Hirdetés
- Őskoczka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
válasz
mcsabee
üzenetére
Üdv!
Kössz a felvilágosítást, én is tapasztaltam hogy néha megmaradt a játék amit kreáltam, néha nem.
Szerencsére csak low lvl tárgyat veszítettem.Más...szépen fejlődök egy blizzard sosoval, nightmare-en járok lvl 65 körül.
A kérdésem, milyen felszerelést érdemes még rátolni?
Ami most van:
Smoke rúnaszó (NefLum) Ghost Armorban
Oculus
Lore rúnaszó (OrtSol) War Hatben
Ancients Pledge rúnaszó (RalOrtTal) Kite Shieldben
Rare kesztyű, 2 unique ring, unique belt és csizma, vmi amulettSpirithez megvannak a rúnák, már csak Monarchot kellene találnom, Enigmát szeretnék összerakni, de az még messze lesz, addig kéne Hellre vmi jó vértezet, ami ad resistet, kesztyűt le fogom cserélni, egy SoJ ringet is szeretnék - SoJ megér egy oculust? (van egy felesleges). Alapvetően +skilles tárgyak kellenének.
Nagyjából ennyi, nightmaren egész jól tudok haladni, Hellre kíváncsi leszek, de előtte még baalrunozok lvl 80-ig.

Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerencsére csak low lvl tárgyat veszítettem.