- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizz
őstag
Na megvettem a diot
, ideje játszani!
-
Blizz
őstag
Tudnátok ajánlani valami jó szervert?Mert most készülök megvenni.
-
Blizz
őstag
-
mcsabee
senior tag
Nem mindegy milyen Patch van fent, de amikor megprobalsz felmenni, ugyis frissit egybol :-).
Arra gondoltam, de egy ETH +15% ED BA-ba tedd :-). Nagyjabol megketszerezodik a sebzese a fegyvernek. Es Lidless helyett (ha az van rajtad), talan egy Stormshield jobb valasztas lenne. De ez dunno, csak tipp :-).
-
Blizz
őstag
Erre gondoltál mcsabee?[link]
-
Blizz
őstag
Teljesen mindegy,hogy milyen patch van feltéve,ha bnetre akarok menni?
-
Goog
csendes tag
Tudna nekem segíteni valaki a mai vagy holnapi nap során pakolni? Szeretném selejtezni a karaktereimet és újakat kezdeni. Elég hosszú procedúra lenne...
-
AtHoS
nagyúr
bneten tárolt karakterek -> értsd: egy távoli gépen tárolódik az accounthoz tartozó karakterállomány, tehát semmilyen editorral nem tudsz belebabrálni, sőt eleve megnyitni sem tudod, mert ugye honnan is nyitnád meg?
Az editorok csak a saját gépeden lévő úgynevezett single karakterek szerkesztését tudják segíteni.
Remélem most már kitűnik, hogy miért nem bannolnak, ha single karaktert editálsz.
-
Blizz
őstag
Ha használom a hero editort akkor ban örökre bnetröl?
-
Blizz
őstag
Ezt a shieldet nemrég csináltam meg, ezzel legalább több lesz a resistem
Sanctuary: runák: Ko,Ko,Mal
+20% Faster Hit Recovery
+20% Faster Block Rate
20% Increased Chance of Blocking
+130-160% Enhanced Defense
+250 Defense vs. Missile
+20 To Dexterity
All Resistances +50-70
Magic Damage Reduced By 7
Level 12 Slow Missiles (60 Charges)Bocsi ,hogy háromba írtam.
-
mcsabee
senior tag
válasz
Hurkaleves #3377 üzenetére
Meg jo hogy megyek :-P. Talan november vegen meglesz a 98 (remelem).
-
mcsabee
senior tag
ETH BOTD BA:
Etheral Berserker Axeban kell kirakni a BOTD (Breat of the Dying - Vex, Hel, El, Eld, Zod, Eth) runaszot.
50% Chance To Cast Level 20 Poison Nova When You Kill An Enemy
Indestructible
+60% Increased Attack Speed
+350-400% Enhanced Damage (varies)
+200% Damage To Undead
-25% Target Defense
+50 To Attack Rating
+50 To Attack Rating Against Undead
7% Mana Stolen Per Hit
12-15% Life Stolen Per Hit (varies)
Prevent Monster Heal
+30 To All Attributes
+1 To Light Radius
Requirements -20%ETH Tomb Reaver:
Tomb Reaver
Cryptic Axe
Unique Elite PolearmTwo-Hand Damage: (99-125) To (450-570) (274.5-347.5 Avg)
Required Level: 84
Required Strength: 165
Required Dexterity: 103
Durability: 65
Base Weapon Speed: [10]
+200-280% Enhanced Damage (varies)
+150-230% Damage To Undead (varies)
+60% Increased Attack Speed
+250-350 To Attack Rating Against Undead (varies)
All Resistances +30-50 (varies)
10% Reanimate As: Returned*
+10-14 Life After Each Kill (varies)
+50-80% Better Chance of Getting Magic Items (varies)
+4 To Light Radius
Socketed (1-3) (varies)
(Ladder Only)
(Only Spawns In Patch 1.10 or later) -
mcsabee
senior tag
(#3370) Blizz
Akkor egy ETH Botd BA-t javasolok, vagy egy ETH Tomb Reavert.
(#3371) Elrond
Igen, nyomom Bneten, sosom atm 96-os, 26 millio es 97 lesz ;>.
-
Blizz
őstag
Nemrég szereztem meg az Aldur settet. 75minden resist hellen,de nagyon gyengén sebzek
.A másik fegyverem Famine ,azzal aprítok ,de minden resistem mínuszban van és nagyon hamar meghalok.Mit tegyek?
-
mcsabee
senior tag
Attol fugg milyen karira kell. Mert teszem azt UT Smiterre talan az Exile es Last Wish durvabb. Esetleg egy Infinity Light sosonak, trap assanak vagy javamanak. Egy szep ETH Forty is marha draga tud lenni csicsora.
Az en meglatasom szerint az Enigma inkabb a tele miatt fontos, nem neveznem "combosnak". Egy ETH Forty vagy Stone, na az tud combos lenni :-D.
-
Blizz
őstag
Enigma a legdurvább runacombos cucc?
-
mcsabee
senior tag
(#3362) Robert1987
Forum Goldot JSP-n hasznalnak mindenfele elvetemult arcok, ami a helyi fizetoeszkoz. Mivel most nem szeretnek idekanyarintani egy laza 4 oldala hsz-t, ezert inkabb szeretnek ajanlani egy oldalt, ahol minden kezdo lepest el lehet sajatitani. Ha megis valami problemad akad JSP-vel kapcsolatban, nyugodtan privizz, ha tudok segitek.
(#3363) Neró
Mostmar ettol ne felj, ez a hax mar "nincs forgalomban". Max egy kellemes kis kombinalt keylogger lehet ami komolyabb gondot okozhat (persze a szokasos millio fele pw kicsalogato szoveggel egyetemben).
-
Robert1987
tag
Sziasztok!
Ismét lenne pár kérdésem ha nem gond. Hallottam olyanról hogy "fórum gold" és hogy ezekből lehet vhol cuccokat venni. Az lenne a kérdésem hogy hol lehet ezeket beszerezni, milyen honlapon stb.? A másik kérdésem pedig az hogy vki hol lehet "felvenni" barátnak a játékban?
-
Elrond
senior tag
Na jó ha valaki jön majd bnetre akkor privizzen rám és felveszem a friendlist-re
-
mayerlaci
senior tag
Hy.este 7-8-9 fel egy tcp/ip játék?
-
drur420
tag
válasz
mcsabee #3355 üzenetére
Ami a Vátlásos témát illeti az Szvsz baromság mert : PL. B Neten Lem = Úgy 10 PG.. Azt 3 Mf runnal megszerzem átlagba 6 1 Pul Kb ( 30-40 PG-ig )
De a Többivel talán egyet értek ha az Igaz amit írtál ( Nek kötexem csak nem tomDe tényleg )
Ha segítenél FG-be picit h. otthon legyek hálás lennék.. -
mcsabee
senior tag
válasz
drur420 #3354 üzenetére
Nincs az felborulva, JSP osszesegeben jobban megeri, mint a bnet trade. Es egy oriasi nagy elonye van. Ha neked van egy cuccod, ami er 1 HR-t (100 fg), eladod bneten 1 HR-ert, es orulsz, viszont mire ebbol te kihozol egy occut, vagyis eltradeled a HR-t istekre, az isteket umokra, vagy pulokra, majd a pulbol lemet csinalsz, hogy vehess egy occut, az nem kis ido. Ellentetben a JSP-vel, ahol az 1 HR-t ero cuccod, kerek 100 fg-be eladod, vagyis van 100 penzed, amit akar 0,5 fg-nkent is elkolthetsz, teljesen rad van bizva.
"Azzal ugyi nem trédelsz aki kezdő"
Mar miert ne tradelnek? Max nem adok elore se cuccot, se fg-t, ha o sem akar elore adni, akkor szepen hivunk mediatort, aki felugyeli a tradet, igy senki sem lesz atverve.
"Nost a téma másik fele pedig az árak.. Ott a real -hoz képest teljesen fel van borulva! Real ba : 1 Pul 1 7 mf sc PLs FG-be 5 fg Mai több mint Pul Mert Pul = 4 fg"
Pont az, hogy nincs felborulva, merthogy mindennek van ara, no de ezt meg is indoklom. Peldad alapjan egy 7 mf sc = pul, pul = 4 fg jsp-n, es a 7 mf sc 5 fg jsp-n. Te szepen krealsz egy topicot, hogy N 7 mf sc O 4 fg / each, es maris megkapod pul ertekben az sc-det :-). Nagy elonye a jsp-nek, hogy olyan cuccokat tudsz venni ott, amit bneten ritkan tradelnek. Erre pelda, hogy normalis fcr + str + add ringet nem lattam meg bneten, viszont jsp-n csomot talalhatsz. Masik nagy elonye, hogy a draga cuccaid tenyleg dragan tudod eladni, Nem pedig szarer-hugyer, mert sokaknak, akik bneten jatszanak lovese sincs arrol, mit arulsz, csak dragan hangzik, hogy 2 hr az erteke.... Erre jo pelda: haver rakott ki 6/6/2 cta-t, es 6 istnel nem akartak neki tobbet adni (akkor meg 300 fg volt egy hr, egy ist pedig 35 fg), es te magad is kitalalhatod, hogy 6 ist ~ 200 fg, de igy meg a hr ara sem jott vissza, es mki lenubozta bneten, mert tobbet ker erte, ekkor rakta fel jsp-re, es eladta 600 fg-ert :-). Lehet elsore kicsit furcsanak tunik a JSP, de hidd el, ezerszer konnyebb vagyont kovacsolni JSP-n, mint bneten. Egyszeruen mindent el tudsz adni 2-3-4-5 fg-ert, es hidd el, hamar osszejon 200-300 fg, ami most kb 3 hr erteknek felel meg.
-
drur420
tag
válasz
mcsabee #3353 üzenetére
Nos.. Én csak adig jutottam d2jsp-n Hogy BIZAMLI alapon megy a dolog valami fórum golért ahogy te is írtad de egyből monták hogy ha szép meg de.... Azzal ugyi nem trédelsz aki kezdő ( Mint pl én ) Tekintettel a bizalmi alapra! Akkor ha van 1 ismerősöd aki nyomja és levágsz 1-2 tradét akkor utánna ok ad addig :S
Nost a téma másik fele pedig az árak.. Ott a real -hoz képest teljesen fel van borulva! Pl :
Real ba : 1 Pul 1 7 mf sc PLs FG-be 5 fg Mai több mint Pul Mert Pul = 4 fg De ez csak 1 kis értékű trade. A nogyobb Értékűeknél Durvább eltérést láttam ahoz képest amit meg vagy képes váésárolni Real-ba B Neten mint forum goldért! -
mcsabee
senior tag
válasz
drur420 #3352 üzenetére
Dusknak nincs 1,5k defe :-P, max 1k, de akkor neked mercre egy eth bugged SA (Sacred Armor) kell, de az iszonyat draga... en 100 FG-ert adtam el egy 1,3k defeset. Szvsz eth Andy, eth bugged stone vagy forty, meg eth infy, esetleg doom kell mercre, ezzel eleg halas lesz ^^.
Meg egy combosabb armor kicsit dragabb, mint 1 ist:
Eth Bugged Armor 4sox 1300+def | 100+ Forum Gold
Ist Rune | 20 Forum Gold
-
drur420
tag
válasz
mcsabee #3350 üzenetére
Ez elvileg úgy néz ki hogy... Real time játékban ( Nem d2jsp Meg hasonlók )
Úgy 1 Ist körül van olyan Dusk vagy Orane aminek Alapból 1,5 k Def-je van ( Persze Etheral stb.. ) Nos az lenne azBár Megjegyzem lehet valami combosabb Armort kéne pattintani a Merc-nek mint Dusk..
-
drur420
tag
Nekem az a tapasztalatom LAN gammáról hogy egyáltalán nem kell hozz Hamachi!
Simán Valaki kreál és a másik simán connect to gaméra nyom pepötty a Kreátor ip-jét és Bumm.... Kész is...
Ha ezt próbáltátok már akkor Op rendszer eltérés okozhat ( CSak találgatok ) Pl Xp VS Vista GAlibát.. Vagy csak simán ki kéne engedni a tűzfalon a lan játékot..
" Lusta Dikk után Szabadon " Sajnos több nótát nem tudok..
Szép napot! -
drur420
tag
Hello , Sziasztok.
mcsabee Nagyon köszönöm hozzászólásaidat és szvsz az egyész fórum..
Most találtam rá erre a gyöngyszemre
Arról tud esetleg valaki valamit hogy Bugged COH alapot lehet kapni 1.12-ben?
Mf Blizz Soso nak Már csak az hiányzik . . . Szerintem . . . . -
slemo
tag
Hali! Egy kis segítség kellene. Haverral szeretnénk hamachin keresztül játszani de sajnos "nem látjuk egymást" a játékon belül (a hamachin látjuk egymást). Próbáltuk a hamachi által adott ip-vel is és ami a játékban van azzal is. Valaki tudna nekem ebben segíteni? Előre is köszi!
-
mcsabee
senior tag
Érdekes. Mondhatnam: feletebb erdekes, de tuti, hogy csak pletyka....
Noh mindegy, a classic rusher sosom mar lvl 15 !_!. Es el is faradtam, holnap sok a teendo :-\\\\\\\\\\\
-
mayerlaci
senior tag
válasz
neongorack #3341 üzenetére
Már ideje lenne hogy rohadna meg.
-
mcsabee
senior tag
válasz
neongorack #3339 üzenetére
Shako ~ lem, pul... esetleg ha 135+ defes, akkor um :-D
Egy hr ~ 5 ist...
Vex ~ 2-3 ist...
Anni ~ lowosabb um, mal, egy normalis 1-2 ist...
Pala, Soso Torch ~ 2 isttol siman kapsz hasznalhatot
Minden egyeb torch ~ FREEEEEEEEE (ez komoly, 20/15 Nec T-ot nem tudtam eladni... umba sikerult 1 het utan, de ugy, hogy classic sorcomra kaptam cserebe itemet ~.~) -
mcsabee
senior tag
válasz
neongorack #3337 üzenetére
Mostmar nem lesz nehez, nagyon csunyan lementek az arak :-\
-
mayerlaci
senior tag
válasz
neongorack #3332 üzenetére
dettóó
-
mcsabee
senior tag
válasz
neongorack #3334 üzenetére
Hat akkor tenyleg lovesem sincs :-\. Nekem ezt a hibat a fentebbi esetnel produkalta. Sztem varj egy kis idot 1-2 nap, ha nem megy, irj a blizznek, hogy wtf ^^.
-
mcsabee
senior tag
válasz
neongorack #3332 üzenetére
Igen, nekem pont ilyen hibam volt "Unable to connect to Battle.net".....
Voltal mar most a friss telepitessel fent Battle.neten? Ha igen, akkor kaptal egy szep hosszu Realm Downt, ami asszem 12 oratol 2 hetig tarthat. Nekem sikerult elozo ladder vegen egy 2 hetest kifognom.
-
neongorack
senior tag
-
mcsabee
senior tag
válasz
neongorack #3330 üzenetére
Nekem olyan volt, hogy 2 realmre felengedett 2-re meg nem, de ez akkor valamifele realm down volt, hogy ez nalad mi lehet, arrol passzolok
Azt irja, hogy csekkold azt a nemtom en milyen portot, meg hogy lodd ki a tuzfalat? ^^
-
neongorack
senior tag
Hi all.
Feldobtam a Dio-t ismét, 3ik alkalom
, de nem is ez a lényeg. Feltolom a gamet, elindítom, akarok lépni bnetre(Europe realm), de nem enged fel.
Kilőttem tűzfalat, próbáltam másik eredeti keyjel, újrakonfigoltam még a hálózatot is, de semmi, másik 3 realmra felenged szó nélkül, de Europe ra nem.
Ha valakinek van valami 5lete azt megköszönném, mert én már kifogytam.
Előre is thx.Üdv: neongorack
-
mcsabee
senior tag
Vegre, sosommal 98 millio kell es lvl, valamikor a jovoheten meglesz a 97
. Mostmar kicsit ra kell allni, mert az elmult 2-3 hetben nem kockultam semmit
. Tisztara ki lettem nezve fl-emrol
.
-
mayerlaci
senior tag
valakinek elado fullos kari?
-
icons
addikt
válasz
mcsabee #3323 üzenetére
Najó, hát mire ezt végigbogarászom, és megértem, eltelik pár nap
. Köszi, sose adnám ki senkinek. Van benne minden, és elég sok karakter (minden weboldal a legnehezebbnek itéli, ha be akarom írni ezt).
Hát nem tudom mennyi időm lesz diózni, de azért remélem sikerül élvezetes szintre eljutni vele
.
-
mcsabee
senior tag
"Lejárt az időlimit (00:05), a hozzászólás már nem módosítható!"
Franc, hogy nem szedem ossze a gondolataim. Nah mindegy.
Ha belepsz bnetre, es pl a Diablo II Europe-HUN-3 ch-ra pakol ki, akkor ha a Channel gombra kattintassz, utana a 3-ast 1-esre javitod, akkor hun-1-re tesz, itt delutanonkent van kb 25 ember.
Jah es a legfontosabb: SOHA SENKINEK NE ADD KI A KODODAT. Ne erdekeljen mit ajanl, free cuccot, vagy akarmit, a kododat ne add ki, mert ha nem vagy fent, akkor kb 1 perc alatt az osszes cuccod eltunik majd. Barki keri, hogy ird be a /dnd utan az accod meg a kodod, ne ird, barmikor barki keri, hogy ird ide le, vagy add meg egy oldalon ne add meg es ne ird le! Hasznalj ekezetes karaktert, kotojelet, szamokat, legyen szep bonyolult, es olyan, amit sehol amshol sem hasznalsz. Bar mar 8 eves game, de iszonyat sok a scammer (akik ellopnak targyakat).
Es mig el nem felejtem, par aprosag kezdeskent:
Hogyan fejlodj 1
Norm:
LVL 1-14 : Tristrun
LVL 14-21: Tombrun
LVL 21-24: Cowrun
LVL 24: Ancik
LVL 25-40: Normal BaalrunNightmare:
LVL 40: Ancik
LVL 41-65/70: Nightmare BaalrunHell:
LVL 65/70: Ancik
LVL 65/70++++++++++: Baalrunok ofcHogyan fejlodj 2
Esetlegesen elmehetsz low lvl-en is hellre, ahol hell diarunokkal lazan lvl 70-ig felfejlodhetsz
Hogyan fejlodj 3
Kesobb mar low lvl karival Uber Levelingre is mehetsz, ha mar lesznek haverjaid :-).
Arak
Hogyha kivancsi vagy 1-2 cucc arara ITT eleg jo viszonyitasi alapot kaphatsz. Nincs benne minden cucc ara, csak a dragabbake, de jol johet, ha esik valami es nem tudod mit erhet, met lehet akar tobb ist runat is er :-D.
Trade
Sose dobj semmit ki a foldre trade-nel, mindig trade ablakban uzletelj. Valamint gyanus alakokkal ne tradelj.
Nos ugy erzem, hogy a legfontosabb intelmeket es oldalakat megadtam, mostmar nyugodtan nekikezdhetsz :-D.
-
mcsabee
senior tag
Ajanlom figyelmedbe a rakanis nevezetu oldalt, ahol rengeteg indfot talalsz, hogyan kezdj neki a battle.net-es jatszodozasnak (ajanlott bookmarkolni), a forumon segitokeszek az emberek, karakterleirasokat talalsz rajta, jsp-hez tippeket (trade forum), es meg sok egyeb hasznos dolgot, amik sokat segithetnek a kezdetnel. Valamint meg egy oldalt ajanlok, amit sokan nem hasznalnak, pedig "alap" lenne, ez pedig az Arreat Summit, ami a Diablo 2 hivatalos oldala. Tudom meg ajanlani ezt a forumot, ahol rengeteg karakterfejelesztest talalsz (guide-k, amik leirjak, hogy adott fajta karaktert hogyan fejlesztd). Kovetekezo ajanlatom az Olybaal baalrun-channelek weblapja, hogyha eleg magas szintu vagy, ezeken a channeleken mindig talalsz baalrunt, ahol meg magasabb szintre tudod magad tornazni. Kovetkezo oldal, amit ajanlok bookmarkolni valojaban egy kep, ami tartalmazza a kulonbozo charmok, ringek, gyuruk skinjeinek a neveit, hogy ne legyen kavarodas, a kép pedig itt figyel. Ezeket ha hasznalod, igazabol sok kerdesed nem lehet, mert gyakorlatilag minden le van irva, de ha gond van, mi termeszetesen segitunk itt is.
Valamint a legfontosabb dolog, hogy elobb ezeken az oldalakon nezz szet, mielott barmit kerdezel, hun-1-en, mert ott nincs csapatmoral, mint olyan. Kb az elso "noob" kerdes utan darabokra leszel szedve, es ha nem akarsz csalodni, akkor vigyazz mit kerdezel :-).
/e: Valamint IRC-n Quakeneten, a hun-1 csatornan vagy a diablo2.hu csatornan is kaphatsz segitseget :-).
(#3319) Gyuri27: Diablo 2 fokonyvtar -> Patch.txt file :-). Az osszes eddigi patch fixlistje benne van ^^. (ezt sem tudjak sokan, olyan jot nevettem, mikor patch utan mki kerdezgette, hogy mik az uj cuccok, pedig az orruk elott volt a teljes fixlist egy txt file kepeben :-D)
-
icons
addikt
válasz
Hurkaleves #3318 üzenetére
Naköszi a kiigazítást, közben én is kitapasztaltam valamennyire, eléggé hasonlít a TCP/IPhez egyébként.
Már mindent értek rajta, viszont az előző még mindig fent áll, sose megyünk együtt senkivel se, vagyunk 20an magyarok, de mindenki más szinten van pl, stb stb, tehát eddig olyan, mintha single-n mentem volna.
Ámde azt nemtudom, hogyha 8an bent vunk, akkor egy szörnyért több Xpt kapok? (azt tudom, h erősebb lesz)
-
Gyuri27
félisten
Azt tudtátok (ha igen bocsi) a patch után megy a game lemeznélkül?
-
Hurkaleves
őstag
Na szoval: vannak a realm-ek (eu, usa-west, -east stb..), ha van egy karid mondjuk eu-n, azzal nem mehetsz mashova. "szero'-n nem tudom, h mit ertesz, de igy nem igazan tiszta a dolog, realm-en (talan a realmeket lehetne szervereknek tekinteni) belul tudsz krealni gamet, ami nem szerver(!).
Aztan, ha jelenleg mo-n tartozkodsz, akkor automatikusan hun channelre (chatre) dob be teged a b.net, ha a 'chat' gombocskara kattintasz.
Es ha egyedul vagy egy gameben, akkor ugyanolyan erosek a szornyek mint singleben (egyedul), ha jonnek be tobben a gamebe, akkor fognak erosodni a monstak (ezt ki is irja a game, amikor vki joinol).
Szoval kell, h talalj magyarokat
Meg nem 20an vannak ott, csak mondjuk nem mindenki alldogal chaten vagy eppen mas channelen van
.
-
icons
addikt
Nah elkezdtem battleneten játszani, az egyetlen baj, hogy az EUn nagyon kevesen vannak, öszesen max 20an... És ugye mindenki más szinten van, plusz senki se megy senkivel együtt, ergó eddig olyan, mintha single-ben mennék
. Csak a szörnyek valamivel erősebbek. Mondjuk gondolom később ha többen vannak egy szerón, együtt mennek, mert mondjuk hell-en már elég nehéz lenne egyedül menni... (ha még 7en bent vannak).
Ergó egyelőre semmi társasági sincs benne, magyarokat nem is találtam eddig. -
icons
addikt
Na köszönöm
. valóban nem vagyok vele tisztában, ez teljesen igaz. Egy hete mentem fel először, és max 10percig voltam fent ,de elsőre nem jött be.
mcsabee: Elég alap, de: EUs szerórol beszéltél, v ez a neve? Mert eddig teljesen mást hittem, és amit most levettem a szövegedből, egy szerón több játék is lehet, én eddig azt hittem, hogy egy karakterrel csak egy ilyen 8 slotos helyre tudok felmenni, de akkor nem. Ezek szerint érdemes utánanézni... A játék persze, hogy eredeti, 3k-ért kinek nem éri meg?
Athos: köszönöm a fellvilágosítást, küldök privit, hogy pontosan értsem
.
-
AtHoS
nagyúr
A maxblock annyit tesz, hogy a karaktert ért támadások mekkora eséllyel lesznek levédve anélkül, hogy az bármilyen sebzést okozzon a karakteren. Ezt a dexterity befolyásolja a statok közül. Minél magasabb szintű a karakter annál több kell hozzá, hogy a maximálisan elérhető 75% block meglegyen.
Pajzs nélküli karaktereknél büntetés van eme értkre, amit nem tudom hogyan számol a program.
A battlenetes játék meg teljesen különbözik a sokak által ismert MMO stílustól, tehát itt egy játékban maximálisan 8 karakter lehet benn. A kreált játéknak nevet kell adni ill. lehetőség van jelszóval védeni, így aki azt nem ismeri nem tud bemenni. A játékban kreáláskor lehet korlátozni a beléphető karakterek maximális számát ill. a karakterek közötti maximális szintkülönbséget is. Ha megtelt a játék a beállított karakterszámmal, akkor eltűnik az elérhető játékok közül a csatlakozási listából ill. ha a csatlakozni vágyó karakter szintje kívül esik a megadott határon, szintén nem látható az adott játék a csatlakozási listában. Természetesen a nehézségi fokozatok is hasonlóan vannak megjelenítve: ha még nem képes az adott karakter Nightmare vagy Hell fokozaton játszani, akkor azok a játékok amelyek arra a fokozatra lettek kreálva szintén nincsenek a listában.
Ezt pedig még lehet fokozni a különböző játékstílusokkal. Hardcore játékot nem lát normál karakter ladderest nem lát nem ladderes de azthiszem ezek már talán egyértelműek ezekután.
Nagyon sok előnye van a netes játéknak a single-hez képest, azt a kis zavaró tényezőt pedig egyszerűen ki lehet kerülni, ami esetleg néha kialakul.
Mindenesetre én ajánlom, hogy egy próba erejéig nézz fel valamelyik szerverre: akár nem hivatalosra is. Ehhez kapcsolódó más egyéb info kizárólag priviben, ha érdekel
-
mcsabee
senior tag
Max Block: krealsz egy jatekot, es raviszed az egeret a Defense ertekedre, ott kiirja a blockod (Chance to block), ami maximalisan 75% lehet.
Es igen egy szerora van csak a kari, de ha csak nincs valami bitang gyors neted, akkor a europen kivul szep kis laggod lehet. En pl masfel eve jatszok europen es semmi szuskeg hogy mashova menj. Ha pedig nincs kedve masok ellen menni, akkor krealsz egy privat gamet, ahova senki sem tudja a pw-t, igy senki mas nem megy be. Szvsz nem vagy tisztaban egesz pontosan a bnettel, ha eredeti a gamed, probald ki kb egy hetre, es minden vialgos lesz :-).
-
icons
addikt
Na köszönöm a hozzáértő hsz-eket
. IM,aham, akkor tudom miaz, attól tényleg rögtön meghalok... lehet valamit tenni ellene? (eddig az elfutás volt a legjobb, és lehetőleg úgy leszedni, hogy ne átkozzon meg).
Hát igazából az élmény miatt szeretem a játékot, tehát nem az a célom, hogy hú de nagyon fasza karakterem legyen, hanem hogy azért végig tudjam vinni úgy, h közben élvezem is, remélem barbárral azért így is sikerülni fog.
Hát úgy szeretném ,hogy mind shout, mind iron skin maxon legyen (vagy legalábbis ahhoz közeli értéken), és így tényleg bazi magas védelmem lesz.Valójában a maxblockot nem teljesen értem
Csak hogy valami mindig legyen a biztonság kedvéért. Az a bajom battlenettel, hogy ugye 1 szeróra van csak a kari, és nem mondhatom meg, kik legyenek fent, tehát ha most épp nincs kedvem mondjuk mások ellen menni, akkor nem tudok mit tenni, vagy legalábbis el tudok menni máshova, de azért mégiscsak.. Plusz ha másik szeróra akarok felmenni, akkor kezdhetek új karit, namost azt van a fenének kedve, én egy karit szeretnék végigvinni.
-
mcsabee
senior tag
Szvsz mindegy mennyi valakinek a defe, ha megvan a maxblock. Igy lehet 13k deffel 60% blockod, mig mas (esetleg tobb dexet adnak a cumoi vagy valami), 11k-bol kihozza a 75%-ot (nem tudom, hogy ez eppen lehetseges-e, csak erzeklteteskent irtam).
Tudtommal nincs semmifele nagyobb jatekmenetet erinto bug mar (lasd kulonbozo bugged itemek, esetleg skillbug, bar abbol van 1-2 (ww bug), de nem szamottevo, a javareszet kiirtottak mar).
-
AtHoS
nagyúr
Zeal palával alapkiépítésben ki lehet hozni 12k-13k védelmet és ebben semmi extra sincs. Kicsit gondosabb kiépítéssel ettől jóval többet is lehet, de PvM-re szvsz. teljesen felesleges.
IM-et keresd a nekró átkok között. Az minden közelharci fizikai támadásra halálos.
Az "Iron Skin"-t fölösleges kinyomni maxra inkább a "Shout" legyen max. Az legalább ad bónuszt a BO-ra, így két legyet ütsz egy csapásra. PvM-re fölösleges az irgalmatlanul nagy védelem, mivel egy bizonyos szinten túl semmi értelme nincs már növelni. Persze, ha PvP-re kellene főleg, akkor nyugodt szívvel maxold.
-
icons
addikt
válasz
Hurkaleves #3308 üzenetére
Akkor nem nyomom fel teljesen.
Nem teljesen értem, amit mondasz, egy részét itt kinyomtam azért magamból, de az im-et pl nem értem
. Hát ha jókra nyomom akkor Hell-re egy elég erős védelem összegyűl, úgy, hogy ritkán ütnek meg, egy relative nagy sebzés, viszont elég pontos. Battlenetre nem megyek, mert nemteccik az nekem, viszont haverommal tcp/ip-ben toltuk, ő palával volt, és a kevés védelme miatt nagyon sokszor halt meg. Nekem a Koncentrálás volt maxon, és az nemtomhányszoros védelmi bónuszt ad ütés közben, plusz alig szív le manát, azzal elmentem (plusz a mostanira akarom: azt, ami passzív védelmet az, azt maxra, és védelmes kiáltást is)
-
Hurkaleves
őstag
Sztem szaz, h javitva lett (mar ha egyaltalan volt ilyen bug es nem csak egy urbanlegend). A mace mastery jo lesz, majd kesobb szerzel ik cuccokat azt annyi
(bar megjegyzem, baba-t pvmre nem igazan erdemes csinalni: alig sebez, im-tol behal egybol. termeszetesen vannak kivetelek, mint mar emlitettem: berserk baba, cryer, meg esetleg a frenzy is jo lehet funbol, de oda meg ugye 2 fegyver kell stb..)
-
mcsabee
senior tag
Akkor en passzolok, lovesem sincs mi lehet a gond :-\. Vagyis talan meg a hang lassithatja, en is nemreg jartam igy egy gamevel, friss hang driver kellett, mert akadt az egesz (en ofc vga drivert frissitettem), haver tanacsolta, nekem bejott, lehet neked is megoldja a gondod ^^
-
-
Ramius
őstag
Sziasztok. Miért lehet az, hogy a diablo 2 akármilyen peccsel botrányosan lassan indul? Még nagyon régen volt egy nem tiszta verzióm is, az ment mint a villám, most megvan eredetibe, ez meg csak bosszant. Már régóta elő se vettem ez miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest