- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #2999 üzenetére
sehogyse. single-s karival csak open bnetre tudsz menni (te gépeden van a kari fájlja)
-
Cyberbeni
addikt
ma csak ugy potyognak a terror key-ek. esett már 4db, és volt hogy 2 egymás utáni runban esett.
ja és valaki olyan kell sosonak, aki jol tud telézni. -
Fuck3r
aktív tag
válasz
Cyberbeni #2982 üzenetére
ember, dehogy kell 18-20-as sziintig felnyomni ahhoz, h nem töröljék...
Egyszerűen csak inaktiv karikat törlik 10 nap után ami valójában nem nem tíz nap...
pl ha 1 napjnál jár a szánlálo és belépsz vele 1 percre akkor visszaáll 10 napra a számláló...
Egyszerűen 2-3 órát kell a karival játszani és eltűnik az inaktív felirat, ha még 1es szintű vagy is
Nekem rengeteg Cuccos karim van bneten 1-es szinten...Othon a gépén bárki össze tud szüttyögni pár óra alatt extrás cuccokkal, karieditorral egy 98-99-ek ratyi sorcit, viszont zárt bneten...
Mondjuk tapasztaltabban 1-2 nap alatt elérik 85-90-es szintet, de utánna cuccbiznisz, ez az egész íze zamata ami megadja az egész lelkét
Tapasztaltabbak először szintén egy Sorcit indítanak és utánna csak a többi karakter...URISTN ti soha nem Bneteztetek?
Aki nem BNETezik az nem is igazi Diós... -
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #2991 üzenetére
"PH érték" legyen a team neve
hero editorba hogyan töltesz be egy bnet szerveren lévő karaktert amit sehogyan nem tudsz elérni, csak a játékon keresztül?
jah nekem mindegy lesz mivel megyek, egy a lényeg ne druida. Kedvenceim a barbi és a sorci, de ha kell átkozok nekróval, vagy smite palával.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #2986 üzenetére
single kari cuccai nem hozhatók át. closed bneten csak closed bnetes cuccok lehetnek.
van mik+füles
towerrun=black marsh-ban letelézek a tower lvl5-re és kinyírom countesst, mert ő adja a key of terrort.
de itt bővebben: [link]
ja és kéne egy team név. -
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #2986 üzenetére
bnetre nem tudod felvinni a single karid cuccait, bneten úgy indulsz hogy nincs semmid, tehát most nincs semmid.
-
Cyberbeni
addikt
beszarááááás, mekkora mákom van:
egymás utáni 2 runban esett 1-1 terror key. -
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #2983 üzenetére
ha van akkor kéne, persze.
ja és gambliból jött már pár skiller amu, úgyhogy tudok majd adni.
pl:
lvl37
1 soso sk
+66% gold from monst
+14 allres
+30 poison res (külön vannak 14/14/14/44 formájában, de ua)
1-18 light dmg
és mond meg az acc nevedet, hogy fel tudjalak venni friendsbe. (kis/nagybetű számít!)
most d2jsp-n is regeltem, hogy hamarabb legyenek cuccok: [link] -
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #2980 üzenetére
fent van egy ilyen sor, ott van a regisztráció is pl.
katt
tehát ha már megvan 18-20-as szintű a karid, akkor elég 89 naponként egyszer belépned vele, hogy ne töröljék. -
Xelo
addikt
válasz
Sirandrish #2977 üzenetére
nyilván törlik az inaktív játékosokat
-
Cyberbeni
addikt
És ha van valakinek smite palához cucca, az szóljon.
meg ha kell innen bármelyik: [link] -
Xelo
addikt
válasz
Sirandrish #2971 üzenetére
határidős karakter, 10nap múlva lejár
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #2971 üzenetére
ha alacsony szintű a karid és 10 napig nem játszol vele, akkor törlik. asszem 18-20-as szint felett bővül ki 90 napra.
nálam hell towerrun pillanatok alatt végez. (ha van light resis, akkor az a merc-é)
8000 fölött vagyok most lightning sebzéssel, 86-os szinten.
de ha van pala conviction aurával, akkor már durvákat lehet sebezni bármelyik monsztán. -
diegho
nagyúr
válasz
Cyberbeni #2968 üzenetére
team-be az lenne a kemény ha lenne 5 pala 1 barbi 1 nekró 1 sorci. Palák más-más aurával tápolnák egymást és adnának mana regenerálódást a sorcinak. Nekró nyomná az átkokat, barbi a Battle orders-t, find item-et, war cry-t ha kell. Sorci meg mondjuk lightning és static kimaxolva.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #2970 üzenetére
végülis nem gond volt sztem mert feltudtam menni..voltak ott emberek is
ELvileg Cybert a frendlistre is felvettem és már kemény lv5ös Sorci vagyok viszont!
mi az a Piros szöveg a Karimnál?[link] -
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #2963 üzenetére
gateway: Europe legyen a főoldalon a battle.net alatt, aztán katt a battle.net-re, ott kreálsz egy accot. utána csinálsz egy karaktert, és a név alatt vannak kipipálható részek, na azt hagyd úgy ahogy alapból van.
ja és a teamben nem sorci lennék, hanem smite pala.
aki meg nekró lesz (ha lesz valaki), az meg nyomatja a life tap-eket
és ha megvagy, akkor chatben írd be: /f a Cyberbeni
és majd mond meg az account neved, hogy én is felvegyelek friendsbe. -
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #2966 üzenetére
nem kell 2 fajta skill, ha partyban mész.
itt egy lightning-os:
1 cold armor (+def)
1 warmth (manaregen)
minden light sk-ra 1, azután:
lightning 20
chain lightning 20
lightning mastery 20
telekinézis 16 (ez azért kell, mert az energy shield alapból 200%-át vonja le a manából, mint az életből, így csak 100%-át)
többi meg nova és lightning bolt tetszés szerint.
életre nem kell pakolni, str:156 dex:minden szinten kell rá rakni, hogy maxon legyen a chance to block
többi energyre
cuccok(nálam most épp ezek):
spirit kard
spirit pajzs (ehhez kell a 156str)
normál shako-ban ort+sol rw (harlequin crest shako tényleg jobb lenne)
Que-Hegan's Wisdom armor
+2 light sk amu +34life (már tervben van a +3 light sk gamblizása, ez is onnan van)
goldwrap öv (mf miatt)
chance guards kesztyű (szintén mf miatt)
31%mf-es magic csizma
ha meg nm mefirunolok, akkor mefi előtt 4*p topaz armor+3*p topaz helm+30mf 1 soso sk amu+ mf gyűrűk-re váltok, így kb 320mf-el tudom megölni mefisztót.
de ez csak egy hell tower+nm mefi runolós kari. hell towerben amik light resesek, azokat csicska elintézi. -
Sirandrish
legenda
EGy jófajta varázsló SKillfáját megkaphatnám?
Valahogy ugy kéne hogy legalább 2 fajta skille legyen... -
-
diegho
nagyúr
ez gondolom úgy lvl 80 körül jön ki.
skillek-nél minden maxon ami + sebzést ad a meteor-ra?cuccok meg:
HC sisak
Ark Val vért
lidless pajzs
magefist
csizma valami +% run-os? talán war traveler?
oculus orb?
2* stone of jordan?
maras amulett vagy +3 fire skills-es?nekem még nightmare act1-ben volt a sorcim amikor minden +fire skilles szarral telepakoltam, úgy sikerült 4100-tól sebeznie a meteornak, de sajnos egyedül kell orb is, szóval levettem a cuccokat róla, most 2000 körül sebez.
-
Sirandrish
legenda
ááá már SKillekre ránézek minden bajom van...az nekem nem kell...
Most nemtudom..vagy Sorcit kéne de akkor kéne egy kis help hogy mégis mire mennyit adjak...vagy akkor megint Barbi és Hellen segit a tim
TÉnyleg Cyberbeni Mit hova merre nyomjak hogy ugyanott legyek bneten ahol te vagy?
-
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #2960 üzenetére
pedig nagyon is jó dolog ez a barbi, ugyanezt csináltam a sorcimmal normalon, csak ott blizzard-al lassítottam a tömeget közben az act2-es emberke meg ölte szépen a tömeget.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Cyberbeni #2958 üzenetére
ááá miez? fuuuj...ilyet én nem csinálok
Valami Sorcit kéne vagy Nyilas amazont...de te is sorci vagy ..akkor amazon? sose voltam még amazonnal..az egyetlen kari amivel sose játszoittam..az elég gáz
Legfeljebb csinálom a barbit és majd hellen a csapat többi tagja huz ki a szarból folyamatosan
-
Cyberbeni
addikt
light sosoval tolom most, de amint meglesznek a cuccok, csinálom a smite palát.
summoner nekro akkor jó, ha nincs meg az összes csontija, csak egy pár. aztán curse-okat nyomogat.
@sirandrish: nem baj, azért lesz a csapat. esetleg egy ilyen baba jó -
diegho
nagyúr
válasz
Cyberbeni #2955 üzenetére
én haverom játékával tolom, igaz nincs regelve, de hamarosan lesz neki is netje otthon és akkor veszek én is, és jön ő is, szóval két ember elvileg lesz, bár mi szerintem neverwinterezni is fogunk elég sokat. Te milyen karakterrel szoktad tolni? Haverom nekró meg amazon főleg, bár a nekró szerintem szar egy csapatba, a sok teremtett hülyeségétől alig lehet látni a pályán és mozogni is nehéz tőlük.
-
Cyberbeni
addikt
n griswold armor
ladder, sc, eu
ha van valakinek, akkor mondja az arat
ja es ma 2 terror key esett osszesen, pedig alig towerrunoltam. inkább baalrun kéne, mert kell még 12str a mercimnek a jobb insighthoz, de ha szerzek griswold-ot akkor már nem fog kelleni a lvling.
de ha ti is ladderen tolnátok, akkor csinálhatnánk valami teamet. -
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #2949 üzenetére
én 70-es vagyok és simán megyek, bár elég gyakran kell váltogatni a meteor-t és az orbot, de semmi probléma nem volt eddig.
-
Cyberbeni
addikt
2. hell towerrunra esett key of terror.
de ha valakit kell húzni normon, akkor segítek. (persze closed bnet, europe, ladder, softcore) -
diegho
nagyúr
Baal megölve nightmare-en.
Hellen meg már a 2. helyen összefutottam egy cold+fire immunissal, levadásztam chain lightning-al
de asszem fel kell bérelnem egy barbárt az ilyen esetekre, mert már ezer éve nem volt bérencem és szegényem esélytelen jelenleg a 47-es szintjével megölni bármit is.
A barbárom meg továbbra is szorgalmasan gyűjti az arany ijjakat
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #2945 üzenetére
mastery kimaxolva? mert akkor double swingre szerintem.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #2943 üzenetére
igen, de attól még hogy van egy karid closed bneten, attól még singleben játszhatsz a mostani kariddal, ha olyan a kedved.
open bneten meg csak cheaterek vannak. -
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #2941 üzenetére
Nem veszik el. És ha mondjuk nincs internet, akkor nyomulsz singleben.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #2939 üzenetére
esetleg indíts neten egy karit. szerintem sokkal élvezetesebb, mint a single.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #2937 üzenetére
de bneten vagy ladderes karival?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Cyberbeni #2936 üzenetére
nekem kéne pár cucc
De előbb kérdés...szépen kimaxoltam a Frenzymet és a Berserket majd hellre...viszont van még bőven Skillpontom...kérdésem...mire nyomjam?
Me EZT néztem...ha adok a Double Swingre akkor ad a frenzynek +8% Damaget szintenként..nah most ezt hogy kell elképzelni? most sebzek 1300at akkor ha ráadok 2-t mondjuk akkor az plussz 16% azaz plussz 150Körül ad damagere?
Me akkor adok rá vagy 8at az már plussz 40% ami elvileg akkor 2K-ra lökné a damagem?
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #2935 üzenetére
-
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #2932 üzenetére
csak neten
IK szett +250 attack armor és maul nélkül.
-
Sirandrish
legenda
mit jelent az hogy "The following Rune Words will only work on the Battle.net Realms for Ladder Characters only. They will not work for single or open characters or non-ladder characters"
-
diegho
nagyúr
válasz
Cyberbeni #2929 üzenetére
összeszedtem a sok-sok karakterem cuccait a barbáromra. IK set páncél maul nélkül, cranite vomir kézbe, elég kemény lett és mit találtam egyik 80+ os karim ládájában?
igen "nagyapucit" kár hogy nyolcvanvalamennyi kell, hogy használni tudjam, de majd gyúrok a szintlépésre, addig meg kéne egy 5 socketes 2 kezes és mehetne a runázás.
-
Cyberbeni
addikt
300mf minimum kell. plusz ha merci végzi ki, akkor az ő mf-je is hozzá adódik, szóval ha úgy csinálod, akkor még jobb.
@sirandrish: beleraktál egy IST-et egy mf páncélba?az egy nagyon jó rúna, és több runeword-höz is kell! pazarlás volt. Lem+Ko+Tir páncélba 100% mf-et ad, ráadásul sokkal olcsóbb ist-nél, plusz még 300%-al több arany a szörnyektől, ami azért dob egy kicsit a gambel-zésen..
-
Sirandrish
legenda
Tudnátok ajánlani valami jó kis runaszavas cuccot?
Barbinak kéne..már lv 60 vagyok és millió runám van meg ugye a segitségetekkel már tudok is runákat gyüjtögetni..Body és kard kéne elsősorban..melyiket érdemes kigyurni? neveket elég ha mondtok..aztán megnézem -
Cyberbeni
addikt
mefirun-hoz nem árt mf tárgy(better chance of getting magic item). mondjuk olcsón 3sox helm 3 p topazzal és 4sox armos 4 p topazzal(kicsit drágábban tal armor soxolva p topazzal), meg a gyűrűk is valami 10+% mf-esek legyenek, meg az amu/csizma/kesztyű. persze így azért csak nm-en érdemes runnolni, mert hellen nem biztos h túléli az ember a jó cuccok nélkül.
-
diegho
nagyúr
ma lehet én is szórakozok kicsit mefivel nightmare-en, hátha dob valami érdemlegeset, bár nem hiszem, mondjuk a barbimnak kéne találni egy jó kétkezes kardot, mert jelenleg az 1-es frenzy-vel nem valami erős
van egy rakás szabad skillje, ha lenne erős kétkezes kardom akkor azzal menne a drágaság. Átnéztem a régi karaktereimet, hogy a varázslómnak keressek +skill-es tárgyakat, erre az egyik ládájában ott figyel 2db stone of jordan
-
baliii
senior tag
válasz
Cyberbeni #2903 üzenetére
hát a runaszavak persze h jobbak, de azok nem arany cuccok...
meg az egyedi tárgyak között is oks jobb van, de pl frenzyhez is jo ha rajtad van a sett pár darabja, mondjuk 3-4 (pl kesztyü öv csizma) mert azok már jo vagy def-et adnak, sok bonuszt és beraksz mellé bulkhatost vagy GF-et, arreat sapit meg valami magas def-es páncélt és egy elége rős karaktert kaptál szerintem
pedig a CS és az UT is hatalmas játékok, érdemes azokat is tolni -
AtHoS
nagyúr
válasz
Sirandrish #2920 üzenetére
Nyomni kell a mefirunokat. Szokott dobálni, igaz ritkán elég faja tárgyakat. Bár inkább Hell-en esnek jobbak, de azért Night-on is találkoztam már meglepően jó dobással
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Sirandrish #2918 üzenetére
Láttam, hogy mire beírtam már válaszolt, de már nem szerkesztettem a hozzászólást. Amúgy neki bneten kellene olyan amu, tehát nem olyan egyszerű azt prezentálni
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Sirandrish #2914 üzenetére
+3 lightning skillt ad a sorcinak a lightning ághoz
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #2914 üzenetére
sk=skill
+3 skill minden lightning skillre (sosonak)
tehát lightning, chain lightning, ilyenek. -
Cyberbeni
addikt
N 3 light sk amu O pg
akinek van, privizzen meg itt ph!-n, vagy gémben /w *Cyberbeni
europe, softcore, expansion, ladder -
Cyberbeni
addikt
végre összejött egy jó br party, baba boozik teléhez, nyírják rendesen a minionokat, erre a 4. menetben c/i.
(c/i=connection interrupted)
ha 20 hard skill van a telekinézisen, akkor 75%-át veszi le a manából az es-nél? mert 16hard sk=100%, de megy lejjebb is? -
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #2909 üzenetére
89-es HC pala ott figyel bent a melóhelyes gépen
-
diegho
nagyúr
én kezdem unni a 65-ös sorcimat már, lehet visszamegyek barbizni, vagy palázni, de szerintem pihentetek pár napig, max ilyen napi 1 óra.
-
Vistaboy
veterán
Csőváz az uraknak!
Végre megvolt a szívátültetés a gépben, egy Q6600-assal turbóztam fel a kicsikét...
Egy hét kiesés után ma végre ismét Diablóztam egy picit. Mondjuk nem sokat, mert a heti anime-adagomat még be kell pótolni, és holnap is mennem kell melóba még (), de amint holnap hazaérek, szorulnak a tesók, Diablo és Mephisto tuti, Baal csak ha az idő engedi...
Addig is további kellemes loot-olást.
-
Cyberbeni
addikt
runeword-ök simán jobbak nála.
egy jó baba meg ott kezdődik, hogy switchbe 2*cta6 van.
ezért nincs babám(mert elég drága, és annyiból meg van jobb nála). kövi karakter smiter pala lesz. csak előre meg akarom szerezni a cuccokat, hogy tudjam melyik statra mennyi kell. na majd ezzel a sosoval towerrunolok, aztán esnek rúnák meg kulcsok, azokat meg eladom, és lesz egy jó über smiterem. ahoz persze majd mégtöbb kulcs kell, hogy CS meg UT menjen. (nem a két gém, hanem chaos sanctuary és über tristram)
-
baliii
senior tag
válasz
Sirandrish #2899 üzenetére
csak sima egyszerü socketedbe lehet öket tenni, amiknek a neve átlátszo vagy olyan akar lenni
amugy nem igaz hogy 2-3 arany erösebb mint egy sett, attol függ milyen sett.. pl immortal king sett-nél nem sok jobb van barbárnak, nem hiszem hgy találnál olyan arany cuccokat amik jobbak annál ha az egész IK rajtad van
(IK sett: [link] )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Asustor NAS
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Játékfejlesztés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest