Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Eseménynaplóban mi van?
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
A D3 semmilyen módon nem lesz fizetős. Sem havidíjat, sem a Battle.net-ért nem kell majd fizetni. Lesznek fizetős cuccok, de ezek nélkül is teljesértékű lesz a játékélményed (azaz nem fogsz tudni jobb páncélt venni pénzért, viszont vehetsz egy szép alsógatyát, ami semmit ad nem de szebb leszel tőle).
-
Viktor77
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez, kérlek szépen, ez felbontás állító kis mod, amivel akkora felbontást állítasz be amekkorát nem szégyellsz.
Itt egy kép róla, hogyan is fog kinézni a játék.
-
Viktor77
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ja, most nekem sem jó, de feltettem neked ide.
-
Viktor77
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nézd meg ezt.
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
A Blizzard játékok egyik nagy előnye, hogy normálisan portolják őket Mac-re, és mivel elég erősnek néz ki hozzá a géped, szerintem nem lesz vele gondod.
MOD: VirtualPC ablakváltogatás meg annyi, hogy belekattintasz az ablakába. Ha kint akarsz dolgozni, akkor meg az ablakán kivüli részen kattintasz.
-
Viktor77
titán
válasz
fiATHaLON
üzenetére
Amikre tudok válaszolok.
1.12-ben új nehézségi szint nincs (legalábbis addon nélkül).
Menő addon most a PlugY, ez Battle.net-es feature-öket (rúnaszavak, cuccok, egyebek) kínál single playerben, meg még sok mást is.
Felbontásra addont pedig nem sokkal feletted linkeltek, [link]. Ez nagyon szépen működik, csak a monitorod felbontása szab határt. -
-
Viktor77
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
Viktor77
titán
Na, hát csak elkezdtem újra.
(Vajon miért?)Hihetetlenül leköt még mindig.
Arról nem is beszélve, hogy bődületesen jól van megírva, patchelve. Nem kötött bele semmi hardverembe, elsőre elindult egy SP2-es XP-n, kezeli a wide monitort. Mindezt bármilyen állítgatás nélkül.
Battleneten tolom, itt most az 1.12-es patch megy.Ezzel kapcsoltaban lenne kis bibi. Nem tudok a ládába pénzt tenni. Csak 0-át hajlandó írni (bármelyik számbillenytűre, a numerikusra is), a fel-le nyilak sem működnek. Van erre valami megoldás?
-
Viktor77
titán
Ahamm. Szóval ha az sg.hu-n kiraknak egy képet a vélt játékdobozról (igaz, még a játék sehol nincs, senki nem tud róla semmit), akkor az csak igaz lehet.
Most erre mit mondjak?
MOD: Na, a legfontosabbat meg lehagytam. Annó (mivel ez a kép már igen-igen régi), utánaolvasgattam és ha jól emlékszem, valami Blizzes fórumban olvastam, hogy fake. -
Viktor77
titán
Kis poén a WoW-ból:
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest