalán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
AtHoS
nagyúr
Directdraw és ablak mód!
"D2MultiRes only supports the GDI (windowed mode) and DirectDraw graphics plugins"Illetve:
1. If you use a ATI card, make sure you disable Catalyst AI
2. If you are running a very high resolution, make sure you turn off perspective otherwise you get glitches.
3. This mod requires the latest version of Diablo 2 to run.
4. This mod not only works on Vista and Windows 7, it actually runs faster. I speculate this is due to Superfetch. I'm not really
sure but there is no denying it runs better on Vista/7 during heavy fighting.
5. This mod will run faster in software mode, but Directx render looks 10 times better.
6. When going to a new area or town, the game must preload some files, but after a few seconds the game SHOULD return to normal
speed. The higher the resolution you run, the longer it takesread-only mode on the forum
-
D4v3
őstag
Úgy tűnik megy egymás mellett a kettő simán, 1-2 dolog kivételével (nem generál új világot, nincsenek a plusz statok kiírva). Viszont elég idegesítő, hogy logout után ki kell lépnem a játékből és vissza, mert szétesik a kép (multires miatt). Írták, hogy directdraw-ban kell futtatni, de nekem úgy ocsmány az egész játék :S
-
AtHoS
nagyúr
A PlugY mellett található readme fájlok végén írnak arról, hogy egyéb mod-ok is használhatóak a PlugY.ini megfelelő szerkesztésével. Így lehetőség van a multires dll betöltésére. Azt viszont nem tudom, hogy nem az exe-vel indítva a multires mod-ot működőképes-e így a felbontásállítás.
Mod: Single-ben már nagyon régen játszottam, így PlugY-ra nemigen volt szükségem. Inkább nyomultam bneten, pontosabban magyar szerón.
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz wikings2 #4362 üzenetére
Nemcsak az első mob, hanem a beírás után "meglátott" összes, de:
A players 8 használatánál 8 játékosnak, tehát FULL game-nak megfelelő mennyiségű XP-t kapsz a leölt szörnyektől és ennek megfelelően megnő a szörnyek HP-ja. Sebzést nem befolyásolja a szörnyeknél igaz másnál sem
Viszont nem lineárisan nő az XP, tehát ilyen esetben nem 8-szor annyit kapsz, hanem játékosonként +50%-ot. Tehát megkapod az alap 100%-ot és ehhez jön még hozzá 7x50%=350% és így összesen 450%-nyi XP-t kap a játékos. Itt ugye 7 a plussz játékosok száma lenne, ami ugye players X esetén X-1 és a felhozott példában 8-1=7
A kapott XP-t így kell számolni Players X esetén (ugye X az 1-től 8-ig mehet és az 1 megfelel annak mikor simán csak egyedül mégy, tehát ilyenkor nincs extra XP)
A szörny után járó XP bónusz: (1x100%) + (X-1)x50% , ahol X a players után írt számérték
Kicsit körülményesen fogalmaztam, de remélem érthető.
Annyit még hozzátennék, hogy a players X csak azon szörnyekre lesz hatással, amelyek még nem kerültek fel a térképre. Tehát pl. players 8 mellett leugrassz Duriel-hez, de nem bírsz meg vele. Ilyenkor hiába írod be hogy players 1, mivel már felkerült a térképre Duriel így meg is marad a térképre kerülés idejében érvényben lévő player számhoz tartozó HP mennyisége. Természetesen akik még nem kerültek fel a térképre (értsd: nem mentél még kb. 2 képernyőnyire közel hozzájuk) azokra ezután már a players 1 lesz hatással, ha térképre kerülnek.
Mod:
Mondjuk az alap 100% sem teljesen igaz, mert azt meg befolyásolja a leölt szörny és a karaktered közti szintkülönbségre érvényes büntetés, de vegyük úgy, hogy az említett 100% az adott szörny után a karakternek az összes büntetés levonása után járó XP %-ban kifejezve és ehhez jön hozzá az említett bónusz a fenti módszerrel meghatározvaMod2:
Még mielőtt elfelejtem. A players x beírása mindaddig hatással lesz, míg újra nem indítod a diablo-t vagy vissza nem állítod players 1 -el. tehát ha új játékot indítasz abban is érvényben lesz az előzőben beállított játékosszám.[ Szerkesztve ]
-
wikings2
őstag
athos
a player X es verziónál akkor az első mob 25-30 exp helyett a 8 szorosát adja és 8 szor keményebb?Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
wikings2
őstag
item gyűjteményt találsz a diablo páholy letöltései között ami tele van uniq és soc meg set ittemekkel.
annyi csak hogy ha 1.12 alatt tolod elöször átkell konvertálni ezeket mert ők 1.09 esekTalán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
AtHoS
nagyúr
válasz fiATHaLON #4358 üzenetére
"Ha valami egyéb spéci modot, akármit tudtok még ajánlani, ami gazdagabbá
teszi a játékot az alaphoz képest, azt is megköszönöm!"Egyik legnépszerűbb MOD a Diablo2-höz a MEDIAN XL
Letöltheted innen
Ne lepődj meg, ha nem ismersz rá a megszokott D2-re
Ha onlány is ki szeretnéd próbálni, bátran ajánlom neked
Másik pedig a PlugY
"Most megint végigklikkelnénk a 2-t, de szeretnénk egyből a legnehezebb
fokozaton, erős szörnyekkel, sok jó cuccal kezdeni, hogy ne kelljen 3x végigjátszani."Keríts egy karaktereditort amiben a HELL fokozathoz szükséges küldetéseket be tudod tenni magadnak, illetve tárgyfájlokat is lehet találni itt-ott, amiket be is tudsz rakni a karakterhez egyből. Esetleg régi mentéseidből kiveszed a tárgyakat és berakod az új karakterhez.
Mondjuk én nem vagyok híve ennek a módszernek. Egy blizz+fw sosóval 4-8 óra alatt HELL fokozaton vagy. Szerencsére ez a karakter nem annyira skill igényes, így élvezetesen lehet vele játszani már az elejétől kezdve. Singleben nem árt, ha használod a players X parancsot, ahol x helyére 1-től 8-ig kerülő szám lehet. Ezzel többjátékos módba tudod tenni a játékot a szám pedig a játékosok számát határozza meg. Tehát players 5 -re 5 játékos nehézségű lesz az egyjátékos üzemmód.
Median-ban nem tudom működik-e ez a lehetőség.
Idézet a patch.tct-ből:
"Typing "players X", where X is a number between the current number of
players and the maximum (8), in the message box will now set the
effective number of players in the game (in single player, open
Battle.net and TCP/IP games only)"[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
válasz fiATHaLON #4358 üzenetére
Amikre tudok válaszolok.
1.12-ben új nehézségi szint nincs (legalábbis addon nélkül).
Menő addon most a PlugY, ez Battle.net-es feature-öket (rúnaszavak, cuccok, egyebek) kínál single playerben, meg még sok mást is.
Felbontásra addont pedig nem sokkal feletted linkeltek, [link]. Ez nagyon szépen működik, csak a monitorod felbontása szab határt.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
fiATHaLON
őstag
Két kérdésem lenne.
Az egyik, hogy a barátommal nagyon szerettük a Diablo sorozatot,
végig is nyomtuk kiadáskor mindet.
Most megint végigklikkelnénk a 2-t, de szeretnénk egyből a legnehezebb
fokozaton, erős szörnyekkel, sok jó cuccal kezdeni, hogy ne kelljen 3x végigjátszani.
(A 1.12-esben most akkor van egy újabb nehézségi szint?)
Mi az a program, amivel meg lehet oldani, hogy felhúzza az ember a karaktert
a szintlimitig, ami kell a legnehezebb fokozat indításához, valamint lehet-e valami
módon nagyobb felbontásokba rakni a játékot, mint 800X600.
Ha valami egyéb spéci modot, akármit tudtok még ajánlani, ami gazdagabbá
teszi a játékot az alaphoz képest, azt is megköszönöm!(Na jó, lett egy-két bújtatott pluszkérdés...)
-
D4v3
őstag
Mennyire látjátok esélyesnek, hogy a jövő heti Blizzcon-on kiadják az 1.13-as patch-t? Már május környékén is írták, hogy jól haladnak vele és hamarosan kész lesz, ahhoz képest nem sok hír van róla. Azért kérdezem csak, mert játszanék újra bneten, de ha 1 hét múlva resetel, akkor inkább várok még.
-
TrollBalint
addikt
válasz mcsabee #4354 üzenetére
annak aki hálóba játszik, de én nem játszok hálóba, és nekem nem 2 perc amíg eljutok 92. szintig, és nem is szeretnék úgy játszani. Én szeretem élvezni a játékot, nem azt, hogy egyből 100. szintű vagyok. Ennyiből lehetne olyan opció is, hogy hányadik szinten akarsz kezdeni.
De ha meg valaki 2 perc alatt eljut 92. szintig, akkor nem mindegy, hogy átrakja a skill pontjait, vagy pedig indít egy új karaktert?https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
wikings2
őstag
én olyat álmodtam hogy lesz egy rúna amit ha beleteszel mondjuk egy 5soc os polearmba akkor 4 soc os lesz és csak a 4 soc os rúnaszavakat fogadja el
szerintem pofás ötlet ha esik egy dusk shround 4s 15% és eninek akarod
persze ez csak egy álomTalán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
mcsabee
senior tag
"szerintem nem feltétlen rossz dolog, mert kipróbálhatod, melyik mit tud és amelyik tetszik azt használod."
Ha ki akarod próbálni, akkor 1-92 maximum 2 nap, nincs olyan kari, amit két nap alatt ne lehetne felhúzni 92-re, és ne tudnád kipróbálni.
"minél több pontot akarsz visszavonni, annál több pénzbe kerül."
Diabloban ennek kb semmi értelme, mivel 20 perc alatt összesedek 5 milliót :-).
"99 es karinál meg is verne az ideg ha lighting bolt ra osztanék blizz sosonál"
Nem emiatt mondtam, hogy high lvl karinál van értelme, hanem amiatt, hogyha valaki teszem azt már csinált egy lvl 99-es bower amát, amivel teszem azt szeret duelezni, de mondjuk ki akarja próbálni a javazont, akkor csak simán átcuccol, és mind a 110 skillpontot el tudja megint osztani anélkül, hogy még egy 99-es karit kellene csinálnia (ha mondjuk ez a mániája).
97 alatt semmit értelmét nem látom a respecnek, 1-92 maximum 2 nap. Ha van van egy hétvégéd (péntek du - vasárnap este), akkor kb 94-ig simán el tudsz menni, lvl 1-ről.
Esetleg úgy lehetne jól megoldani, hogy questhez kötik, minden nehézségi szinten egy respec questet kapunk, mint a socket q Larzuknál, azzal kell garázdálkodni, mivel dinamikusan nem megoldható, egyszerűen nincs olyan item, ami kellően ritka, de mégis elég sűrűn esik ahhoz, hogy a többség be tudja váltani egy respecre.
-
wikings2
őstag
hát szerintem kettőtök közt xD
én b.net előtt hero edittorrel tesztelem a karikat hogy majd hogy kell kinézniük //mim van éppen és milyen lesz rush után perf skillekkel //statra hogy nyomjak
ha elrontod akkor tartom jónak ha pl véletlen másra osztasz
99 es karinál meg is verne az ideg ha lighting bolt ra osztanék blizz sosonálTalán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
TrollBalint
addikt
válasz mcsabee #4351 üzenetére
szerintem nem feltétlen rossz dolog, mert kipróbálhatod, melyik mit tud és amelyik tetszik azt használod. Nyilván ha ingyen van, akkor értelmetlen. A titan questbe is van ilyen és örülök neki, hogy nem kell előröl kezdenem azért, mert kipróbáltam valamit ami nem tetszik, igaz itt minél több pontot akarsz visszavonni, annál több pénzbe kerül. Szerintem egy ehhez hasonló rendszer a diabloba sem lesz/lenne rossz.
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
mcsabee
senior tag
válasz wikings2 #4349 üzenetére
Roppant drága! 45 life skillerek, 20/16, vagy 20/5 sc-k, perf torch, perf anni, nem olcsó mulatság, látatlanba mondok rá egy olyan 4k fg-t, alsó hangon.
(#4350) TrollBalint:
Igaz, én már teljesen el is felejtettem, mivel az ötlet nagyon nem tetszik, maximum 97-98-99-es szintén tartom jó dolognak, de alatta totálisan hülyeség.
[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
készül az 1.13-as patch, amiben vissza lehet vonna a skill pontokat
-
wikings2
őstag
nl ben mennyi lehet egy maxos cold soso ?
van anni 19/15/8 torch 17/15
sks ra lennék kíváncsi igazából
mennyi fg lenne a full inv?Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
wikings2
őstag
hellforge run akkor jó ha van egy haverod akivel osztoztok nekem egy nap kb 12 karim ment le úgy hogy ő húzott asszem ami lényeges 2gul és 3 mal volt de sztem ez bazi szerencsés volt .
amúgy meg a mögöttem levő sok-sok diablo 2 mastery re hallgass.Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
AtHoS
nagyúr
Nagyobb a HR esély a HellForge-nál található Hephasto-ra ezért szoktát őt ölögetni illetve az Act3 Travincalban található Council bandánál és sorstársainál mefi előtt közvetlenül. Chaos runokat is lehet tolni rúna miatt, ide hammer vagy light sosó infivel az ajánlott. Hammer azért valamivel olcsóbb ide.
Viszont bazi sokat kell őket runolni, hogy essen is valami. Hamarabb lesz rúnad, ha mcsabee tanácsát követed.
Countess LO-ig dob, de IST felett nincs emelve a dropja, tehát a nagyobb rúnákra csak normál dropja van.
Act5 WS lvl1-2-3-ban szintén szoktak esni rúnák, de ez picit keményebb terep már. Itt a minion csapatokat érdemes ölögetni. Na meg Baal és a szintjén lévő minionok is jók. Ráadásul itt még az XP is relatíve jól jön. A WS vegyesfelvágott kialakítás miatt Hammer nem olyan rossz ezekre a területekre, bár enigmával az igazán ütőképes. Bár, ha enigma, akkor light sosó-nak sem jelent gondot ez a terep infivel és a néha sok cold immun ellenére a nemrég linkelt Blizz+FW sosó is jól viszi ezeket a terepeket.
-
mcsabee
senior tag
Ahogy savior is írta, ott ölj, ahol neked szimpi, ami esik, azt cseréld el rúnára, azokat meg cseréld hr-re. Hr dropra ne nagyon várj, nekem szűk 3 év alatt egy darab sem esett.
Egyébként nyugodtan mehetsz baalrunba is, ha normális emberekkel runolsz, akkor nincs scriptből való item felkapás, ajánlom figyelmedbe az OP Lagbaal csatornát.
(#4343) wikings2:
Egészen biztos vagyok benne, hogy nem ^^.
[ Szerkesztve ]
-
savior
őstag
nem mind1, hogy egyedul vagy csapatban metsz? pl gyors es kenyelmes baal runokhoz csatlakozni, de jo lootod ott nem lesz, mert scriptbol felkapkodnak minden jot.
hell forge runt hogy? azt csak egyszer tudod megcsinalni. olyat csinalhatsz, hogy hf-ert huzol jatekosokat, de idoigenyes, korulmenyes es nem is biztos hogy megkapod.
marhra ritkan esik hr, szoval ott olj ahol szamodra szorakoztato a jatek. ha pedig esik valami jo cucc, akkor probald meg elcserelni hr-re[ Szerkesztve ]
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
kutga
nagyúr
Olvasgattam pár külföldi fórumot magasszintű rúnákkal kapcsolatban, érdekelne a ti véleményetek.
Amit én össze akarok gyűjteni az egy enigma, de vannak még ötleteim emellett is.
Igazából ahány fórumot olvastam, annyi a vélemény arról hogy hogyan lehet ezeket megszerezni. Van aki Countesst javasolja (ellenvéleményként azt hozták fel hogy csak bizonyos szintig dob jó rúnát, utána egyszerűen képtelen). Más Hellforge runokat ajánl, van aki pedig area runt, baalrunt, stb.
Érdekelne nektek mi a véleményetek, mi a legjobb és leginkább célravezető megoldás?
Legutóbb találtam egy 3 soc Mage Plate-et (igaz etheral, nem tudom megéri-e belerakni, nehogy leüssék rólam) és egy 4 socketes monarchot Spiritnek, lassan fel kellene tölteni őket.
[ Szerkesztve ]
-
wikings2
őstag
ez ugyan nem ide tartozik de ha veszek egy warcraft3+tft eredetiben akkor a warcraft 3 as accomra feltudok nézni diablo 2 ről is?
-
wikings2
őstag
Mikor javítod a cuccaid azt is meglehet külön javítani és ekkor újratöltődik 25/25 re
A teleportot egy rúnaszó adja (páncélba amiben 3 luk van jah+ith+ber)
Nem úgy irja hogy pl +3 bone spirit(necromancer only) hanem úgy hogy +1 teleport és ennyi.
Sok fajta rúnaszó meg uniq van ami ad de Single Player ben mondjuk egy enigma kirakása kicsit zúzós[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Üdv!
Találtam már én is olyan amulettet amiben volt Tele (25 charges). Akkor az azt jelenti, 25 cast után 'lemerül' és többé nem lesz használható? Vagy new game-nél újra aktiválódik...
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Youtube-os videókon elég sokszor látom hogy olyan karakterek is használnak teleportot, akiknek ez a skill nem szerepel a skill treeben.
Kérdés adódik, milyen módon lehetséges mondjuk pala, barbár karaktert teleport képessé tenni, lehetőleg tartósan.
MF időszükségletét jelentősen lerövidíti, nem beszélve egyéb áldásos hatásairól sem.
-
mcsabee
senior tag
válasz TrollBalint #4335 üzenetére
Meg az, hogy emberekkel játszol, nincs unatkozás, tudsz tradelni, tudsz beszélgetni, tudsz segítséget kérni, tudsz segíteni, magyarokkal beszélhetsz, külföldiekkel.
De egyébként ha csak singléztél eddig, akkor tök felesleges magyaráznom, ezt nem lehet elmondani, ki kell próbálni :-).
[ Szerkesztve ]
-
wikings2
őstag
juli 17 es news ban mit ír b.net? nem tudok sajna angolul
-
adik
őstag
Halihó,
64 bites Win7 alatt szeretném directD2d-ben futtatni a DII-LOD 1.12-őt, persze valamiért nem engedi. Ahányszor átállítom a VidTest-et, annyiszor nem hatja meg. Nincs véletlenül egy olyan konfig fájl, amit kézzel át lehet hackelni? (Oh, amit nem mondtam, intel 4100-as vga van a notimban.)
kösziKettő, csipkebokor vessző!
-
mcsabee
senior tag
1.11b PvP Summon Nec Expensive One
Full Pvm Summon Necro Guide
The 1.11b Pvp/pvm Summonmancer
Crazy's Pvm/mf Necro Summoner
Pvp Summon Necro Guide For 1.11b
All-around Summon Necro 1.11b
Uber Necromancer V1.11 - 2.0 By: Jer
TPB’s Versatile 1.11b Summon-mancer Version 2.5Jó szórakozást
/e: Egyébként innen tudsz egyéb buildokat is nézegetni.
[ Szerkesztve ]
-
Blizz
őstag
Valaki tudna mutatni egy nagyon hasznos summon necro buldiet? Mert már annyi fajtát néztem h nem tudom eldönteni,hogy melyiket válasszam.
-
mcsabee
senior tag
válasz TrollBalint #4320 üzenetére
Neked is csak annyit tudok mondani, hogy használj PlugY-t, sokat dob az élményen, és nagyjából olyan a cucc, mintha Battle.net-en tolnád, csak party nélkül.
Egyébként, amit Athos is írt, Blizzard + FW soso jó megoldás lehet kellően erős merccel megoldható minden kihívás, de az tény, hogy az 1.12-es patch csöppet sem kedvez a single játékosoknak.
-
AtHoS
nagyúr
válasz bolcsodal #4321 üzenetére
"Varázslónál nem használhatóak a hibrid megoldások sajna."
Akkor itt egy ami cáfolja
Blizzard + Firewall hybrid sosó
Singleben annyi a változás, hogy Spirit pajzs helyett ajánlott Lidless Wall-t használni
Páncélnak pedig így CoH lesz az ajánlott rezek és skill miatt. Warmth-ra single-ben (ugye Insight híján) talán így elfér egy pontEgy ilyen sosóval nincs olyan terep, ahol meg kellene hátrálni, ezt tapasztalatból mondom. 8playeres játékban is simán nyomja egyedül Baalrun-t. Ha meg egyedül megy az ember szinte hullanak a szörnyek.
Bár annó a Sebzést lehet elírtam picit. A mostani sosómnál ~12k blizz dam mellett ~5k FW dam. Igaz 29-es DF és 12-es NW kombó van rajta, ha jól emlékszem (elég rég toltam már diót). Így picit kevesebb a mana, tehát singlebe inkább Shako-t használnék
-
bolcsodal
addikt
válasz wikings2 #4322 üzenetére
Tornado-nál csak az immun to physical/cold szörnyeknél nem érsz semmit.....
TrollBalint: Single ben elég a Hydra+Orb párosítás. Mindkettő kevés sinergyvel bír könnyű maxolni őket, valamint elegendő sebzést okoznak single-ben...
[ Szerkesztve ]
They drew first blood....
-
Blizz
őstag
válasz TrollBalint #4323 üzenetére
Itt megtalálod az összeset:[runewords] görgesd le és ott lesz h original,1.10,1.11.
-
TrollBalint
addikt
válasz bolcsodal #4321 üzenetére
Igazából nem annyira akarok multizni, single-ön gondoltam végigjátszani (párszor )
de akkor kitalálok valami okosságot
valahol nincsenek leírva a rúnaszavak? nem csak ami az adot patch-ben van, hanem az összes eddigi?https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
wikings2
őstag
hát singlen sose volt valami ütős merchem de esetleg az?
hammapala singlen ?
nem tudom én eledudu -val toltam singlen azzal nem volt baj mivel a tornado ugye kiváltotta az imunisokatTalán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
bolcsodal
addikt
válasz TrollBalint #4320 üzenetére
Varázslónál nem használhatóak a hibrid megoldások sajna. Csak az egyik skill táblára fókuszálj, leginkább a blizzard-ot érdemes kimaxolni.
Az immunis szönyeket meg majd multiban megoldod.
They drew first blood....
-
TrollBalint
addikt
sziasztok,
indítottam egy varázslót 1.12-ben, meg olvasgattam amit linkeltetek nekem feljebb oldalakat, és az ütöttem meg a fülem (igazából szemem ), hogy hellen plussz attributumokat kapnak a szörnyek. Én egy cold/lightning varázslót akarok, de mit fogok tudni csinálni akkor, ha pont ezekre lesz valaki immunis? nem tudom, hogy mind 3 táblán tudok-e használható skill-t kimaxolni. Ti hogy oldottátok meg ezt a gondot?
-
kutga
nagyúr
-
Drimi
tag
Van vki aki a widescreen modot win7 alatt próbálta már?
Nekem elszáll egy Unable to load D2MultiRes.dll .... hibaüzenettel,
és el se indítja a játékot. -
wikings2
őstag
vagy 2 gép/2cd key/innen magától értetődik x)
lásd én példám xD xDTalán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
mcsabee
senior tag
Van, szólsz barátodnak, hogy álljon bent a játékban, amíg te a tárgyat kidobod a földre, kilépsz a karival, visszajössz a másikkal, és felveszed.
Vagy megkérhetsz egy idegent is, de nem garantált, hogy nem lép le még akár a tökéletesen értéktelen ith runával is.
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Bneten van rá lehetőség hogy egyik karakteremmel megtatlált, trade-elt cuccokat átadjak másik karakternek?
Mindkettő sajátom.
[ Szerkesztve ]
-
Klupi01
csendes tag
csőtök!
most van egy 19-es szintű barbárom és rossz skillre dobáltam rá, valamivel törölni lehetne?
mert nem szeretném ismét ujrakezdeni -
adalbert1
veterán
válasz TrollBalint #4308 üzenetére
Én még ezt az oldalt ajánlom olvasgatásra.
Viktor77 , mcsabee : tényleg nem volt összevonva a 2 account, de ahogy csináltam újat már szépen megismerte a megadott cd key-eket.
[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
-
wikings2
őstag
nem 1.10 től kezdve van a skillek egymásnak adó bónusz % a?
-
Blizz
őstag
válasz TrollBalint #4304 üzenetére
Én csak ezt találtam,szerintem ebbe nem sok hasznos dolog van.[itt].És ha jól tudom,rengeteg új rúna szó van benne 1.10-töl kezdve,viszont van pár hasznos ami csak Battle.net-en jó.
-
TrollBalint
addikt
most, hogy elolvastam a diablo3.hu-n a decard cain naplóját megjött a kedvem végig játszani a diablo 2-t (talán még az 1-et is) Viszont én még talán a 1.03-as verziót játszottam végig, a LOD-ot meg 1.09-en elkezdtem de nem sokáig jutottam, talán andarielig.
Mit tud az 1.12-es diablo2 a 1.09-hez képest? (jöhet bármi leírás, segítség, csak lehetőleg magyar legyen, és ne komplett karaktereket írjon le, hogy merre fejlesszem, hogy tökéletes legyen)Valaki fentebb írta, hogy az 1.12-nél, ha felmásolod az összes mpq-t akkor nem kéri a cd-t. Úgy emlékszem a 1.09-nél sem, kellett egy full install + a music.mpq-t felmásolni és kész.
-
AtHoS
nagyúr
Miért a legegzotikusabb build-ekkel kezdesz?
Amit mcsabee írt az tökéletes lesz. Egyik legjobb mf karaktert kapod így meg.
Én mondjuk annyival szoktam megvariálni, hogy Cold mastery-re csak 1 pontot teszek és Blizzard mellé Firewall.t is megtanulja a sosó. lvl97-re lehetőség szerint maxos a blizz dam és Firewall is. Fire masteryre természetesen 1 pontot teszek.
Ezzel a felállással és egy normális bérenccel többplayer-es játékban is gyerekjáték az mf.
Mefi run, andi run, WS run és persze Baal run sem jelenthet gondot.read-only mode on the forum
-
mcsabee
senior tag
válasz adalbert1 #4300 üzenetére
Diablo II-ben te csak Diablo II accountot csináltál. A Battle.net account az a gyűjtője mindennek, oda természetesen újat kell regelned, új jelszóval, úgy egyebekkel .
"Szerintem nincs összevonva a kettő, vagy a DIablo nincs megcsinálva még az újra."
Így van, nincs még felkészítve, talán majd az 1.13-as patch elhozza ezt is, a legutóbbi patch már 1 éves, akkor még nem volt szó ezekről az összevont accountokról .
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 4
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Linux Mint
- ASUS routerek
- Renault, Dacia topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest