- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolcsodal
addikt
Nah..ígértem linket:[link]
Itt minden receptet megtalálsz sokminden más társaságában (Az egyi legjobb Diablo LoD oldal).
Erről beszéltem (Mivel most tettél szert egy pul rúnára a neheze már megvan. Lum rúnát tudok adni.):1 Lum Rune + 1 Pul Rune + 1 Perfect Emerald + Exceptional Unique Weapon = Elite Version of Weapon (Ladder and Single player only)
A Burizát lehetne ezzel feljavítani, csak okosan mert erő kell hozzá sok, ha már colossus crossbow lesz (min req. Str: 163).
[Szerkesztve] -
R.Carlos
tag
Gyere tradelni csak nem tudtam visszairni... Létrehozok egy Vikonia nevü játékot gyere
a jelszó ph. -
bolcsodal
addikt
válasz
R.Carlos #2194 üzenetére
Hát..igazából nincs rájuk szükség...
Maximum, ha valami cucc bónusz, akkor használom...itt a lényeg a tömegpusztításon van, amire a bonespear tökéletesen alkalmas..
Ha pedig valami túl veszélyes, vagy gyors..akkor boneprison+bonespirit/bonespear a célzott támadáshoz (hell fokozaton van 2600Hp-ja a csontfalnak, a resistjei is elég impresszívek így bírja a gyűrődést). Eddig működött...
A kísérőre meg ráaggattam egy insight polearm-ot, így a manával sem kell sokat törődni, lehet varázsolni ezerrel. Jah..megint megtaláltam a Mavina páncélt (kraken shell). Érdekes volt találtam egy Scourge-öt (láncos buzogány) lvl76-on, aminek a szintkövetelménye lvl82!!
Jelenleg 78. szintű vagyok. Bonespear: 1,5K átlag. Bonespirit 2,2K átlag. És Hell fokozaton a ritkák az immune to magic szörnyek így lehet aprítani.
[Szerkesztve] -
bolcsodal
addikt
válasz
R.Carlos #2192 üzenetére
Hali csak a bone skillekre kell tenni a Boner-nél. Teeth+Bone Spear+Bone Spirit+Bone wall+Bone prison kimaxolni és 1-1 skillpötty a corpse explosion+bone armor. És már kész is. Innentől már csak a cuccok számítanak...
Mondjuk a bone prison egész használható hell fokozaton: Csak sajna a szellemek átrepülnek rajta..
De már Act2-ben tolom hellen. -
bolcsodal
addikt
válasz
R.Carlos #2188 üzenetére
Játék közben megnyomod az entert (mintha beszélni szeretnél) majd begépeled:
/f add ''username'' (az én esetemben: wibrius)
kilistázni ki van a listán:
/f l
kivenni a listáról:
/f rmv ''username''
Van egy csomó parancs csak még én sem néztem utána..ezeket tudom.
Asszem üzenni pl a listára:
/msg f ''message'' (ekkor az összes listán található karakter megkapja az üzit.)
[Szerkesztve] -
bolcsodal
addikt
válasz
R.Carlos #2186 üzenetére
Aham, én kb. fél tízig voltam. De felvettem Vikonia-t a friendlist-be (utólagos engedelmeddel, így látom ha belépsz, vagy bent vagy ezzel a karakterrel.). A Boner necrom azóta lvl26 Act4-ben tolom így mehetünk együt az amazonnal. Persze Soso-val tudok tápolni (el kéne jutni Baalrun-ig...)..a necroval szórakozásból lehetne együtt játszani..szinte semmi cucca nincs még szegénykémnek (De fájdalmas Bone spear-eket tud tolni..
).
Majd tali. Ahoj.
Jah..most látom, hogy az Ama lvl40...Akkor majd te húzol engem...
[Szerkesztve] -
titin
csendes tag
válasz
bolcsodal #2183 üzenetére
Nos nagyon úgy tűnik, hogy az egyetemi tűzfal nem engedi!
Felkutatom a játékot, megrendelem, elküldik, kifizetem erre most meg ez!
Über pech széria!
Szóval ma este nem valószínű, hogy fenn leszek.
Jövő héten meg konferenciázok. Következő hétvégére megoldom a problémát! Júniustól új lakás lesz, ott már lesz net! Szóval don't give up!
Miért nem lehet valami egyszerű az életben? -
bolcsodal
addikt
Tűzfal kiengedi? Lehet indítok egy Boner necro-t, ha újat indítassz..tolhatnánk együtt. Este fent leszel? Én megpróbálok 8-tól jáccani egy kicsit. Kit keressek?
Ha valami hálózati probléma van, akkor szokott ''failed to join'' hibaüzivel jelentkezni. Mondjuk..ez gyakran elő fog fordulni. Sokkal durvább ha játék közben: ''Your connection was interrupted''..az hajtépés... -
titin
csendes tag
Amúgy próbáltam creálni játékot, de csak azt írja ki, hogy failed to join....
Nem értem... -
titin
csendes tag
Nah! Végre megvannak a CD-k! Öröm és boldogság!
-
R.Carlos
tag
Ha mégse akkor persze nyomok laddert újat.Kellenek a jó cuccok.
-
bolcsodal
addikt
válasz
R.Carlos #2164 üzenetére
Mért ne.
Amúgy is van egy íjazós amazonom, amit nyugdíjba szeretnék küldeni! Most lvl84 és nemnagyon jáccom vele..hellben puha szegény. Sajnos a strafe-t maxoltam és nem a multiple shot-ot. Ha gondolod neked adom a cuccait (Buriza van neki
). Én este nyolc után vagyok fent kb. 10-fél tízig (nincs sok időm jáccani sajna.)
Keresd bolcsodal-t vagy Beetlejuice-t ezzel nekróval szoktam fent lenni. Mostanában. Vagy kit keressek én pl? -
bolcsodal
addikt
válasz
R.Carlos #2162 üzenetére
A passzív képességek igen hasznosak..főleg a dodge, ha íjazóst akarsz...A Strafe legnagyobb hátránya az ún. ''strafe lock'' (amíg nem lövöd végig az összes lövést, ami a skill leírásban szerepel nem tudsz mozdulni...). Mondani sem kell ez hell fokozatban minimum Darwin díjas (kb mint Iron maiden+Zeal).
Én a cold arrow vonalat ajánlanám, és strafe helyett inkább guided arrow, vagy méginkább multiple shot (itt nincs ''lock'').
Jah és ha íjazóst akarsz mindenképp szerezz be egy ilyent:
Buriza-Do Kyanon: [link]
Ha előbb szólsz nem adom el ezt sem:
Lycander's Aim:[link]
Na mind1 sok sikert. -
R.Carlos
tag
Sziasztok!
2 karakterhez szeretnék infot, hogy mire érdemes gyúrni.
- Amazon - Valkyre,Freezing arrow,Strafe???
- Paladin - Zeal,Fanatism? Vagy Sacrafice? Defense aura-ból érdemes vmire?
Válaszokat előre is köszi! -
R.Carlos
tag
Sziasztok!
Tudja vki hogy lehet kapni vhol dio2-t+kiegészítőt eredetiben?Venni szeretnék,de sehol se lehet kapni.Galaxisban se meg 576-ban se... -
bolcsodal
addikt
Jó kérdés majlátjuk. Baalrunolni kell...
Elsőnek megcsináljuk a questeket diablóig. Utána lvl20-ra kell lépned minimum az ancientekhez..aztán baalrun orrfolyásig lvl45-ig. Átmész nightmare-be questek, majd szintén baalrun lvl60-ig (olyan lvl70 környékén érdemes hell-be lépni). A baalrun-ban nem kell segítenem. Te csinálod a pályát aztán csatlakoznak hozzád és már megy is. -
bolcsodal
addikt
Nah..lett Diablo CD?
Kell vkinek IK Maul? Vmi Trang Cuccért cserébe (pajzs, és bot hiányzik.) -
titin
csendes tag
Tolom a magicfind-ot Hellen ezerrel, de néha van, hogy Pindleskin és minionjai olyan mértékben mana burn-ösek, hogy azonnal eltűnik 1000 mana! Ilyenkor mit lehet tenni a kilépésen kívűl?
-
bolcsodal
addikt
válasz
R3ĐßuŁŁ #2144 üzenetére
Majd ha hell fokozatban hullassz mint a légy. Bnet-en a pénzedből is buksz, nem csak az Xp-ből karakterhalálkor. Akkor majd kell a kess, hogy a hencsment (bérelhető segítő) feltámaszd. Akkor majd jóljön. A based on charavter lvl azt jelenti, hogy a karaktered szintje határozza meg a bónuszt, amit ad. Pl. 1Hp/ch lvl: 50. szinten +50Hp, 100. szinten +100 (elméletben..mivel nincs 100. szint, csak példának hoztam fel).
[Szerkesztve] -
R3ĐßuŁŁ
őstag
Mutassatok már valami jó fegyvereket
Kíváncsi vagyok valami nagyon jó unique-ra
-
Gtxtt
tag
Szokott valaki Bneten rendszeresen játszani?
-
-
Tom5
addikt
Jelenleg nekem is egy varázslónőm van (Sarah ,LVL 68),akit a COLD spellekre gyúrtam: Frozen ORB kimaxolva,Cold mastery is majdnem,amúgy meg Energy Shield-re gyúrtam plusz egy kis warmth...a lényeg ,hogy a többi osztályban nem erősítettem támadó varázslatot így legnehezebb szinten most keményen szopacs van...jönnek a cold immune lények és pápá
a velem lévő Barbárt úgy szedik szét a zombik mint Floki a lábtörlőt így nem nagy segítség...eddigi két szinten semmi gond nemvolt,a főgonoszokat is simán lekaszaboltam (Frozen Orb szépen teszi a dolgát,de ha Cold Immune van akkor pápá....
)
Nem tudom próbálkozzak-e még ,vagy kezdjek új karaktert...
[Szerkesztve] -
frame>24
addikt
én annak idején barbárral...
aztán rövid idő alatt kipróbáltam az összes char.-t, de végül előx a paladinnal csinyáltam meg...tök fos volt, mert rossz aurákat nyomtam és nemvót rendes attack ratingje...
most, h belegondolok, igazán csak a barbárral tudtam jól jáccani + jó karit összedobni...
nekem a sorceress nem megy. biztos nem érzem a ritmust -
titin
csendes tag
válasz
bolcsodal #2131 üzenetére
Természetesen az orb mellett fire wall-t! Szvsz lighting-ból csak a thunder stormnak van értelme. Amúgy, ha fire+cold immune szörny jön, úgy elteleportálok,hogy öröm nézni! Vagy futkározok körülötte és várom, hogy a thunder storm kinyírja...
Volt egyszer egy lvl92-es varázslónőm. Az illem úgy kívánja, hogy megemlékezzek róla itt a PH-n. Selina volt a neve és bizony 10K felett sebzett a tűzfala! Aztán valami vinyócsere + windows reinstall + gépbővítési akció során elveszett...
Pedig Ő volt az első tudatosan épített karakterem.
Amúgy én necro-val kezdtem a diablo-t! Ő tettszet a legjobban a karakterválasztásnál. Aztán kiderült, hogy a látszal csal.... lvl42 után abba hagytam.
Ti mivel ketdtétek? -
bolcsodal
addikt
Hát. A masterity-ket akkor érdemes kigyúrni ha van értelmük. Elméletileg a Cold masterity csökkenti az enemi cold resist-jét, gyakorlatban kimaxolt érték mellett a Cold immune szörnyek cold immune szörnyek maradnak, tehát ''BOÁ''.
Mi a másik amit fejlesztessz? Lightning? Fire? Merugye hell-ben csak szívás lesz a csak orb-os sorci. -
titin
csendes tag
Naszóval: Továbbra sem kapható a expansion set CD, de azért rendületlenül fejlesztgetem a varázslónőmet singel-ben. Kiszámolta már valaki, hogy hányadik szinttől érdemes a mastery-ket kigyúrni? Én most (lvl 45) úgy látom még jobb a frozen orb-ot fejleszteni mint a cold mastery-t.
Ja, és mi a varázslónő utolsó mondata??
''Not enough mana!'' -
bolcsodal
addikt
4 sox pajzsba:Tal + Thul + Ort + Amn
Spirit
Shields
+2 To All Skills
+25-35% Faster Cast Rate (varies)
+55% Faster Hit Recovery
+250 Defense Vs. Missile
+22 To Vitality
+89-112 To Mana (varies)
Cold Resist +35%
Lightning Resist +35%
Poison Resist +35%
+3-8 Magic Absorb (varies)
Attacker Takes Damage of 14 -
titin
csendes tag
Kérdés:
Milyen pajzsot ajánlotok varázslónőnek? (csak mert meg van az Oculus)
-
F3@R
tag
hy all
help pls
kéne nekem egy world map a d2-höz mert már megőrülök
ha valaki tud mapot akkor pls az dobjon meg 1 linkel
thx -
titin
csendes tag
Van egy site, ahol euróért árulnak unique cuccokat!
Pl a Mara's Kaleidoscope amulett 8.99 EUR! [link]
Ugye azért ti nem vennétek item-et euróért!
[Szerkesztve] -
PPSH
őstag
hi emberek.az 1.11-es patch-hez mukodik a retro patch
-
.:T.H:.
aktív tag
válasz
frame>24 #2104 üzenetére
Nincs semmi baj én nem kötözködésképp írtam.
Anno én is az első 5 karimat(offline)angolul toltam végig, mert annyira azért tudok angolul, de asszonyom uncsitesóim amikor látták hogy állandoan a diot nyüstölöm, ők is elkezdtek vele játszani és mindig engem kérdezgettek hogy ez-meg az a fegyver jó-e, mivel érdemes használni, így feltettem nekik a mgyaritást és azóta avval nyomulnak.
Hát sok játék varázsa elveszik némely pancser fordító miatt(szerencsére kevés van ilyen), de annak idején az egész tűrhetű angol tudásomon kifogott a nagy kedvenc: Sanitarium.
Meg tudtam oldani egy csomó feladványt, de fogalmam sem volt hogy amugy mi zajlik a játékban.
Tényleg nem tudna senki megdobni egy Shael és egy Um rúnával? -
bolcsodal
addikt
válasz
frame>24 #2108 üzenetére
Nem lesz harmadik rész sajna. Egy eltolt próbálkozás a Fallout BOS volt (nem a Tactics, az még vállalható volt). Azis 3D-s nyomorúság volt. A fallout 1-2-nél jobb rpg-vel még soha nem jáccottam (Talán a Baldurs I, de az meg unalmas volt a végére).
Namind1..csak a magyarításokról jutott eszembe... -
bolcsodal
addikt
Hehe..félreértetted, szerintem a Szuper Regeneráló Elixír (SzRE) Inkább a Full Rejuvenation Potion-re vonatkozik...
Mondjuk én is feleslegesnek tartom a fordítást (mondjuk a Fallout magyarítás király volt...de csak azért mert az összes baromságot lefordították ''kitaposom a beled'' stb...).
Persze egy inkább RPG játék esetében széles ''néptömegek'' előtt nyílhat meg a játék esélye, ha lefordítják magyarra..de szerintem nincs rá szükségem, hogy valaki ''Görbe Kard'' nak fordítson mondjuk egy Cutlass-t. Sajnos a magyar nyelvben nem találni sok fegyvernevet..vót a fokos a szablya, meg a pallos (görbe lovas fegyver, nehezebb mint a szablya és fokélre fent) és az apró (disznóláb) stb oszt kész. Ilyen kifinomult fegyverekre mind Voluge, Bill, Mancatcher, Poleaxe egyszerűen nincs szavunk...ezért felesleges a tükörfordítás. Mellesleg aki a kardok neveit akarja lefordítani hatalmas munkába vágja fejszéjét:
Bronzkori kardok: [link]
Vaskori Kardok: [link]
stb.
Kardok típusai:[link]
Ennek ellenére elismerés a fordítóknak.
[Szerkesztve] -
titin
csendes tag
válasz
frame>24 #2105 üzenetére
Szerintem is röhelyes az egész, megöli a játékot. Elismerem, hogy nagy munka áll a fordításban és örülök, hogy van aki megpróbálta, de ez azért még egy műfordítónak is nagy falat! Pontosan a játék varázsa miatt, ahogy frame (az a shenky) mondta.
Könyörgöm, aki egy kicsit is olvasott már angolul iodalmi művet annak éreznie kell, hogy a super healing potion és a szuper gyógyítóelixír fényévekre van egymástól!
A véleményem: magyarítás sux! Minden esteben!
ENNYI! -
frame>24
addikt
még mielőtt valaki feltenné a nagy kérdést: ''akkó van jobb ötleted, hhee?!''
- nem, nincs ''jobb'' szó v kifejezés a fejemben adott dologra játékból!! Egyálalán nem kéne ford.
Aszondom, talán így 2000 után nem nagy elvárás, (különösen egy ily kis ország lakóitól), h az ember beszélje lega az egyik nagy világnyelvet. Egyébként is a nyelvismeret közelebb hozza a világot, több haszna van, minthogy suli-nyűgnek tekintsük.
[Szerkesztve] -
frame>24
addikt
válasz
.:T.H:. #2103 üzenetére
jó...kár volt elkezdenem.
zárjuk le a témát
aki nem érti, h mér k. röhejes ez, az valósz. sose beszélt sokat angolul, (ill. egyáltalán vmilyen idegen nyelven), mindig is ''idegen'' maradt a nyelv számára.
a vicc mellett számomra eccerűen a magyarítások teljesen elveszik a játék eredeti varázsát, ui. szinte SOSEM lehet semmit, pláne ilyen jellegű ''művet'' hűen lefordítani.
Persze, számos költőnk azért vitathatalanul szép és magyar-nak hangzó fordításokat csinált nagy művekről, de kérem, hol vannak a PC-game-ek fordítói az előbbiektől.
bocs, sajnos nekem sem megy, h egy adott topikban csak puncsoljak.
és ha valaki fikáz, az így jár mint én...tudom, régi tapasztalat
a linkben látottakról megen hadd ne mondjak inkább semmit...
[Szerkesztve] -
.:T.H:.
aktív tag
-
Tom5
addikt
válasz
frame>24 #2100 üzenetére
Nem tudom mi a gond a magyarítással...akinek nem tetszik az nem teszi fel!Ennyi,szerintem nem lett gáz a fordítás!Én is sokáig angolul nyomtam,nem rég raktam fel a magyarítást és nekem pl tetszik (holott az angollal sem volt gondom)
imbue - nemesítés
törött,tökéletes,csíszolt,zafír,gyémánt,stb...
Horadrim kocka
többit most hírtelen nemvágom...
De egy file a magyarítás,felteszed, megnézed!Ha nem tetszik visszamásolod a régit...
(písz)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Hővezető paszták
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fujifilm X
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest