- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
misuti
tag
Köszi a segítséget,mondjuk én frenzy helyett inkább a concentrate-re raknák,mivel az ad defenset is,igaz kissebb sebzés!Fegyverek közül bármi számításba jöhet?
-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish #2695 üzenetére
Hát most így emlékezetből nehéz, és most időm sincsen hogy utánanézzek neked, mert mennem kell melóba nemsokára. Majd holnap reggel megpróbálom megkeresni a mentésemet - de nem biztos hogy el fogja fogadni a játék -, és ha minden oké, csinálok egy képet a skillfámról.
-
Sirandrish
legenda
én mindig barbis voltam..Frenzy kell a fizikai támadásnak...Berserk meg majd későbbiekben a fizikai immunisok ellen...a WW-t nem érdemes szerintem fejleszteni...igazából szerintem annak a skillnek a menekülés a lényege..amit egy ugrással is könyeddén megtudsz csinálni...és nem kel lv30ig se várni
Persze ha csak Frenzy meg berserk akkor marad még WW-re is
-
Vistaboy
veterán
válasz
thunder6230 #2692 üzenetére
Akkor meg kell venni eredetiben. Azzal nálam minden oké.
És fel kell tenni a patch-et, amit fentebb linkeltem.
-
misuti
tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem!Nemrég indítottam egy barbárt,és fogalmam sincs,hogy milyen skilleket fejlesszek!:S
Végülis az lenne a lényeg,hogy ne haljon könnyen,és hellen is le tudjam pofozni a mobokat!A frenzy-t azt tudom,hogy jó fizikai immunok ellen!
Valamint hogy milyen fegyverre szakosodjam?Pl a maul az milyen fegyvercsalád?polearm,vagy mace?
Valamint a concentrate-et,vagy a ww-t érdemesebb fejleszteni?Előre is köszi -
diegho
nagyúr
válasz
thunder6230 #2692 üzenetére
ha nem boltban megvevős verziód van akkor nem tudunk segíteni.
-
Vistaboy
veterán
válasz
thunder6230 #2688 üzenetére
Nekem 64-bites Vista Ultimate van, és gond nélkül működik.
Rendszergazdaként telepítetted? Nem az autorun-t indítottad el véletlenül?
A Setup.exe-vel kell indítani, jobb-klikk és futtatás rendszergazdaként.
És a kiegészítőt és a patcheket is így.
-
Muton
addikt
ööö.... bnet-hez kell/ajánlott vírusirtó/tűzfal?
-
thunder6230
tag
Hali! Ide irányítottak fentről
Óriási problémám van. Vistán nem tudom működésre bírni még a setup.exe-t sem mivel azt írja ki, hogy No prgram start menu found.
Aki tud segíteni pls írjon
Köszi! -
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish #2682 üzenetére
Én már kitoltam Amazonnal, pont nyíllal, de azt hiszem, Hell-ig már nem vittem el. Mit akarsz tudni pontosan?
-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish #2684 üzenetére
Passzolok. Akkor adok másik linket:
Kipróbáltam, itt kb. 5mp-et kellett várni.
MOD: Nincs mit...
-
diegho
nagyúr
este rakok fel képet a barbimról aki talált ancient swordot, act3 nightmare-en. Egyiket kováccsal megcsináltatam 3 socketesre és ment is bele az amn ral thul másikat meg az act1-es kováccsal csináltattam meg
erősödik a srác rendesen, bár ha találnék egy 3 socketeset akkor mégjobb lenne 2db amn ral thul-os kard odavág rendesen.
Mod: ha már 75-ös körül leszek és nem tudom mire rakni a pontjaimat, akkor megtápolom a war cry-t televeszem magam manával és leordítom diablo-t normálon
-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish #2679 üzenetére
És ezeket a dropokat úgy nézzed, hogy semmilyen bónusz nincs a Find Magic Item-en (Ahogyan írtam is).
-
wmarci
senior tag
válasz
Sirandrish #2677 üzenetére
Lehet, hogy ismered, de ha nem akkor itt összetudsz állítani egyet. Hasznos.
[link] -
Vistaboy
veterán
Nah, én is elkezdtem...
Újra...
Hányadszor is? Szerintem legalább háromjegyű összeg jönne ki ha kiszámolnám...
A Diablo 3 bejelentés úgy látszik megtette a hatását. Hétvégén kezdtem és most nyírtam ki Baal-t normálon, most kezdem a nightmare-t. Csináltam két képet a boss-dropokról (Eddig nem mentem nagyon a "Better chance to find magic item"-re, azért kevés a jó cucc, de nem panaszkodom.), és a karakterlapomról is. Várom a véleményeket, kritikákat, észrevételeket.Nekem is a legújabb, 1.12-es Patch van fent, originál game-el, természetesen.
MOD: A Baal-kill nagyon brutális volt, a harmad hp-ját úgy vertem le, hogy elfogyott a Town portal tekercsem és a piám is. Így csak a Cobra Strike-kal tudtam kinyírni, amivel életet és manát tudtam szívni a csápoktól...
-
Sirandrish
legenda
Halihó
Nah énis feltettem a gamet ismét
Lenne néhány kérdésem.
Én ugyanis Origi gamet használok és ugye (gondolom sokaknak van) 1.07es...
Érdemes rá felrakni az 1.12-t?
Az neheziti is a gamet? miket javit?
Ha érdemes kérnék egy linket is egy normális müködő verziórol mert e neten sok fake patch is kering.
a Másik...most kezdenék először egy Nyilas amazont..tudna nekem egy Skillfát csinálni valaki/elmodnaná valaki hogy mire adjak és mennyi?
Köszike előre is.. -
Shoo
senior tag
hali! hát a több felbontásos dolog az nemhiszem, hogy létezik, mert ahhoz kompletten át kell írni egy játékot, de a 640x480 az már nagyon durva, az alatt nem is szoktak ekkora nagyságú játékot kiadni. flashek vannak kisebbe is nahh, de azokat feldobják netre nem kiadják. D2 Accelerator a neve a gyorsítónak, de még sose kellett használnom... hát ha p3as gépnél rosszabb géped van akkor előfordulhat hogy szaggat de afölött máshol kell keresni a problémát szerintem.
-
dunc
nagyúr
2X ment
-
dunc
nagyúr
Létezik D2-őz olyan mod amivel tudsz több felbontást beálliatni? Vagy valami gyorsitó progi,mert nálam fix 25 fps ami néha kicsit lagzik.....
-
trassher
addikt
2szer
-
trassher
addikt
Paladinnak a 2kezes kard is jó vagy kard/scepter+pajsz a jobb?
-
diegho
nagyúr
válasz
Májsztró #2654 üzenetére
annyit gondolkodtam, hogy maul-os barbár legyen concentrate-el vagy 2 kardos. 2 kardos lett... mi esett az előbb? Bonesnap (arany maul). Ez a játék tényleg utálja a barbáromat
mondjuk nem sírok mert egy darabig nem fogok jobb kardokat kapni, mint amilyenek a mostaniak.
-
diegho
nagyúr
néha igen, de én barbár vagyok és leütök mindent még akkor is ha meg kell szenvedni vele. Amúgy a barbár életképtelen /players 8-ban már normal végén is, legalábbis nagyon nehezen ment vele, de nightmare elején is már sokat kellett menekülni /players 4-ben viszont elég kellemesen elvagyok vele.
-
diegho
nagyúr
most öltem meg nightmare-en andarielt a barbimmal, dobott egy sárga normal-os kesztyűt. 2 flawed koponyát meg egy simát. Hurrá
Viszont nightmare elején volt pár arany droppom, többek között egy nagyon kemény Exceptional unique íj.
-
trassher
addikt
válasz
Májsztró #2646 üzenetére
Hiába írom be enter után hogy /players 8 nem történik semmi. Pont most végeztem az Act1-el. Palával holy firet meg might-ot használom leginkább. Keményebb enemy ellen meg zeal-t. Remélem lassan jönnek jobb cuccok is mert pl Andariel semmi használhatót nem dobott. /players 8-al jobbak a droppok és az xp is több kell hogy legyen?
-
trassher
addikt
Most kezdtem single-ben egy palát. Tudnátok segíteni hogy milyen irányba érdemes tápolni? Eddig a stunra raktam 2-t mivel 10 percig játszottam csak.
-
diegho
nagyúr
Normalon végigvittük 46-osok lettünk, nekem van még 32 skillpontom
-
diegho
nagyúr
Hát fogalmam sincs, megnyitod a karakterlapot és elnyomsz egy frenzy-t majd nyomsz még és megnézed emelkedik-e az attack, bár szerintem nem. Haveromat tegnap este segítettem kicsit, most ért utol az amazonnal, ma lesz diablo kill, szerintem 15mp alatt meg fog halni
izual 8-9mp volt /players 8-al.
-
dunc
nagyúr
Sziasztok segitsetek a honositásnál,amikor telepiteni akarom telepitő kodot kér!
-
diegho
nagyúr
frenzy barbit legjobban egy kombájnhoz lehetne hasonlítani, kell mellé még egy war cry és persze a harc elején egy battle orders, hogy legyen bőven hp. Most 40-es a barbim, össze vissza mászkálok vele, hol pike-al + whirwind, hol frenzy + 2 kard.
Csináltam egy palát is, 17-es és túlvan a 100. sárga droppon... komolyan mondom 5 percenként fel kellett vinnem a cuccokat eladni. Megyek a semmi közepén, van pár fallen, kinyitom a ládát erre 4 sárga
jön 5 dög, megölöm őket megnyomom az alt-ot erre 2 sárga. Na mondom kész vége ilyen nincs
-
Májsztró
addikt
Lenne egy elég kezdő kérdésem .. barbárnál a frenzy mellé mire érdemes tenni ? Meg a Frenzy hányas szinten lesz hatásosabb a double swing-nél ? Mert a 10-es swing erősebbnek tűnik a frenzynél most nekem , plána hogy a harc elején tolok egy frenzy-t és attól meg gyorsabban üt a double swinggel
-
Shoo
senior tag
válasz
sumdudum #2629 üzenetére
hát....a 60as barbár karakteremmel még normálon ijjal vertem meg
kapott egy fasza ijjat és gondoltam nem kockáztatok feleslegesen és talán 1x kijött a körből...maj tolok kicsit static fieldre
van még időm...az olyan képesség mint barbárnak a frenzy? ha többször elcastolom akkor többször veszi le a cuccost?
-
diegho
nagyúr
válasz
sumdudum #2631 üzenetére
nem battle netezek, itthon nyomom simán és ketten toljuk hétvégenként haverommal, neki nincs még netje, ha neki is lesz akkor lehet átmegyünk battle.net-re.
azt akarom összehozni cuccokból, hogy 50% damage goes to mana legyen meg, jelenleg 25% van asszem rajtam, így energy shield-re nem is kell raknom. Amúgy konkrétan több mint 20 skill pontom van és 2-es blizzard-al nyomom /players 8 parancsal, most diablo előtt várom a holnap délutánt, mert együtt öljük meg. Konkrétan majd később jeget fogom fejleszteni jobban (pár mastery és orbot tolom) meg mivel a botom +3 fire skills ezért asszem az lesz, hogy a tűzből rakok egyet mindenre, amikor már nehezebben fog menni a gyakás csak jéggel (vagyis a highland-on már kelleni fog a tűz is)
-
sumdudum
tag
asszem az insight (ami a palás manna regenerációt adja) bár már régen játszottam vele mer elvett kábé 2 évet az életemből az magic find-olásos idegesség..
3 sockos sisak nightmare-től van, monjuk a peasant crow biztos hogy az, és a szarvasos sisak is(ennek viszont nemtom a nevét)
ezta energy shield-es dolgot nem igazán értem hogy fognak 50%ot adni, vagy mire ad 50%ot?
bocsi csak van bennem két sör mer pub ból írok..Battle.net -en játszol? ha igen mire adtál pontokat illetve mire szakosodsz jég, tűz, vellám? (mer ugye battle.neten teljesen máshogy kell fejleszteni a karit)
-
diegho
nagyúr
válasz
sumdudum #2628 üzenetére
amn el ith tir sol-hoz kell nem tudom mi a neve
amúgy azért kell, mert lándzsás palit hozom magammal és neki kéne fegyó, most egy ith el eth-el megy, na meg persze haverom amazonnal jön és neki is kelleni fog majd egy 5 socketes fegyver nightmare-re.
Még1 socketes kérdés. 3 socketes sisakot is csak nightmare-es cuccból lehet találni? Varázslómnak kéne egy jófajta sityak. Meg akarom oldani, hogy ne kelljen neki energy shield-re pakolni és a cuccok adjanak kb 50%-ot, egy frostburn kesztyű.
-
sumdudum
tag
ezzel csak aza baj hogy diablonak 75% resistje van a tűzre plussz oda is szaladgál hozzád
a tűzes villámos infernójára meg nem hatnak a resistek
az amazon meg izomerős a lightningos dobálásával ha a bónuszt adó skillek is kivannak fejlesztve, nahh meg persze jó cuccok kellenek hozzá..
-
sumdudum
tag
hali!
ha battle.net-en játszol akkor simán tudsz venni a kovácstól általában mindég van neki.. wiszont a pike max 4 sock-os lehet, a war scythe meg 5 (mivel hogy nightmare-es fegyver), viszont a normálos és nightmare-es kovács nem adja meg a max slot számot, csakis a helles szal sztem inkább tálálni fogsz olyant, mondjuk a baal trónterme előtti szinteken.
amúgy mihez kell? insight?egyébként a act 5 asszem malah küldije (amikor kikell szabadítani a csajt) is ad egy tekercset ami minden resist-hez ad +5öt^^
-
diegho
nagyúr
válasz
Májsztró #2626 üzenetére
paladinnal hellen is alap a 75 mindenre, azzal a legkönnyebb összehozni, hiszen ott a pajzs ami kapásból több mint 50-et ad, a páncél runákból csinálva szintén 50-et, ez már száz, erre rájön egy mondjuk 30 mindre a többi cuccból és máris 40 felett van a resisted hellen és nincs számolva a sok felvehető charm amik simán adhatnak smal méretben is 10 felett. Amúgy a set-ek nem éppen a legjobbak.
hja és egy kérdés: 5 socketes fegyvert hol lehet szerezni vagy miből lehet? gondoltam a kovács majd csinál pike-ból, de nem, csak 4et rakott bele, war schyte-be is csak 4et
-
diegho
nagyúr
válasz
Májsztró #2624 üzenetére
nekem van 79-es palám is, szóval nem használhatatlan az, csak nagyon fontos, hogy jó cuccai legyenek és jól legyenek elosztva a skilljei. Amúgy nem indítottam újra palát, inkább végigtoltam normalon a barbival, meg a teheneket is levágtam, de nightmare esélytelen ezekkel a cuccokkal sajnos.
-
-
diegho
nagyúr
Sorci pihen amíg haverommal nem játszunk, kicsit elhagytam, ő most van act2-ben a cube-nál
diablo-t meg együtt akarjuk kinyírni. Addig is asszem megnézek egy paladint, druidával játszott már valaki huzamosabb ideig? Én normalon vittem csak végig vele, de nem nagyon tetszett, persze ez még 1.08-al volt.
-
Muton
addikt
na igen, warmthból sohasem elég
minap nézem a 87-es sorcomat. hát nőni a legújabb karakteremnek hozzá még egy kicsit
csak röpke 77 szintet. amúgy azon pár skillpont el van cseszve, tehát lehet, h erősebb is leszek, ha megérem (mert most hc-vel tolom)
én meteorral sohasem játszottam. hidra, tűzfal, frozen orb és thunder storm amivel operálni szoktam. gép ellen elég hatásos, de lehet, h multiban ez egy men gépi ellenfélhez kevés lenne
-
diegho
nagyúr
32-es a sorcim, most tudtam összerakni neki a tüzes botot, hát mit is mondjak... 19 skill pontom van még
2-es blizzard-al megyek és mindent ölök. Most hogy már van +3 fire skill-re lehet rakok a mastery-re egyet meg a meteort megtanulom azt csókolom. Amúgy az elég kemény, hogy a bot, ha nem mágikus amiből csinálom akkor megmaradnak a plusz varázslat képességei, most konkrétan +6 warmth-os a botom.
-
diegho
nagyúr
van egy kis gondom. nem tudok több pénzt felvenni
megcsináltam a Stealth nevü páncélt egy mellvértből, most már a cuccaim is alakulnak. a botot még mindig nem tudtam összehozni, de nem is kell a 2-es blizzard és az 1-es glacial spike mindent visz
-
diegho
nagyúr
nah duriel megölve. hát ez nagyon egyszerű volt. lementem, static field párszor, lejött fél hp-ra kb. majd elrohantam mellőle, elfogyott 1 35% töltő és odaállt mellé az emberem és elkezdte ütni, én nyomtam rá a blizzard-ot meg gyógyítottam emberem. kb 30 másodperc múlva már dobta is a cuccokat, 4 sárgát, számomra értéktelenek, de volt egy egykezes nagyon komoly balta. hja és feleslegesen pakolom a hp-t mivel megint kaptam 3db +1x hp-s charm-ot
-
Shoo
senior tag
nahh megvan, 20. szint 15+3 az inferno /players 8al 1 városlátogatás és kb 6 rejuv olyan 2 perc, simában 2 kicsi heal és kb 5mp várakozás
299-326 tűzsebzés mpnként
-
Shoo
senior tag
hehe...én csak infernora gyúrtam eddig....14+3as mikor visszaléptem elfelejtettem beírni a players8at és ugy mentem be inner cloisterből a kápolnába egyből észrevettem mikor az a főnök támadott...1 mp alatt meghalt
mondjuk mpként 280-300 között sebzek
...nemsoká andariel előbb players8 majd simán
-
diegho
nagyúr
már én is raktam rá. blizzard elég keményen sebez, sok dögöt 1db megöl players8-ban is, még mindig 11 skillpontom van
energy shield-re nem is raktam még, majd később, ha kell, inkább megcsinálom lassan azt a fire-os botot és játszok egy kis rohangálósdit:
blizzard lelassítja a tömeget
meteor odacsap jó nagyot
glacial spike megállítja a maradékot
meteor leszedi őketén gyűjtöm a gemeket is azért, ha itemeket akarok mixelni oda kellhet.
-
Shoo
senior tag
megéri még drágaköveket gyűjteni? a diii-n nem találtam semmi extra receptet...
-
Shoo
senior tag
ajh kidobáltam mindent a földre mert tele volt a láda erre az összes rejuv eltünt
-
Shoo
senior tag
nahh megvan az első set cucc, Arctic furs, Hole Level 2ben
-
Shoo
senior tag
hmmmmmmm fagyasztós varázsló? most nem vok képben hogy mire gondolsz
hol lehet olyan zsoldost szerezni?
magyarítás: hát ehhez a játékhoz nem nagyon kell magyarítás a start gombot szerintem mindenki megtalálja...amiket meg rizsáznak az felesleges, a tárgyaknak meg olyan magyarítása van hogy hajaj...bár ez is egy megoldás ha röhögni akarunk a játékon
-
diegho
nagyúr
válasz
Devastator #2604 üzenetére
én nem bírom elviselni, ha magyarul van, szóval nem tudok neked segíteni ebben, bár szerintem az itteniek közül nem sokan játszák ezt magyarul, sőt talán senki.
-
Devastator
tag
Helló. Újra elővettem a Diablo 2-őt, de van egy kis gondom a magyarítással. Kér valami feloldó kódot, amelyet egy e-mailben kapok meg, ha elküldök egy kódot. De nem érkezik e-mail. Nemtudnátok adni egy ilyen feloldó kulcsot? A magyaritasok.hu -ról töltöttem le.
-
diegho
nagyúr
a 79-es palámmal szórakoztam nightmare-en mefinél, megöltem kb 5ször de semmi érdemleges cuccot nem dobtak, amit a barbárommal vagy a sorcimmal tudnék használni.
-
Shoo
senior tag
hehe nálam meg fordítva. zsoldos fagyaszt én meg "megyek" és lehányom
nem kell sokat menni mert a 15"os moncsin az inferno csóvája már végigér
ha igy haladok diablot már a kapuból fogom támadni
szerencsére olyan nagy a sebzése az infernonak hogy még kitudom vele védeni a multitámadást
. jól néz ki amikor jönnek vagy 10en én meg fogom és meglóbálom a csóvát azok meg egyből hullanank
majd igyekszem megtartani az amazont csak félek gyenge lesz:S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Asustor NAS
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Játékfejlesztés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged