- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
mcsabee #4999 üzenetére
ki is van írva nagybetvekkel, hogy mindenféle 3rd party software használatát ban-nal jutalmazhatják...
tegnap kentem kicsit a poison necro-mmal... nagyon gyalul nightmare-en... 1 pöffentés majdnem mindenkinek elég a novából... keményebbeknek meg ott a lower res és a dagger
és még sok hiányzik ahhoz, hogy plafonon legyen a dmg: nova+explosion nincs még teljesen kihúzva...
-
mr.ki
aktív tag
Battle.net képes megoldások érdekelnének csak.
Mindenesetre a virtual pc 2007 nem jó megoldás. Valami okból kifolyólag nem indul el a játék, pedig egy virtual pc frissítés után már a D2 videtoesztelője talált egy 2d-s meghajtót, és pozitív visszajezést ad, mégsem indult el. -
icons
addikt
válasz
wikings2 #4993 üzenetére
Van egy profilom, ahol 2db 1es szintű karakter van bent. Viszont tele vannak cuccokkal. Nem mind a legprofibb, de pl death's fathom is van köztük.
Ha érdekel, írj PMet, mondd meg, mi legyen a pass, és odaadom.
Tényleg: profilnevet lehet változtatni/törölni? Mert szívesebben használnám én a profilnevet
Természetesen NLról van szó
-
icons
addikt
Van többféle megoldás:
D2nt progi mindenképpen kell hozzá, azt szedd le.
Nekem fel van telepítve kétszer, és más kulcs van megadva. Ez a legegyszerűbb.
Eggyel bonyolultabb:
Egyszer van felrakva, és meg lehet oldani, hogy ahhoz több kulcsot rendelsz. Nézz utána, nekem ez nem sikerült.Ha valami nem villágos írj!
Ui.: vicces dolog, amikor egyszerre két karival runolok
2napja ez megy, most 40körül vannak
. Most Baalrunokat futottam, voltak necces pillanatok, de eddig csak tehénföldén haltam meg (a port környéke tele volt, és nemtudtam palával se átmenni rajtuk...)
-
mr.ki
aktív tag
Sziasztok! Megpróbálkoztam a virtual pc 2007-tel röbb Dio 2 futtatását ( 2-2 különböző kulcs van,ezzel nem lehet gond )
Az a gondom, hogy a virtuális gép videovezérlője nem megy át a rostán és emiatt nem indul a virtuális gépen. Ha valakinek ebben lenne tapasztalata, esetleg valami javaslata, ossza meg velem kérem szépen. Ha esetleg én találok előbb megoldást,le fogom írni ide.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Cyberbeni #4990 üzenetére
na, így már értem... vagyis annyira azért mégsem
az ha jól látom 43-as terület... andy questből nem dob rosszul meg könnyű is, de azért csak kisebb cuccok fognak hullani... nem vagyok annyira otthon mf-ben, de hellpit-ben jobban elvagyok: 85-ös terület, elvileg minden eshet ott...
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mephi666 #4989 üzenetére
mármint én úgy gondoltam, hogy andy run only, mivel ha nincs meg a q, akkor jobban adja a cuccot. mondjuk ha lvl54, akkor az 53+5=58 skill pont és 53*5+5=270 stat pont (156-ig str, a többi vita), és az alacsony static miatt közel kéne teléznem, ami egyrész veszélyes, másrész +idő.
kezd alakulni, hogy miket kéne összeszednem egy jó kis mf-hez:
shako(lvl62, szóval lehet felejtős)/steelskull/tarnhelm
chance guards (esetleg magic/rare)
2*nagel
tal öv/goldwrap
lvl62-től gheed
ez eddig: (63% fcr bp megvan a 2 spiritből, több már az mf rovására menne)
50+40+2*30+30(+40)=180+40, természetesen ezek perf cuccokkal számolva, ennél valószínűleg kevesebb lesz.
andinak 50-es cold resije van nm-en, szóval jól jön ellene a cm. -
mephi666
nagyúr
válasz
Cyberbeni #4988 üzenetére
andy szerintem nem veszélyes... a sorcim nagyjából a következőképp néz ki skilleket tekintve:
orb+bolt+cl max, 1-1 pont: cm, tele, warmth, static field... lm-re tettem minden egyebet, aztán majd a többi syn jön még, hogy a villám is elég erős legyen... én speciel szeretem a static-et, mert a +skillek is dobnak rajta és gyorsan "le lehet vele csattogtatni" a bossokat... mercnek meg ott a 75%-al lassító bökő, amire ha rájön még az orb effektje, akkor elég durva
hell mephi-vel szoktam szórakozgatni, de sima ügy... egyedül a cold immesek tudnak lelassítani, mert írtam, hogy a villám még nem az igazi... +skill-ek kellenek még rá meg erősebb syn-ek...
-
Cyberbeni
addikt
mit gondoltok erről a soso-ról, nm andy runokhoz használnám úgy h bemegyek pl br mellé (még nincs kész, most fogom elkezdeni):
lvl54+
20 frozen orb
1-5 static field
5-10 cold mastery
5-10teleport
warmth
1 frozen armorspirit kard+monarch
2*fcr, majd később mf gyűrű
random mf cuccok
+1soso sk amu/mf amuesetleg nm anderiel megölésére jobb skilleket tudna mondani valaki? static fieldre szerintetek rakjak? mert +dmg fo-hoz vagy -mana teléhez, esetleg +manaregen lehetne helyette, és ha jól emlékszem, akkor andi gyorsan meghal fo-tól is, az több idő, meg veszélyesebb, ha közeltelézek hozzá.
mennyi fcr kell neki? (fhr az ugye 110 a 2*spirit miatt, annyi csak elég lesz) -
wikings2
őstag
-
-
wikings2
őstag
Esetleg valakinek nincsen elfekvőben nl karija ami átment ladderről és nem kell neki ?:S
vagy bármilyen kis segítség amivel újra tudom kezdeni az nl es életem?
Megköszönném nagyon -
wikings2
őstag
-
wikings2
őstag
most fejeződött be diablo 2 es pájafutásom
13:29 re lett kész a hammerpalám enivel kivéve torch hiányzott.
És screameltek
oda lett mindenem
14:00 óta nem tudok belépni
éppen árultam a faithom erre pedig bejön egy srác irja hogy 451 sct ad érte 5 öt
mondom rendben szép ajánlat mert am is arra volt szükségem bowazonhoz
erre 4ediket betett interrupted, b-netről is ledobott és most itt csücsülök accok nélkül :'(
röhej
régebben a bannolás most meg ez -
Cyberbeni
addikt
gondoltam megyek egy andi kört, hát cata lvl2-ben esett egy ohm runa, gyorsan el is adom jsp-n. (egy hét múlva kb feleennyit fog érni, nekem meg nem annyira sietős, hogy legyen cta-m)
-
Cyberbeni
addikt
most sander csuka van, de majd lassan mégegyszer újra kell statolnom, és akkor jöhet az aldur (van egy elfekvőben, és többet is érnek a statjai, meg helyettesíti a fire resit, amit a circlettel elveszítek)
most találtam egy jót jsp-n, ha válaszol a csávó, akkor lehet megveszem. (2ama sk, 4 maek) -
mcsabee
senior tag
Yee, vettem egy unid torchot, 20/13 sorc lett
. 38 FG-ért egész jó vétel ^^.
-
for3l
senior tag
válasz
Cyberbeni #4972 üzenetére
jaja, pub runokba lehet nyomni (ha nincs team mondjuk és egyedül vagy) az amazonnal mint állat! én is azzal csapom éjjelente bot-diarunokban egyedül trone-t!
95-ön egy run ~1,2M xp-et ad 1-es bp-vel.
valkyrie az nincs, viszont van 61all res-es kiram, ha érdekel küldj pü-t.
szerk.: ha nagyon kell az frw akkor rakj be aldur csukát. pvp javakon is az van, szal nem rossz cipő.
-
Cyberbeni
addikt
pub baalrunokban simán bejátszható egyedül már lvl90-en is. ha nincs ott másik javazon, akkor 99.9%, hogy enyém a lh. legalábbis eddig mindig jött belőle rendesen az xp.
nincs senkinek 2 amazon skilles valkyrie sisakja? még a game elején kb kaptam egy 1est freebe, meg utána találtam is egy 1est, úgyhogy most rare circletet használok, de az nem ad frw-t meg fhr-t. (így egyel kisebb fhr bp van meg, és lassabban futok)
most sajna nihla megölt, mert nem vettem észre h light immune volt, és frankón belementem egy ce-be. úgyhogy most még hanyagolom nihlat, mert kevesebb xpt ad, mint br, meg könyebb meghalni, meg egyébként sincs natures peaceem. -
mcsabee
senior tag
-
for3l
senior tag
válasz
Cyberbeni #4967 üzenetére
baal-nél a magas szintű karik (általában 94+ mert ott már van értelme) csinálnak baalparty-t (röviden: bp). lehet 4személyes, 2 személyes vagy 1ember magában (a 3 bugos), és ilyenkor a bp-ből vki üti az lh-t (last hit, ez számit mindennél xp, mf stb...) és igy a bp kapja baal-ből az xp-t.
ooohhh.. megelőztek!
csabee, hogy haladsz? nekem 96 lesz ezen a hétvégén.
-
mcsabee
senior tag
válasz
A Baal előtti party leave-et Baal Party-nak hívják, a két, vagy négy legnagyobb szintű kilép, és ők ölik meg Baal-t, mert így sokkal több EXP-et kapnak, mintha mindenki ölné, ilyenkor figyelni kell, hogy az LH (last hit - ezért nagyon szeretik, ha van java is a BP-ben) meglegyen a party-nak, különben arra is van esély, hogy nem runolnak tovább. (ez jelenleg olyan 94-95+-os karikat jelent)
Ugyanez van Diablo-nal is, általában van egy hammer aki öli (vagy nec, vagy baba, vagy light sorc), amikor írja hogy D, vagy d, akkor a két legnagyobb szintű lefárad CS-be és kinyírják Diablo-t, de mielőtt Diablo Party-hoz csatlakoznál, meg kell kérdezni, hogy van-e üres hely. (97+ only)
Nihla-nál is hasonló a téma, csak oda maximum ketten mennek le, és azt is meg kell kérdezni, hogy szabad-e joinolni. (98-as karik jönnek ide)
-
mephi666
nagyúr
válasz
tegnap csak úgy hullottak a sigon cuccok
kezes-lábas-öv pottyant néhány baal-ból meg környékén... már az ideg kerülgetett... semmi normális nem esett... leszámítva egy buriza-t...
az jó lesz az amazonnak, mert szépen fagyaszt és takarít... koponya bele és akkora mana+hp probléma is megoldva... +170% a damja... átlag alá dobta kicsit, de kezdésnek megteszi...
ma megint lesz 1-2 órám runolgatni, jó lenne már, ha esne is végre valami...
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mephi666 #4966 üzenetére
nekem igazából már csak egy 4 sox eth giant thresher meg 2 ber meg egy ist hiányzik az infinitiből
ma esett egy mal arreat plateaun, meg egy spectral shard is akörül, hell baalból meg egy sigon pajzs hell baalból.
amúgy ha baal előtt kilépek a partyból, és úgy öljük meg baalt, akkor több xpt kapok?
amúgy lehet hogy peace rw-ből kapott valkyre azért tűnik el egy idő után, mert nincs meg alapból a skill? (nem sebződik semmitől, úgy tűnik el)
amúgy még kéne egy +2 ama skilles walkyrie, abba beleraknám a 15ias jewelemet, és akkor meglenne a 8fpa thunderstroke-al. -
mephi666
nagyúr
válasz
mcsabee #4965 üzenetére
köszönöm előre is... egyelőre bármelyik darabjának örülnék... 2ber nekem is kellene infy-hez... a ládámban pihen egy jóféle polearm hozzá, már "csak" a rúnák hiányoznak
most a mercnek adtam egy kelpie-t (az is esett, most ugrott be), ami kimondottan jó boss-ok ellen, mert úgy belassítja őket, mint malackát a szembeszél
a ber-nek iszonyúan rossz a dropja... nem tudom, mennyivel módosították a hr-ek dropját 1.13-mal? eddig nem sokat éreztem belőle...
ui: egyébként vicces, de néztem, hogy nightbaal-nál jobbak a dropok a hiányzó cuccokra, mint hellmephi-nél... meg ott vannak lister-ék is...
csomó cucc nem eshet, de amik első körben kellenének, azoknak jobb a dropja... meg mellesleg jobban is halad... és csak ritkán dob be olyan kis csontgenyákat, amik nighton is tudnak szívatni
durance of hate-ben meg elég gyakoriak a kis rohadékok... hellen elég egy rosszul irányzott lövés és a visszakapott fizikai dam lekapja a kb. 1000hp-t elég gyorsan...
-
mcsabee
senior tag
válasz
mephi666 #4964 üzenetére
Nekem kell egy Ber rúna, rakni akarok CoH-ot, meg Ohm is kéne CTA-hoz ^^.
Egyébként érdemesebb szerintem hellen Mephi-t ölni. Glitch-csel könnyű kinyírni a kis szemetet. Gambléhoz magas szint kell, nem tudom hányas vagy, de 90+ nem árt hozzá.
Ha esik valami Tal cucc majd nem dobom ki (persze gondolom amu, meg armor ami neked leginkább kéne, azok a húzósabbak).
-
mephi666
nagyúr
na, tegnap ráálltam szólózni nightbaal-t: kb 10-szer lefutottam a shenk+eldritch+baal kört sorcival... gyengültem, mert 1-2 boltolással együtt kb 4-5perc egy kör
de szinte semmi nem esett: ik cipő-t meg spectral shard-ot leszámítva... viszont pénz az jön, de 1.5millából semmi normális ring/amu nem jött gamble-ön... kevés az a 66-os area level, de a tal szett nagy része eshet és bízok a mázliban... párezer kör alatt ki kellene gyűlnie
hell-en eddig csak shenk+eldritch köröket megyek, mert az ősökhöz még gyengének érzem magam tescós cuccban... viszont a 80-81-es area level meg a gyors körök miatt próbálgatom, hátha hullik valami...
a hasznosabb cuccokat beírkálom ide és ha valakinek valamire igénye lenne, szóljon
valahogy nincs szívem eladni a kisebb unique-okat sem, hátha valakinek jól jön...
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mcsabee #4962 üzenetére
-nosound és -ns (ugyanaz)-t senki ne használja, mert akkor az átvezető videóknál kilép. legalábbis nálam így volt, szóval ha valakinek ilyen gondja van, akkor lehet hogy ettől.
Tud valaki egy jó hero editort mondani? Olyan kéne, ami megy win7x64-en és van hozzá item pack (unigue/set/rúnák meg socketes cuccok), mert amit találtam, az nem akart elindulni :S -
mcsabee
senior tag
válasz
Barados #4960 üzenetére
ITT a teljes patch notes.
Fontosabbak:
- Andy/Duri, Mephi, Diablo, Baal, dob egy-egy essence-t, ha ezeket összecube-olod, akkor kapsz egy tokent, amivel tudod resetelni a statjaid és skilljeid. Ugyanezt adja az Act 1 Q1 is, amit Akaránál lehet beváltani.
- Dupe elvileg fixálva lett.
- Nincs TPPK.
- Nincs UT lvl.
- Megnövelték a HR-ek esési esélyeit.
- Néhány item neve narancs színű lett, például kulcsoké, rúnáké, és az essence-ké is.
- A '-nosound', '-window', and '-windowed hozzá lett adva.
- A Paladin Battle Hammer skilljére vannak immune-ok, többek között a Baal előtti második hullám. -
icons
addikt
válasz
Barados #4960 üzenetére
Ha tudsz angolul, akkor keress rá, ott pontosan le van írva.
Ami én tudok:
sok bug javítja lett
akara-nál lehet a statjaidat és skilljeidet reseteltetni, aztán az összes "pontot" újra elosztani
egyes ellenfelek dobnak essence-ket, amiket (andi, mefi, nemtudom most a többit, de mind főellenségek) összegyűjtve tudsz 1 skillt/statot resetelni.Ezek, amik számomra is fontosak, de ennél sokkal több van azért
-
Barados
tag
Valaki eltudja nekem mondani, hiogy mik az újítások az 1.13-as patch-en a régihez képest?
Előre is köszönöm
-
mephi666
nagyúr
válasz
mephi666 #4955 üzenetére
na, pithez mégsem vagyok olyan kevés...
alakulgat a lightning rendesen... szerencsére a merc elbír azélt a cold+light immesekkel, ha ritkán bedob 1-2t, a többit meg ledarálom szépen... eddig nem sok cucc esett: dark adherent páncél (ránézek otthon, mert lehet, hogy perfekt közeli), más meg nagyon semmi
pgem-ben (esetleg hr-ben) milyen árakon mennek most a következő cuccok:
tal szett darabjai?
raven gyűrű?
mara amu?
oculus?
arachnid öv?
lidless wall?
shako?tudom, hogy egy része inkább fg-t kíván, de nem jsp-zek...
esetleg nincs valami fölös cuccotok ezekből? igényt tartanék rájuk, ha jó érte a pgem/hr...
-
icons
addikt
válasz
mcsabee #4957 üzenetére
Hmm... A gond az, hogy csak88as vagyok, és így a mercem nem tud erősebb fegyvert a kezébe kapni. (akkor 2k körül sebezne) Úgyhogy az a BR egyre jobban időszerű...
Azt tervezem, hogy szerzek valahogy egy infinityt (elég sok cuccot össze MFeltem, remélem kijön belőlük), és azzal végre tudok rendes runokat futni. Plusz akkor már Über is befigyel, ha countesst le tudom futni végre (meg remélem nihi is meglesz).
Óóóó...köszönöm, értem, amit mondasz persze, ez alapján olyan 350körülre lövöm be szerintem az MFem... (ha kisebb az se baj...) Tehát skullyt cserélem máris Viperra...
-
mcsabee
senior tag
Mercem 2k-t damol (noneth Crown of Thieves, Corpsemonium unique armor, nagy crap, és egy noneth CV Insight), én 3.7k-t blizzel, és mindenhova elég vagyok. Andy, Countess, Summoner, Mephi, Travi, Eld, Shenk, Pindle, Baal, ezeket mind tudom ölni.
Ami light-tal damol, és van mellette Infy merc, azokkal mind lehet BR-ezni, trap assa, java ama, light sorc. Nekem személy szerint cold-dal sem tűnik nehéznek.
Egyébként nem minél nagyobb annál jobb az MF. Ha mondjuk 300% az MF-ed, akkor magic item-re 300%-kal több esélyed van, rare-re 200%-kal, set-re 187%-kal, míg unique-ra 136%-kal. Azonban, ha 350% MF-ed van, akkor a számok így alakulnak: 350% magicre (itt ugye +50% jött rá), 221% rare-r (itt ugye már csak 21%), 205% set-re (+18% a 300%-hoz képest), míg unique-ra 145% (itt már csak9% a növekedés). Csak arra akarok kilyukadni, hogy a több MF százalékosan növeli a magic item esési lehetőséget is, nem csak a unique, meg rare cuccokét.
Mondjuk 1000% MF-nél, a 300%-hoz képest így alakulnak a számok:
+ 700% magic item drop
+ 175% rare item drop
+ 146% set item drop
+ 64% unique item dropEgy egyszerű példa, míg magic itemre 300%-on 300% esélyed van, unique-ra pedig 136%, addig 1000%-on 1000% van magicre, és csak 200% unique-ra, majdnem ötször több magic item fog hullani, mint unique, szemben a 300%-kal, ahol ugye ez picit több, mint a kétszerese.
És, ha esetleg nem lenne tiszta, az MF csak az adott típusú (magic, rare, set, unique) tárgy dobási esélyét növeli meg, mondjuk azzal, hogy neked van 1000% MF-ed, nem fog kiesni az első szörnyből 2 Tyrael. Ezáltal van egy pont, mikor már %-osan több magic item esik, mint unique, na ezt nem szabad átlépni
.
Remélem nagyjából világos volt ^^.
(#4956) Mantaniro:
Én igen, de nem lehet Battle.net-en tolni, ezáltal részemről kuka.
-
Mantaniro
csendes tag
Üdv nektek!
Diablo 2 Median XL -el valaki játszott már?
Überbrutál lett... új skillek,setek,mobok... expansionhoz képest ez a menyország -
mephi666
nagyúr
szerintem pl. célozni jobb az orb-bal... 1.12 alatt simán szólóztam sorcival baal-t meg pit-et
nagyjából mindenhol életképes volt még tal setben is... orb+cl-re húztam és a gömb sebzése érdekesen alakul: akin áthalad, azt rendesen megtépi... (kicsinek tűnik a kiírt damja, de használat közben elég erős) static field+orb párossal meg a bossok is gyorsan elfogynak...
egyelőre az a problémám, hogy semmi normális cuccom nincs
hiányzik csomó resist, damred meg +skill (mf-ről nem is beszélve) neki kellene ülnöm mephit farmolgatni, hátha hullik valami értelmes végre... (pithez is még kevés vagyok)
-
icons
addikt
válasz
mcsabee #4951 üzenetére
Bocsbocs, elírtam, csak Insight-om van... Egy kis különbség van a kettő között... Infi a cél, azzal kb bármilyen sosoval darabolnék..
És az a baj, hogy infi nélkül eléggé meg vagyok lőve. Sok helyre jó a blizz, azokra nagyonis (5kval...), de ahol vannak immunok, oda semmit nem ér (és a mercem ugye még gyenge hozzá).
BR ezni egyedül mivel lehet? Nekem úgy rémlik, elég kevés a light immun, egy lightos sosoval etalán van esélyem? (colddal nem, az őrzők miatt, meg múltkor w2 kb 5percig tartott, mert mercnek nyomni kellett a potikat, aztán vissza malah-hoz) Utsó hullám ugye Fire Immun, az teljesen reménytelen a mercnek, tehát maradt a light.Köszi, azt írják itt is, hogy minél nagyobb annál jobb, de ha sokkal több időt vesz igénybe, mert cserébe gyengébb vagy, akkor gondold át
.
(egyébként miért jobb az orb blizz helyett? Blizznek elvileg sokkal nagyobb a dmgje, minden szinten, egyedül az idő miatt lehet jobb az orb, h nincsen késleltetés)
-
mephi666
nagyúr
válasz
mcsabee #4951 üzenetére
infy az én mercemnek is kellene, mert hell-en eléggé izzaszt a sok cold immun
az a 2 ber eléggé megijesztett... milyen áron van most? fg-vel nem szórakoztam még, inkább pgem/hr/item csere ment... az infy töri hellen is mindenki lightning immjét?
(rég játszottam, na...) lehet, hogy megérne egy respect, mert jól kihúzva elég kemény a chain lightning...
-
mcsabee
senior tag
1. Duál sorcot semmiképp sem ajánlanék... Csinálj pure lightost, mercre egy infy, azt csók a családnak.
/e: Most látom, hogy már van infy-d, mibe raktad, hogy csak 1k-t sebez a merced?????????????
2. 105 FCR azért kell, mert relatív könnyen elérhető, és gyorsabb, mint a 63 FCR-es BP.
3. Ha MF-elsz, akkor előbb-utóbb összegyűlik a pénzed, namármost, ha ilvl 99-es itemeket akarsz gamblézni, akkor kell a lvl 95. De a drop tudtommal nem függ össze a szinteddel, mivel az az alvl-ből, a leütött mob lvl-jétől, valamint az MF-edtől függ, hangsúlyozom, szerintem!
4. MF-nél nincs felső határ, akár több ezer is lehet, ha összetudsz szedni annyit. Ezren ezer félét mondanak vele kapcsolatban, van aki 100-ra esküszik, van aki 200-ra, de van aki 400 alatt meg sem áll, van aki még többre, én javarészt azt hallom, hogy 300 körül kell megállnod. Bővebben a témáról [ITT] és [ITT] tudsz tájékozódni.
Egyébként könnyen kitapasztalhatod, 2 napig csak 400 MF-fel tolod, aztán 2 napig 300-zal, aztán 200-zal, és így tovább, ahol érzed a jó dropokat, ott van a jó határ.
-
icons
addikt
válasz
mcsabee #4949 üzenetére
Az én mercemnek nem megy .S kipróbáltam, 1k körül van a dmg-je, de nemtudja ezeket hozni egyedül. Ezért is gondoltam arra, hogy átállok meteorbosra, mert akkor nagyjából mindenhol tudok runolni (még baalrunt is egyszerűen tolhatok, minden probléma nélkül, talán CS az ami necces lesz. utsó hullám Baal előtt véletlenül nem mind fire immun? vagy ők posion, most nem emlékszem...), utána meg ha lesz több allskillem, átállok ligthos orbosra. Ő már tényleg mindent tud tolni. Tehát ezek a távlati tervek
.
Viszont most 88as vagyok, tehát gyerünk BRezni, viszont felmerült egy kérdés bennem: 105fcr miért kell teléhez? Mindenki azt mondja, hogy szükség van rá, de miért? nekem most occu, meg spirit ad összvissz, tehát 65ön van, de így sem nagyon ütnek meg.
Ja, és milyen szintig érdemes elmeni MFhez? Minél magasabb, annál több a dropp? Úgy tudom 94es szint környékére érdemes elvinni azért.
És MFnél van felső határ? Én most 400körül járok, de 425 a max cél, az nemsokára elvileg meg is lesz (igen, cserébe a resistek nem az igaziak, és fcr-em sincsen, ez rossz dolog, de önmagában MFt van értelme növelni sokáig)
-
mcsabee
senior tag
"Nihi, Countess, shenk, eld sajnos nem megy, mert cold immunok :S"
De megy, merckill >>>>>>>> Nem neked kell őket leölni, ha merc öli le, az ugyanolyan, vagy jobb, mintha te tennéd, mert akkor összeadódik az ő és a te MF-ed is.
(#4948) Cyberbeni:
Nekem március: Összes tranzakció: 20 · Fórum gold be/ki: 1,403.00 / -260.00
Április: Összes tranzakció: 8 · Fórum gold be/ki: 125.00 / -101.00 -
Cyberbeni
addikt
27fg-t kerestem és 29fg-t költöttem eddig ebben a ladder seasonban.
-
Cyberbeni
addikt
valaki tud ajánlani valami jó run helyet, ahol kevés/nincs light immune? néha szoktam shenk+eldrichtet, de ott nincs túl sok ellenség és azt nem annyira szeretik, ha kreálom egyfolytába a gémeket. amúgy most 175. vagyok az amazonok között (lvl89), de szerintem 90-nél vagy max 92-nél elkezdek egy új karit (soso lesz szerintem).
-
icons
addikt
A mercymen Duriels Shell van, de van letétben egy Corpsemourn-om a magasabb def érdekében. Sityak egy Tal rasha + infinity, így 1k körül sebez.
Nihi, Countess, shenk, eld sajnos nem megy, mert cold immunok :SAmiket most futok be:
Mausoleum, Blood Raven, Andy, Summoner, Fire Eye, Duriel, Pindleskin, Mefi, AncitunnelHa megcsinálom magam meteorbosra, akkor nagyjából mindenhova elmehetek majd.
(illetve Brezek, de azt csak publicban, ott több az Xp)
-
mcsabee
senior tag
(#4936) icons:
Op Lagbaal-on runolok csak.
(#4937) Daneeka:
Legendás = mindenki utálta. Értelmes embert nem tudott lehúzni, csak a hülyéket, azokat meg bárki le tudja húzni akármivel.
(#4942) icons:
Attól függ mit akarsz runolni. Ha mindent, akkor hammer, vagy light soso infyvel. Ha blizzered van, és szereted, azzal is tudsz hellen andy, mephi, baal, countess, pindleskin, nihla, summoner, shenk, eld runokat csinálni, csak kell egy merc, akin nem hálóing van...
(#4943) for3l:
Imo nem hülyeség a meteor, csak kell egy merc, aki fogja a bandát (Act 2 nm, defes), azt csók ^^. Btw egyet értek, BR 99-ig ^^.
-
for3l
senior tag
szerk.:
félre olvastamszal hibryd soso.. hmm.. hát végülis nem rossz, de annak kell vagy lvl92-3, hogy ki legyen maxolva, amit meg nem árt megcsinálni dmg miatt.
igazaból ha hybrid soso-t akarsz mf-re, akkor én orb + fire wall-osra csinálnám, mert a fire wall-nak van a legnagyobb dmg-e, meteor sztem használhatatlan, mert kijönnek alóla a mobok. (egyedül br-ben lehetne értelme, de ott meg c/i-t csinál).próbáld ki, de sztem blizz soso-val el lehet player1-ben mf-elni, később meg, ha lesz cuccod, majd átskillezed olyanra, amilyen szeretnéd, aztán lehet tolni br-t 99-ig!
-
icons
addikt
Blizzes sosom van, 4,1k körüli dmgvel.
Azt tanácsolta az egyik barátom, itt az ideje, hogy átváltsak meteorbos sosora. MF kari lenne, meg BReznék vele, de nyilván az előbbi a mérvadó.
Érdemes átállni Blizzről erre? Elvileg ugye majdnem mindenhol használható, hiszen meteornak hihetetlenül magas a sebzése, és az orbé is olyan 4-500at el tudja érni + mastery hozzá. -
for3l
senior tag
nyomjátok, gyűrjétek srácok!
visszatértem én is, jelenleg lvl94-es az ama. gg lvl99!
ha brezni szeretnétek, akkor ezeket a ch-kat látogassátok:
op lowbaal (req lvl80)
op hamibaals (asszem ez is req lvl80)
op lagbaalkirály ez a restat dolog! már vagy 3-szor használtam is, de egyelőre marad igy, mert asszem meg van minden cucc az amára, már csak a mercet kell majd felöltöztetni.. (iszonyat drága még az infinity
)
-
icons
addikt
válasz
Cyberbeni #4938 üzenetére
Azt hiszem, felvettelek. Ismerek egy jó channelt, Op ranbot a neve, ott nagyon profi runok vannak, viszont a nevéből ítélve esélyes, hogy botokkal futtatják
.
Egyébként megvan a Viper 33as allressel
. Így viszont az MFem esett egy 100ast, úgyh ha MFelni megyek, visszateszem a Wealth-es pulcsimat majd
.
-
Cyberbeni
addikt
én is 87 vagyok, és nekem is kéne valami jó br. legalább azért 92-ig el kéne vinni az amát mielőtt nekikezdek egy másik karinak.
-
icons
addikt
válasz
mcsabee #4933 üzenetére
Nekem:
Occu, Shako, páncél: wealth, de viper-ra pályázom, van hozzá pulom ,meg lemem, pajzs: lidless wall, kesztyű: random, 25mf, öv goldwrap, gyűrűK: nagel + 21%randomos, cipő: random 23%mf + cold resi 10, poison 21, amu: random +1allskill
Ez 314% +mf , blizz: 3,7-3,9kHol BRezel? Mármint melyik channelban?
Szerk.: ja, és 87es vagyok, tehát kellene a szint nekem is, a masteryhez :S
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Újra leporlásra került a diablo 2 cd-im.Viszont laptopon szeretnék vele játszani amin vista van. Van valami megoldás erre?Bocsi ha már le volt írva párszor.Köszönöm -
mcsabee
senior tag
válasz
Cyberbeni #4928 üzenetére
Jól haladsz, rajtam egy Peasant Crown van, amu valami random 1 skill + life + mana, fegyverem Wizzy, armorom Smoke RW, a shieldem egy 35 FCR Spirit Monarch, kesztyűm TO Gloves, egyik gyűrűm BK3, másik random 10 FCR, cipőm 15 STR Sandstorm, övem is egy rare cucc, 24 FHR, life, fire res.
Megvan a 105 FCR-es BP, és a 86 FHR is, most már csak némi dam kéne (3.5k jelenleg - Blizz), meg sok-sok exp, mert még csak lvl 94 vagyok.
-
Cyberbeni
addikt
your connection has been temporarily restricted from this realm. please try to log in at another time. :S
-
Cyberbeni
addikt
most esett 2 monarch egy run alatt
eddig van 32-33-34 fcr-es monachom
34fcr 7 magic abs spirit ha kéne valakinek: [link] -
Daneeka
senior tag
Hi! Hallott valaki innen kajnistáról?
-
Cyberbeni
addikt
lassan ráférne az amazonomra egy restat, de még mindig hiányzik egy csomó cucc.
most ezek vannak: lore rw circletben, titan+monarch, switchen: 4javask thunderstroke+sigon pajzs, sigon öv+kesztyű(30ias, 10ll), waterwalk (igazából ehelyett sanders kéne, vagy valami random 40frw-s), 2*random stat/resist gyűrű, 1 ama sk amu, peace rw random páncélban (csak az a baj, h medium, ami levesz a sebességből, kéne találnom már egy 3sox elite light armort)
csicskán meg: random insight (halbred-ben, ehelyett is kéne valami 4sox eth elite), haemosu páncél, meg random eth high def sisak.
meg kéne szereznem valami low ama torchot is, csak az a baj, h mal+um-ot kérnek érte, nekem meg még csak mal-om van.
ja meg van még 12 frw charmból, meg 1-2 cold dam charm is.
meg most esett hell shenk mellett valamelyik szörnyből egy java skillerpersze addok nélkül, de én ennek is örülök
-
icons
addikt
válasz
mcsabee #4921 üzenetére
Utánakérdezek, de azt hiszem, a dupe-ot könnyen ki szúrják egyébként
. Az a baj, hogyha észre is veszik, és esetleg ki is bannolnak (amire már kicsi az esély), asszem 1hónap jár érte kb... És lassan nekem is botozni támad kedvem, miután az emberek fele azzal tolja, és ezzel a fairplay teljesen rombadől... Mármint érted, mikor fogok összeMFelni egymagam annyi cuccot, amit egy bot 1-2nap alatt megtesz? (még akkor is, ha napközben nincs is bekapcsolva, csak amikor emberünk fent lóg a neten...)
-
mcsabee
senior tag
válasz
Cyberbeni #4924 üzenetére
Runold a 85-ös szintű területeket, ott bármi eshet, de igazából ott kellene runolnod, ahol még éppen van esély a titanra, csak nem tudom, hogy a titan ALVL szerint hova tartozik.
-
Cyberbeni
addikt
a titan meg a thunderstroke hol esik a legkönnyebben?
-
Cyberbeni
addikt
piercre érdemes rakni javazonnál? ja és van egy peace armorom, ami elvileg 15ös szintű valkyre-t idéz meg, ami tudomásom szerint nem csak bizonyos ideig él, hanem amíg meg nem ölik, de nekem fél-egy perc után eltűnik, bármit csinálok. :S
-
mcsabee
senior tag
-
Cyberbeni
addikt
amúgy felvehettek friends listbe. most kezdtem egy fo classic sosot. ugyanaz a nickem, mint itt, ha felvesztek, akkor dobjatok azért pm-et a nevetekkel.
-
Cyberbeni
addikt
single-s javazonom egész jól halad, már lvl49.
most lesz neki egy peace, egy lore, meg egy 40frw set cipő, eddig sigon öv+páncél+cipője volt. ezek mind selffound, bár egy két rúnát a hammerpalim talált (shael/amn pl, amit ugyan össze tudnék rakni pár óra kockulással, towerrunnal, de így egyszerűbb és spórolok vele időt.). ja meg insightra a5 1.wpje után kiesett a hiányzó sol, meg 4 soxosra nyomta larzuk a voulge-ot, aztán 17es aura lett belőle. ja meg valami unique tower shield is esett asszem norm diából. players 8-ban egyedül is simán megy a br neki. amúgy meg egy zeal pala van még a csapatban. (hamachin, mivel az kevésbé laggol, mint bnet)
-
Barados
tag
Csáó all !
Visszatértem, vettem egy új CD kulcsot és nyomom. Eléggé egyedül vagyok, szal ha valakinek van kedve egyszer csatlakozhatna
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Szoktatok mostanában innen a PH!-ról közösen Diablózni?
Nemrég kezdtem el újra a játékot, sajna a karaktereim már eltűntek, de egyiket sem sajnálom, nem voltak túl izmosak.
Eddig idegenekkel szoktam questelni, jó lenne ismerősökkel, de főleg magyarokkal.
-
icons
addikt
Chains of Honor-t mibe érdemes rakni? Úgy értem mennyi DEF-es páncélba éri meg elpazarolni?
-
Cyberbeni
addikt
-w vagy a -ns paracs baszta el.
ezek nélkül megy simán. -
Cyberbeni
addikt
nah, most act1-2 kozotti videonal lepett ki :S asszem multiplayer installal megy legkozelebb
-
Cyberbeni
addikt
még fut a chkdsk... :S
de azon gondolkodtam, hogy inkább felmásolom újra azt a fájlt, amiben az aktok közti videók vannak. ez ugye a cinematics discen a d2video.mpq? egyébként nemrég még jó volt, mert mentem már át ezzel a telepítéssel a3->a4 a portálon át. -
betyarr
veterán
válasz
betyarr #4899 üzenetére
hmmm,nagyon úgy nézem,hogy az elejétől kell kezdeni,mert ugye nekem már teljesítve van a quest és hiába gyakom le az összes nyavajást,akkor sem hajlandó akara mutogatni a resetet.tulképp egy új gáméban a save mappát lecserélve kezdem a régi karimmal és akkor már dobja a lehetőséget a csaj?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- YouTube
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest