- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
MikeWazowski #8898 üzenetére
Eseménynaplóban mi van?
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
A D3 semmilyen módon nem lesz fizetős. Sem havidíjat, sem a Battle.net-ért nem kell majd fizetni. Lesznek fizetős cuccok, de ezek nélkül is teljesértékű lesz a játékélményed (azaz nem fogsz tudni jobb páncélt venni pénzért, viszont vehetsz egy szép alsógatyát, ami semmit ad nem de szebb leszel tőle).
-
Viktor77
titán
válasz
Sirandrish #4637 üzenetére
Ez, kérlek szépen, ez felbontás állító kis mod, amivel akkora felbontást állítasz be amekkorát nem szégyellsz.
Itt egy kép róla, hogyan is fog kinézni a játék.
-
Viktor77
titán
válasz
Sirandrish #4635 üzenetére
Ja, most nekem sem jó, de feltettem neked ide.
-
Viktor77
titán
válasz
Sirandrish #4626 üzenetére
Nézd meg ezt.
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
A Blizzard játékok egyik nagy előnye, hogy normálisan portolják őket Mac-re, és mivel elég erősnek néz ki hozzá a géped, szerintem nem lesz vele gondod.
MOD: VirtualPC ablakváltogatás meg annyi, hogy belekattintasz az ablakába. Ha kint akarsz dolgozni, akkor meg az ablakán kivüli részen kattintasz.
-
Viktor77
titán
válasz
fiATHaLON #4358 üzenetére
Amikre tudok válaszolok.
1.12-ben új nehézségi szint nincs (legalábbis addon nélkül).
Menő addon most a PlugY, ez Battle.net-es feature-öket (rúnaszavak, cuccok, egyebek) kínál single playerben, meg még sok mást is.
Felbontásra addont pedig nem sokkal feletted linkeltek, [link]. Ez nagyon szépen működik, csak a monitorod felbontása szab határt. -
-
Viktor77
titán
válasz
Sirandrish #2534 üzenetére
-
Viktor77
titán
Na, hát csak elkezdtem újra.
(Vajon miért?)
Hihetetlenül leköt még mindig.
Arról nem is beszélve, hogy bődületesen jól van megírva, patchelve. Nem kötött bele semmi hardverembe, elsőre elindult egy SP2-es XP-n, kezeli a wide monitort. Mindezt bármilyen állítgatás nélkül.
Battleneten tolom, itt most az 1.12-es patch megy.Ezzel kapcsoltaban lenne kis bibi. Nem tudok a ládába pénzt tenni. Csak 0-át hajlandó írni (bármelyik számbillenytűre, a numerikusra is), a fel-le nyilak sem működnek. Van erre valami megoldás?
-
Viktor77
titán
Ahamm. Szóval ha az sg.hu-n kiraknak egy képet a vélt játékdobozról (igaz, még a játék sehol nincs, senki nem tud róla semmit), akkor az csak igaz lehet.
Most erre mit mondjak?
MOD: Na, a legfontosabbat meg lehagytam. Annó (mivel ez a kép már igen-igen régi), utánaolvasgattam és ha jól emlékszem, valami Blizzes fórumban olvastam, hogy fake. -
Viktor77
titán
Kis poén a WoW-ból:
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Könyvajánló
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos autók - motorok
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Hobby elektronika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest