Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mcsabee

senior tag

"szerintem nem feltétlen rossz dolog, mert kipróbálhatod, melyik mit tud és amelyik tetszik azt használod."

Ha ki akarod próbálni, akkor 1-92 maximum 2 nap, nincs olyan kari, amit két nap alatt ne lehetne felhúzni 92-re, és ne tudnád kipróbálni.

"minél több pontot akarsz visszavonni, annál több pénzbe kerül."

Diabloban ennek kb semmi értelme, mivel 20 perc alatt összesedek 5 milliót :-).

"99 es karinál meg is verne az ideg ha lighting bolt ra osztanék blizz sosonál"

Nem emiatt mondtam, hogy high lvl karinál van értelme, hanem amiatt, hogyha valaki teszem azt már csinált egy lvl 99-es bower amát, amivel teszem azt szeret duelezni, de mondjuk ki akarja próbálni a javazont, akkor csak simán átcuccol, és mind a 110 skillpontot el tudja megint osztani anélkül, hogy még egy 99-es karit kellene csinálnia (ha mondjuk ez a mániája).

97 alatt semmit értelmét nem látom a respecnek, 1-92 maximum 2 nap. Ha van van egy hétvégéd (péntek du - vasárnap este), akkor kb 94-ig simán el tudsz menni, lvl 1-ről.

Esetleg úgy lehetne jól megoldani, hogy questhez kötik, minden nehézségi szinten egy respec questet kapunk, mint a socket q Larzuknál, azzal kell garázdálkodni, mivel dinamikusan nem megoldható, egyszerűen nincs olyan item, ami kellően ritka, de mégis elég sűrűn esik ahhoz, hogy a többség be tudja váltani egy respecre.

Új hozzászólás Aktív témák