- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
Még egy! D2jsp-n lehet magyarul is tradelni, vagy csak angolul?
Mert a "Trading Grounds"-ban nem találtam magyar topikot... -
Cadal
őstag
válasz
wikings2 #5884 üzenetére
No ez is megtörtént:
Kellene szereznem egy Dracul's Grasp-ot úgy látom, ez alap az Uber monstak öléséhez (vagy valami lt-es cucc).
wikings2: Megnéztem a képeket, a Life tap-en kívül még a Crushing blow-t láttam hogy erőltetted, ez is fontos? -
Blizz
őstag
Azta mennyi resid van és mégsincs maxon..
-
wikings2
őstag
Itt vannak a képek róla
Nem tápoltam rajta semmit sem a későbbiekben, úgy van ahogy azt az első napon összeraktamKb 2 perces UT ket futottam vele soloban.
Organhoz kellett egyedül teleport support hogy gyors legyen -
Blizz
őstag
válasz
jim_raynor70 #5894 üzenetére
Jaja
így jól jártam sztem
-
Blizz
őstag
válasz
jim_raynor70 #5892 üzenetére
13ert vettem egy 368ed-set, jó ez havernak..
nekem így megérte
-
jim_raynor70
aktív tag
Nem akarok unnepronto lenni, de +395% Damage-re, 14 Life Stolen-nel kaptam erte 25 Ist-et (nem ethereal). Szerintem tobbet is erhet, ha perfekt kozeli allapotban van, de hogy csak en kaptam-e atlagon feluli osszeget erte, vagy tenyleg ennyiert mennek ezek a targyak meg ma is, nem tudom. Remelem, megerosit valaki mas is benne.
-
wikings2
őstag
Hát természetesen kell a célnak megfelelő kari.
Low build palának is kell life tap wand és dracul gloves ahhoz hogy lilthet , durit, és izut agyonverje, utána meg álltalában csak übermephi okoz neki gondot, mivel low build nincsen se cta, se semmilyen lifet tápoló cucca így könnyen hal , de nekem kb 50 ut runom volt mostani ladder resetkor és ebből max 3-4 nél csődöltem be (úgy hogy nem 1 perc volt a 3 ut boss hanem 10 mert kicsit taktikázgatni kellet a halás miatt)Ha érdekel róla kép majd küldök. Nagyon olcsón kilehet hozni.
-
Blizz
őstag
Eth botd ba ér olyan 15-6istet?
-
Cadal
őstag
wikings2, jim_raynor70, AtHoS, Köszönöm a kimerítő válaszokat.
wikings2 D2jsp: Igen minden bizonnyal jól működő kereskedelem megy ott. Nekem csak egy bajom van, az idő.
"csinálsz egy full lowprice build smitert és mész UT-zni torchokért, abból rendesen van profit."
a múltkor két délután runoltam nihit, kulcsért, de cseszett dobni. Ráadásul amazonnal, aki a fizikai immunoknál elvérzik sajna, tehát save & exit és újra. Szóval ez így leírva egyszerűnek tűnik, de azért ez rengeteg idő (nyilván ha pénzért veszek fg-t akkor ugyan úgy megkaphatom a számomra szükséges cuccokat. Ezt a verziót még átgondolom). A másik: Korábban egyszer összejött a három kulcs lementük két barátommal együtt Lilithez,.. hát esélyünk sem volt. Szóval van még mit fejlődni. Azóta mindenki indított másik karaktert sokkal céltudatosabban, és nagy bosszút tervezünk!
Korábbi postok közt találtam meg ezt a képet is belinkelem újra hátha segít másnak is egyszerűsíteni nihi run-t: [link] -
AtHoS
nagyúr
Elsősorban azért, mert ennek legnagyobb a blokkja -> kevesebbet kell rakni dexre -> több mehet vitára
Az alacsony erő követelményből egyenesen következik ismét, hogy emiatt nem kell többet költeni erőre, mehet helyette vitára. Bár, ha BP vagy MP enivel szaladgál az ember, akkor ennek nincs jelentősége
rezist ezen is véletlenszeű
-
jim_raynor70
aktív tag
Pontosan ezek miatt. Alacsonyabb szinten, kisebb erovel fel lehet mar venni, es egy Sacred Targe kozel van a 45%-os rezisztanciahoz. Ebben a felallasban a Spirit 80-as ellenallast ad jeghez, villamhoz es mereghez. Ehhez pedig egy viszonylag magas block is tarsul, ezert sokkalta jobban ajanljak a Herald Of Zakarumnal is. Egy jo torch ezt tovabb fokozza, onnantol kezdve pedig szinte megallithatatlanul vagja at magat mindenen.
Sajnos, nalam kimerult az uzletelgetes a cserebereben a BattleNeten, igy nem tudok ehhez a reszhez irni semmit, de laikus szemmel az ATW-s linket melloznem. -
wikings2
őstag
D2jsp-n az a jó, hogy néha a szarból is lehet pénzt csinálni. Az első pár forum gold (fg) megszerzése után belejön az ember
Ladder resetkor mindennek felmegy az ára, szóval csinálsz egy full lowprice build smitert és mész UT-zni torchokért, abból rendesen van profit.
Első torchok olyan 1-2k fg ért szoktak elmenni, és a kulcs hozzájuk ha veszed és nem farmolod 600-700fg szóval rendesen van profit belőle.
Én szedtem belőle kb 3k fg-t 1 héttel ladder reset utáni kezdéssel.
Na most ha NL ben szeretsz duellezni 3-4k ért már kapsz op karikat. (vagy ha PvE is megfelel akkor kb 5fg ért kapsz random Enigmát, meg hasonlókat. érdekes árfolyamok vannak)
Nl ben egy random hammerdint amiminek 12k-12k dmg je van és mindenhol megállja a helyét szerintem 100fg ből nevetve kilehet hozni. Ladder árfolyam szerint 100fg nevetséges összeg.
-
wikings2
őstag
Szerintem azért ST mert low str req és az alap resik is jók szoktak rajta lenni. Az meg nem kicsit fontos
.
Hát én D2jsp-t ajánlanám. Régen volt ez üzletem azzal a shoppal amit linkeltél, de mire én azt megkaptam, és összejött a tényleges üzletelés...
D2jsp-n pörög az üzlet rendesen. Én is ott szoktam élni (wikings2 néven ^^) -
Cadal
őstag
Hammer palának miért a ST shield-et ajánlják spirirthez? Mi kerüli el a figyelmemet?
Vagy az alacsony str req. illetve a magas block a lényeg? és ha jól bepörget, akkor senki nem kerül hozzá közel, hogy egy jókorát rázúzzon. Ezért nem fontos a magas def?Ha valakinek nincs ideje naponta több órát a játékkal tölteni, de szeretne jó cuccokat is kipróbálni, akkor ez az oldal mennyire jó megoldás ha némi pénzt nem sajnálna rá? [link] Vélemény? Vagy inkább ez: [link]
-
Blizz
őstag
válasz
jim_raynor70 #5880 üzenetére
hmm 90manat ad asszem 29es fcr remélem adnak érte egy istet
-
Blizz
őstag
Egy eth spirit monarch 29 mit ér? 202-t véd
-
Blizz
őstag
Natalya settel megéri menni hellen? mert most trapes vagyok de nincs még infinity a kísérőmnek,és rengeteg lightning immunis szörny van..Elég nehéz haladnom,igaz megvan hoto spirit shako arachind de így nem sokat érek velük..
-
mcsabee
senior tag
Most nézem, hogy a nec fcr bp-je elég fail, mivel ugyan annak kellene lennie, mint a palánál, de nem ugyanaz ^^.
-
for3l
senior tag
így van, tehát sorcinál (vagy babánál) tök mindegy, hogy 105 vagy 195fcr-ed van, mert a 105-ös break-ed lesz "csak" meg, nem fog gyorsabban castolni 195-tel sem, mint 105-tel.
általában a 105 azért sorcinál megszokott lenni mindenkinek, vannak 200fcr-es sorc-ok is. de például palánál van, aki 80fcr-rel és van, aki 125-tel játszik. -
Cadal
őstag
válasz
Cyberbeni #5870 üzenetére
tehát érdemes arra törekedni, hogy egy képesség, mondjuk az FCR vagy az IAS pontosan ezt az értéket érje el? Pl: Sorceress FCR: 9-20-37-63-105-200
hmm, találtam egy ilyent: Attack Speed Calculator
-
Cyberbeni
addikt
-
Cadal
őstag
Megmondaná nekem valaki, hogy mit jelent az első hozzászólásban a "breakpoint"? Szóval mi történik akkor?
-
Cadal
őstag
Van egy másik megoldás is a skill és a stat pontok resetelésére. Az 1,13-as patch-el jött ez is. A Token of Absolution -t kell összerakni a fő bossok által dobott esszenciákból. Azért ehhez kell némi idő.
De a lehetőség adott!
#5854 mcsabee: Köszönöm, megfogadom a tanácsodat.
-
Blizz
őstag
Valakinek valami ötlet hogyan fejlődjek assassinnal hellen? Mert trapes vagyok,csak lightningos trapekre tettem,de a mobok 60%-a kb light resis..Infinity-t összegyüjteni a kísérőmnek meg nem 1perc..Talent reset és tegyek a fire trapre is? Vagy farm nightmaren diablo/baal?
-
Cadal
őstag
pottyant egy ilyen large charm. Esetleg ha valakinek kell és assassinel játszik szóljon, 'ingyé adom.
-
pomk
őstag
A alapjáték telepítése során a következő hibaüzenetet kapom:
"This program is corrupt or incomplete. If you have downloaded this program, you may want to delete it and download a fresh copy."Valakinek valami tipp?
-
Blizz
őstag
Most esett egy sárga korona és adott még pluszba 2socketet,de megcsinálnám runewordbe 3socketesre,meg lehet csinálni? ötödik városban
Vagy csak ha simán beleteszek 2runát lore-t akarnám megcsinálni akkor működne? -
Cadal
őstag
Nem kell valakinek esetleg egy Harmony-s +1-es Matriarchal Bow. Aki épp most fejleszt egy bowazont (lvl 39-en fogható 187dex-el)? Van kettő és a Ko rúna miatt kér lenne csak úgy kidobni. Pár napig tartom ha valakinek kell szóljon.
-
mcsabee
senior tag
Nem, még egy nem lesz, ez is 3 hónapomba telt ^^. Nagyon kevés a run, és iszonyatosan elfogytak a normális, nem nub player-ek, plusz ladybaal-en elképesztő nagy a ranbotos beömlés, és az ő szabályaik kicsit eltérőek, így sok a konfliktus, ami egyszerűen rombolja a játékélményt ^^.
Most tolok egy bow amát, totál költséghatékonyba, pvp-re
.
És köszönöm!
-
mcsabee
senior tag
Official Announcement: Ma délután, mittomén kb 4 órakor, megléptem a 99-et ^^ - manuális kari, nulla hack, for sure.
-
-
mcsabee
senior tag
Hátőőő, WW assát nem igazán ajánlanék, maximum PVP-re, és egyébként sem az olcsóbb karik közé tartozik. Inkább ezt: [link] ajánlanám, innen is vagy a "Weapon/Shield - Non-max Block (Damage focused)", vagy a "Weapon/Shield - Max Block (Damage focused)" verziót.
"Még egy kérdésem lenne,haverral próbálunk bneten játszani,de neki állandóan hell unleashedet ír ki..pedig most rakta újra a játékot (eredeti) és nem találja a szervert amit én csináltam"
Ha Hell Unleashed-et ír, az baj. Uninstallja a játékot, törölje ki a könyvtárat is, ahova telepítve volt, majd rakja fel újra, egy másik könyvtárba, még csak véletlen sem az előzőbe. Ha ezek után sem megy, akkor esetleg a Hell Unleashed mod fórumában kérhetne segítséget, ott talán jobban tudnak segíteni.
-
Blizz
őstag
Még egy kérdésem lenne,haverral próbálunk bneten játszani,de neki állandóan hell unleashedet ír ki..pedig most rakta újra a játékot (eredeti) és nem találja a szervert amit én csináltam..Miért van ez?
(bocsi a sok postért) -
Blizz
őstag
Assassinhoz milyen talent kombó a legjobb? és persze cuccok is
-
-
wikings2
őstag
Ha válogatni lehet akkor persze hogy az eth
de szerintem Siglen örülni kell ha esik hasonló alapesetben
Én is emléxek singles 4 évemre diablo 2 ben.
Aldur bunkóval meg Hwanin alabárdal mentem olyan palával aminek minden képességen volt legalább 1, de azért rá éreztem hogy a fanára sok kell meg zealra és mint a késöbbiekben ahogy lett neten kiderült hogy van is ilyen hogy "build"
Emlékszem hell andynál estek ezek és onnantól kezdve kb 81 esen végeztem el act5 baalt.
Igaz a végén berágtam és nem lett meg 3 wp act 5 hellen ^^ többi megvolt
Mekkora jó volt már ez... most meg b.neten 5-6 éve csak a grindelgetés meg farmolgatás...
tiszta szégyen
Cadal esetleg multi valahogy ? -
-
Cadal
őstag
Javazonnak Furyhoz melyik fegyvert ajánlanátok? Megvan a Demon's Arch is és a Thunderstroke is. Vagy esetleg valami jó rúnaszó fury hoz? thx.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Gyulus11 #5815 üzenetére
Haveromnak volt annak idején mindig ez a megoldása és válasza:
"Én nem csaltam! Csak a lóvét csíteltem meg"Esetedben más játékosnak hétszer annyi időt kell játszania, hogy ugyanazt a pénzmennyiséget összeszedje.
Mondjuk ez így ebben a formában sem teljesen igaz, mert tarvirunnal igen rövid idő alatt százezreket lehet összeszedni, szóval van más megoldás is lóvégyűjtésre.Persze ehhez el kell fogadni, hogy minden karakternek meg van a maga területe.
A plugY-val csak jól járhatsz.
Mióta megismertem bnetet nem tudom megérteni minek szórakoznak single-ben.
PlugY használata természetesen üdítő kivétel, de még azzal is sok mindenről lemarad az ember, mintha bnet-en nyomulna -
Rizzo
aktív tag
Mikor volt, és mikor várható ladder reset?
-
mcsabee
senior tag
válasz
Gyulus11 #5815 üzenetére
A megoldás: PlugY. Felrakod, és lesz egy nagyon-nagy ládád, nem tudom mit kell ezen pörögni ennyit. A PlugY külön program, semmit sem változtat a Diablo 2-n. Single player módot Plugy-ról indítod, a multit meg sima D2-ről és slussz.
Egyébként már az csalás, hogy 250k goldot adnak az itemért, Hétszeres pénz az alaphoz képest, ergo hétszer nagyobb az esélyed arra, hogy gamble-ből fasza item essen.
Ha nem teszed fel a PlugY-t single player módban, akkor - ne haragudj meg a szóért - de bolond vagy.
-
Gyulus11
csendes tag
válasz
KicsiPaszuj #5814 üzenetére
A modot én csináltam és nincsenek benne olyan változtatások ami a játékmenetre nézve csalás lenne! Annyi hogy több aranyat ad egy cuccért és hellen vagy bárhol 250k lehet a tárgy max értéke. Megnéztem ezt a PlugY témát ... nem tudom mi benne a jó. Ha az alap 1.12 patch-et megnézem és a PlugY-t akkor csak annyi a különbség hogy ami az alap diabloban le van tiltva az itt engedélyezve van + van ezen kívül azért egy két jó dolog.Ezt én is meg tudom csinálni.A stash viszont nagyon jó az tetszik
Pont erről beszéltem hogy nekem csak ez kellene és nem pedig egy "túl tápolt" cucc! De azért köszi a válaszokat, de továbbra is várom a választ a stash változtatásának megoldását.
-
KicsiPaszuj
tag
válasz
Gyulus11 #5812 üzenetére
A PlugY külön exével nyomul, szal ha nem jön be nem tolod. (semmit nem változtat a meglévő configon)
Egyébiránt, dobd ki a sok moddolt szemetet, és rakj fel egy plugYt. nem csak h rúnaszavak, de bnetes kamueventek, uberbossok, sharedstash, realtime respec ésatöbbi.. ha single, akkor PlugY. (nameg Median)
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Gyulus11 #5812 üzenetére
Szerintem nyugodtan használd a plugy-t. Kibővíti a single rúnaszavakat a bnetesekkel. Sokkal jobban jársz vele, mint az unalomig gamble-val.
Amúgy meg miért nem modolsz be egy Reduces All Vendor Prices 90%-os tárgyat/charmot/rúnaszót
Ugyanott lennél, mint a 20 millás ládával + 250k-t érő cuccokkal
De én inkább a plugy-ra szavaznék, így nem KELLene folyton gambleznod, hanem játszhatnál is inkább
-
Gyulus11
csendes tag
válasz
KicsiPaszuj #5811 üzenetére
Köszi szépen! Erről pl. olvastam már. Nekem 1.12 van fent a gépen. Nem tudom hogyha ezt felteszem akkor nem e módosít e a txtk-ben.A saját diablo "tuningom" egy nagyobb inventory-ból és egy ládából áll + minden act-ban max. 250 ezret adnak egy cuccért. Ha ezt a progit felteszem akkor belenyúl a játék többi részébe.(ezt nem akarom) Aszem ez lesz a végső megoldás
Azt nem tudod melyik txt-ben lehet állítani a stash arany befogadó képességét és hol?
-
Gyulus11
csendes tag
Mert fullon van a ládám arannyal és magammal meg nem szeretem cipelni és inkább elszerencsejátékozom hátha találok valami jobb cuccot. Ezért is lenne jó ha a ládám nem lenne lelimitálva.....olvasgattam google, de megoldást nem találtam eddig. Értek a modozáshoz, de ezt nem tudom hogy lehetne megoldani. Erre kérnék választ!
-
Gyulus11
csendes tag
Üdv! Valaki aki ért a mod dolgokhoz az írja már meg nekem, hogy hogyan lehet a a ládában a max. arany kapacitást feljebb vinni. A druidám 79. szintű és zavaró hogy állandóan nyomni kell a Gamble-t. Jelenleg 2 milla fér a ládába, de szeretném ha pl 20 milla férne bele. Thanks!
-
bolcsodal
addikt
"Guided Arrow does not work with Pierce." Melyik patch óta van így?
Régen símán ment...
-
Cadal
őstag
válasz
Cyberbeni #5803 üzenetére
"Guided Arrow does not work with Pierce." OMFG! valahogy éreztem... soha nem ment át a célponton az íjvessző... De gondoltam én látom rosszul... Meg karakterleírásban is így írták... Na akkor reset!
for3l: igen, van igazság abban is igazság amit Te mondasz. De Windforce-om még nincs. Úgyhogy marad a hellrack.
-
Cyberbeni
addikt
pve-re amúgy szerintem musthave razortail+pierce(tárgyakkal együtt lvl9 legyen)+maxolt strafe bowazonnak, és akkor single target ellen is sok nyilat lő, meg én utána inkább valkyrie-re raknék sok pontot, meg decoy-ra
plusz ll+ml multishotnál asszem csak középső 2-re számít, strafenél meg az összesre, abból sem árt ha van legalább egy kicsi, és akkor nem fogsz kifogyni manából
meg javazonnak is pve-re a razortail a legjobb
egyébként meg "Guided Arrow does not work with Pierce."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- BestBuy topik
- iPad topik
- Video konvertálás
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Eredeti játékok OFF topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Diablo IV
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÓLIÁS, szinteÚJ SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 512GB 1 év gar.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest