- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
titin
csendes tag
Egyszerűen nem értem! Nem enged cow levelt nyitni! Pedig minden quest megvan, ott a slyer a nevem előtt és normálon próbáltam. Wirth lába + tp tome.
''I can't!'' ''Impossibile!''
Mit rontok el? -
titin
csendes tag
válasz
palcika11 #2395 üzenetére
Köszi a tippeket! Megfogadom mindet! Kipróbáltam az említett egyedül cuccolást és elvesztettem 4 item-et. Feltehetően nem volt meg az 5 perc! Legközelebb akkor adok át bármit a raktáros karakternek, ha ph/ph game van kreálva!
Kérdés: Slayer karakterrel hogyan léphetek be normal játékokba? Csak kreálni tudok?
Kérés: Lenne valakinek egy Hel rúnája a számomra? -
palcika11
csendes tag
Megpróbálhatod még az egyedül cuccolást is, jelszóval védett szobában. Kreálsz egy game-t, és öt percig folyamatosan benne maradsz, így elvileg stabillá válik a szoba, és a bnet fenntartja egy darabig. Én ezt csináltam korábban, a semminél jobb, de magam is vesztettem el cuccokat, mert a szerver lefagyott, vagy a kapcsolatom ingadozott.
Végszükség esetén, ha már nagyon nem férsz el, és senki nincs aki segítsen, rá lehet fanyalodni. Érdemes figyelni arra hogy normal szobát nyiss, és character difference nélkül, elkerülve ezzel pár felesleges kört, amikor a kis szintű tárolókariddal a hell szobába próbálsz belépni... -
bolcsodal
addikt
Jah..tanácsként csak annyival tudok szolgálni, hoyg public game-ben (amit nem védessz jelszóval) soha, semmit, még csak egy pillanatra se dobj le a földre, de még ne is kattints rá az egérrel a cuccra (hogy áttedd pl a horadric cube-ba/ládába) mert ha kidob a játék (lag, timeout) akkor azonnal a földre kerül, amit éppen fogsz (Egyik ismerősöm így vesztette el a Zakáját, símán felvették és leléptek vele, amikor kidobta a szerver).
Cuccolni szigorúan csak olyannal ajánlott, akiben megbízol (vagy legalábbis el tudod érni más fórumokon is/ telefonon stb...). Az értékesebb cuccokat tilos a földre dobni még privát játékban sem, mert bármikor kidobhat a szerver és akkor a cuccnak annyi...egymásnak értékesebb cuccokat szigorúan trade ablakban szabad átadni, még privát játékban is. -
bolcsodal
addikt
Te még viszonylag olcsón megúsztad. Nekünk egy Enigmánk, és egy zakánk bánta, hogy megbíztunk valakiben. Mindazonáltal nem idegen volt az illető, aki meglépett a cuccokkal, hanem régi ismerős!!!!
Teszem hozzá, azóta nem elérhető természetesen az accountja sem.
Lehet igény lenne vmi, jó kis ''pogrom''-ra!!!
[Szerkesztve] -
titin
csendes tag
El kell sírnom a bánatomat és nektek meg kell vigasztalnotok! Szóval a lényeg, hogy tele van a bnet közönséges tolvajokkal. Cow level-t akartam nyitni, mikor is a maulomat és 2 relatíve szar, de nekem fasza charmot le kellet dobnom a földre, mert nem volt elég hely az inventoriban a wirth lábának meg a tome-nak. Én lvl 25 voltam és rajtam kívül lvl 50 alatt nem volt más a játékban. Mégis az egyik köccög(!) lenyúlta a mault, amiben egy elég alap MALICE rúnaszó volt meg a 2 charmot. Majd mire bőszen hőbörögtem, hogy adja vissza, odajött tradelni és 1 másodpercre felvillantotta a runaszavas maulomat, majd kilépett!
Miért?Miért?Miért?Miért?Miért?Miért?Miért?Miért?Miért?
Na mindegy már túl vagyok rajta, de akkor is! Hagy idézekk egy klasszikust: ''Szok itt a köcög!''
A legtöbben mindent ingyen akarnak, free items, stb....
Van valami tippetek mindezek elkerülésére a jövőben? -
palcika11
csendes tag
Na, végre nethez jutottam. A költözésből kifolyólag nem nagyon tudtam diablozni, de nem csak ez hátráltat. Én is kipróbáltam a maphacket egy este, másnap már nem is tudtam belépni a bnetre. Baj van baj, mondaná Lukács László. Az accomat lezárták. Írtam a blizzardnak hogy mi van ilyenkor, elég készségesen válaszoltak is, azt írták hogy mivel első alkalommal történt ilyen, csak egy hónapra vonják meg a hozzáférést, és a karik is megmaradnak. Kicsit megnyugodtam, de azért hiányzik a játék.
Gyerekek, ne drogozzatok... -
Elrond
senior tag
Sziasztok!
A havernak valamiért letiltották az accountját van tipp hogy miért lehet(maphack,vagy valami más...)
Ezt az üzenetet kapta amikor be akart lépni:
the cd-key you are currently using is diabled from playing realm game.
Előre is köszi -
-
bolcsodal
addikt
A corpse explosion a summoner necronak jó! Amit elkezdtek a csontik + Amplify dmg, azt befejezed Corpse explosion+Amplify dmg-el.
A daggert jó esetben nem fogod használni..
De egyébkén +400% AR-t ad a kimaxolt Poison dagger.
[link]
Játszadozz ezzel...ez egy skill calculator. Énsem a kisujjamból szoptam, amit írtam.
[Szerkesztve] -
-
bolcsodal
addikt
Az a corpse explosion (mint a fire enchanted szörnyeknél, amikor meghalnak). 50% fire dmg+ 50% physical dmg!! Mivel nincs phys dmg resistance, ezért szopás, ha egy doll felrobban melletted.
Ezért jó a boner necro. Amplify dmg (-100%!! phys resistance) + corpse explosion!!
Ugye a szörny HP-jának x%-át konvertálja át 50% fire+ 50% physical dmg-be. Ha rátolsz egy amplify dmg-et a szörnyre előbb, akkor ugye a phys dmg része majdnem duplán sebez!És ugye leszedi a physical immunity-t is ebből kifolyólag.
-
bolcsodal
addikt
válasz
frame>24 #2374 üzenetére
Ha egy moster poisoned, akkor nem működik rajta a regeneráció. Tehát nem kell pervent monster heal...
Az javazonnál télleg szopás, hogy 11s alatt sebzi le a 10K-t, de ott sem regenerálnak vissza. A poison nova meg ugye 2s alatt sebzi a 4K-t.
Nem tudom, hogy tutti-e a poison necronál..csupán a meglévő adatokból ''számolgattam''..A lower resist elengedhetetlen szerintem. Viszont tény, hogy immune to magic szörny kevesebb rohangál, mint immune to poison. Ezér táp a hammerdin!! Ugye Andie??
Nem mellesleg a poison explosion sebzése kimaxolva+synerg 30K -
frame>24
addikt
a babáák, jaja
őket kerülni kell...vagy valami lövő karakter kell, de melee-ben - úgy vettem észre - ~bármekkora HP-t levesznek, valami %-alapú sebzésük lehet...
meg én úgy vélem, bolcsodal poison nova-ban gondolkodott...
mod2: 30k-t tud max a p. explosion?! tényleg, pl. a sorceress-meteor van ennyi?
[Szerkesztve] -
Andie
őstag
válasz
bolcsodal #2373 üzenetére
Ki lehet szedni az MPQ-qból.
Én már párat át is szinkronizáltam, pl Charsi nem úgy köszönt , hogy háj der!, hanem ''szeva, miapálya?''
Poisonhoz: A poison explosion nagyrészt tüzsebzés, mint azoknak a kis geci styxi babáknak, amik leszedik az 1300 lifeomat, 75% allres mellett.
[Szerkesztve] -
frame>24
addikt
válasz
bolcsodal #2363 üzenetére
üpp
!
köszönöm a kimerítő választ!
most még párszor elovasom, bár ezexerint nájtmeren még kezelhetők undead-ek.
Itt jön be a képbe, h fingom nem volt ilyenről, hogy: ''immjuniti brék.'' Igen, így szebbnek tűnik...hmmm....hmmm...Akkor most az a steisz a necro-nál h poison?...bahhh, én mindig magic-ben gondolkodtam...
JA, de vigyázz: A pojzön demidzs nem istant, mint mondjuk 1 kardcsapács, így nem lehetséges-e, hogy hellen a monsterek nagyobb healing rate-je kompenzálVinni kell ''prevent monster heal''-es cumót, mi?
-
Andie
őstag
válasz
Silencer83 #2368 üzenetére
Ez történik, ha üzenetirást félbehagyva, átviszem a kártyákat a bankba...
-
Andie
őstag
válasz
Silencer83 #2367 üzenetére
Háh, nem a kovács cuccait örzi egy faszi, hanem a kovács örzi Charsi kalapácsát
Barakkot kutasd át, és találsz egy höörrrrr hangzású, nagy, kétlábon járó mócsingot. Azt hörögi, hogy ájsudmékvepönfromjorbóóóónsz, ami valami olyasmit tesz mócsing nyelven, hogy fegyvert kovácsolok a csontjaidból te genyó.
Na, ha ezt leütöd, vagy kikerülöd, akkor a szobájában találsz egy pirosan világitó fegyverállványt (csontjaid tervezett helye), és ott ékeskedik rajta egy kalimpács. Rákatt, és kiesik a csárszi kalapácsa. Ezt visszavisz neki, örül, esetleg csaj elkapása a kovácsmühely mögött fizettségképp. -
bolcsodal
addikt
válasz
Outer cloister! Valahol hátul még a Jail előtt.
[Szerkesztve] -
Silencer83
addikt
válasz
kozben mgvan
-
Silencer83
addikt
plz segitsetek
az I. act kesz van majdnem ( Andariel hello), csak a nyomorult 5-os questet nem tudom, hol talalom azt a faszit aki orzi a kovacs elvesztett cuccat?
black marshon keresztul, v merre? ( Monastery Barracks
Valaki irja le nekem pontosan
koszii
[Szerkesztve] -
Andie
őstag
válasz
bolcsodal #2362 üzenetére
A prociterhelés érdekes jelenség, még nem figyeltem meg. De a 48 fok az vicces
Nekem alapjáraton 40 fokos, diablózás után meg 65
Eredetileg ezzel szemeztem: [link]
De most egyre jobban rábeszélnek erre: [link]
Csak annyi van, hogy a 19esnél is fostam az 1440x900tól, milesz majd a 3D-s játékoknál, de az 1680x1050 meg tutira nem fog menni a 6600Gt-mmel... -
bolcsodal
addikt
válasz
bolcsodal #2361 üzenetére
Úgy számoltam, hogy a 100%, vagy afeletti resist jelenti az immunitást. Ezekben az esetekben a lower resist (immunity break) csak 1/5 szintűnek számít és el is csesztem, mivel 1/5-ös szintű lower resist -49%-nak számít (nem pedig 66/5 %-nak), tehát:
Act1 Hell
75% poison resistje van a Zombie családnak,
105% skeleton família legtutibb tagja,
110% skeleton archer,
75% skeleton magi,
110% blood hawk és családja,
110% poison spider,
75% wraith és barátai,
50% fetish és családja,
50% vámpírok,
Lower resist után:
9% Zombie: Átlag Poison nova dmg (2s alatt): 3945.5
56% Skeleton: 1734,5
61% Skeleton archer: 1690,8
9% skeleton magi: 3945,5
61%% blood hawk:1690,8
61% poison spider:1690,8
9% Wraith: 3945,5
-11% Fetish: 4812,5
-11% Vámpírok: 4812,5
Összes többi monszta:
-66%: 7196,2
Javítva egész korrektnek tűnik...
[Szerkesztve] -
bolcsodal
addikt
Hali a másik probléma, hogy sokkal megterhelőbb a gépnek. Nálam most a legnagyobb kánikulában, egy 19'' CRT-n 800/600-ban 48 fokos a CPU néhány óra diab után.
Windowed módban 50 fokig kúszott felfelé. Az okát nem tudom...
Nem tudom hogy ti hogy álltok a hűtéssel, de én inkább kihasználom a dinamikus felbontás támogatását...
Milyen moncsit veszel? -
bolcsodal
addikt
válasz
frame>24 #2359 üzenetére
Act1 nightmare
75%% skeleton família legtuduibb tagja,
60% skeleton archer,
60% skeleton magi,
80% blood hawk és családja,
0% poison spider,
60% wraith és barátai,
0% fetish és családja,
50% vámpírok,Act1 Hell fokozat.
Nyah..ha ezekre rátolok egy kimaxolt lower resistet (+13 all skill, necronál nem túl tápos)
-66% all resist követően egy kimaxolt poison novát. Akkor a következőképp néz ki a dolog.
9% Skeleton: 3945.5
-6% Skeleton archer: 4595,5
-6% Skeleton magi: 4595,5
66,5% blood hawk: 2865,1
-66 poison spider: 7196,5
-6% Wraith: 4595,5
-66% Fetish: 7196,5
Összes többi monszta:
Act1 hell
A dolog innentől válik elkeserítővé....
105% skeleton família legtutibb tagja,
110% skeleton archer,
75% skeleton magi,
110% blood hawk és családja,
110% poison spider,
75% wraith és barátai,
50% fetish és családja,
50% vámpírok,
91,5% Skeleton: immúnis valószínűleg, 365,5 kb
96,5% Skeleton archer: immúnis valószínűleg, 152 kb.
9% skeleton magi: 3945,5
96,5% blood hawk: immúnis valószínűleg 152 kb
96,5 poison spider: immúnis valszeg 152 kb
9% Wraith: 3945,5
-11% Fetish: 4812,5
Összes többi monszta:
Tehát részben sajna igazad van. Trang kesztyűvel szorozd meg az eredményeket 1,25-el még.
Ezek csak act1 monszták voltak, és azok közül is s legnagyobb poison resitesek..de végig lehet zongorázni a többivel is.... -
Andie
őstag
válasz
Silencer83 #2346 üzenetére
Silencer, mesélhetnél, hogy milyen az 1440x900-on a diablo!!!
Én ugyanis most készülök ilyen moncsit venni (LG), és kicsit aggódom, hogy ócska lesz a játék kinézete. Mivel a 800x600 ugye 4:3 képarány, neme levág a játék a képböl alul vagy felül? Mer én most 1280x1024-es nativ felbontású 19''-os normál 4:3-as LG tft-n nyomulok, ezzel nincs gond, szépen kinyújtja. Jó, nem egy 2007es grafika, de ezt a játékot nemis ezért szeretjük. Viszont mi történik a wide-nál?
Windowed módban próbáltam már jáccani (shortcutnál utánna kell irni a targetnak, hogy -w ), de sokkal sötétebb a kép, és nehezen is játszható, mert rendszerint kihúzom az egeret az ablakból, meg minden olyan apró. -
bolcsodal
addikt
válasz
Silencer83 #2357 üzenetére
Lehet...
A poison javazon kudarc....
Lehet inkább poison necró lesz...Lower resist-tel.
-
Silencer83
addikt
egy kicsit leult a topik..
-
bolcsodal
addikt
/f add *bolcsodal
És voila fent vagyok a friendlist-ben. Innetől kezdve látod, ha belépek egy pályára, vagy a BNetre.
/f l
meg tudod nézni a barátaid közül ki online éppen.
/msg *bolcsodal
és tucc üzenni, ha online vagyok.
Akkor ezentúl nézem a buzogányokat is...
[Szerkesztve] -
titin
csendes tag
válasz
bolcsodal #2345 üzenetére
Na figyu! Hogy tudom a legegyszerűbben meg nézni, hogy fent vagy-e bneten? van valami parancs? pl. /msg vagy ilyesmi? Jó lenne egy kis segítség a fejlődésben... Meg persze néhány cucc sem ártana.. hehe! Barbárt kezdtem, eddig mace masteryra nyomtam, de act3-ig nem lesz rendes maul..
Ja és kezdeni akarok a sorceress-t is! Orb+Fwall!
Kössz a közreműködést!
[Szerkesztve] -
bolcsodal
addikt
válasz
Silencer83 #2348 üzenetére
[link]
Talán ez segít...nem is kell program hozzá... -
frame>24
addikt
válasz
Silencer83 #2349 üzenetére
Már mesélheted is, milyen aurákkal tervezel nyomulni!
(+ milyen combat skillekkel párosítva)
-
Silencer83
addikt
egyebkent paladint kezdtem, anno a barbar volt szamomra a legszimpibb, de tetszett a pala-fele aura thema...
I. act vegenel vagyok, kezdek visszarazodni -
Silenzio
addikt
válasz
Silencer83 #2346 üzenetére
De van. Haverok gyakran úgy nyomják. Saját karakterekkel mentik át a megszerzett tárgyakat, egy gépen 2x 3x indítanak játékot. Egy karival hostol, a többivel csatlakozik. Csak egy tisztességes proci kell hozzá meg sok ram...
Sajna a nevét nem tudom, de ha más addig nem válaszol, holnapra ideírom.
-
Silencer83
addikt
Udv Urak
egy kis Help kellene, ismet elkezdtem diablozni, anno eleg HC diablos voltam ( nem egy offlineos karim volt 80as szint korul... ), szal es az a helyzet, hogy egy 19''es Widescreen tftn nyomom, aminek 1440*900 a kellemes( 16:10 )
nos azt tudom, h a LOD-ban 800*600 a max, de nincs vmi sufni-progi, amivel esetéeg kis ablakban ''window'' modban tudnam tolni? pl a ragnarok onlineban is lehet...
nagyon nehezkes igy gamelni
1.11-el kezdtem, evvel nem is nyomtam, 1.10 volt nalam az uccso. -
titin
csendes tag
Vissza tértem!
Megvan végre minden! Eredeti CD-k, net, tűzfal kiiktatva, stb....
Mikor lesz darálás? -
bolcsodal
addikt
válasz
palcika11 #2336 üzenetére
Számolj utána a cold masterity-nek. Igaz, hogy az immunokat nem bántja, de...
Van mondjuk Orb-bal ice boltonként kb 5-600Cold DMg-ed. Az ellennek van mondjuk 60% cold resistje. Kimaxolt Cold masterity mellett (-140% cold resist kb.) 9-1080Cold Dmg megy be mondom Ice bolt-onkét!! Azért az Orb a jobb, mert ez a legolcsóbb cold spell. Mellesleg neekm most van eg yBizzard-ra kimaxolt sosom...hát...A blizzard-dal nem vagyok kibékülve....
Akkor próbáld meg, a Fire+Orb-os sosot. Az általad említett Fire dmg azért jobb, mint egy 1K-s villám.... -
palcika11
csendes tag
válasz
bolcsodal #2335 üzenetére
Igen, jónak tűnik az orb, de a mastery-je az ellen resistjét csökkenti. A full immune-k ellen hell fokozaton megsüthetem a tudományomat, nem?
Az általad belinkelt kalkulátorral azt számolgattam, hogy 56 skillpont ráfordításával (fire ball 10, fire mastery és meteor 20-20, 6 meg az apró) 3600-as átlag fire damage-t lehet kihozni meteorból, ami azért nem rossz.
Emellé marad úgy reálisan kb 45 skillpont. Ebből mondjuk chain lightning és lightning mastery 20-20 elosztással ki lehet hozni 1000 dmg-t, persze ez lutri, mert a lightning sebezhet 1-et is. Ha a coldra gyúrunk a maradék ponttal, akkor 350 körüli sebzése lesz az orbnak, de az legalább állandó. Mindezekhez még jönnek a +skilles tárgyak.
Ja, és ezt a karit egyedüli haladásra tervezem, mert MFes lesz, ott meg ugye nem jó ha más is vanSzóval magának kell helyt állnia..
Ja, és még valami. Régebbi patcheknél nagy tudomány volt a static field, de asszem azt már kijavították. Erről tudsz valamit?
Egyébként bocsi hogy itt hangosan gondolkodva fárasztalak titeket, de nagyon nem akarom elszúrni a karit, és érdekel minden vélemény -
bolcsodal
addikt
válasz
palcika11 #2334 üzenetére
Nekem volt egy Orb+Chain Lightningos soso-m. Orb kb 500dmg, Lightning kb 2,6K. Nagyjából minent vitt player 1-ben. De multiban fos volt rendesen. Ki kell számolgatni, hogy mi éri meg. Véleményem szerint a Frozen orb a legolcsóbb jó varázslat. Orb+Icebolt+Cold masterity. Ezen kívül....nemtom...
Kell egy haver, aki felfogja az ütéseket míg te varázsolsz..... -
palcika11
csendes tag
Egy kis tanácsot szeretnék kérni tőletek.
Most indítottam egy sorc karaktert, nem titkolt MF szándékkal, ugyanis kiábrándítóan kevés a jó cuccom, és nem is nagyon esnek a palámnak. Hogyan fejlesszem, hogy életképes maradjon hellen is? Ehhez nyilván kétféle elemental varázslásra is ki kéne gyúrni, nehogy az első arra járó immune sün cipóra verjen hell act1-ben.
A kalkulátorban úgy számoltam, hogy talán a tűzvrázslatokkal lehet a legnagyobb sebzést elérni. Mi a véleményetek? Mivel 4 skillt lehet csak maxolni, nem tudom hogyan kellene elosztanom. És a statpontokkal is gondban vagyok, nem nagyon volt még sorcim.
Köszi! -
Elrond
senior tag
válasz
bolcsodal #2331 üzenetére
Nálunk is dettó: ...''főleg hogy én hiába próbálom visszaringatni, anya kell neki''...
Párom se bírja hogy sírjon a Lányunk pedig néha bebizonyosodott hogy ha egyből nem ébred fel hozzá akkor 1-2 perc után abbahagyja és visszaalszik, nem mindig a cici kell neki!
Érdekes mert én is akartam kreálni ph/ph! játékot és azt írta hogy már van ilyen game! -
bolcsodal
addikt
Hát..kisebb megszakításokkal...8-tól fél kilencig, aztán félt tizenegytől megint éjfélig...voltam fent. Sajna a PH! csati üres volt végig. Namajd....
Egyébként nálunk is egyszerre jönnek a hátsó őrlők, kissé strapás lett a gyerekhez éjelente 3-4x felkelni, főleg hogy én hiába próbálom visszaringatni, anya kell neki.A sírni hagyással meg nem értünk egyet.
-
Hushpush
tag
Aszondja! Hlp me, mer nagyon játékkényszerem van! PLZ! Itt a nyár vége és idáig sem mentem ki a szabadlevegőre! Nehogymár most menjek ki?
HELP!
-
Hushpush
tag
Sziasztok! Ma újra elővettem a Diablo-t! körülbelül 3-4 éve nem toltam már a battleneten a diót! Most elkészítettem már az új accomat, de nem tudok játszani, mert nagyon lassú, mint a csiga úgy vánszorog! Router mögül játszom... Hallotam, hogy vmit állítani kell rajta, de én nemtudom mit és szeretnék megint játszani! Ha tunátok segíteni, nagyon megköszönném.....!
-
bolcsodal
addikt
válasz
palcika11 #2318 üzenetére
Beleteszed a cuccot a Hordadic Cube-ba nem működő rúnaszóval (gemmed item)+egy scroll of town portal+Hel rúna.
Ez a recept eltűnteti a rúnákat is sajna, de újra használhatod a sox item-et.
Csak akkor éri meg, ha tényleg igen frankó a socketed cucc.
Sajna az utóbbi néhány napban kissé beteg voltam ezért nem nagyon jáccottam. De majd most... -
palcika11
csendes tag
Hahó!
Ha nem működik a rúnaszó a sisakomban, akkor ki lehet azokat operálni onnan valahogy, vagy örökre úgy marad? Én hülye azt hittem a set-itemekre is érvényes a rúnázás. -
Elrond
senior tag
Ma lesz valaki 10 után?
-
Elrond
senior tag
Én voltam este megint gyúrtuk a HC-s assassinomat + haver sorceres-ét!
Elég jól adja az EXP-et! Odaáértünk Duriel barátunkhoz úgyhogy majd el kellene
1 kis segítség! Bepróbáltuk de majdnem az volt az utolsó mozdulatunk 1 ütést kaptunk
mind a 2-en és menekülőre fogtuk!
[Szerkesztve] -
palcika11
csendes tag
válasz
bolcsodal #2300 üzenetére
Sziasztok!
Elrondhun és bolcsodal, én írtam nektek emailt. Remélem tudunk majd együtt játszani. Nekem most van egy 73-as ladder palám, ha húzni kell, és van elfekvőben pár alacsonyabb unique és szettes cucc, amit kölcsön tudnék adni induló kariknak
Lenne pár kérdésem is, még fogalmazom őket, ne nézzetek majd hülyének
A friendlistre már felvettelek titeket, ha látom hogy feljöttök, jelentkezem..
Jó játékot mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Windows 11
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest