- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Sirandrish #2899 üzenetére
Így van. Azzal a különbséggel, hogy csizmába, kesztyűbe és övbe nem lehet lyukat tenni
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #2886 üzenetére
mármint nálam is ilyen=nálam sem olyan, mint a képen.
és nálam is pár másodpercet megáll, aztán ugrik egyet a kép, amikor főbosst ölök. -
AtHoS
nagyúr
diegho hozzászólását kiegészítve: Csak normal, superior és ethereal cuccokban működnek a rúnaszavak, tehát kék, sárga, zöld és arany színüekben nem.
Set-ből csak pár olyan van amivel talán érdemes foglalkozni: pl. Tal, IK, Trang. De ezeknél Unique és egyéb cuccokból erősebb kari építhető
Mod: Griswoldba nem fog menni rúnaszó, mivel "zöld" cumó, így nem működik benne.
Ja és számít a rúnák berakási sorrendje, tehát nem összevissza kell belepakolni
Mod2: Griswoldba esetleg +str vagy +dex ill. rezisztanciát adó rúnákat érdemes rakni. Míg nem talál az ember komolyabb páncélt megteszi
-
Sirandrish
legenda
-
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #2893 üzenetére
belerakod sorban és megkapja a képességeit de ha 3 runából áll a szó akkor 3 socketes kell 4 socketesbe nem működik stb.
2-3 arany cucc erősebb mint egy zöld szett.
-
baliii
senior tag
igen, de hellen meg alapbol is fizikai immunisak a szörnyek, talán 50%al kevesebbet ér az ilyen sebzés (ha jól emlékszem)
na akor most melyik a legjobb támadási forma?
Sirandrish: azok biztos h saját készítésü cuccok... ha ki akarsz próbálni 1-et akkor ird be google-ba h diablo2 item creator és töltsd le valamelyiket, vicces dolgokat lehet az ilyen progikkal csinálni -
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #2889 üzenetére
olyan vértbe rakod amilyenbe akarod és értelemszerűen attól függ a defense-je is. zöldet nem érdemes összerakni, mert alig ad plusz-t, 2-3 komolyabb arany sokkal jobban megéri.
ezek tuti karakterszerkesztővel csinált kamu cuccok.
-
Sirandrish
legenda
áhhá és a szintek is otvannak nah erre voltam kiváncsi pl
amugy mijaza Duress? és milyen Runák kellenek bele?
Szerk: a duress cucc megvan..runáim is vannak hozzá...hogy tudnám összehozni? Def-je mekkora? amekkora a vértnek? me a Griswold vért 3socketes és a defje se rossz..vagy ilyen zöld cumókbol nem is lehet összerakni?a másik..néztem pár karit...elég érdekes dolgokat látok mint pl:
[link]
[link]
[link]
Ilyenek lkéteznek? -
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #2887 üzenetére
a griswold vért nem sokat ér magában, az elite arany cuccok sokkal jobb dolgokat adnak, rúnák meg [link] de ezt az oldalt már linkeltem, itt minden cuccról fent vannak a dolgok.
Barbárnak Duress vértet kell összerakni, nightmare-en már simán meglehet, nekem már act1-ben összejött, de most act3-ban jobban kell az all resist +50.
-
Sirandrish
legenda
-
Cyberbeni
addikt
nálam is ilyen, r9550 vga-val is ilyen volt.
fejlődgettem kicsit, még 3 szint és mehet a spirit pajzs.
(lvl51 vagyok)
most kezdtem el nm-t, és dent egész gyorsan kitakarítottam. kicsit alacsony a manám (lévén 4 sox shield 156 str req-es), de +mana after each kill jól végzi a dolgát. főleg chain lightningnál.(cl és mastery kimaxolva, lightning elkezdve, 1 cold armor, 1 warmth, és minden light sk-n van 1 pont)
most +5 all sk van, de spirittől még lesz +2, meg fcr is van dögivel, de ahoz sem árt még berakni a spiritet. (35spirit kard, 20armor, 2*10ring, és majd 29spirit pajzs, de lehet h mf-re majd lecserélem a gyűrűket ha tudom a spiritet vinni.)
mercnek még kell pár szint, hogy vinni tudja a 15med-es insightot, mert 125str-je van, és 131 kell a fegyohoz. de akkor aztán már nem kell semmi poti. -
Jazz
veterán
Másoknak is alacsonyabb a színmélység mint az itt bemutatott képeken látható?
http://us.blizzard.com/shared/blizz-com/images/diablo2expNekem igen (és nem azért mert TFT és teljes képernyő. Ha lerakom ablakba akkor sem ilyen szép).
Főleg a Mana-Life gömb sötét-világos átmenetnél érdemes nézni, ott jól látható.Nem tudom hogy ez a Direct 3D miatt van e. Lehet kéne valami Glide Wrapper emulátor
vagy
Valami más megoldás hogy a Video-Test-nél lehessen Glide-ot is választani. Azzal lesz ilyen szép asszem.Erről ki mit tud? Támogatás, letöltendő file, bármilyen megoldás.....thx!
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Sirandrish #2882 üzenetére
Larzuknál olyan cumót érdemes lyuggatni, amibe pontosan annyi a max lyuk ami éppen kell a kirakandó rúnaszóhoz.
Pl. találsz egy lyukmentes nagyon jó pala pajzsot. Na ezt lyuggatod Larzuk-kal. Mivel pala pajzsba 4 lyuk a max, így épp a megfelelő számú lyuk lesz a pajzsban pl. Exile-hez. Már ha éppen Exile-t akar az ember kirakni.
De nem csak rúnaszóhoz lehet lyuggatni Larzuk-nál. Ugye a Unique/Rare/magic cumókat lehet tuningolni Rúnákkal. Pl. leggyakrabban alkalmazott megoldás: sittyóba vagy páncélba tehet az ember UM-ot, hogy legyen egy kicsit több reziszt.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #2870 üzenetére
csak normál socketed-ből lehet. kéket socketelve runat rakva bele pazarlás.
-
Finwe
őstag
Van egyszerre a 2, már legalább 4-el találkoztam. Azóta legyaktam Diablot is Hell-en, előtte jártam mikor megint szembejött.... jó sokáig tart villámmal lenyomni egy ilyet.
baliii:hú de kevésre moderáltad
A varázs sebzés az más mint a tűz, fagy, villám. Le lehet nyomni.Finwe
-
diegho
nagyúr
egyben tüz+fagy immunisat még nem találtam, de tüz immunisat orb-al, fagy immunisat meteor-al, vagy hydra-val (attól függ ki melyiket szereti), ha mindkettőre immunis fődög jönne akkor elcsalom a csatlósait kinyírom őket, majd static-al leszedem a főnököt amennyire lehet, utána meg thunder storm.
-
baliii
senior tag
válasz
Sirandrish #2867 üzenetére
persze h csak azzal gondolj bele: letöltenék egy karakter editor-t mege gy item creatort, mindent maxra és mindenki ezt csinálná
azert esnek jobb cuccok mert ott jobb játékosok játszanak és ami nkeik nem ér semmit az sok embernek aranyénis igy kaptam csomo mindent, néha elég jo és ritka cuccokat
nameg skal gyorsabban fejlödsz természetesen mivel 8an mentek -
AtHoS
nagyúr
válasz
Sirandrish #2867 üzenetére
Arany, zöld és sárga tárgyakba csak 1 lyukat tesz Larzuk. Kék-be nemtudom mennyit, a többibe meg annyit amennyi az adott tárgyba rakható maximális lyukak száma. Mod: persze csak akkor, ha még nem volt benne egy lyuk sem
Tehát nem vagy peches.
bneten lehet közlekedni closed és open részen is. Open részen tudsz menni a single-s kariddal, míg closed-en csak bneten kreált karival tudsz menni ill. closed-es karival ugye az előbbiekből kifolyólag csak bneten tudsz játszani, single-ben nem.
-
Sirandrish
legenda
nagyon szépen köszönöm
Van még mit tanulnom de előbb utóbb megoldom ezeket isKérdés...találtam egy Ultrartika Vértet...Normalon ugye van egy Socketelésre lehetőség..kimentettem a karit stb és pakoltam be a vértet vagy 10szer megcsináltam de csak 1et rakott bele...az ultraritka mivolta miatt vagy alapba peches vagyok?
Tyühüü..most nézem..B-neten csak B-neten inditott karival lehet menni?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Sirandrish #2854 üzenetére
Über Tristram-ról és Diablo Clone-ról egy kis infó magyarul.
Na meg Überezéshez a gyilkos megépítéséhez egy kis segítség
-
baliii
senior tag
válasz
Sirandrish #2863 üzenetére
hát ja singlben nehéz jo cuccokat szerezni amikkel igazán erös lesz a barb vagy akármelyik karakter
játsz battle.netenvagy kani-n az is jo MOD: és nem kell hozzá eredeti game
bár mivel ne mai darab ezért nem drága... meg én nekem csak az exp. van meg eredetiben és ingyen kaptam egy cd ulcsot az alap game-hez ami eredetihez volt szoval most megy bnet is -
diegho
nagyúr
ja és ezt nem baszogatásból írom, hanem szerintem unalmas olvasni neten, hogy az emberek egy kis önállóságra sem képesek, ha a gép előtt ülnek, pedig a google tényleg a barátunk és szívesen segít mindenben. Tapasztalatokat megosztani pedig tökéletes a fórum.
-
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #2860 üzenetére
mire is való a fórum? tapasztalatcserére ugyebár.és hogy elmond a véleményed. Legalábbis még 5-10 éve erről szólt aztán most már minden 10 éves kisgyerek teleszarja őket. Nekem se egyértelmű, soha nem játszottam battle.net-en de beírtam google-be amiket kérdeztél és jéé pár másodperc múlva tudtam miről van szó. Runaszavakat se tudom, de van google és az segít, nem kell várnom fél órát arra, hogy hátha valaki válaszol, hiszen a google pillanatok alatt megteszi.
-
Sirandrish
legenda
akkor minek beszélgetünk/beszélgettek??
Mindenre választ ad a gugli...ez baromság..és nem keresni akarok hanem választ kapni a számotokra pofonegyszerü kérdéseimre...én régen toltam..nemis volt még akkor netem..runaszavak 1.7nél sehol nincsenek..persze hogy nem vágom ezeket a dolgokat...de ha nekem nehezedre esik válaszolni akkor ne tedd...majd lesz más aki válaszol...érdekes hogy másnak nem esik nezhezére...ha meg mégis, majd akkor talán utánnanézek gugliba...de ennyi erőve az egész forum egy hülyeség me ugy ea gugli mindent tud... -
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #2857 üzenetére
nézd a kérdéseidre 2 másodperc alatt választ ad a google, ezért töltök el a válaszadással én is maximum 2 másodpercet, vedd már a fáradtságot... vagy ott a youtube az is választ ad rájuk.
-
baliii
senior tag
válasz
szia, láttam a képet, és attol függ hogy jol osztotál e hogy milyen barb vagy.
ha frenzys akkor igy ossz: 130str, 136dex, 0 energy, az összes többi meg vitalityre. legalábbis a legtöbben igy csinálják, mert a cuccok sokat adnak str-re meg dex-re
über tristamrol a legisztább meg ha youtubeon megnézel 1-2 videot a saját szemeddel -
diegho
nagyúr
válasz
az is battle.net
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Sirandrish #2851 üzenetére
ACT1 Black Marsh-ban van a Forgotten Tower hely.
Ennek a legalsó szintjén található egy boss, névszerint Countess. Egész jó a rúna dobása (persze a többi szörnyhöz képest), ráadásul Hell fokozaton az Über Tristram-hoz szükséges kulcsok közül az egyiket Ő dobja.
Mod: Na igen. Mint ahogy Diegho írta a kulcs bnet-es játéknál esik. A rúnadobás viszont egyjátékos módban is megvan
-
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #2851 üzenetére
ez battle.net
-
Sirandrish
legenda
miről is beszéltek? milyen jó kis runa gyüjtő hely ez?
-
-
Cyberbeni
addikt
bazzeg! realm down már egy ideje. sokat próbálkoztam->connection interrupted (ilyenkor nálam 1 óra után sem enged vissza, csak ha restartolom a gépet)->restart, még mindig realm down.
meg egy istenverte 3 sox helmet sem tudok szerezni mf-re.
charsi/larzuk-ot ajánlották, de nm-en és hell-en is néztem 10+ gamét náluk, és csak 1db 2sox-osat találtam, a többi soxtalan.
ja meg ugyanazokkal a cuccokkal nm towerrunoztam. olyanok estek, hogy amn, sol, io, ez tartott kb 5 run-ig. aztán 3db el, vagy el+eth.szomorú vagyok.
és nyugtassatok meg, hogy mercen levő mf is műxik. (neki kene a 3 sox helm, 4 sox armorja mar van 4 p topazzal) -
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #2844 üzenetére
-
Shoo
senior tag
nahh a kanyonban voltam és nem lett meg(2db volt az előtte lévőből és nem jött 3.
) de becsületből ha meglesz eladok 1et
uhh nagyon durva lett az inferno, 28as szintü, visszamentem andarielhez benyomtam a players 8at és ráfujtam...2mp nem volt -
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #2826 üzenetére
str csak annyi amennyi cuccokhoz
dex szintúgy
többi vitalityre
energy nem kell -
AtHoS
nagyúr
-
Shoo
senior tag
nahh inferno kimaxolva
arcaneban járok és még mindig nincs ral rúnám
ha a tombokig nem lesz akkor pakolok a barbitól rúnát
amugy 1.10 utána runeword wizard van? vagy hasonló mert ugy jobban lehetne másra gyűjteni
húúúúúú találtam jó sphere-t..azzal müxik a leaf?
-
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #2828 üzenetére
players 1-ben nyomod? mert akkor igazán nem is kell több hp, de az én 1100hp-m nightmare-en már elég kevéske.
-
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #2826 üzenetére
nagyon kevés az a hp
-
Sirandrish
legenda
Szerintetek jól osztottam el eddig? most van 15 Skill pontom még szóval ugy ahogy lehet korrigálni de szvsz koreekt így...jó ha továbbra is ezt az arányt folytatom vagy csináljak valamit másképp?
-
Sirandrish
legenda
[link]
Ezt ismeri valaki? komoly lehet
Diablo megszólal Berényi Miklós hangján..."most meghalsz te patkány" -
diegho
nagyúr
mefisztót megraktam, nem dobott semmi érdemlegeset
-
Shoo
senior tag
itt az amulett
-
Sirandrish
legenda
köszike szépen
akkor majd jobban átfutom őket -
AtHoS
nagyúr
válasz
Sirandrish #2815 üzenetére
Attól a verziószámtól kezdve él az a rúnaszó, azt jelenti.
Arra azért figyelj, hogy van jópár rúnaszó, ami csak bnet ladder karaktereknél működik
-
Shoo
senior tag
válasz
Sirandrish #2815 üzenetére
igen...felfelé kompatibilis
-
Sirandrish
legenda
amik fentebb voltak linkelve runaszavak azok müködnek 1.12-n is? mert azok mellé az van irva hogy 1.10 meg 1.11...
-
Shoo
senior tag
nahh tir már van hála a cubenak
még egy ral kéne...
-
Shoo
senior tag
nahh kb 2 hét után ujra előveszem
végre van időm
meg tudnám csinálni a sorcinak a botot ha a barbimtól átpakolnám a rúnákat, de akkor elveszne a keresés élvezete
szerintetek?
jahh és druidával hova érdemes fejlődni?
-
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #2806 üzenetére
2 oldalt olvass már vissza, erről beszéltünk egész múlt héten.
-
diegho
nagyúr
hja, aki varázslózik (de akár másnak is) mondanám, hogy /players 3-ban játszon. Könnyen halnak a dögök (2 orb) gyorsan lehet haladni és jól jön az xp. Inkább azt csinálom, hogy megyek 2 waypointot előre /players 3-ban, kiírtom a terepet, majd save and exit és újra kiírtom az utolsó waypoint-ot és megyek tovább. Így több a cucc, xp meg ugyanannyi mint /players 8-ban.
-
diegho
nagyúr
tárgykimentésre a legjobb, meg skill resetre is. mikor a sorcimnak volt 30 skillpontja akkor én is végigpróbáltam mindent, hogy mi is lenne a legjobb megoldás aztán végülis maradtam az első verziónál (hydra + orb) bár a meteor nagyon kemény 5000 körül sebez, így /players 8-ban act1-ben mindennek 1 meteor kellett.
-
Finwe
őstag
válasz
Sirandrish #2801 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egérpad topik
- eBay
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest