Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• AtHoS

nagyúr

válasz fiATHaLON #4358 üzenetére

"Ha valami egyéb spéci modot, akármit tudtok még ajánlani, ami gazdagabbá
    teszi a játékot az alaphoz képest, azt is megköszönöm!"

Egyik legnépszerűbb MOD a Diablo2-höz a MEDIAN XL

Letöltheted innen

Ne lepődj meg, ha nem ismersz rá a megszokott D2-re :)

Ha onlány is ki szeretnéd próbálni, bátran ajánlom neked

Másik pedig a PlugY

"Most megint végigklikkelnénk a 2-t, de szeretnénk egyből a legnehezebb
    fokozaton, erős szörnyekkel, sok jó cuccal kezdeni, hogy ne kelljen 3x végigjátszani."

Keríts egy karaktereditort amiben a HELL fokozathoz szükséges küldetéseket be tudod tenni magadnak, illetve tárgyfájlokat is lehet találni itt-ott, amiket be is tudsz rakni a karakterhez egyből. Esetleg régi mentéseidből kiveszed a tárgyakat és berakod az új karakterhez.

Mondjuk én nem vagyok híve ennek a módszernek. Egy blizz+fw sosóval 4-8 óra alatt HELL fokozaton vagy. Szerencsére ez a karakter nem annyira skill igényes, így élvezetesen lehet vele játszani már az elejétől kezdve. Singleben nem árt, ha használod a players X parancsot, ahol x helyére 1-től 8-ig kerülő szám lehet. Ezzel többjátékos módba tudod tenni a játékot a szám pedig a játékosok számát határozza meg. Tehát players 5 -re 5 játékos nehézségű lesz az egyjátékos üzemmód.

Median-ban nem tudom működik-e ez a lehetőség.

Idézet a patch.tct-ből:
    "Typing "players X", where X is a number between the current number of
    players and the maximum (8), in the message box will now set the
    effective number of players in the game (in single player, open
    Battle.net and TCP/IP games only)"

• Viktor77

titán

válasz fiATHaLON #4358 üzenetére

Amikre tudok válaszolok.

1.12-ben új nehézségi szint nincs (legalábbis addon nélkül).
    Menő addon most a PlugY, ez Battle.net-es feature-öket (rúnaszavak, cuccok, egyebek) kínál single playerben, meg még sok mást is.
    Felbontásra addont pedig nem sokkal feletted linkeltek, [link]. Ez nagyon szépen működik, csak a monitorod felbontása szab határt.

Új hozzászólás Aktív témák