- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- icemad: Melyik vpn-t? Help please...
- sh4d0w: Én és a számítógép
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
(#3297) AtHoS: Nem az a baj, hogy semmibe sem nezik, de a kozosseg szempontjabol (huzas, runoltatas, ut vagy ut lvling) nincs haszna sajnos. Ettol fuggetlenul egy low hammaval is lehet barhol irtani, mert nehez vele meghalni (mass life), nincs immune a dam ellen (asszem egy helyen van, de oda nem kell menni), konnyu elerni vele a max blockot (zakaval, ami mar apropenz, nagyon keves dex kell), valamint konnyu vele 75 allresit elerni (zakan ummal, asszem 72 van, ami nem keves). Csak ugye ezzel a karival (amelyiken nincs eni) a huzas millio ido, cs runok pl8-ban nem olyan gyorsak mint kellene, ut lvlingen egy 3-4k lifeos hamma is megfekszik, de eni nelkul igen nehez kikerulni takaritas kozben a millio csontit, vagy eppen a tobbi ellent.
(#3298) Carpio: Ha nincs fg-d (vagyis a nullarol kezded), akkor igazabol ket lehetoseged van, egy mf-er soso, vagy egy mf-er hammer pala. Hammerre kicsit fentebb irtam skillezest, mig AtHoS kollega stuffjaival barmit mfelhetsz szinte. Soso verzional en blizzt javaslom. skillek: blizz + synergik + elso jeges armor 1 pont, teleport 1 pont, warmth 1 pont, staic 1 pont + cold mastery. javaslom, hogy az Ice Boltot utoljara maxold, mert nincs sok ertelme (nagyon keves damot ad a blizzre). Cuccokkal legyen 300 mf-ed, resek lehetoleg +ba legyenek, valamint 2.5k-3k blizz dmg eleg mfelni
(#3299) Cyberbeni: Nem ertek a Rabbies druidhoz, de szvsz nem kene ezen lifenak lenni, vagy fhr-nek? Mert pl az 5 nado pelten alap, hogy life vagy fhr legalabb van, de mint irtad nem magic, hanem sima, akkor viszont esetleg deliriumot lehet tenni bele (megint hangsulyozom, hogy nem ertek a Rabbies dru-hoz). Bar az a 2 rabbies szvsz nem er sokat, jojo, van rajta 2 nado, de akkor mar shako szvsz.
/e: miert jobb a 3/-5 psn rbf mint az 5/-3 ^^ ? Btw egy 5/-3 lvl up psn rbf free :-P, 5/-5 die meg nem hinnem, hogy mal runanal tobbe kerul :-).
-
Cyberbeni
addikt
ma találtam egy jó kis rabies druid sisakot:
+2 tornado
+1 shock wave (bár mondjuk ez nem is kéne)
+2 rabies
3 socketmár csak 3db 5/5-ös poison rbf kéne. vagy mondjuk +3/-5 egy kicsit olcsóbban.
ja és nem is mágikus, hanem sima socketed fegyó. -
Carpio
tag
Sziasztok
Az utóbbi időben (1-1,5 év) nem játszottam és látom már 1.11 és 1.12 patch is van. Milyen karakterek most a nyerőek és milyen skillek-et kell fejlesztenem?
Köszi -
AtHoS
nagyúr
válasz
Cyberbeni #3294 üzenetére
Én nemrég csináltam egy low hammert
Shako, gua, zaka, spirit kard, trang kesztyu, rare amu, raven+rare gyuru, tearhaunch csuka.
Shakoban, guaban es zaka-ban UM.
Shako előtt egy rare sapi volt 2 palaskill+allrez kiosztasban.
Na ez elég olcsó egy fejlesztés. Semmi torch, anni sincs. 7k koruli dam. Hellen 8 playeres játékban diónál ezzel szoktam tisztogatni és nem kell izgulni mikor fekszik ki, pedig cta sincs neki. Rezek 90 all.Manapság már ha nincs eni a hammeren semmibe se nézik
-
mcsabee
senior tag
(#3293) pisztoly: Rádwhispeltem bneten, csak aztan elmentem gep elol ^^.
(#3294) Cyberbeni: Szvsz ha nincs keret infyre, akkor felejtos. Hellen meni light immune van. Persze csak ha MF-re lesz, mert br-ben, olnek masok is, duelben meg ugye nn csicso :-).
(#3295) Blizz: Ize, kifarmoltad? ^^ Singleben valami moddal tolod? Mert singleben HR drop az olyan ritka, mint Classicban a trap assa ^^ (neha akad egy-ketto, de nem erre kell alapozni).
-
Cyberbeni
addikt
én most kezdtem egy trap assát. (először hammer palát akartam, de nincs pénzem enigmára, meg hotora, meg pala torchra)
assára meg elég két rare claw+treachery+az assa torch is elég olcsó. -
-
mcsabee
senior tag
válasz
Hurkaleves #3291 üzenetére
Jojo, de akkor is :-P. Ugy dontottem csinalok egy kickersint, barmilyen tanacsot szivesen veszek. De ezt ugy csinalom, hogy low legyen, nn perf cuccra tanacs, mert Can't Afford ;o,
-
Hurkaleves
őstag
Ja, ismerem, de, ha napi 100+ brt tolsz le, akkor egy kicsit unalmassa valik allandoan javitgatni (legalabbis en tuti, h nem csinalnam), ha meg nem olsz (nem hasznalodik), csak leechelsz brben, akkor minek frenzy baba?
Maradjunk annyiban, h pvm-re grief pb kell (no dura), pvpre meg ba.
mcsabee: az a mana reg egy irgalmas kialltast nem er
-
Blizz
őstag
Ezt a fegyvert most sikerült tökéletessé tenni
[link]
-
mcsabee
senior tag
Nincs valakinek elado 6 str cold sk-ja ladderen ^^ ?? Mar csak az hianyzik + egy rendes df es full az eq brekre :-) (blizz soso).
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Hurkaleves #3277 üzenetére
Gondolom ezt azert ismered:
Ennyit a drága javításról
-
mcsabee
senior tag
hibatlanul mukodik, most probaltam ki singleben :-) lehet hogy valami runat rosszul tettel bele ^^
-
Blizz
őstag
válasz
Hurkaleves #3266 üzenetére
Fleshrender Barbered Club
2 ad az alakváltozató képességekhez, 1et ad a druida képességeihez 194%-kal több sebzés,
35-50ig tűz sebzés, 75 méreg sebzés (runa) 20%-kal több az esély a halálos ütésre ,
és nem enegedi regenerálódni a szörnyeket, 50% sebzés az undeadokra -
PPSH
őstag
hi humanoids.az lenne a kerdesem hogy az 1.12-es javitasnal miert nem mukodik a Vex+Hel+EL+Eld+Zod+Eth kombo?ez ugye minden 6 koves fegyverbe jonak kell lennie.
-
mcsabee
senior tag
válasz
Hurkaleves #3277 üzenetére
Mana regen miatt van rajta megafist, a resi amugy is full, nn to gloves ^^
-
Hurkaleves
őstag
válasz
mcsabee #3276 üzenetére
Na, teljesen jo ez az eq! Mondjuk en magefist helyett to glovest hasznalok (30cr miatt, nemmintha nem lenne max anelkul, de jo az!), masik meg ugye raven, az is f*sza, de igazabol bk (life) lenne a legjobb, nem soj.
Es, ha mar risingot hasznalsz, szoktal cs-zni is?Grief ba-val az a baj pvm-re, h ramegy a gatyad is, h megjavitsd, par br utan tonkre megy es egy vagyonba kerul reparalni. Pvmre cryer (
) vagy berserk baba koll!
Hr-es dolgot en sem vagom, foleg, h van egy csomo urbanlegend, de sztem nem kell hozza 95+ lvl. Nekem mondjuk meg sosem esett (pedig volt mar egy jo par 95+ karim). Egyszer esett brben, de akkor volt bent sok 95+, ha jol emlekszem
Ja, es a hammer build az teljesen jo, ezt hasznalhatja mindenki, aki hammert kezd es olvassa ezt a topicot!
-
mcsabee
senior tag
válasz
Hurkaleves #3268 üzenetére
Az alap cuccok megvannak hammeren, shako, eni, magefist, arach, waterwalk, hoto, pala spirit 42@ST 35 fcr, torch, anni, amu az mara helyett rising ( a fire abs miatt ), az egyik ring raven (soj helyett), a masik pedig 10 fcr + random adds, nem egy uberpowner kari, de nekem huzira + ut lvlingre + mfre hibatlan, 75% block, 75% allres, 10k dam, 3,2k life.
"+ melyik fegyverhasználatra érdmes adni?"
Nem vagyok egy barb szakerto, de szvsz egy botd eth ba + grief nonenth ba pvmre frenzy skillel (ertelemszeruen maxolt axe masteryvel) igen hatasos tud lenni, persze nem olcso, de ha olcso barb kell, akkor ik barb, ahhoz kepest, hogy set, eleg jol hasznalhato, haver azzal tolta dest runokat ladder elejen.
"A Paladinnak a Blessed Hammer nevű képességének sebzését vmeik aurája tudja növelni?"
Ofc tudja a Concentration, de leirok egy teljes pala skillezest:
Combat Skills:
Smite: 1
Holy Bolt: 1
Charge: 1
Blessed Hammer: 20/max
Holy Shield: 20/maxOffensie Auras:
Might: 1
Blessed Aim: 20/max
Concentrate: 20/maxDefensive Auras:
Prayer: 1
Defiance: 1
Cleansing: 1
Vigor: 20/maxEsetleg valamin sporolhatsz, hogy tegyel 1 pontot redemptionra, ami neha hasznos tud lenni. Asszem ez a skillezes 95-96 korul van kesz, szal ha mf-re kell akkor eleg huzos, de szvsz a 95 must have, mert ha jol tudom, de javitsatok ki ha tevedek, hr csak 95 vagy a feletti karinak eshet ^^.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Hurkaleves #3273 üzenetére
arreat summit=d2 hivatalos honlapja ^^
[link]
"Concentration increases the damage for Blessed Hammer at 50% efficiency."
sry, rosszul értelmeztem, tehát az van, hogy csak fele annyira növeli a sebzést, mint másnak a sebzését. (tehát lvl1-en 60 helyett 30%-al) -
Hurkaleves
őstag
válasz
Cyberbeni #3272 üzenetére
Tehat azt mondod, vagy beadja a plusz dmg-et(50%) vagy nem(50%), ha az van alattad!? Mert ilyen durvat mar reg hallottam!
Arreaton kizart, h ilyet irjanak, vagy ha igen, akkor az az oldal annyit is er, link pls!
Melee druhoz (igazabol ugy alapbol a drukhoz) nem ertek, de annyit tudok, h kb csak a tornadoval lehet operalni. -
Cyberbeni
addikt
válasz
Hurkaleves #3271 üzenetére
concentration-nél is csak 50%, hogy növeli. (arreat summiton ezt írják)
aúgy rabies druidnak szinte mindegy, hogy milyen fegyvere van. csak a gyors attack rate számít, meg esetleg ignore target's def vagy -x% target def jól jön.
Obedience rw Thresher-ben pl egész jó. (-25% enemy def, 40% cb, enchant miatt még több ar(+200%), stb.) -
Hurkaleves
őstag
válasz
Robert1987 #3270 üzenetére
Nem, a concentration az noveli a dmg-et, a vigor es a blessed aim pedig synergy skillek (ezeket is maxolnod kell).
-
Robert1987
tag
A Paladinnak a Blessed Hammer nevű képességének sebzését vmeik aurája tudja növelni? Vagy annyit fog sebezni mindíg amennyi szinten van az a skill?
-
icons
addikt
Hello!
Barbárnál olvastam ezt: Mindegyik fegyverhasználat rendelkezik kritikus ütéssel, ennek mértéke a skill szintjével folyamatosan emelkedik, 20-as szinten eléri a 21%-ot. Egy bug miatt azonban az mindig 100%.Ez még az 1.09-esben volt benne, azóta ki lett javítva, vagy még mindig 100%?
+ melyik fegyverhasználatra érdmes adni? Én a Buzogányra tenném, mert a fakalapácsokat találtam a legjobbnak közelharcra. Később találok másik fegyvercsoportból is jót? Hellnél tartottam, az első actban, és addigi 2legjobb fegyver, amit láttam, az 2 fakalapács.
-
Hurkaleves
őstag
válasz
mcsabee #3267 üzenetére
Akkor valoban nice, perf dmg lett a sosonak!
.
Azt mondjuk nem tudni, h melee vagy caster dru-rol van-e szo (sztem melee), mindenesetre azzal a fegyverrel hellen nem sokra fog menni.
.
Gz a cta-hoz! Szvsz egy hammer eq-ja ugy kezdodik, h eni - anelkul levesteszta - ezert nem kezdtem hammert reset utan (pedig az mar lehet meglenne 98as, de 97 tuti), mert tul draga volt meg az eni..
.
Na, az lesz az, RuLeMaKeR! -
mcsabee
senior tag
Ofc 4 facet'd monarch van bent, de csak a damra mentem vele funbol, szal nolifer sk-k. Btw en is ugy vagyok, hogy 5/3 lvl azt annyi, nw-ben is az van, sok dam, klanon belul szoktunk fun duelezni, de ott mindegy mi van rajtam, mert rohogunk mindenen :-D.
Es ez dru fegyo kezdesnek tokeletes, de kozel sem a legjobb, druk hotoval rohangalnak inkab az fcr, skill es resi miatt.
"csak infit kene majd szerezni a csicsora meg kell tobb lifeos sk (cserelni a simakat) meg life/mana sc
"
Abszolut apropenzes, kistilu dolgok :-D.
Btw kesz van hammerom is a smiter utan, de annak a cuccait nem irom le, mert sirnatok xd. Hammerrel kapcsolatban mindig megkapom, hogy mekkora low :-D (ami vegulis igaz lehet, de nem az a lenyeg). Kiraktam ma s5 elso ctajat (persze az en szempontombol) es 5-5-1 lett cs-ben, ugyhogy ezzel ez is be van fejezve, mostmat sosora kell figyelnem, meg par szaz fg, ugy 3-400 es kesz, ebben a honapban valszeg befejezem ^^.
"Na, sztem en is lattalak mar, asszem ez (mcsabee) az accod b.neten is (igy, h lattam itt, brugrott)."
YoO, vegulis igen csak van mogotte egy [wtf] :-P, karim neve RuLeMaKeR.
-
Hurkaleves
őstag
válasz
Cyberbeni #3264 üzenetére
Aaa..!
Gondolj bele, az azert eleg durva lenne, ha pvpben vinne lentebb a max(!) resit.. csak pvmben mukodik.
Blizz: mifele fegyver? Kulfoldon vagyok es nem jon be a kep.
mod.: hopppa(!) csak bejott a kepNa, azert az 'egyik legjobb'-tol cseppet messze all, de kezdesnek nem rossz.
-
Blizz
őstag
Húú micsoda fegyver esett, szerintem az egyik legjobb a druidának: [link]
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Hurkaleves #3263 üzenetére
ha jól tudom, akkor pvp-ben az rbf a max resit veszi lejjebb. de szóljatok ha nem így van. amúgy most egy ideig hamachin fogom tolni haverral.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Hurkaleves #3261 üzenetére
nem kell meghalni, és akkor lvl rbf-ek is jók.
-
Hurkaleves
őstag
válasz
Cyberbeni #3260 üzenetére
Ezert kerdeztem, spirit az kozel sem lenne perf dmg, 4*5/5 cold die mar inkabb
Mondjuk a jmod totalisan folosleges (kiveve, ha max blockos soso-t csinalsz, ami kulonben elsore lehet, h viccesen hangzik, de sokan nyomjak ugy - nekem is volt - es jo elegge, csak oda kellenek a jo cuccok, pl: 35+ life sk-k stb..), de ha mar editorozunk, akkor csak gosu cuccok legyenek bent!
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Hurkaleves #3259 üzenetére
szerintem 4*rbf-es jmod. de spirit sem kizárt.
-
Hurkaleves
őstag
válasz
mcsabee #3257 üzenetére
Na, sztem en is lattalak mar, asszem ez (mcsabee) az accod b.neten is (igy, h lattam itt, brugrott).
Szep lett a perf blizz
Shieldet mit raktal be neki?
Kulonben nekem (Innoue) nem igen lesz nagyobb a dmgem sajnaMivel nem tudtam enit venni meg reset utan, ezert mashogy lett kialakitva, de ez a 12k eleg sztem csak infit kene majd szerezni a csicsora meg kell tobb lifeos sk (cserelni a simakat) meg life/mana sc
-
mcsabee
senior tag
Singleben poenbol csinaltam egy max damos blizz sosot, eleg szep sebzes :-P
/e: inkabb linket adok, mert nem fer ki a kep :-D. Ezt a damot meg lehet fentebb tolni Skill shrinevel.
-
mcsabee
senior tag
válasz
Hurkaleves #3255 üzenetére
vaa tudom ki vagy, asszem az a jsp neved is, ami az accod, de nem tuti, karid mar lattam az ezer szazalek ^^.
-
mcsabee
senior tag
válasz
Hurkaleves #3255 üzenetére
nekem csak 10-etol ^^ btw ha mondasz egy karinevet akkor lehet be tudlak azonositani :-P
-
mcsabee
senior tag
válasz
Hurkaleves #3253 üzenetére
op nncbaal -> par lengyel ismi
op lagbaal -> magyar kockak forever xd
op olybaal -> itt a ger kockak toljak ^^
op softbaal -> detto ger kockak lelohelye ^^Btw en eusclben tolom, csak a rend kedveert, nehogy elbeszeljunk egymas mellett :-P
-
Hurkaleves
őstag
válasz
mcsabee #3252 üzenetére
Na, ez eleg f*sza! Ha szedszossze meg ra lifeot akar pvpre is mehet! Hol/kikkel szoktal brezni?
Atm az enyem is 96os, 12k dmg, ~2,4k life sajat boval (ami egy irgalmas kialtast nem er). Skillezes hasonlo itt is csak en cold armor helyett infernora raktam egy pontot 96on
meglepve egy kicsit a haverokat br kozben
Cuccokat most hirtelen nem is tudnam felsorolni... nem is lattam mar ezer eve a karit, most meg telepiteni sem tudom erre a gepre, mert ezen meg sztem a dio is akadna
-
mcsabee
senior tag
válasz
Hurkaleves #3251 üzenetére
sisak NW 19/-5, df low egyelore only 15% cold dmg, coh, arach, 35 fcr spirit, bk3, 10 fcr 20 str ring, magefist, mara 24, sandstorm, torch anni, 1 cold sk 21 life, 1 cold sk 12 life, 1 clean cold sk, par life sc, atm lvl 96, bo nelkul 1.2k life, 9.5k dmg, nem mf soso :-P
skillek blizz + synek + mastery + elso cold armor 1 pont, warmth 1 pont, teleport 1 pont, static 1 pont
ha minden jol megy a vege valahol 14-15k dmg lesz, boval 2k life nagyjabol, 105 fcr alap, valami, 86 fhr csak kell meg skiller arra is ^^
-
Hurkaleves
őstag
válasz
mcsabee #3250 üzenetére
Jo hat a durres-t csak ugy irtam, de pl ott van gloom vagy smoke (megdurvabb), persze ezek lowok nagyon, de a celnak megfelelnek (ut smiter).
Igazabol haver asszem osszerakta ezt, amit leirtam (vagy legalabbis vmi hasonlot), de azota nem igazan beszeltem vele, mar jo par hete nem is vagyok "aktiv" b.net..Kulonben mit tud a blizz soso-d, eq, skillek? Enyem nem vmi nagydurranas, meg mfeltem is vele ladder elejen^^ De azert eleg jol lehet vele apritani, csak egy infi kene meg a csicskara..
-
mcsabee
senior tag
válasz
Hurkaleves #3249 üzenetére
"Hat jojo, de pl cohbol mi az, ami kell: res meg str, res-t tudsz szedni duressbol vagy vmi light rwbol"
Igen, pont ezert irtam fentebb, hogy "igazabol a halas resi es block kerdese, biztos lehet oclsobban is" :-P.
Btw duress szerintem egy rakas sz*r mert semmi ertelmes sincs rajta, nagyon keves a resije es szerintem nincs szukseg iszonyat sok cb-re (ezert van black + guillaumem, boven eleg sztem)."Aztan smitetot tok folosleges maxolni, nem azzal olsz, hanem cb-vel"
Tudom, hogy CB-vel ol, ezert nincs 2k+ dmg-m, de oszinten megmondom a tutit, 1 smitevel meg nem probaltam, fogalmam sincs mennyire lehet jo vagy rossz.
"defiancet is folos szvsz, block legyen"
Ezzel viszont nem ertek egyet, mivel defiance lvl 20-on 300% + defet ad HS-re, ami igy elsore nem tunik kevesnek, de itt is hozzateszem, hogy nem probaltam meg, ugy, hogy nem volt maxolva, igy erdemben errol sem tudok pontos adatot mondani, csak tippelek, hogy elkelhet ^^.
"Fana se fontos, tok mind1, hogy 40 vagy 60 sec alatt olod le oket, nem?"
Ezzel talan kicsit veszekdenek, szemelyes tapasztalatom, hogy nem mindegy, hogy van-e fana aura vagy sem, mivel meg ladder elejen toltam egy ubert, az elso smiterrel (késobb ujrakezdtem, mert nem tetszett), ahol allres aurat toltam, vagy light reset mar dunno, de a lenyeg az volt, hogy mefinel ut-ben igencsak hianyzott a fana, olyan doglassan verte, hogy egyszer bele is haltam :-\ volt egy par csonti korulottem (life tap on volt marrowwalkbol).
"Cb legyen jo sok es kesz is"
Ezzel is veszekednek, bar nem tudom neked mik a tapasztaltaid, de en ugy vettem eszre, hogy 75% cb eleg barhova pl8-ban is, persze azzal az eq-val, amit fentebb irtam (lowosabbal pl8-ban nem probaltam).
Btw jo lenne ezeket a megoldasokat egyszer kiprobalni, de mar nincs pluggy 1.12 ala es lusta vagyok 1.11-et felrakni, hogy kiprobaljam :-D.
Jah es meg egy dolog, ha valakinek van cold sk-ja 6 str-rel KELLLLLL!!!! mar csak az kell blizzeremre hogy kesz legyek az eq-val :-\.
/e: es egy aprosag, a CoH-ot sosomon es smiterem is hasznalom egyarant, szoval nem kizarolag a smiteren lesz, oda csak akkor kerul ha utzok ^^. (elozo ladderben elrontottam, mert volt kb 5 enim, 4 ctam, 4 hotom, meg 2 cohom, de iden inkabb pakolgatok ^^)
-
Hurkaleves
őstag
válasz
mcsabee #3248 üzenetére
Hat jojo, de pl cohbol mi az, ami kell: res meg str, res-t tudsz szedni duressbol vagy vmi light rwbol, str meg hat.. ha meger annyit az a 20.. akkor ok.
Masik meg skillek: conv max es ezt hasznalod primary aura-kent - nagyobb lesz a lvlje mint mefi aurajanak es mindjart nincs -10000 all rez ;P
Aztan smitetot tok folosleges maxolni, nem azzal olsz, hanem cb-vel, defiancet is folos szvsz, block legyen meg lifetap, annyi. En inkabb maxolnam a resist aurakat es akkor kapsz finom 90+ resisteket. Fana se fontos, tok mind1, hogy 40 vagy 60 sec alatt olod le oket, nem?
Cb legyen jo sok es kesz is.
Btw, kie aza baba, meg az is lehet, h ismerem
-
mcsabee
senior tag
válasz
Hurkaleves #3247 üzenetére
En nem erzem penzkidobasnak egyiket sem, mert mielott ezt osszeraktam, volt Treacheryvel szerelt smiterem is es egy rakas sz*r volt ehhez kepest, nem a + skillek miatt van zaka, hanem azert mert a 75% block izi vele, nem kell 160-180 pont dexre, asszem nekem 140 van cucokkal egyutt, es valami 20-at tettem ra kb.
Skillezes egy sima smiter skillezese:
Smite: max
Holy Shield: max
Defiance: max
Fanaticsm: max
ennyi, meg az elofeltetelekre 1 pont.Hogyha valaki kerdezi, hogy milyen smitert tegyen ossze, en ezt tudom javasolni, mert olcso (persze relativ, de nem kell ra 5 hr-es Lastwish, meg 2 hr-es exile es atm mar egy zaka is ist magassagaba mozog, ami mar szerintem teljesen megfizetheto) es iszonyat eros, ha 90-ig ut-znek vele kozel 1.9k elete lenne, es ha esetleg tennek be life sc-ket konnyu lenne a 2k is, es ha ezt egy hammer bebozza 3.5k life nagyon lol barhova, de igy is eleg. Pgmebol is meglehet csinalni, de nekem ez adja a biztonsagot, mert en is hallottam ezer fele smiter eq-t de nekem ez jott be elozo seasonban is ez volt, most is ez lesz, mert ez nekem a 100%-os eq, ennel dragabbat nem csinalnek, mert nem erzem szukseget, olcsobbat sem, mert szerintem tobbet lehet vele szivni, mintsem hogy megerje, hogy megsporoljak egy hr-t a coh-bol. De izlesek es pofonok, van haverom aki kepes tobb hr-t elkolteni egy pvp baba invere mint amit en eddig osszesen lattam, mint amennyi eddig osszesen volt nekem :-).
/e: igazabol a halas resi es block kerdese, biztos lehet oclsobban is, szal 75% block, es 75% allresi mindenhol ahol kell es nincs halas.
-
Hurkaleves
őstag
válasz
mcsabee #3246 üzenetére
Nem rossz!
Viszont a coh meg a zaka sztem penz kidobas, sokkal olcsobban is meglehet uszni (skillek tok foloslegesek). A tobbi cucc mondjuk jo.
Meg a skillezest elarulhatnad
mert nem reg hallottam egy eleg jo skillezest, szinte pgmekbol ossze lehet rakni es nem hal az biztos^^
-
mcsabee
senior tag
Nos, kesz van az UT smiterem :-D
EQ:
Sisak - Guillaume's Face 'ort'
Fegyver - Black Scourge
Shield - Herald of Zakarum nonupped 'um'
Armor - CoH 15 ED Dusk
Kesztyű - Dracul's Grasp
Öv - Thundergod's Vigor
Cipő - Marrowwalk
Amulet - The Cat's Eye
Ring's: Dwarf Star es Raven FrostInv:
Anni - 16/16/7
3*5 STR LC es 3*2 STR SC, hogy ne kelljen str-re tennem
Valamint jopar random light res charm, 2 light res hijjan Mephistonal 85 light res :-).75% Block termszetesen, es kb 1.3k dam, 1.6k life charmok es bo nelkul.
Jah es lvl 79 a kicsike :-).
Ut egyedul kb 1 min ^^.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Robert1987 #3243 üzenetére
diabloii.co.uk
-
Robert1987
tag
Van vhol egy olyan lista amiben le van írva hogy a tárgyak mennyi pg-t érnek?
(A pg am. Perfect Gem-et jelent igaz?)
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Robert1987 #3241 üzenetére
Mindössze két küldetés van ami szintfüggvényes a dio2-ben:
- ACT1 Charsi kalapácsos küldije
- ACT5 Ősök legyőzésetehát ha act5-ben nézelődne lvl1-esen, akkor sem kell meglepődni.
És a hogyan?
Ha csapatban vagy de a városban ácsorogsz mikor valamelyik csapattag megcsinál egy küldit ami neked még nem volt kész, akkor neked is kész lesz abban a pillanatban.
Ezt kihasználva lehet alacsony szinten is későbbi fejezetben ugrálni. Tehát LVL40-esen már Hell Act5-ben is lehet nézelődni, ill. egy kis turpissággal lvl1-esen is
-
Robert1987
tag
Azt mondjátok meg hogy van az hogy másokkal egyetemben ott szerencsétlenkedek hell act2-ben a továbbhaladásért, erre meg bejön egy 6-os szintű karakter és csak ott néz? Hogy juthatott idáig?
-
Robert1987
tag
Köszönöm a segítségeteket!
-
Hurkaleves
őstag
válasz
Robert1987 #3235 üzenetére
Így van, ezek a keyek: Key of Terror (countess), Key of Hate (summoner), Key of Destruction (niha). Ha három különbözőt összegyúrsz (act5-ben), akkor megnyílik egy piros portal vagy uverdurihoz vagy lilith-hez vagy uberizu-hoz (ajánlatos egy gameben nyitni öket, hogy nehogy ugyanaz nyíljon meg kétszer). Mind a három boss dob egy servet (Diablo's Horn (dropped by Lillith; Mephisto's Brain (dropped by Uber Izual); Baal's Eye (dropped by Uber Duriel)). Aztán ezekből a servekből tudod megnyitni ubertristram-ot, ahol van ubermefi, uberdio és uberbaal.
na, ha ezeket megölöd, akkor dobnak egy úgynevezett torchot, ami jo dolog
Muton: gl!
-
Muton
addikt
végre hellen sorc-al!
most jön csak az igazi játék -
kiss(b)
tag
válasz
Robert1987 #3236 üzenetére
Ezek a kulcsok és ha megszerzed őket akkor el lehet menni über tristramba.Erre keress rá.
A pike szerintem érhet lem runat kb. -
Robert1987
tag
Helyesbítek: "Key of Terror"
-
Robert1987
tag
Hi!
Megtudnátok mondani hogy hellen találtam egy olyan tárgyat hogy "Key of Hell" vagy vmi ilyesmi neve van hogy ezt mire lehet használni?
Találtam még a Lycander's Flark (amazonnak való pike)nevű fegyvert, ezt el lehetne cserélni a Tal Rash'a vagy Griswold set vmeik tagjára? Vagy közel sem ér annyit? -
sendiel
csendes tag
Sziasztok!
Elkapott a nosztalgia, gondoltam egy nagyot és felraktam a Diablo 2 + LOD kieget!
Vista SP1-et használok, a telepítés még rendben lezajlott.
Elindítom a játékot, és akkor ér az első meglepetés... zene van, egyéb effekt nincs (pl. NPC szövegelés)
Mi lehet a gond? Találkozott már vki ilyen problémával?
COD 4 alatt minden rendben... -
Goog
csendes tag
válasz
Hurkaleves #3229 üzenetére
A francba, én meg azt hittem használhatóak
no sebaj, akkor nyomatom a hell mephi runokat, nem is olyan nehéz, csak ha beleteleportálok a sok kis öngyilkosjelölt szörnybe
-
Hurkaleves
őstag
-
Goog
csendes tag
hmm, most hogy ráálltam az mf-ezésre találtam egy Trang kesztyűt meg egy IK mault
mennyit érnek? Vagy Tal setből mire tudnám elcserélni?
-
diegho
nagyúr
pakolást megoldottam, most indulok neki nightmare-nek majd.
-
diegho
nagyúr
ha esetleg valakinek lenne sosonak 1-2 dolga, nem kellenek nagy dolgok, vagy ha láttok valahol +3 warmth-ot adó 2 socketes botot annak is örülnék, mert rohadtul fogy a manám, bár potion-t lehet venni, vagy rakjak pár pontot warmth-ra? Csizmám, kesztyűm, övem abszolút nincs, bár kb semmim nincs
át kéne pakolódni másik karikról, szóval ha valaki ráér valamikor esetleg segíteni pakolni az is jó lenne
-
Hurkaleves
őstag
válasz
mcsabee #3222 üzenetére
Persze, h jobb a classic rush, de nem hinném, hogy van olyan ismerőse, aki tudná húzni classicban (főleg hellen
), ezért nem is írtam. És, ami ut-t illeti: jaja, 92ig "jól" jön az xp, de sztem megunná az életét addigra + anni nélkül necces (így, ahogy mondod).
Baalq-kat meg meglehet hagyni cl rush nékül is
-
diegho
nagyúr
megoldódott az amulettes bug, csatlakoztam egy csapathoz ők megcsinálták így én is átjöttem act3-ba csak 1 órám ráment.
majd ha átért a sosom hell-re és ha így sem lesz mit cserélgetni akkor akkor lehet veszek 100fg-t úgy nézem annyi elég lesz bőven.
-
mcsabee
senior tag
Franc elozot mar nem tudtam szerkeszteni.
"ráadásul hell mefi jobban is dob"
Es ugye a beakasztva sebesules nelkul ki lehet nyirni, ami nagy elony, nincs veszely, hogy meghalsz ;o.
-
mcsabee
senior tag
"act2 bliz sosot csinálok, de nem tudtam felvenni viper amulet-et, nem tudom megcsinálni a botot, new game után se..."
Ilyen bugrol nem hallottam meg, szerintem valami arulas van csak, quest tudtommal nem lehet bugos, max 1 game erejeig.
"megnéztem ezt az fg-s dolgot, 25 dolcsiért 700fg? 700fg mennyire számít soknak, pl egy komplett smiter vagy blizzard soso felszerelés mennyibe kerül?"
Eloszor is, nem csak penzert lehet fg-d, ha van cuccod, azt el tudod adni jsp-n, es abbol is van fg-d.
Masodszor egy low smiter max ilyen 50 fg, persze siman viszi a 3 szervet + tristet (ofc pvm), egy mf sosora meg vetek 10 fg-nel tobbet kolteni. Hogyha ugyanezek pvp-re kellenek, akkor egyik sem jon ki 700 fg-bol, egy normalis pvp kari 1k fg-nel kezdodik es a csillagos eg a vege. De hogyha mar veszel 700 fg-t, akkor javaslom inkabb, hogy hammert csinalj, kis ugyeskedessel es okos trade-ekkel, siman meglesz a hammerod, enivel, hotoval, torch-csal, annival, de cta nelkul es akkor ezzel mar barmit tudsz runolni + huzni is tudsz barmikor barkit.
Egy smiter low cuccokban kb igy nez ki:
Guillame sisak 'ort' - 1 fg
Highlord vagy Cat's eye amu - 2-3 fg
Black - 1 fg
Dracul - 4-5 fg
Raven + Dwarf - Raven statjaitol fuggoen 5-10 fg
Marrowwalk vagy Gore Rider - statfuggo ez is, de kb 5 fg
Gris Shield - 5 fg ez is kb (de ebben nem vagyok biztos)
Treachery - 2-3 fg
Anni random - 10-20 fgEz olyan 40-60 fg es siman viszi tristet.
Es mint emlitettem blizz mf sosora 10 fg-nel tobbet vetek kolteni ;o
"Persze normális cumók és bérenc nélkül esélytelen az 1 perc"
Ebben nem adok igazat, en sosomon (blizzes), volt egy spirit kard, spirit pajzs, 3 ptopazed sisak, viper, goldwrap, 2 random gyuru, 3 cold skilles amu, magefist es war travi, torch es anni nelkul, csicson insight, duriel meg asszem tal mask, ha megvannak hamar a lejaratok, akkor siman megvan az 1 perces hatar, de ha nincsenek meg a lejaratok, akkor mehetsz hammerrel is, akkor sem lesz meg az 1 perc
"ezt hívják úgy, hogy rush (grush)"
Ez jo dolog, de akkor mar clrush (classic rush), ahol ugye nincs act 5 igy ancientek sincsenek, raadasul igy megmarad a baal quested is. Btw ut lvling siman mehet 90-ig (en 92-ig szoktam tolni, mert utana mar nagyon rossz exp, de ez is 10-es annival, mert nagyon slow lenne.)
-
diegho
nagyúr
na most ilyenkor mi van?
act2 bliz sosot csinálok, de nem tudtam felvenni viper amulet-et, nem tudom megcsinálni a botot, new game után se...
-
Hurkaleves
őstag
Azért.. ahhoz az egy perchez kell mh vagy autotele is
Amíg megkeresed a lejáratokat az nem 1 perc..
Különben nem értem miért mondogatjátok ezt a norm-dolgot... normalon egy konzerv-nyitóval is el lehet boldogulni.. hellen indul a buli
Meg amúgy is.. zeal-lel húzod a sosotSoso-nak helyén van a dmg-e már kis lvlen is, csak manaról kell gondoskodni.
-
AtHoS
nagyúr
Mi számít neked gyorsnak?
Belépéstől számítva 1perc az lassú? Na annyi idő alatt megvan Hell Countess egy jól megépített sosoval. Persze normális cumók és bérenc nélkül esélytelen az 1 perc, ráadásul hell mefi jobban is dob. De hát ugye oda el is kell jutni. Na erre való a rush.
Bár most egy bowamat kezdtem és haverral együtt toltuk (necroval indult), semmi rush, max egy BO-t adtam a csapatnak ha kényes szituáció jött, de végülis norm Andit elég könnyű volt lenyomni.
Én zeal palával szoktam általában kezdeni, akivel norm Durielt hamar le lehet teríteni. Miután már bírja gond nélkül Durielt, na akkor kezdek egy Blizz+FW sosot, akinek lenyomom palával Andit és Durielt normon. Onnantól már a soso magát húzza
-
Hurkaleves
őstag
Oké.
Különben 700fg-ből már lehet viszonylag erős soso-t vagy smiter csinálni, bár attól is függ, h mire kell (ut, pvp, stb...)
Amúgy meg, ha venni akarsz fg-t, akkor sztem tudok egy olcsóbb megoldást (ez ugye 25$ azaz durván ~4k huf -> 700fg-ért), egy haver árul fg-t ft-ért, full megbízható a tag, személyesen is ismerem. Sztem úgy működne a dolog, hogy utalsz bankkártyára, aztán amint neki megjött a pénz, már kapod is jsp-n az fgt.
Ha érdekel írj privit, meg az b.net accodat is megadhatod
-
diegho
nagyúr
válasz
Hurkaleves #3216 üzenetére
single-ben én is blizzard soso-val játszottam a legszívesebben, mert rohadt erős és területre sebez, viszont hell tower-t nem lehet cold-al megoldani gyorsba, de pillanatok alatt lehet nagy karit csinálni, szóval nincs gond igazából.
megnéztem ezt az fg-s dolgot, 25 dolcsiért 700fg? 700fg mennyire számít soknak, pl egy komplett smiter vagy blizzard soso felszerelés mennyibe kerül?
cucc egyelőre nem kell, inkább gyorsba átviszem a karim nightmare-re ott talán lesz 1-2 olyan droppom amik hasznosak lesznek.
-
Hurkaleves
őstag
Ja, mint már említettem ezt hívják úgy, hogy rush (grush), csak a szükséges questeket csinálják meg, hogy menjen a továbbhaladás egy nagyobb kari segítségével, aki mellesleg nem baj, ha tud telezni, hogy haladjon a dolog. Így kb, ha ügyes az ember, akkor bő 1óra alatt meg van hellen act5ben a kari, ha nagyon ügyes, akkor fél óra kb
Aztán ut-ben (ubertristram) vagy hell cs (chaos sanctuary) runokban fel húzod a karid lvl60-ra - ut-ben mehet tovább is olyan 85ig - aztán mehet hellen a br olyan 90ig. Ez meglehet lazán egy nap alatt (
) és így már lesz egy pár skill pontod, tudod majd maxolni a dolgokat.
Különben jól mondta mcsabee, nekem is blizz soso-m van
elején mf-elgettem vele és tényleg low cuccokban is simán öltem mefit, andyt.
Majd amúgy írj priviben, aztán tudok adni 1-2 cuccot, ha gondolod
-
mcsabee
senior tag
"Amúgy hol tudok kereskedni és hogyan?"
Ennek ket elterjedt modja is van.
1.1
Eloszor a bnet trade, ahol krealsz egy jatekot (pl: O occu N pul, ahol az O az offer, a N a need, vagyis mit ajanlasz eladasra es mit kersz erte cserebe, neha lathatsz olyat, hogy O xy cucc READ, ez azt jelenti, hogyha rakattolsz az adott game nevere, akkor a masik ablakban felul tudod olvasni a jatek descjet, oda altalaban leirnak bizonyos kondiciokat az adott cuccrol).1.2
Bnet traden belul lehetoseg van egy channelen tradelni, ahova beirod milyen cuccaid vannak, vagy mit keresel es leirod mit kersz cserebe, vagy mit tudsz felajanlani az adott cuccert (pl: O occu N pul, shako 130 N um, brf 5/5 cold lvl N offer). Ennek a CH-nak a cime: LoD Ladder Trading Europe-1.2.
Ez a webtrade, vagyis a JSP. Itt adva van egy forum, ahol temakat nyitnak az emberek attol fuggoen, hogy eladni vagy venni akarnak, ezt nagyon hosszu lenne leirni, ezert csekkold EZT a linket az infokert."single-ben nem lehetett úgy elb@szni egy karaktert, hogy ne tudjam vele vígan végigtolni."
Vegigtolni vegig lehet, de sajnos abbol hasznod nem szarmazik, ha cuccok kellenek, akkor MF-elni kell kemenyem, es egy AR hianyos, low dmg-s tele nelkuli zealerrel ez sajnos nem lehetseges. Kezdesnek egy Blizz sorc tokeletesen megteszi, hellen low cuccokban is konnyu vele mfelni.
-
diegho
nagyúr
válasz
Hurkaleves #3212 üzenetére
már rájöttem 2 nap alatt is hogy ez itt más világ, ez itt egy rohanó világ, rohanjunk gyorsan elrőe csináljuk a questeket minél gyorsabban, menjünk hell-re ott majd jönnek a droppok, igazából a sorcit akarom kicsit erőltetni, hell tower-be light pont tökéletes, ha elszórakozok tower-el pár napig akkor abból egész jó cuccokat tudok majd kihozni egy másik karinak. Amúgy hol tudok kereskedni és hogyan? Erről valaki valamit tud írni pár szóban?
hehe, közben találtam angelic gyűrűt, amulettet, persze 2 külön karakternél vannak, de nagyon jók lesznek egy palának vagy barbinak, ha kell sok AR. És persze ha valakinek vannak nightmare-en használható cuccai akkor ne kíméljen
(zeal pala + light soso)
-
diegho
nagyúr
válasz
Hurkaleves #3212 üzenetére
megjelenés óta játszok, pár napja játszok bnet-en, single-ben nem lehetett úgy elb@szni egy karaktert, hogy ne tudjam vele vígan végigtolni.
-
diegho
nagyúr
válasz
Hurkaleves #3209 üzenetére
kell a warmth-ra sajna mert rohadtul nem tudok menni nélküle 7-et tettem rá összesen, light meg chain 4-es, úgy akarom, hogy chain 5ig felmegy, onnantól csak light-ra rakok meg novára és mastery-re. van pár értelmesebb cucc most nálam (armor, bot) csak használni nem tudom még, amúgy jelenleg semmi nincs rajtam (csak egy bot meg egy buckler), de diablo halott
-
diegho
nagyúr
ehh, nyitottam egy act2 q1-6 game-et, bejöttek páran, plusz egy 86-os hammerdin, na most 21-es vagyok de diablo már halott
viszont egy rakás küldetés nincs meg.
-
Hurkaleves
őstag
Warmth-ra 1nél többet ne rakj, majd +skillekből (cuccok) jön még rá (több pont az pazarlás, van annak jobb helye is). Hybrid-et lehet csinálni, bár akkor nem lightot kellett volna kezdeni, hanem fire/cold. Az elején lehet, h elég lesz, de később kevés/gyenge lesz a kari.
Sztem simán csak light legyen, úgy se lesz sok immun: andyt, mefit, countesst, summonert tudod runolni, traviban sajna lesz immun, de az amúgy is hard hellen. Br-ben meg lesz más, aki leölni az immunokat
Szal én még mindig azt mondom: light max (ez lesz a prime skill, mert a chain szarul sebez) + többi synergy max + mastery, ezen kívül egy pont tele-re + warmth-ra. (cold armorok nem kellenek, csak, ha lesz + fölös skilled 90+ lvlen.
)
(#3210): ezt hívják "rush-nak"
bár gondolom nem volt eni a palan, szal annyira nem lehetett gyors
-
diegho
nagyúr
köszi srácok, a palám most act3-ban van nm-en, megpróbálom annyira erősre kihozni, hogy tudjon mefi runolni és akkor találok pár cuccok soso-nak, de már van egy +1 all skill-es armor meg egy bone shield ami x%fast cast-ot ad a palámnál, csak át kell pakolgatnom majd a sosora.
mit szóltok olyanhoz, hogy light 15, chain 15, mast 15, warmth 5, orb 10, cold mast 5 kb ez jönne ki 65-70-es szintre, ez elég lenne hell tower runolni szerintem.
-
Hurkaleves
őstag
Zeal pala-t én nem erőltettem soha, pvp-re (főleg) meg pvm-re sem vmi erős
Light soso az már aranyosabb:
- lightningot kell neki maxolni + a synergy-ket (chain, bolt, nova) + lightning mastery. Ha energy shield-esre akarod, akkor még arra pakolhatsz, de sztem maradj a life soso-nál.
- meg ugye értelemszerűen tele-re + warmth-ra 1-1 pont (hogy legyen egy kis mana reg)
- thunder-t felejtsd el szvsz.Szóval dmg kell mint állat, igazából hellen már el kell egy infy is, mert a lightning dmg az elég random.
Cuccolni úgy tudsz, h megkérsz vkit, aki bemegy melléd a szobába aztán kihajigálod a cuccot, exit, majd bemész azzal, ahova akarod rakni őket, ennyi. Csak vigyázz(!) mert szoktak így lopni is... lehetőleg havert keress fel.
Ja, amúgy palanal: max block (75%) meg max all rez legyen meg, ez fontos.
Én meg egyre jobban csúszok hátra a ladderen...
-
AtHoS
nagyúr
Light sosom még nem volt, de van jópár leírás a neten abból nézelődhetsz
pl. itt találsz rengetegetZeal palám volt és lehet annyi AR-t kihozni, hogy eltaláld hell act5-ben is a dögöket
Nem mondom, hogy tömegirtó, de egy Azure fegyóval még soul bandáktól sem kell megijedni. Ha meg teszel rá egy Dracul-t, akkor már majdnem halhatatlan.
-
diegho
nagyúr
amikor feltettem a kérdést kezdtem act1-et és most értem át act3-ba. Ez elég gyorsan ment. lvl 41 lettem, egy 73-as pala jött és tankolt a csapatnak. ahogy észrevettem főleg pala meg sorci a két menő karakter.
Light sosoval hogyan rakjam a skilleket? Chain 20 ez tiszta sor, mastery is, lightn-ra mennyi? thunder is 20? vagy azt hagyjam a fenébe?
-
diegho
nagyúr
pár kérdés: zeal pala-n gondolkodok, most írtottam meg baal-t normalon és van 19 skillpontom
HS-re 5 van rakva, fana-ra amennyit tudtam (lvl 33) össze lehet hozni annyi AR-t ezzel, hogy esélye legyen eltalálni hell act5-ben a dögöket?
más: hogy tudok egyik karaktertől a másikhoz pakolni cuccokat a legegyszerűbben?
-
diegho
nagyúr
végre lett haveromnak is nete otthon, így elkezdtünk mi is játszani én soso-val ő barbival, tegnap nyomtunk 1 órát ketten, lvl13-ak vagyunk
azt hiszem lightning soso lesz belőle és mellé kiegészítésként pár pont a blizzard-ra. Ma este is játszunk olyan 6-7 körül pár órát, ha valaki akar csatlakozni akkor jöhet, a kalapácsot vittük vissza most, de nem mentünk tovább.
-
Hurkaleves
őstag
Hehe, azok a haverok, akiket említettem, velük mind a b.neten ismerkedtem össze - közülük eggyel találkoztam rl-ben - szóval nem azzal van a baj, csak én 4éve kezdtem b.net (azaz 2004-ben) és a régi arcok már szinte mind leléptek, az újak meg... hát..khmm.. ha most kezdeném, akkor ok, de így..
Ja, és természetesen 1-2 havernál a bizalom is 100%-os (volt), tudtuk egymás acc-jának jelszavát, stb..
-
Vapor
aktív tag
válasz
Hurkaleves #3200 üzenetére
Hát énis eléggé meguntam a dio-t egy idöben de mikor haver elkezdtett vele játszani visszamentem mert egyedül tul nehéz. Sztem próbálj meg összehaverkodni valakivel online és akkor majdnem olyna mintha haverok lennének
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- icemad: Melyik vpn-t? Help please...
- Hálózati / IP kamera
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- IFA 2025: Véd, világít, vetít
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- E-roller topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3298
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest