- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akita
tag
Csabi, most hogy megemlítetted a 15 all resist-es Grand Charm-ot kikívánkozik belőlem én hogyan jutottam egy ilyenhez. Baalrunban valaki simán eladta Malah-nak én meg megvettem pár ezerért pedig biztos adnának érte Pult.Érdemes minden baalrun után benézni Malah-oz mert gyakran fawless ékkövek és a legkülönbözőbb klassz cuccokat adogatják el. Ennek igazolására lehet látni különböző ismeretterjesztő csatornákon hogy a szeméttelepre kihajigált cuccokból működőképes berendezéseket képesek előállítani ügyes kezű emberek. Szóval nem minden szemét ami a szemétdombra kerül
Na de most tényleg játszok egy kicsit mert egy hete egy percet se tettem
-
icons
addikt
Valaki felvilágosítana az Überrunról? Semmit nem tudok róla, annyira kellene fel. Danke!
-
wmarci
senior tag
Smiter pala kérdések perce
Helm: Shako"ber" vagy Coa?
Shiled: Zaka Eth+zod vagy Exile?
Armor: Coh vagy Enigma?
Fegyó: Grief Phase balde vagy last wish?
Comat skilles charmokból a lifesekre menjek vagy inkább a FHR-esekre?
Many Thanks.Amúgy hasznát veszem az irományodnak is persze, csak kicsit különcködni akarok
Láttam egy vidit és abban volt egy pala. Fanán volt beállítva az aura, de egyszerre ment a bo+bc+fana+defiance. Ez hogyan lehetséges, vagy milyen tárgy adja, hogy magától váltogatja, vagyis mind rajta van. Ez érdekes. -
AtHoS
nagyúr
válasz
mcsabee #3795 üzenetére
Nálam mire leverem az első vagy a második fejeset mig a szerveket szedem össze, már be is szokott jönni a Fade. Ide még nem kell úgysem a +60 allrez. Az majd UT-hoz jön jól.
Igaz az elején nem használom ki a HolyShield által elérhető MAX Block-ot.
Most látom, hogy DEX-re nem raktam még annyit így HS-el sincs még meg a MAX BlockEzt hamarosan pótlom, bár mostanában nemigen játszottam, de megnéztem a smitert és az bizony úgymond még félbe van hagyva
bár így is szépen végzi a dolgát
-
mcsabee
senior tag
ITT találhatsz egy általam készített Smiter leírást, skillekkel illetve cuccokkal.
(#3789) AtHoS:
A Treachery sem rossz, de nem ajánlanám mégsem, ebben a ladderben kipróbáltam és volt, hogy 10 percig álltam Act 5 elején az egyik tűzben, mire bekapcsolt az a fránya Fade... Én a fix allreses cuccok híve vagyok, lásd: Smoke +50% allres, CoH +65% allres, esetleg Lionheart +30% allres, vagy ha minden kötél szakad, akkor Duress, amin 45% cold + 15% többi resi van.
Sőt, bár most nem tudom mennyi egy, de ha van keret, akkor 15% allres GC-kel is lehet operálni, ugyanis a Smiter inventoryját fullra lehet pakolni charmokkal, mert semmit sem teszünk oda, a Cube-n és a szerveken kívül :-).
-
wmarci
senior tag
Üdv,
Szeretnék csinálni egy erős Smiter palit ut-re. Milyen skillekre kell rakni ennél, hogy erős legyen? A másik pedig, hallottam, hogy egy smiti a crushing blowtól lesz erős. Az a képesség milyen ruhákban,cuccokban van meg? Köszi a válaszokat.További jó ölést!
-
Akita
tag
Köszönöm Athos, magam is így gondoltam,de megerősítésed végképp képbe helyezett. Persze azért a "csicskának" se mindegy mit hord. Mivel nekem a sorci a szívem közepe, úgy vigyázok emberemre mint a szemem fényére, tehát egyáltalán nem sajnálnék ráadni akármilyen aranyat érő plate-t. Már ha van rá fedezetem
. Na de hamarosan lesz, mert ha beindul az Überirtó kis paladinom, akkor térdig fogok gázolni a torch-okban
Ehhez még annyit tennék hozzá, erősen izgat az a rúnaszavas plate amit ajánlottál Athos, mert jelenlegi felállásban 60% az incease attack speedje paladinomnak. Ha ehhez hozzáadódna annak a platénak a 40%-a az eszméletlen lenne
Az egyetlen probléma hogy kb egy hete csak gondolatban diablózok itt a fórumon veletek, mert azzal vagyok elfoglalva hogy életben maradjak itt a való világban, ahol kevésnek bizonyul elhalálozásom esetén egy "ESC" nyomása -
AtHoS
nagyúr
-
Akita
tag
Csabi, köszönöm. Ez szuper infó volt. Angolul némi túlzással annyit tudok hogy OK.
, tehát nekem ez nagy segítség. Ezt a bug-os lyukasztást feltétlen kipróbálom, hátha 2 lyuk lesz, ha meg 4, akkor meg eladom és amit kapok érte azon veszek 2 lyukast.
Athos, az általad javasolt plate is jó ötletnek tűnik, amíg megszerzem a megfelelő páncélt, addig eldöntöm melyik rúnaszú lesz a nyerő.
Bolcsodal, változatlanul fenntartom hogy odaadom a 3 lyukas flailt.
Jut eszembe, ha javíthatatlan plate-éba rúnaszó kerül, akkor is javíthatatlan marad? Mert akkor csak a segítő embernek jó, akin tényleg nem rongálódik sem a fegyver sem a páncél.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
bolcsodal #3777 üzenetére
"Lehet inkább valami 3sox Divine Scepter lenne a legjobb, csak hogy valami skill-t is adjon ha már a kezembe van.."
Sajnos nem fog működni "ilyen skilles" fegyóban a BLACK, mivel Scepter osztályú tárgy, amiben nem működik ez a rúnaszó. Igen, megnéztem még régebben és nem működik
Páncélba Treachery rúnaszó sem utolsó:
- +45% Increased Attack Speed
- +20% Faster Hit Recovery
- Cold Resist +30%és ami nagyon jó rajta:
- 5% Chance To Cast Level 15 Fade When Struck -
wmarci
senior tag
Ez lehetséges vagy óriási csalás?
[link]
-
mcsabee
senior tag
(#3781) wmarci:
PSN nec csak low lvl dulere jó, PvM-re egyenesen pocsék
.
(#3782) icons:
Nézegesd Anya termékeit a Gamble pont alatt, onnan nagyon sok jó amu és gyűrű hullhlat
.
(#3784) Akita:
Arreat Summiton ez is fent van.
Items -> The Horadric Cube (ez felül található).
Egyébként így lehet:
"1 Tal Rune + 1 Thul Rune + 1 Perfect Topaz + Normal Body Armor = Socketed Body Armor of same type"
Természetesen a Cubeba kell rakni a cuccosokat. "The item gets 1-4 sockets, randomly", vagyis akár 1 socketes is lehet, de 4 is. Csak 'fehér betűs' armornál műkődik.
Hogyha egy etheral (javíthatatlan) 0 lyukas, ED és egyéb módosítók nélküli armort próbálsz így lyukasztani, az bugged lesz. Példa: Van egy alap 500 defes armorod, mivel az eth, ezért kap +50% Defenset, de mivel cubeban lyukasztod, ezért bugged lesz, és megint megkapja az 50%-ot, vagyis pontosan 1000 defre módosul a védelmi értéke :-). Ezzel jót lehet kaszálni, mert pl 1200 def körüli eth 4 sock armorok jó pénzért elmennek, nem is beszélve az 1300+ defes armorokról, amik több hr-t érnek most is (pontos árat nem tudok ^^). -
icons
addikt
Bocs, kétszer ment...
-
icons
addikt
Hello!
Ha valakinek lenne valamilyen talizmánja, gyűrűje, amulettje, ami ad erőt, és már nem lenne rá szüksége (vagy talál egyet), eltenné nekem?
Danke schön! -
wmarci
senior tag
Egy kimaxolt Poison Necro üt rendesen, vagy gyenge?
-
mcsabee
senior tag
[I]"2009-01-20 12:46:04
bolcsodalDefiance helyett inkább Conviction-re gondoltam...
Multiban csak hasznosabb egy kicsit. De lehet igazad van és valóban csak azt érdemes a sinergy miatt...
"[/I]
Convi multiban hasznos, DE egy Smiterrel jó esetben nem multizol
. UT-re nem kell más melléd, a kulcsokhoz meg Hammer ajánlott, akinek semmit sem segít a convi aura
.
Akita:
Lehet olyan páncélt TALÁLNI! Most így hirtelen nem tudom, de szerintem Cubeban is lehet lyukasztani asszem, hogy 2 sockos legyen.
Gloom egyébként nem jó, mert van rajta egy átok, amire x% esély van, és ha az armor elsüti, akkor lemegy a life tap, ami pl Lilithnél: egyenes út a halálhoz. Azt majd ha lesz kedvem kiveszem a Smiter buildemből. -
bolcsodal
addikt
Kösznöm. Közben találtam egy 3 sox phase blade-et..csak túl sok dex kell hozzá...
Az orphan sisakot eddig mindig megtaláltam és el is adtam...de mostanában valahogy nem esik...lehet érzik, hogy kéne..
Lehet inkább valami 3sox Divine Scepter lenne a legjobb, csak hogy valami skill-t is adjon ha már a kezembe van..
-
Akita
tag
válasz
mcsabee #3773 üzenetére
Csabi, mondasz valamit páncél ügyben
. Most alaposan átnéztem a rúnaszavakat és az Uniqum, platékat, de ha nagyon szeretnénk a resist-et akkor az általad használt Honor páncél után, tényleg a Smoke a legjobb. Szóba jöhet még a Gloom is ami 45% all resis-et ad, viszont a Smoke 75%-os def növekedése helyett akár 260%-al is növekedhet a páncél védelme. Ezekkel a gondolatokkal a fejemben, az is eszembe jutott, vajon 500 környéki def-el van 2 lyukas plate? Mert a normal plate-k általában 2 lyukasak, az exepcional plate-k általában 3 lyukasak, az elitek meg 4. Legalábbis listát nézegetve ezt láttam. Sajnos, eddig sosem koncentráltam a talált lyukas páncélokra, ezért nem is tudom, vajon a listán szereplő lyukak száma csupán az elérhető max lyukak számát jelentik-e, vagy azt hogy ennél kevesebb nem is lehet.
Bolcsodal, ha eljön az idő hogy kelleni fog fegyverként mondjuk a Black, szívesen adok barátságból egy 3 lyukas flailt, mert közben találtam egyet -
mcsabee
senior tag
válasz
bolcsodal #3772 üzenetére
Nem pazarlás a defiance, mivel UT Smite palánál NEM TUDSZ másra tenni pontot
. Maxolt defianc-szal is kb lvl 80 kész van, nincs szükség további skillekre
.
"What is Magic Damage?
When we refer to magic damage to players, we are referring to elemental damage (Fire, Cold, Lightning). For example, the magic prefix on items that reduces magic damage reduces elemental damage. "ÉRDEKES!! A Magic Damage ugye az, amit a Hammer sebez, vagy a Boner nec, AS-en mégis az elementális sebzést tartják Magic sebzésnek, szal nem tudom, hogy a MDR pontosan mit csökkent
.
A sima DR maximum 50%-ig emelhető az 1.12-es patchben, de a pontos műkődése lövésem sincs hogy megy. Szerintem tuti nem veszi le a fizikai sebzés felét, mint ahogy semmi sem 1:1-ben működik diabloban
.
Mondjuk csont nélkül tévedhetek, de szerintem nem, az a baj, hogy ennyire már nem merültem bele a D2-be, sosomhoz nem nagyon volt szükség ilyesmire, meg a smiteremmhez sem.
-
mcsabee
senior tag
Dusk bőven elég, de én nem a Duresst javasolnám inkább, hanem a Smoke-ot. Mass allresist van rajta (50%), amit többet ér a szerintem a Duress bármelyik statjánál, és elvileg van 68% CB-d, ami ugyan kevésnek hangzik, de szerintem pont elég. Vagy ha nem is akarod a Duress helyett a fentebb említett armort használni, akkor is mindenképpen rakj ki egyet szerintem ( NEF - LUM, egy két socketes armorba), mert szinte semmibe sem kerül, és érdemes kipróbálni
.
Soso is kibírja, hogyha ütik vágják, csak kell 75% allres + bo :-). Én rengetegszer teléztem throne-ba, kismillió baalrunba, sajátomban, máséban. De aztán meguntam
.
Egyébként, ebben az összekuszálódott piaci helyzetben, képesek egy akármilyen random itemért pult kérni... Reset után 1 hónappal az occu már free stuff, most pulba adják, röhej... Érdemes kitartónak lenni, előbb-utóbb hozzájuthatsz a kívánt tárgyhoz alacsonyabb áron, csak most mindenki nagyot akar szakítani...
.
-
bolcsodal
addikt
Egész jól összehoztad.
Én még nem cserélgettem senkivel. Inkább arra gyúrtam, hogy jó sok Dmg reduction, és Magic DMG reduction-t halmozzak fel.
Magic Dmg reduction-ból van most 55.
Dmg reduction-ból pedig 32+30% a Rockstopper helmet-ből.CB csak a Fleshrender+Gore ride-ból adódó 35%-van. De terveben van egy Black 3sox fegyver és Duress is (csak akkor bukom a DMG reduction-t).
Van valaki, aki tudja, hogy mit takar egy ilyen mértékű DMG és Magic DMG reduction, amit felhalmoztam? Egy az egyben all resistre váltható, vagy hogyan számolódik?
Annyit sikerült kihámoznom az információkból, hogy ezek az értékek előbb vonódnak le a sebzésekből, mint a rezisztenciákból adódó módosítók.
Más..egyszerűen nincs szívem rákölteni a Defiance-ra a maradék skillpontokat. Már felhalmoztam 18-at, de nem tudom mire rakjam. Szerintem pazarlás a Defiance-ra...
-
Akita
tag
válasz
mcsabee #3770 üzenetére
Csabi, köszönöm hozzászólásod, közben magam is kipróbáltam és valóban, a fegyver gyorsasága határozza meg smite esetén a pajzsos ütögetés gyorsaságát. Történt ugyanis, hogy próbáltam 3lyukas flailt szerezni, de mindenki Pul-t kért érte, szóval hanyagoltam és nézegettem a cuccos karaktereim miket tettem el csak úgy tudatlanul. Találtam egy Heavens vagy mit, ami egy 3 paladin skillt adó uniq mace 2 lyukkal. Ad 33%CB-t ez ugyan 7%-al kisebb mint a Black, viszont betettem a 2 lyukba 2 shaelt így 60%IAS sebességű lett. Mit ne mondjak, elképzelhetetlen sebességgel csapkod azóta a pajzsával kis paladinom aki közben 75-ös már
Elfogadom hogy nem kell túllihegni az IAS értéket, de nekem nagyon tetszik milyen cséphadaró lett így
. Aztán csak úgy mesélősdi kedvemből elmondom, azért egy ilyen viszonylag "olcsó jános" paladin sincs ingyen. Orphan sapkáért pul-t kellet adnom, Marrowwalk-ért szintén azt kellett volna de nagy üzletelgetés révén 22 pgms-ért is odaadták. Zaka ára minimum 2 ist ami nekem valószínű nem lesz egyelőre, viszont van egy ko,ko,mal rúnaszavas pajzsom ami 400 fölötti def-et 75%block-ot 20 Faster hit recovery-t meg mit tudom én milyen blokkokat ad, na meg resist all 61%. Szóval ez lesz Zaka helyett. Majd kiderül mennyit ér. Páncélnak Durest gondoltam, mert olyan rúnáim vannak. És van is egy 428-as def-el rendelkező 3 lyukas dusk, ha jól emlékszem. Kérdésem az lenne, kell nekem nagyon gyúrni arra hogy olyan 3 lyukas páncélt szerezzek aminek 500 fölött van a def-je? Mert egy afféle Archon plate biztos minimum pul vagy Um ért szerezhető csak meg. Ha mindez meglesz, lehet kiizzadni a gyűrűk meg az amulet árát
Ja, és elképzelni sem tudom, mit fognak kivasalni belőlem a 30% lighting resist charm-okért Mefi ellen. Szóval küzdelem
. Viszont, élményként élem át, hogy lassan kimaxolt holy shield-el képes vagyok nightmare-en baalrunt vezényelni, akarom mondani, képes vagyok végigfutni a trónig és portált nyitni a fent várakozó 7 embernek
Mivel állandóan sorcival játszottam, nekem ez most élmény hogy a pala kibírja hogy ütik vágják míg fut
na persze, mikor 30 kis töpörödött nyavajás kezében konyhakéssel elállja az utat az gáz
Bocs hogy terhellek benneteket, számotokra teljesen érdektelen szöveggel, de olyan jó elmondani -
mcsabee
senior tag
Egészen biztosan számít a fegyver sebessége. Sőt, ütéskor nem a pajzsod a kopik, hanem a fegyvered ("Using Smite will reduce the durability of your weapon NOT shield"). Vsizont maxolt Fana aura mellett és flaillal a kézben túl sok értelme nincs egyéb IAS cuccokat felhalmozni, annyi pont elég lesz :-).
Bone nec nem egy tipikus PvM karakter, bár lehet vele ide-oda mászkálni, azért nem ajánlanám mf-re például, oda inkább egy szép csonti + revive hadsereggel rendelkező summon nec a jobb választás. Ellenben PvP-re a bone nec hibátlan, sokat funoltam vele előző ladderben. Ha ügyes vagy, legyőzhetetlen.
-
Akita
tag
wmarci, én nem vagyok nagy király necro-val de azért 87-es szintig felfejlesztettem egyet. Enyém mindenhol megállta a helyét, még über Izuel ellen is, viszont Über Lillth megfektette a csontikat, de kizárólag azért mert eszméletlen erősen mérgezett. Magam is tettem minden gólemfajtára egy pontot, de már nagyon bánom, mert kizárólag a Clay gólemet használom. Ha rám hallgatsz megspórolsz 3 pontot és csak a Clay-re teszel 1-et. Gólem mastery-re tettem vagy 5 pontot de tiszta hülyeség volt, 1 pont bőven elég lett volna. Skeleton témát én is kimaxoltam ahogy te is szeretnéd és nem is bántam meg. Ami a revive-ket illeti, dilemmában vagyok. Én egy pontot tettem rá ami a trnag oul set meg a Leoric wand segítségével jelenleg 8-on áll, és bár szoktam őket feltámasztgatni, soha nem éreztem hogy kellenek. Ennek ellenére, amikor Lillith kifektetett, az jutott eszembe hogy le kellett volna menni cristalling passage-be, vagy más act5-ös helyszínre ahonnan poison immunis lényeket kellett volna revive formában magammal vinni Lillith ellen. Ami a summon resist-et illeti, 5 pontot tettem rá, így most 13-on áll és ez resist all 61%-ot ad minden csontinak és revive-nek. Ha újra kezdeném, megpróbálnám maxolni a summon resist-et, hátha jobban bírnák az überek ellen. Bone armorra én is tettem 1 pontot, de semmi értelme. Talán normalban az elején ad valami védelmet, de hellen nagyon jelentéktelen. Viszont a corpse explosionra tettem 5 pontot és szívem szerint tettem volna még ha lett volna lehetőség
A nagy helyzet ugyanis az hogy amikor a csontik már jól bírják, de kimaxolva is gyakorta alakul ki állóháború és a hajam kihullik mire leütnek egy szörnyet, akkor isteni ajándék a corpse explosion mert másodpercek alatt olyan vérfürdőt csinál hogy kő kövön nem marad. Csak alacsony szinten olyan kicsi a hatósugara hogy nem elég hatásos. Szerintem bone spear, bone spirit, bone wall, bone prison a summonos necronak nem kell. Illetve kéne, de akkor az isten pontja nem lenne elég. Én úgy gondolom, ha lövöldözős karaktert szeretnék akkor csinálok egy íjászt. A 10-es bone spirit még mindig nem olyan erős hogy értelme lenne 10 pontot pazarolni rá. Azt a 10-et inkább tedd a summon resist-re. Curses táblán mindegyikre tettem 1 pontot, de szinte kizárólag a decrepify-t használom, de azt szakadatlan. Mindenkire hat, Diablo-ra Baal-ra Überekre. Lelassít, legyengít mindenkit. Szívből tudom ajánlani. igen hasznosnak gondolom még az attract-ot amit szintén gyakran használok ha többfelől támadnak seregek rám. akit megátkozok vele azonnal első számú ellensége lesz minden szörnynek akik othhagyva csapot papot, engem, csontikat, revive-t rátámadnak erre az egyre. Így lélegzethez lehet jutni. Sajnos elég rövid ideig tart még 8-as szinten is. Ehhez hasonló még a confuse ami sokkal tovább tartó átok, viszont nem olyan hatékony, bár összezavarodnak a szörnyek és véletlenszerűen kezdik csépelni egymást és engem. De tény hogy a confuse is felszabadít a nagy nyomás alól. Lower resis-et alig használtam. Akkor próbáltam amikor a decrepify ellenére alig sebezték a csontik a szörnyeket, de a lower resist-re se gyorsult számottevően. Life tape-ot egyáltalán nem használtam, bár egy pont volt rajta. Viszont ezzel lehet hogy hibát követtem el, mert Lillith-nél lehet hogy ért volna valamit. Csak úgy hellen játszva, kimaxolt skeletonokkal, jó summon resis-el olyan jól bírják a csontik hogy nem kell élettel tápolni őket. Én legalábbis ezt tapasztaltam. Ruha gyanánt nekem bevált a Trang Oul set, és a vele járó tűzfal bónusz amit állandóan használok. Cipő gyanánt egy Silkweave van rajtam ami 200 def missile ellen, bár néha ez is kevés, pedig a trang oul set is ad 100-at. Gyűrűkből resist all -osakat használok és egy resist all 28%-os amuletet, szóval semmi extra. Ancient-ekkel sincs gondom, kizárólag az Über téma gond, de ahhoz most fejlesztek egy smite-és paladint.
Egyúttal itt kérdeznék paladin fegyverének gyorsaságáról. Kérdésem: Ha a smite-et használom tehát a pajzsával dolgozik nem a fegyverével akkor van-e értelme a fegyver gyorsaságára gyúrni? -
icons
addikt
Hello!
Ha valakinek van IKból valamije, a kalapácsot, és a sisakot kivéve valamije, nagyon örülnék egy karitatív felajánlásnak! -
wmarci
senior tag
Nagyon szépen köszönöm.
Na most én megpróbáltam összeállítani egy vegyes necrot.
Summon Skills
Raise Skeleton-20
Skeleton Mastery-20
Raise Skeleton Mage-20
Clay Golem-1
Blood Golem-1
Iron Golem-1
Fire Golem-1
Golem Mastery-2
Summon Resist-3
Revive-3
Poison and Bone Skills
Teeth-1
Bone armor-5
Corpse Explosion-1
Bone Spear-1
Bone Spirit-10
Bone wall-1
Bone Prison-1
Curses
Amplify damage-1
Iron Maiden-1
Life tap-1
Lower Resist-1
+ minden skillhez 19 (a ruhákból+ani+torch+charm skillerek)
Kérnék valamilyen véleményt. Lehet, hogy megőrültem. -
AtHoS
nagyúr
-
wmarci
senior tag
Sziasztok valaki tud küldeni egy jó honlapot,ahol össze van állítva egy jó Summoner Nekromanta és egy Druida? Mármint Skill elosztásra. Köszönöm. Vagy nem erős Summoner? A Bone erősebb?
-
wmarci
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek Immortal King Armorja? Már csak az kellene az szettemhez. Hátha, persze megfizetném. Köszi a választ. -
Akita
tag
Sziasztok, segítségeteket kérném. Mikor elkezdtem kulcsokat gyűjteni, letöltöttem egy map hack-et, de mikor aktív igen sokat kifagyok. Jelenleg valami mMap_v0.3-at használok. Másikat szeretnék. Tudtok ajánlani valami megbízhatót?
-
AtHoS
nagyúr
Hello!
Igen, kell mind a két oszlop, de ezt a nyilak is mutatják.
A WW-nek 5 előfeltétele van:
- Leap -> Leap attack
- Bash -> Stun -> ConcentrateHa ezeken van legalább 1-1 pont és a karaktered legalább 30-as szintű, akkor tudsz rá tenni először. Bár gondolom ez utóbbit már tudtad
-
wmarci
senior tag
Sziasztok!
Ahhoz, hogy meg legyen a Whirlwind képességem, ahhoz kell a középső sor is? Bash... meg a másik is Leappel kezdődő? Köszi a választ. -
Hurkaleves
őstag
válasz
mcsabee #3755 üzenetére
ááá.. én már régóta nem játszom. reset után kezdtem el nyáron még, játszottam egy kicsit, de annyi. október óta nem is voltam b.net-en, de asszem jövő héten feldobom, ha más nem csak dumálni a haverokkal (ha még egyáltalán játszanak...)
különben majd nxt reset után lehet, hogy én is neki lendülök... talán... ha lesz kedvem
mod.: jah és nekem is ott pihen még a 96os soso, illetve remélem, hogy nem banned, mert páran tudják a pass-omat.
-
mcsabee
senior tag
válasz
Hurkaleves #3754 üzenetére
Már nem, nagyjából másfél hónapja nem játszom. Blizzerem full eq-ban, lvl 93-on álldogál egymagába. Nem is tervezem a visszatérést, mert nincs rá időm sajnos. Ha lesz ladder reset nyáron, akkor újra belevetem magam, de addig biztos nem. Vagyis hát nagy a valószínűsége
. És te? Tolod még?
Jah és fxck ban !!!!!!!!!!!!
-
mcsabee
senior tag
válasz
bolcsodal #3750 üzenetére
A smiter az cél karakter, a PvM részét sosem fogod élvezni, mert gyenge. Vagy duelre vagy uberre készítik. Ebből kifolyólag a szintezése sem szórakoztató, mert egyedül semmit sem tudsz megölni, mindenképpen húzás kell, valamint baalrunokban is teljesen haszontalan.
/e:
(#3751) Akita
Akkor ez esetben örülök, hogy ránk találtál :-). -
Akita
tag
Szívből örülök hogy rátok találtam ezen a fórumon. Nagy élmény nekem ez a sok hasznos infó amit leírtok.
-
icons
addikt
Na, rájöttem, hogy ezt én nem igazán fogom átlátni, mert annyi időt nem tudok eltölteni a dióval, hogy értsem ezt mind.
Multiba az úgy jó, hogy Concentrate-vel ütök (maxra felhúzva), Shout, Battle Orders mind maxon, és Iron Skin is eléggé felhúzva + az ellenállásos passzív képzettség is. A többit meg elosztom.
Ehhez egy bazi erős fegyó (kalapács, vagy ilyesmi, ahhoz még egy erősebb fajta mace mastery is kell). A pontos fegyókhoz, meg páncálokhoz, stb meg segítséget kérek, mert magamtól nem fogok semmit se kitalálni.
A válaszokat előre is köszi! -
bolcsodal
addikt
válasz
sirdond #3744 üzenetére
A Deadly strike-ot nem viszi át a Smite támadás sajnos.
Csak CB:
* Smite always hits a target in range, so Attack Rating does not matter when using this skill.
* Smite does not work with Life/Mana % Steal.
* Smite is a weapon skill and thus is affected by Attack Speed (e.g. 'Fanaticism') and is not affected by Cast Rate (e.g. -of the Apprentice). Smite works with any "X% Chance to cast level Y (spell) upon striking" ability on your weapon.
* Smite does not receive added damage vs. undead with the Sanctuary aura.
* The Fire/Cold/Lightning damage added to attacks with the Holy-Fire, Holy-Freeze, and Holy-Shock auras do not add onto Smite damage.
* Smite can steal life with life tap cursed on target.
* Smite can also deal crushing blow and open wounds damage, but not deadly strike and elemental damages.
* Using Smite will reduce the durability of your weapon NOT shield -
mcsabee
senior tag
válasz
sirdond #3744 üzenetére
Így van, embere válogatja, de zaka helyett ezért írtam 40+ allres elite palashieldet, az relatív olcsó, és ha teletömködi a parasztja pdiamonddal még ráadásul millió allresit is ad. Viszont nagyon-nagyon rossz esetben van csak vége a precastolt life tapnek, mert a marrowwalkon lvl 12-es (így 42.4 mp-ig tart), míg mondjuk egy wandra vagy daggerre, csak lvl 6 spawnolhat (28 mp-ig tart), ergo van +14 mp-ünk, hogy leüssük mephit, vagy pedig 42.4 mp-ünk arra, hogy a draculson található 10-es szintű life tap 'elcastolódjon' (ami 37.6 mp-ig tart). Én azért szeretem a marrowwalkot, mert akkor pakolászás nélkül lehet CTA-t váltóra tenni, és mint fentebb írtam a 75% CB-vel sima ügy mefi is bármikor. Én sosem raktam a CB-n kívül deadly strikeot vagy open woundsot smiterre, de így visszagondolva nem is nagyon lett volna értelme, UT nagyjából 1, max másfél perc, ha csak CB-nk van, akkor is. Egy torchért simán megéri :-D. Jah és még azért is tartom jobb választásnak a marrowwalkot, mert alapból van rajta 17 dex, ami nem kicsi boost, a max block eléréséhez. De persze tényleg mki máshogy csinálja, és ez így is van jól, csak felvázoltam egy általam vizionált low smitert, 'így is lehet' alapon :-). Esetleg majd ha kész az a convi-uber pala, lökhetnél róla s/s-t, hogy lássam a statokat, érdekelne
.
-
sirdond
őstag
válasz
mcsabee #3742 üzenetére
mivel elragadott az előző post így ebben válaszolok
nagyjából egyetértek,de dracul nem csak str miatt kell,life tap miatt is, ugyanis kicsi budget smiterunk ha vége a precast lifetapnak 2 ütésből meghal mefitől
érdemes inkább wandról lifetapolni, és cipőnek inkább gore (lemért is adják már a low-t) nemcsak cb miatt, hanem open wounds! és deadly strike! miatt is
zaka kicsit drága(főleg mostanában),inkább griswold shield, vagy sanctuary egy 40+@ pala shieldben és szerintem sokkal hatékonyabb is a sancamúgy kinek mi tetszik, én pl a frenzy babámmal szoktam überezni kisebb-nagyobb sikerrel ^^
-
sirdond
őstag
válasz
mcsabee #3742 üzenetére
Convi aurás palát csak funból gondoltam
Kb így nézne ki,de ez még erősen alfa állapot
max Resist Light-Cold-Fire és Conviction,holy shield 1 pont
minden prereqre 1 maradék vengeancere. lvl85ön 5 lenne vengeancen és minden szinten a maradék rá menne
cuccok minél több +skilles, pl
coh,
azurewrath (legjobb kard ennek a charnak imo ^^)
mara, vagy metalgrid,vagy highlord
zaka vagy spirit
verdungo, arach esetleg
coa vagy shako mana miatt,
dracul life tap miatt (ha van sok lifeunk is life leech is jó lehet Laying of Hands ias és a +x%dmg to demons miatt)
gore vagy akármi még nem tudom
egy raven a mana miatt+soj vagy bk vagy akármi
torch esetlég még anni
switchen hoto+bo spirit
12 +skill nevetve összejön ennél csak több lehet
holy shield->bo bc shout->convi aura jobb gombnál, veng balon
mivel azure phase blade (136 req kell dexhez) elvileg max block is meglesz
dmg simán jó sanctuary aura és coh +x% dmg-jei miatt
ar ugye nem kell sok a convi aura -90% vagy több miatt
egyedüli amivel gondunk lehet az mana leech
de socketelhetünk lifeleecheket,manaleecheket, damage goes to man,stb...
mivel ez teljesen fun char,egyelőre csak singleben variálgatom, és ugye sok drága cucc miatt csak gazdagoknak ajánlott ^^
ez most így 5 perc alatt jutott eszembe,de kedvet kaptam hozzá, így lehet tovább léptetem alfa fázisból, ha vége a vizsgaidőszaknak -
mcsabee
senior tag
Convi aura felesleges, egy jól megépített smiternek nem jelenthet gondot uber mephi sem. Persze kellenek charmok invbe, amiből egy kis extra light resi jön, de azon kívül semmire sincs szüksége egy smiternek, se élet, se mana, se semmi, torch sem kell, csak egy anni. Convi aura egyébként tényleg úgy működik ahogy fentebb AtHoS leírta, vagyis, ha egyel nagyobb a convi aurád mint mefié (jelen esetben 21), akkor a tied érvényesül.
Szerintem egy hétköznapi smiter, megfelelő mennyiségű light resivel simán veri mephit:
Guillaume's Face - umed
Black Weapon
Herald Of Zakarum (ummed vagy pdiamonded)vagy 4 pdiamonded 40+ allresis elite pala shield
Smoke Armor
Thundergod's Vigor
Marrowwalk
Dracul's Grasp - lehetőleg 15 str-es, más nem is fontos erről a kesztyűről
Dwarf Star
Raven Frost
The Cat's Eye vagy Highlord's Wrath15 sisak + 72 zaka vagy 115-120 pala shield, 50 smoke, 35 LR highlord + 30 anya = zaka nélkül 200 allres, ami hellen számolva 100, erről lejön a 125, amit mefi aurája lezabál, ergó -25 light resin állunk, ezt kell 75%-ra felvinni charmokkal, vagyis 100 light resit kell keríteni. Fogunk 3 darab 30% light res GC-t, berakjuk invbe, és máris +65% Light resünk van. Ha elite pala shieldünk van, akkor 240+ allresünk lesz összesen, vagyis hellen 140, erről mefi lezabát 125-öt, szóval még így is pluszban vagyunk, elég akár 2 darab 30% light res GC is. A zakán kívül mind-mind filléres dolog, gyakorlatilag pgemekből kirakható az egész, ha ügyesek vagyunk, de nem hinném, hogy 1-2 napi kitartó mfeléssel nem lehetne megoldani. Sőt, az annit bele sem számoltam még, ami ugye még 10-20 allres, ami szintén nem kevés. Megvan mindenünk ami kellhet überre, precastolható life tap, sok-sok light resist, naccsomó ias, bár erre kevésbé lesz szükségünk. Megfelelő mennyiségű CB (75%, több nem kell, mert egyszerűen nincs rá szükség, előző ladder végén teszteltem
). Sőt van light absorbunk, cold absorbunk, fire absorbunk is. LVL 80-ra kész vagyunk vele. Nem egy nagy dolog, de szerintem ennél drágábbat akkor éri meg csinálni, ha naponta többször is megyünk UT-zni, vagy ha gazdagok vagyunk
. Én személy szerint a CoH-ra esküszöm és a Zakára esküszöm, de embere válogatja ^^.
/e: Sőt, sisakba mehet ort rúna is akár, ami 30% Light resit ad, ergo charmokból 15%-al kevesebbet kell összeszedni
.
-
sirdond
őstag
AtHoS: Teljesen igazad van, smiternál nincs mana és life leech. csak poti működik, meg az X% damage goes to mana,ami így hirtelen eszembe jut. egyébként erről a convivtion aurás dologról én is olvastam már, de akcióban eddig nem láttam, mindenesetre érdekes, és lehet kirpóbálom
Akita: Mefinél inkább a light resire figyelj, az jobban kell
amúgy nem lehet,hogy olyan cuccot vettél fel, ami posion length reduce vagy valami hasonló volt? mert a resik bizony összeadódnak. és igen amennyi +x% to maximum light res van rajtad az is hozzáadódik, de 95 a max (érdekesség hogy a paladin resist lightning skillnek van egy rejtett passzív bónusza, minden ráköltött pontért kapsz 0.5%ot a max light reshez,ami 20. szintet 10%+a tgod10% és lehet 95%lightresed,nos ha emellé kimaxolod convictiont és vannak +skilles cuccaid, akkor sírva neveted ki mefit is) ha ilyen cuccot keresel akkor Thundergod's Vigor, übersmiterek előszeretettel használják
-
Akita
tag
Köszönöm a hozzászólásaitokat, igazság szerint kicsit rossz passzban írtam azokat a sorokat amivel leszóltam saját paladinom
Feltoltam 75%-ra a block-ot és olyan szörnyek ellen, akik nem villámoznak, tüzelnek, mérgeznek semmilyen gondom nincs, cold resist-em meg 75. Egyébként ahogy olvastam Athos-t Mefi aurájával kapcsolatban, felötlött bennem hogy egy alkalommal összeszedtem olyan cuccokat amikkel a méreg ellenállást lehet 75 fölé vinni. Andarial siskja meg még valami amire már nem emlékszem. Gondoltam a cuccok plusszolós tulajdonságai összeadódnak majd és teljesen immunis leszek, de nem ez történt. A legmagasabb értékű tárgy hatása érvényesült, az öv vagy mit tudom én milyen tárgy plusz ellenállása nem jelentkezett. Kérdés, ha mondjuk 2 tárgyba lyukat ütünk és belerakunk mondjuk 2 lo rúnát, akkor vajon 5 vagy 10%-al viszi 75 fölé a villám ellenállásunkat?
-
mcsabee
senior tag
Félreértettél, a leírásomba a Holy Shield miatt írtam 1 pontot a hammerre, mivel anélkül a pont nélkül, nem használhatod a HS-t. Attól függ milyen pajzsot használsz, zakaval azthiszem ÖSSZESEN 120 dex körül kell. Értelemszerűen, ha vannak dexet adó cuccok, akkor kevesebbet kell ráadni :-).
Azért állnak meg a palák a minion banda közepén, mert ad1: 75% allresistjük van, ad2: 75% blockuk. Mindemellet még egy hétköznapi hammer is simán sebez 10k-t, ami nem kevés :-). -
AtHoS
nagyúr
Azt azért érzed, hogy a Baalrun közepében álló palák nem smiterek
A smite sebzéséhez olyan dam adódik hozzá, ami pl. így néz ki egy cumón: +xyz dam (a % jelet nem véletlen hagytam le)
PvP smitereknél ezért van Grief a kézbenSmiter pala nem tud életet lopni smite-vel. Ahhoz át kell váltani pl. Zealre (manára is ugyanez igaz), tehát emiatt kell LifeTap, mivel az működik smite sebzésnél is. ÜT smiternél az egyik fájó pont a reziszt. Na oda nagyonnagyon sok kell (150+). Főleg lightra, de az is csak míg le nem nyomod über Mefit. Neki van csúnya aurája.
Az auráról jut eszembe. Elvileg lehet convis ÜT smitert is csinálni, bár én még nem próbáltam. Ugyanis van egy olyan bug a D2-ben, hogy a magasabb szintű aura érvényesül ugyanazon a területen belül. Tehát, ha ÜT Mefiétől magasabb szintű convi aurát használ valaki, akkor mefi aurája hatástalan azon a területen. Ha jól emlékszem valami lvl21-et írtak határnak.
icons
"számomra azt jelentette, hogy majdnem végigvittem egy nekrot, de igazából csak az első
actig jutottam el hellen"Erre csak annyit tudok írni, hogy az igazi játék HELL-en kezdődik.
Pár oldal, ahol találsz némi info-t
rakanis.hu
diabloworld úgylátom az eredeti oldal megszűnt
diablo páholy
Den of Evil
D2 Arreat Summit Hírek
Még 1-2 info
Pár info igaz ez már angolul
Hogy lásd mennyire nem egyszerű a D2 felépítése amúgy mélyebben belemerülve hasznos infók
Hivatalos oldal: 1.10-től élő Rúnaszavak amúgy itt szinte minden infot megtalálsz tárgyakról, szörnyekről
Cube receptek
A játékban fellelhető Unique tárgyakKezdetnek gondolom ennyi elég is, bár lehet kicsit túllőttem a célon
-
icons
addikt
Dejó, én ebből egy szót sem értek.
Lehet valahol utánanézni a dolgoknak, vagy mindenki intuitívan megtanulja? Én régen "sokat" diablóztam, az számomra azt jelentette, hogy majdnem végigvittem egy nekrot, de igazából csak az első actig jutottam el hellen. -
Akita
tag
válasz
sirdond #3732 üzenetére
Sirdond, köszönöm hozzászólásod és felajánlott segítséged. Az igazság az, hogy ezt a pala-t kizárólag Überek ellen szeretném használni, és most a fejlesztés alatt is halálosan unom
A sorcival szeretek játszani. Visszatérve a fegyverre, ma délelőtt találtam egy egyszerűbb uniqum mace-ét és összehasonlítottam azzal a gagyi karddal amivel most 37-es szinten vagdalkozok és mivel éppen 5 perccel előtte döntöttem úgy hogy bal gombra smite jobbra Fanatism-ot használok, meglepődve vettem észre hogy a sebzési értékem tökéletesen azonos maradt. Szóval ezek szerint akár egy fadarabot is a kezembe vehetek? Nagyon úgy néz ki, lévén a smite-vel a pajzsát használja nem a kardját vagy egyéb fegyverét. Persze hagyományos kardozgatásnál azonnal látszik a két fegyver eltérő sebzése, csak gondolom Überek ellen úgyis a smite lesz használatban. Alig várom hogy 80-as legyek, mert ez a pala téma nem nekem való. Míg sorcizok kicsit irigykedve nézegettem a pala-kat, akik beállnak baalrunnál középre, baal nyakukba dobja a mínion bandát ők pedig rezzenéstelen élettel 1 mp alatt kivégzik a csapatot. Na gondoltam, most én is megmutatom a világnak, hozzáteszem normálon. Ez a nagy esemény nálam úgy zajlott, hogy amint rámdobta baal a csapatot, az életem kb 90%-a eltűnt én pedig futottam el a tömegből mint a nyúl .)) Nyilván kéne némi resist is mert cold-on kívül minden elég szánalmas
Na mindegy, valahogy kikínlódom hogy 80-as legyen és az addig összegyűjtött tapasztalattal kipróbálom a nyavajás überek ellen.
-
sirdond
őstag
azért ez nem teljesen igaz, mert cb csak x%-ot vesz le a lifeból,de ha kicsi a life és nincs dmg, akkor ütheted percekig is
ha nincs mana leech gyűrű akkor jó a poti is egy budget smiternél
ja és ha már úgy is raktál str-re akkor inkább knoutba rakd, vagy ha a cuccokkal elbírod, akkor scourge,mivel a speed ugyanaz, a dmg viszont nagyobb
egyébként egy heavens lights se drága, két skilles 2 socketes sztem már pgemért is van, abba raksz két shael-t, szvsz jobb mint a black
mielott ész nélkül pakolgatsz dexre, nyomd be a holy shieldet és úgy nézd meg hány %on van a max block, nem pedig simán.ha eléred a 75öt akkor ne rakj rá többet,mert nicns értelme, az menjen inkább lifera.
"Arra viszont figyelj, hogy magasabb szintű palanal több kell a DEX-re a 75% Blockhoz. Ezért is nem szokták LvL80 környékéről fentebb nyomni ÜT smitert." ezt is tartsd szem előtt
ha kell segítség bneten rám is whispelhetsz *sirdond vagy *sirdond3 -
AtHoS
nagyúr
Black-hez mindenképp flail-t használj, mert kell az IAS is mellé, ami más fegyónál jóval kisebb és marha lassú lesz az ütés, ami káros az egészségre
A smite használatakor van jelentősége a fegyó sebzésének, de ÜT smiternél nincs. ÜT smiternél a Crushing Blow (röviden CB) a lényeges és nem a minél nagyobb sebzés. Persze Open Wound-s vagy hasonló nélkül még CB-vel se sokat ér, mert bazi gyorsan regenerálódnak a főmuftik. Akkora sebzésed meg bőven lesz, hogy LifeTap mindig kellő HP szinten tartson.
A 75% Block-ot tartsd szem előtt. Attól többet nem kell rakni DEX-re valóban. Arra viszont figyelj, hogy magasabb szintű palanal több kell a DEX-re a 75% Blockhoz. Ezért is nem szokták LvL80 környékéről fentebb nyomni ÜT smitert.
Mana meg lesz potiból, ill. ha véletlen dual leech-es gyűrű van rajtad, akkor onnan is egy kevés
-
Akita
tag
Még valami eszembe jutott. Smite eszi a mana-t. hogyan fogom azt visszanyerni? Iszogatom az övembe lévő mana-kat?
-
Akita
tag
Csabi, köszönöm válaszod. Végigolvasva mostani megjegyzéseid felfigyeltem hogy hammer nélkül több idő a szervek megszerzése. Leírásodban a hammerre 1 pontot javasolsz. Elég az?
A defiance-on én is gondolkodóba estem, de persze nem használtam az eszem és csak most néztem utána hogy ténylegHiába na "a gondolkozás a legnehezebb munka, ezért csinálják olyan kevesen"
Most sem kívánom erőltetni, inkább rád hagyatkozva kéredzném még: 3 sox fegyvernek flailt javasolsz az alacsony str igény miatt. Sorcizás és necrozás alatt összekapartam egy Sigon's-t amihez 85 erő kellett amit rá is tettem. Ez persze sokkal több mint ami a flail-hoz vagy bármi egyszerűbb 3 lyukas fegyverhez kell. Vagy ezt az erő dolgot másképp kell értelmezni? Az igazsághoz tartozik, hogy eddig azt sem tudtam hogy a defnél ha ráteszem a kurzort a sorra akkor kimutatja a block értékét %-ban. Efféle összefüggést kell keresnem a fegyverek erő igényénél is? Ez azért érdekel, mert szeretnék minél nagyobb sebzési értékű 3 lyukas fegyverből Blac-et csinálni. Vagy a smite használatakor nincs is jelentősége milyen nagyot sebez a fegyver?
Még egy kérdés lustaságból) A saját palád felszerelését figyelembe véve mennyit pakoljak a dex.re? Egy palával beszélgettem tegnap, aki azt javasolta 75%-os block értéknél nem kell több amit nem csak a dex érték befolyásol hanem a holy shield is. palám most 31-es szintű 85 erőnél többet egylőre nem tettem, a dexet meg pakolászom csak úgy ész nélkül találomra, a többit meg életre.
Csabi, ha nem untad halálra magad míg ezt olvastad, igazán örülnék ha elmondanád a gondolataidat.
Előre is köszönet érte. -
-
bolcsodal
addikt
válasz
mcsabee #3719 üzenetére
Volt hozzá szerencsém!
Igaz csak Über Izu-t próbáltuk, de kínszenvedés volt.
Igazából az a problémám a hammerdinnel, hogy mindenkinek az van, ezért már nem olyan vonzó számomra.
Exile nélkül hogy oldod meg a life leech-et a smiter-nél?
# Smite always hits a target in range, so Attack Rating does not matter when using this skill.
# Smite does not work with Life/Mana % Steal.
# Smite is a weapon skill and thus is affected by Attack Speed (e.g. 'Fanaticism') and is not affected by Cast Rate (e.g. -of the Apprentice). Smite works with any "X% Chance to cast level Y (spell) upon striking" ability on your weapon.
# Smite does not receive added damage vs. undead with the Sanctuary aura.
# The Fire/Cold/Lightning damage added to attacks with the Holy-Fire, Holy-Freeze, and Holy-Shock auras do not add onto Smite damage.
# Smite can steal life with life tap cursed on target.
# Smite can also deal crushing blow and open wounds damage, but not deadly strike and elemental damages.
# Using Smite will reduce the durability of your weapon NOT shieldNekem nagyon úgy tűnik, hogy Life tap nélkül nincs sok esélye a szerencsétlennek.
-
mcsabee
senior tag
válasz
bolcsodal #3717 üzenetére
Annit venni kell, és máris nem olyan ritka, bár most nagyon durván egekbe vannak az árak...
Jah és a szervek kiütése egyedül igencsak bosszús feladat, egy hammer segítsége a smiter mellé szinte elengedhetetlen. Nagyjbáól 5-10 perc az egész, ha van hammer, ha nincs, akkor akár fél óra is lehet, trist nélkül ofc.
-
mcsabee
senior tag
1. A 10/20/5-ös anni, az az Annihilus small charm bizony, 10 stat, 20 allres és 5% exp.
2. Nem kell magadnál hordani a cube-t. Azért kell neki hely, mert nem a stashben nyitod majd meg a portalt, hanem máshol, ergo ilyenkor magaddal kell vinned, így azért kell a hely, viszont én mindig magammal hordtam, mert jól nézett ki :-D. Én már jártam úgy, hogy tele volt charmmal a smiter, és kiraktam 4*2 str sc-t, és basztam visszarakni, mert figyelmetlen voltam (a cube miatt vettem ki, hogy megtudjam nyitni a portalt), és meghaltam... jött egy c/i, pár itemnek lőttek ^^.
Bolcsodal: Már megbocsáss, de elég nagy butaságot mondtál. Az Exile smiter csak pénzpocséklás. Én az Exile árából csinálok olyat smitert, ami simán 1 perc alatta leüti übertristet segítség nélkül. Exile csak akkor jó, hogyha verni akarjuk a nyálunkat, hogy nekünk erre futja, egyébként teljesen felesleges (bárki mondta azt neked, hogy must have cucc, az nagyon nem ért hozzá, vagy pedig itemshopol és neki mindegy).
Ja és a hibrid pala -> Zealot alapból nem egy erős kari, mondhatnám úgy is, hogy gyenge. És ebből csinálni egy hibrid smitert, hülyeség. Egy smiter annyira olcsó, hogy semmi értelme hibridelni, max akkor, hogyha egy MF hammert csinálunk meg úgy, hogy smiter is lehessen, akkor talán van értelme. -
bolcsodal
addikt
A Smiter Exile nélkül szart sem ér. Az Exile, pedig elég ritka cumó. Az anni-ról nem is beszélve (pandemonium diablo dobja egyedül).
Csinálj egy síma zealot-ot. Kimaxolod a Fanaticism-et, Zeal-t, Sacrifice-t. A maradék skillpontokat pedig smite-ra és holy shield-re rakod.
És lesz egy hybrid palád, ami smiternek is jó.
A 3 organ (magyarul szerv) ÜberRun-hoz kell. Először is nekiállsz kulcsokat keresgélni. Hell fokozatban leölöd soxor a Countess-t, Summoner-t, Nilathak-ot. Ha megvan 3x3 Terror/Hate/Destruction Key, akkor tudsz nyitni 3 kaput (3 különbözőt teszel bele a Horadric Cube-ba), ahol le kell ölnöd sok ellenfél mellett Über Izual-t, Lilith-et, és Über Duriel-t. Ezek mindegyike dob egy szervet (Izual pl. Mephisto`s Brain). Ha megvan a három szerv, akkor azokat belepakolva a Horadric cube-ba megnyithatod Über Tristam-ot, ahol Über Diablo/Mephisto/Baal egyszerre vár rád.
Sok sikert!
-
bolcsodal
addikt
BNet parancsok.
Lenyomod az Entert játék közben, mintha mondani akarnál valamit. Visszaperrel kezded.
Megnézni a barátok listáját: /f l
Valakit felvenni a listára: /f add accountname
Valakit levenni a listáról: /f remove accountname
Üzenni a listára (mindenki hallja, aki a listán van): /f msg üzenetMegnézni, hogy ki kicsoda: /whois accountname
Üzenni neki: /msg *accountname (itt fontos a csillag a név előtt)És van még egy csomó parancs, amit nem ismerek én sem.
-
Akita
tag
Csabi, belinkelt irásod a smite-s paladinról, mint a szentírást tanulmányozom
Két sorral kapcsolatban merült fel kérdés bennem.
Ezt írod:"Inventoryba kell egy 10/20/5-os anni, valamint sok light resi charm.
Annyi helyed legyen, hogy a cube + 3 organ beférjen"
Miért hordjam magammal a dobozt? Mi az az organ és minek kell belőle 3? Az anni gondolom az 1 all skillt adó charm.
Válaszod előre is kösz. -
wmarci
senior tag
Nem tudna valaki nekem IK cuccokat adni? Vagy erősebb kardokat, fejszéket.
Nagyon gyengének érzem magam. Légyszíves, valaki segítsen ki.
Diablo 2-n az acc nevem: kadlevi
Akinek van felesleges, viszonylag jó barbár cucca és odaadná, az vegyen fel. Köszönöm előre is a segítséget. Sziasztok -
bolcsodal
addikt
Csak a Ladder karakter indítását ajánlom. Tekintve, hogy nekem is csak azok vannak, csak úgy tudok segíteni, ha te is Ladder karaktert indítassz.
Open BNet a legveszélyesebb mind közül. Tele csalókkal, és hackelt tárgyakkal.
Ha csináltál karit üzenj rám. Balage az account-om.
Megnyomod játék közben az Enter-t, majd begépeled:
/msg *balage üzenet szövege
Ha bent vagyok, válaszolok azonnal.
Jó játékot.
-
icons
addikt
válasz
bolcsodal #3709 üzenetére
Oh, azt hiszem, elkezdem Battleneten tovább nyomni, hátha egy picit még így is több érdekességet tartogat, mint a Single (bár még azt se untam meg, ahhoz képest, hogy kb csak hentelésből áll a játék, hátigen, ez a Blizzard)
Mi az a nyitott-Battlenet? (nem mintha tudtam volna bárhova is csatlakozni).
Egyébként az IK kalapácshoz mi kell? Mennyi erő? -
icons
addikt
válasz
bolcsodal #3707 üzenetére
Igazából most Single-ben tolom, úgyh ez kifújt
.
Egyedül tcp/ip kapcsolatban tudok érintkezni. Pontosabban van egy lvl9es barbárom az EUs Battleneten, de nemhiszem, hogy az könnyen tudná használni :p.
Egyszer elkezdtem Battleneten játszani, de mivel senki nem volt olyan szinten mint én, vagy ha igen, az is belépett és kilépett, tehát nem volt olyan 5 perc, amikor mással játszottam, inkább abbahagytam. -
icons
addikt
válasz
bolcsodal #3705 üzenetére
Azért kell gondolkodnom, mire megértem mit írtál
.
És hol lehet beszerezni? Az a bajom úgy általában a set gyűjtéssel, hogy akkor arra kell rámenni, mert egyenként nem érnek túl sokat, úgy lehet jobb cuccokat is találni. Vagy mindenki a játék végén megy rá a gyűjtésre? Vagy esetleg lehetne simán az Inventoryba pakolni, csak akkor nem lesz tárgybegyűjtés...ahham -
bolcsodal
addikt
Érdemes kipróbálni az IK set-et. IK-hammer két Shael rúnával megtűzdelve ideálís WW cumó. Persze nem a legszuperebb, de átlag 3,5-4K sebzést el lehet érni vele elég jó támadási gyorsasággal.
Megkockáztatom, hogy az IK-hammer (2x Shael) a leggyorsabb ilyen fegyver a mezőnyben.
-
icons
addikt
válasz
Hurkaleves #3703 üzenetére
Találtam egyszer egy bazi nagy fakalapácsot, és megnövelt támadási sebessége volt, így elérte a Gyors szintet, azzal egészen jól lehetett irtani a tömeget (és sztem Baal most is egy hasonlót dobott ki nekem Normal szinten, de hiába nyomtam az Altot, hogy felvegye, pont a megnyíló kapu mögé tette le, és az ügyes karakterem persze, hogy a portált választotta, úgyh annak annyi....).
Two handed-et is néztem, de nem nagyon találtam olyan fegyvereket, amivel be tudnám érni az ilyen brutál egy kezeseket. A jó viszont az bennük, hogy akkor ugye mindkettő fegyver tulajdonságait megpakom, ami viszont csábító tud lenni, ha elég erősek. -
bolcsodal
addikt
Sikerült Über Izual-lal összefutnunk ketten (Orb sorc, Zealot Pala). Hát nem mondanám, hogy értünk lyukas garast ellene ketten. Estünk keltünk ahogy kell.
Az már biztos, hogy life leech szart sem ér ellene és elképesztő mennyiségű DMG reduction-nel kell nekivágni.
Ide tényleg erre sepcializált karakterek kellenek.
Más..szerintetek melyik fontosabb a Reduce Magic DMG, vagy az all resist? Találtunk egy Crescent moon amulettet, de buknék 11 all resistet ha felvenném..
-
icons
addikt
válasz
Hurkaleves #3700 üzenetére
Danke!
Jó eséllyel valami fakalapács, vagy hasonló lesz a legerősebb fegyver, nem? (én az kétkezeseket pártolom) Tehát a zúzófegyverre kellene adni, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ZIDOO médialejátszók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Iphone 14 plus eladó
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest