- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
Jó esetben nem lesz több reset ^^.
-
mcsabee
senior tag
Nincs nagy mozgás ^^.
Én szokás szerint ostromlom a laddert keményen, jelenleg #69 overall és #14 sorc ^^. Eddig kemény 370 fg-t kerestem ladderen, nm br-ben grabboltam egy gult (120) meg egy nightwingért kaptam 250-et.
-
mcsabee
senior tag
Ki hogy áll az új ladderben?
-
Blizz
őstag
próbálok most haverral hamachin keresztül játszani,régen működött most már meg nem működik...pedig beírjuk egymás ip címét (a hamachi félét) és nem jó
-
odrin
csendes tag
Na üdv skacok! Kipróbáltam ,hogy elég-e a battle netes játékhoz az eredeti kiegészítő. Hát sajnos azt kell mondjam, hogy nem elég
Szépen felmegy az alapjátékra de amikor csatlakozni akarok battlenetre kiírja ,hogy ez a cd kulcs nem megfelelő/vagy már használatban van.... Szóval most szereznem kell egy eredeti dio2 cd kulcsot, vagy rendelhetem meg ezt is netről..... futárral......az megint 5k. És a végén meg az jön ki ,hogy vettem egy 10 éves játékot 5+5k azaz 10 ezer forintért
És még azt mondják hogy Pesten drága az élet??? Hát ott csak elsétáltam volna a boltba és megveszem 2x2312 (4624)magyar forintért
Na így történt ,hogy Diablo és csatlósai kaptak még pár nap haladékot
-
Blizz
őstag
valaki vállalna runt hellig hellforge questekért?
-
odrin
csendes tag
Köszi a gyors választ! Hát úgy néz ki akkor mi most kipróbáljuk megoldható e így a dolog
Az Expansion telepítők már úton vannak ide, jövő hét első felében kipróbálom, majd dobok ide egy üzit, hogy mik a tapasztalatok
-
wikings2
őstag
Jó kérdés. 9 éve játszom ebből 4 éve b.net ,de nem próbáltam még sosem.
Elég hozzá egy cd kulcs is amivel bereggelsz b.neten és utána elektronikus formában akármikor elérhető a telepítő. (nekem megvan az első kiadású korong de nem koptatom , bereggeltem és azóta letöltöm mindig, így még cd sem kell hozzá) ( ebből adódóan gondolom hogy csak az a lényeg hogy a cd kulcsod legyen eredeti.)
Cd kulcsokat már viszonylag olcsón tudsz szerezni. vagy olyantól aki nem játszik vele rég óta vagy hasonlók
(én találtam itt hardveraprón anno 5 cd kulcsot 2500 ft ért) -
odrin
csendes tag
Sziasztok! Haverokkal úgy gondoltuk belevágunk megint a mókába. Az a baj, h elég régen toltuk már és nem is bneten. Szóval ha bele akarunk vágni a bnetes online játékba akkor elég ha veszek egy eredeti kiegészítő lemezt és azt felrakom bármilyen diablo 2 alapjátékra és a kiegészítő cd kulcsát regelem bneten akkor ez így rendben van ? Vagy kell hozzá egy eredeti nem regelt alapjáték is? Help pls!
-
P00By
nagyúr
Háát...majd meglesem
-
P00By
nagyúr
Akkor kicsit elcsesztem a skill tree-t
Raise Skeleton: 15
Skeleton Mastery: 13
Raise Skeletal Mage: 3
Clay Golem: 1
Blood Golem: 1
Iron Golem: 2
Revive: 2Amplify Damage: 6
-
bolcsodal
addikt
Kezdő nekróként én mindig Iron Maidennel öltem Diablot.
Így is úgyis eltalál legalább sebződjön a rohadék....
Ajánlom kipróbálásra. El fog fogyni egy idő után...
Csak te bírd potion-nel...
Jamost látom, hogy Baal-lal szívsz...Ott Revive+Iron Maiden működhet. Éleszd fel a magas szintű szörnyeket és azokkal menj be hozzá. A Blood Lord-ok egész jól bírják ellene.
-
P00By
nagyúr
válasz
JNashville #5681 üzenetére
Én még csak csak túlélem, de azzal sokra nem megyek
-
P00By
nagyúr
Nekromantaként Baal közelébe sem tudok menni és a "segédeim" megmurdelnak még az előtt, h rácsaptak volna
-
wikings2
őstag
Menj nyilt b.netre fel editoros karival
hidd el vannak pisták akik elkennek
Sorc aki annyira bugos hogy cold plains és dark wood között 3 másodperc alatt telézik meg pala aki ha a act1 campban képes megölni deckard mellett meg ilyen kis nyalánkságok x) Csak onnan tudom hogy régena zt hittem mikor megvettem hogy az az igazi b.net és néztem a vérpistiket akiknek ilyen karija van
érdekes dolog ez.
-
wikings2
őstag
Ha singleben tolod akkor nekem nagyon bejött az hogy act 5 első wp hez le megölni ott a közeli magic szörnyet és a bloodyszörnyet aki után mindig nagy vihar van, ezekután anya portálba be és a felkelő szörnyeket leölni. Ha ez kész kilépés és újrakezdés.
Ha intereneten tolod kérd meg egy haverod hogy húzzon át hellig ami úgy néz ki hogy elteleportál bossig és megöli. te meg mehetsz utána a következő fejezethez. Megcsináljátok hell diabloig. Ott meg lvl 25 ig rossz az exp, de utána 1 diarunnal kapsz kb 15-20 lvlt vagy lvl 70-75 ig. -
Cyberbeni
addikt
[link]:
1 Tal Rune + 1 Thul Rune + 1 Perfect Topaz + Normal Body Armor = Socketed Body Armor of same type
The number of sockets created will vary. The item must be normal and unsocketed. Low-quality items and superior items do not work. The item gets 1-4 sockets, randomly. However, the number of sockets is then restricted by the maximum number of sockets that base item with that ilvl can have. The chance to get X sockets in most armor is 1/4 (I.E: Mage plate has a max of 3 sockets, so it has a 2/4 [1/2] chance to get 3 sockets). The base of 6 was used in the ratios for all the above mentioned areas.@Blizz: nem, sima mobokat ölve jobban jön az xp: [link] (plusz 24-en ancients)
vagy ez is kb ugyanaz: [link] -
P00By
nagyúr
Van vmi módja annak, h a jelenlegi páncélomat 3 foglalatossá alakítsam?
-
Blizz
őstag
Hali,segítsetek már kicsit,hogy lehet nagyon gyorsan felhuzni karikat?
Questekért cserében? gondolok itt pl a hepastosra -
inopig
csendes tag
lehet lesz 1 pár cucc nl-ben ami nem kell
-
wikings2
őstag
Ha valakinek lesz NL feles cucca jelentkezek rá
-
P00By
nagyúr
válasz
bolcsodal #5658 üzenetére
Sajnos ez nem fog menni
2-3 éve eladtam az összes játékomat(~50) köztük ezt is. Nem vagyok nagy fan egyébként. Anno barbárral egyszer végigtoltam, csak most hirtelen kíváncsi voltam egy teljesen más játékstílusra. Jól meg is szívtam diablonál meghaltam(most először) és a segítőm is aki Act I óta velem volt
. Összes jó cuccomnak is annyi
-
bolcsodal
addikt
Ha gondolod összefuthatnánk. Nagynéha vagyok csak fent, de régi motorosként én is sokat játszottam korábban.
Dobj PÜ-t ha fent vagy BNet-en rádkeresek.
Vagy kreálok pályát. Rutinszerűen kukk/hun pályán szoktam tolni single-ben. Régen elvesztettem az érdeklődésemet a sok újonc iránt...
-
P00By
nagyúr
Hm, 5 másodpercig maradtam talpon diablónál
Nem emlékeztem, h ez ilyen.
Bocs, h egymás után vannak a hozzászólásaim!) -
P00By
nagyúr
Nosztalgiából elkezdtem újra a játékot. Nekromantával, ACT IV-ben vagyok a követ kéne összetörnöm, de túl nehéz a kalapács 63 erő kellene hozzá, de nekem csak 39 van! Mi a megoldás?
-
mcsabee
senior tag
Mivel még senki sem postolta be:
Ladder Reset October 25 - Nebu
We anticipate all Diablo II realms to be down for approximately six hours during the reset. More specific information on realm availability on the day of the reset will be posted in the Battle.net Status forum. When the ladder is reset all existing ladder characters will be converted to non-ladder. All characters and items being converted to non-ladder will remain intact, but once converted these characters will no longer have access to ladder content such as creating ladder-only rune words. For more information on ladder characters please visit the Arreat Summit Realm Character Types page.
Valószínűleg szokás szerint délután 4-5-6 körül mennek offline-ba a szerverek, este 8-9-10 körül pedig már lehet game-elni, de pontos óra:perc még nincs, a resethez közeledve lesz kiírva.
-
inopig
csendes tag
nem volt reset akkor most mikor is lesz?
-
mcsabee
senior tag
Nagyon rövid, gyakorlatilag 2-3 nap alatt fullra ki lehet játszani az összes karival. És hidd el, bár kicsit hülyén veszi ki magát, de tényleg jobb, ha az ember nem is hergeli a bétával az agyát, mert bár marha jó dolog Diablo III-mazni, mégis ott van a kisördög, hogy "úgy mennék már tovább", és folyamatosan azon agyalsz, hogy milyen lehet később, megnézed mondjuk az 5-ös szintű kovács craftolható cuccait, miegymás, és egyszerűen nem tudsz tovább játszani
.
-
rt06
veterán
a kliens a kisebbik baj, az elerheto millio es egy helyrol, a problema az, hogy nem letezik szerver hozza, es valoszinuleg jo darabig nem is lesz (sc2 tobb, mint eg eve kint van es meg mindig csak szethekkeles utjan lehet proivat szerveren hasznalni) - no meg az eula sem engedi, hogy battle.net-en kivul hasznald a jatekot
-
Cicero
őstag
válasz
MOWERBACSI #5638 üzenetére
ok, először adj klienst amivel fel tudok menni.
amúgy nem értem az egészet.
-
bolcsodal
addikt
válasz
MOWERBACSI #5638 üzenetére
Hoppá....béta teszt?
-
MOWERBACSI
csendes tag
Sziasztok!
Diablo 3 szervert szeretnénk indítani és ehez szükséges csapat összeállítását szervezem!
Amire szükség lenne a játékban a legfontosabb Szerver fejlesztő/k, Admin/GM
Másra nincs
Már néhány játékunk van ENIGMAWORLD.HU ezen megtaláljátok!
Programozót is keresünk! Jelentkezni itt lehet:Skype:mower7 -
wikings2
őstag
Nincs dupe cucc , legalábbis nem tapasztaltam ilyet. 12 éves vérpistik annál inkább. Csak már elég régóta nem arról szól a játék amiről kéne neki. 99% bot. A magyar botter írja hogy fúj a buzi botok miatt nem lehet eladni semmit, közben ő is botolva szerzi a cuccait... szánalmas...
-
mcsabee
senior tag
Diablo V jobb ^^.
-
inopig
csendes tag
én is
-
inopig
csendes tag
játszik még vki ? minny itt a reset
-
inopig
csendes tag
-
inopig
csendes tag
hello valaki tudja mikor lesz reset?
-
toly009
csendes tag
Udv mindenki !
uj diablo 2 szervert hoztam letre melyen a hell unleashed mod fut !
A mod 1.10-es patch alatt fut,melyben rengeteg újdonság van pl.: új pályák, új szörnyek, új rúnaszavak, új cube receptek, új crafting, új cuccok stb.
Ha erdekel nezzfel a www.d2hu.fw.hu weboldalra !Az én engedélyemmel maradhat a hsz, kérlek, több helyre ne írd be! [KrenAtesz]
[ Módosította: KrAt ]
-
Cyberbeni
addikt
minden nehézségi fokon den of evil után lehet 1x akaránál, plusz hellen az 5 főboss dob néha essenceket (andi és duri ugyanazt), és ha a 4 különbözőt összekockázod, akkor kapsz egy tokent, amivel szintén resetelhetsz.
tehát csak a küldetéseket csinálva 3-szor, de tokenekkel akárhányszor. -
m4rc!
őstag
Stat-ot, meg Skill-t csak 1x lehet resetelni? vagy hogy van ez?
-
Cyberbeni
addikt
CS erősebb, mint PS, főleg bossok ellen, mert ott a nagy test miatt mindegyik bolt betalál
igazából 18-as szint után még soha nem használtam PS-t, és előtte is csak erősebb ellenfelek ellen, mert akkor ugye még gond a kevés mana, meg inkább life potokat tartok, később meg esetleg 1 sor mana, vagy full rejuvok
valahúgy úgy érdemes, hogy normál ellenfelek ellen LS, nagyobbak ellen meg CS. ha meg kellő távolságban vagy tőlük, akkor fury
én nem szoktam 1-nél többet rakni PS-re, amíg nincs meg ez a három skill maxonövnek meg ha tudsz szerezni, akkor a razortail fury mellé elengedhetetlen
-
icons
addikt
válasz
wikings2 #5615 üzenetére
Najó... azért ez egy picit... ez már nem is D2, annyira szét van modolva
Ilyen Throne of Destructiont sem látni mindennap
bolcsodal: igen az lehet, mert előző act-okon még simán ment
Cyberbeni: ott a pont, ráadásul alacson a mana cost-ja
És később a cuccokból összze fog jönni annyia +AR, hogy már tudom használni a PSt?
-
wikings2
őstag
A5 ön nekem a fury bolt szokott bejönni : mind itt neki Ez is normal de nem tudom a cuccait
-
icons
addikt
válasz
Cyberbeni #5612 üzenetére
Hát azért még küzdeni kell rendesen, hogy felszereljem
Másik kérdés: javazont csinálok, csakhogy PShez írtózatosan kevés a ARem... a5ben vagyok, lvl25 körül, és 54% esélyem van eltalálni az ellent. Ha rápakolok 5öt a dexre, akkor is csak 1%kal megy feljebb.
Úgyhogy most Lightning Bolttal ölök, csak az elég hamar leszívja a manát (gyakorlatilag használhatatlan)
Mit csinálok rosszul? Annyi biztos, hogy olyan cucok után kellene néznem, amik keményen adnak AR-t. De ez minden? Meg nyilván dex-re még erőteljesen tolni kell, de ez vajon elég lesz?
-
Cyberbeni
addikt
csicskára rakj egy insightot(RalTirTalSol polearmban), manára nem kell pakolni. meg esetleg spirit(TalThulOrtAmn) kard(ha találsz monarchot, akkor majd pajzs is, de az csak a játék vége felé esik) ce-hez és amphoz - +skill itt nem számít annyit, mint fcr+mana, hogy folyamatosan tudd nyomni, szóval nem kell lecserélni wand-ra
summonhoz valami +3summoning skillses wand. (amíg nincs, addig jó a spirit)
sapkának meg shako vagy lore (OrtSol), páncél meg smoke (NefLum)
pajzs valami +summon és +ce/átok
bossok ellen esetleg crescent moon a csicskának (ShaelUmTir polearm), amíg le nem megy eléggé az élete
meg ha találsz +decrepify-os pajzsot/pálcát, akkor azt használhatod bossok ellen, és megspóroltál pár skillpontota nekrót meg nem arra találták ki, hogy ő harcoljon, a poison dagger is csak azért van, hogy a poison novának legyen még egy synergyje
-
mcsabee
senior tag
Nekem a blizz a kedvencem, nincs konkrét buildem, a lényeg az, hogy elüssön a többiekétől. Nightwing helyett circet használok, Death Fathom helyett rare orbot, dusk coh helyett valami nehéz armor cohot ^^.
Meg nagyon bejön a pb nec is, csak iszonyatosan gyenge a nagyobb hordák ellen, mert nincs CC skillje, AOE skillje sincs ugye, csak egyenként tud ölni, ami meg nagyon lassúúúúúúúúúúúú.
-
icons
addikt
válasz
mcsabee #5609 üzenetére
Váó
igen, az nekem is lejött, hogy CE egészen ütős dolog
Csak gondoltam, az ilyen plusz, tehát anélkül kellene elboldogulnom, és csak ha szoros a helyzet, akkor használni (pl a manám fogyásának sebessége is emellett érvelt). De akkor rátolok egy picit a manára, és meglátjuk.
Engem az idegesít, hogy teljesen passzív a játék, tehát ha odamegyek, és tényleg csinálok valamit, akkor rögtön meghal...ha már itt tartunk, mi a kedvenc buildetek? (hammerpala, dualsoso, light soso nem számít, tehát nem a legütősebbekre gondolok
)
Ha már érettségi: hülyeség ez a nem kell rá tanulni dolog
. Ezt könnyű mondani, meg nagyon jól hangzik, de érdemes rá tanulni, meg sok helyre kell is ahhoz, hogy felvegyenek! (nekem pl pont nem kellett tanulnom, mert alacsony volt a ponthatárom, de ha valaki 400 pontnál többet szeretne a papírjára (szorgalomból, vagy mert annyi kell
), akkor oda már biztosan tanul! (egyik osztálytársam született zseni volt, tanult és így lett 476 pontja 480ból, de még ő is keményen tanult
)
Illetve: ha itt nem tanulsz, később nehezebb elkezdeni, tapasztalat -
mcsabee
senior tag
Mage nem kell. Csak a sima járkálós csontik kellene, amplify damage és corpse explosion meg clay golem. Megcsinálod a sereget, nyomod mindenkire az ampot, amint elhullt az első rosszarc, tolod a CE-t az arcukba, aztán csak vigyorogsz, mert mindenki fekszik
. Nem tudok semmilyen buildet mondani, én személy szerint utálom a summon necet, de reset elején nem volt sok fg-m, így egy hetet várni kellett, míg meg tudtam csinálni a pb necet, kényszerűségből voltam summon ^^.
-
wikings2
őstag
válasz
Cyberbeni #5607 üzenetére
Azért nem árt ha tanulok
Most ez csak előrehozott lesz de az emelt fele nincs benne a tananyagban és a kémia az eléggé húzós lesz meg a biosz úgy ha nem tanulok rá még amíg tudok
Nekem akkor ment el a kedvem legutóbb ettől az egész ladder cucctól amikor haverom egy bandával 3 nap alatt 95+ os karit csinált és engimás palája volt....
Szerk: Természetesen Ladder reset utáni 3 nap.( a nap 24 órájában ment kb 5 cd kulcson a bot és kiestek neki hozzá a rúnák...
Első karit rendesen bandában , többit saját magának rusholta .
Az elkeserítő hogy a játékban a játékosok 80% ezt csinálja. vagy hasonlóan progikkal szedi össze a vagyont. -
Cyberbeni
addikt
corpse explosion, aztán ha meghalt az első ellenfél, akkor amp a többiekre (ha még nem lenne rajtuk), és berobbantod
érettségire meg nem nagyon kell készülni, mert ha 12 év alatt tanultál, akkor felesleges, ha meg nem, akkor meg már úgyis mindegy
én meg shakot meg arachot szereztem ingyen, persze utobbinál még mindig jobb a sigon öv+kesztyű páros, meg csináltam blood csizmát meg nyakláncot, de sajnos fegyvert még nem tudtam újítani, persze hell andit ezekkel is megöltem, de mostmár elég lassan tudok csak ölni (meg phys immunt csicskára kell hagynom, lehet nem ártana berserkre is rakni)
spiriteket persze lecseréltem +3wc cskre, meg nyomtam 1-1 pontot tauntra és battle cryra, ami azért nagyban segít bossoknál, meg más erősebb szörnyeknél
találtam még ik sapit meg övet is, de a mostani felállás egyelőre hasznosabb, csak az a baj, hogy shakoval együtt is 65mf-em van, amivel azért nem olyan gyorsan potyognak a jó cuccokesetleg valakinek valami tipp, hogy mire rakjak, mijen cuccot próbáljak meg szerezni (9double swing, 20 frenzy, 20 sword mastery, többi nem fegyver mastery 1, 20 bo, 1 battle command, 1 battle cry, meg ami ezekhez a skillekhez kell, meg most van 1 szabad skillpontom)
resist valami ilyesmi hellen: 50 0 0 50
most épp hell countesstől rúnákat szerzek, meg sztorit csinálgatom. (még kéne egy lem treacherybe, meg esetleg még egy lawbringerbe vagy voice of reasonbe (inkább előbbi, mert akkor érinthetetlen leszek az undeadeknek)) -
icons
addikt
válasz
wikings2 #5604 üzenetére
Szerencsére bejött egy srác, amikor egyedül voltam, és teledobálta unique cuccokkal a képernyőt, mondván hogy neki nem kell
Úgyhogy egy-két cuccom van (persze túl értékesek nem voltak, és sok olyan sem ,ami nekem kellene, de azért mégis jó érzéssel töltött el, hogy már van pár cuccom
)
Hát arra bizony készülni kell, úgyhogy neked is hajrá!!
mcsabee: hmm... azt néztem, hogy egyedül mindenhova eljutok, csak szépen lassan. Tehát nagyon lassan szedik le a csontikat, de ők is lassan ölnek.
Tudsz valami jó buildet? (tudom, hogy sok van fent, valami jó kellene
Amit most csinálok: csonti maxolás, utána mage maxolás, majd clay gólam. Ezeken kívül amp-ot használok és ennyi. Igazából sok gondom nem volt, csak bazi lassan megy -
mcsabee
senior tag
Teljesen jó a summon nec. Én resetkor necet kezdtem, és amíg nem volt eni, meg hoto, meg torch, meg skillerek, meg a többi okosság, addig summonnal toltam, baalon kívül vitt mindent hellen, Diablo-t is.
/e: és itt fos cuccokra kell gondolni, kb 2 hétig mentem ezzel a neccel, és nem vettem rá semmit, csak ami esett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Kutya topik
- Linux kezdőknek
- Windows 10
- Küszöbön az androidos PC-k
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Szép állapotú Xbox Series X konzol csomag, gyári dobozában, minden tartozékával.
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest