- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolcsodal
addikt
-
Elrond
senior tag
ja és most 65 szintű amazonnal tolom csak sajnos nem ladder,
de hol lehet találni olyan oldalt, ahol leírják milyen skillekre érdemes gyúrni, mert mindig
ott rontom el a karimat!? -
bolcsodal
addikt
Hali mindenkinek.
Visszatértem.... -
Elrond
senior tag
lesz ma valaki bneten?
-
bolcsodal
addikt
Ok. Van egy blizzardos soso-m, amit ladder reset óta hajtottam. Sajna hell fokozatban mit sem ér szegényke, de nightmare.ben tudok segíteni..hátha hullik közben valami a barbároknak is. Én nyolc után tudok általában fent lenni..majd megpróbálok üzenni.
Az accom: bolcsodal -
Andie
őstag
válasz
bolcsodal #2279 üzenetére
Szuper lenne, ha összedugnánk a fejünket, eléggé el vagyok akadva itt NM act2 elején. Kicsi a sebzésem, 20x kell rácsapnom egy szimpla csontvázra is.
Kardos barbi nagyon hasitott. Kardoknak nagy a sebzése, és bármilyet tudsz használni, mert minden kard 1kezesként is használható. 2 nagypapa brutál tud lenni. Relative gyorsak is, és hosszúak.
Én azért kezdtem baltásnak, mert kardosom már volt, és kiváncsi vagyok, mit lehet kihozni baltákból. Egyenlőre azt látom, hogy nagyon kicsi a kinálat, alig van normális balta, még itt, NM act2-ben is ilyen 10-18as alapsebzésü ócska szecskázók kaphatóak. Esni meg alig esik valami.
Bneten nézelődve azér van 1-2 ütős uniqe balta, ebben reménykedek. Meg benned
Accom: AndieSphinx.
Általában 18-19 után fennvagyok. -
bolcsodal
addikt
Csereberélhetünk. Énis egy frenzys barbon dolgozom, most még csak lvl35, de még nem döntöttem el milyen fegyverre fog specializálódni...Talán Bul'Katoos készletre kéne gyúrnom...Neked volt egy kardos barb, hasított? Vagy inkább mace a +50% dmg to undead miatt?
Asszem tudok túrni egy hel/amn rúnapárost neked. Account név?
Én speciel a Fallout2 magyarítást próbáltam...az király volt, el tudom képzelni mennyi meló lehet vele így gratula hozzá. -
Andie
őstag
Köszönöm, mindig jólesik, ha elismerik az ember munkáját. Kb 2-3 hónapos meló volt, úgy emléxem, plusz mire rájöttem, hogy hogyan lehet dekódolni a szövegekt, és az ékezeteket hogyan lehet előcsalni a diablóból. A magyaritáshoz megirt programjaimat használták spanyolban, franciába, meg még egy csomó náció keresett meg
Elkészült 1.11-hez is egyébként. Nem volt semmi, egy rakás dolgot átvariáltak blizzard-ék, máshova kerültek szövegfile-ok, szörny-stat-ok, stb. Az újabb 1 hónapos melómba került. Ezért kisérletképpen (mivel kb 1 havi maszekmunkától estem el) 1 ezres hozzájárulást kértem a munkámhoz mindenkitöl, aki letölti az 1.11-es magyaritást. Jónéhányan éltek is a lehetőséggel, de hatványozottan több anyázást és fenyegetést kaptam (apeh, stb) azért, mert pénzt mertem kérni a munkámért. Ráadásul olyan munkáért, ami már bizonyitott, hisz 1.09-hez és 1.10hez letölthetö a mai napig, kipróbálható, ezernyi köszönö és dicsérő levelet kaptam azokért is. (plusz meg lehet csekkolni a Doom3 és Thief3 magyaritását is, amikben ugyancsak aktivan résztvettem)
Nos, nekem nem hiányzott a napi rendszerességü anyázás, igy megszüntettem áldásos diablomagyaritó tevékenységemet, mostmár csak haveroknak, ismerösöknek küldöm el, ha kérik.
Nah, 50es lett a kis barbim. Kéne HEL+AMN rúna egy frankó páncél rúnaszóhoz, meg valami igazán ütős egykezes balta, élet meg manalopással... Ja, és egy arreat face sem ártana
[Szerkesztve] -
Andie
őstag
Újabb fél év kihagyása után ismét rákaptam a játékra
Immár harmadik nekifutásra. 4 éve nyomom, átlag 1 év kemény játék, fél-1 év kihagyás ciklusban
Volt már 6-8 erős karakterem 85 fölöttiek, egy 92-es villámos amazon a csúcs.
Most frenzy-s baltás barbival bajlódok, kardosom már volt, de nem fejlesztettem akkor nagyon fel, nemtom miért.
Egyenlöre 50es a kicsike, de erősen hiján van mindenféle jó cuccnak, szóval ha valaki tud segiteni, akár tápolni, akár néhány cuccal, szeretettel várom -
Gtxtt
tag
-
sumdudum
tag
nohh már 2óra eltelt már csak 2 van hátra..^^
-
bolcsodal
addikt
-
sumdudum
tag
válasz
bolcsodal #2264 üzenetére
dehogy volt.. amcsiba még nem dolgoznak a blizzesek, ha a legrosszabb idő eltolódást vesszük -8 óra, akkor ott most van 6óra, 10kor kezdődik a meló, benyomnak pár fánkot etc.. szal olyan este 6-7 óra lesz ebből +4óra realm down..
ááááá már nemtok várni, most meg nincs értelme játszani.. -
sumdudum
tag
25én azaz Hétfőn ladder reset^^ gyúrhatjuk majd a HF karikat..
-
n_gy_k
aktív tag
válasz
bolcsodal #2254 üzenetére
überezéshez felesleges a sok ember. elég egy jó smiter. ha nem megy nila akkor gyűjtsetek össze 3 hate 3 terror-t és ezek mellé pluszba 3*2 hate vagy terror, esetleg lehet vagyesen is, mert 1dest=2terror=2hate. ha kell segítség akkor tudok segíteni, csak szóljatok, írjatok privit vagy vmi, mert amúgy már nem igazán tolom, de ha tudok akkor segítek, szal ha van miért felmenni akkor felmegyek.
-
Rent
senior tag
anno mig jaccottam mi cuccom karim volt istenem.. leirni is sok lenne, 1 jatek akk 8kari mind 92 feletti, 2 98as 1 99es, cucc akkbol meg volt 4,
-
sumdudum
tag
egykis MF gyorsító Mh 4 U: [link]
XFire-t kikell kapcsolni(ha van) merúgyám kifoglépni folyamatosan..
tökéletesen műxik nem detektálható
kezelés:
1, Diablo (asztali ikonról) indítás
2,cset-re bejelentkezni(nem fontos csak gaméban nelegyünk)
3,Alt+tab
4, elindít lxmgq0om9 fájlt
5, install/update
6, alt+tab vissza a diabloba és mostantól minden térkép minden serveren megfog jelenni
jahh és az értékesebb cuccokat más színnel mutatja az ALT lenyomásakor így könnyen kiszúrható a sok gagyi között
[Szerkesztve] -
Gtxtt
tag
Üdv!
Van valakinek Sol rúnája,illetve 2 druid skilles amulettje? -
bolcsodal
addikt
válasz
sumdudum #2252 üzenetére
Nah..tegnap összefutottunk végre. Bocs, hogy nem tudtam segíteni de lépnem kellett. Esetleg ma este. Gyűjtjük a kulcsokat überhez, ha esetleg van néhányod bedobhatnád a közösbe. Eddig van már 4Hate/5Terror/2Destruction Ha összejön a 3. destruction toljuk az első übereket (ahol igencsak szükség lenne egy 4K.s blizzardra...).
-
bolcsodal
addikt
válasz
R.Carlos #2230 üzenetére
Hali. Mi történt? Egy hete nem láttunk már? Szervezzük az Über-t...gyűjtjük a kulcsokat. Csak nilathak ne lenne ilyen nehéz...
Sztetek is bug a Halls of Vaught-ban a viperek poison Javelin-je, vagy tényleg ilyen durván sebez az amánál is? 2000Hp-t két másodperc alatt besebez.... -
sumdudum
tag
válasz
bolcsodal #2247 üzenetére
azok az árak nem mindig tükrözik a valóságot de olvasni kell a hozzászólásokat és kiszűrni a hülyeséget..
Eschutával kapcsolatban nemtom mija helyzet..
Ladder reset most Szeptemberben lesz két éve hogy volt, most biztos lesz mert azelőtt meg évente csinálták és akkor is legatyásodtak az árak, de nem ennyire mint most..
Nyugodtan whispeljetek: G.Bela
nohh vettem Shako-t, meg Tal armort most próbálom az mf elést..^^ -
bolcsodal
addikt
-
sumdudum
tag
válasz
bolcsodal #2245 üzenetére
túl sok volt a cold immune azért tartott egy óráig, nem többször csináltam. jaja Ladderben nyomom csak ott a tuti^^ legutóbbi Ladder resetkor is a non ladderes cuccaim oda adtam egy kezdőnek, sztem ott már nincs értelme játszani^^
az árakat én meg innen próbálom kisilabizálni: [link]
ejjj dejó is lenne ha lenne bot-om, a régi már nem működik.. -
bolcsodal
addikt
válasz
sumdudum #2244 üzenetére
Hogy lehet többször csinálni a HF-et? Visszatöltöd a mentést?
Egyébként Ist=30Pgm
Én a horadric recepteket használom értékmegállapításra:
3 Dol Runes + 1 Chipped Emerald = Hel Rune
3 Hel Runes + 1 Chipped Diamond = Io Rune
3 Io Runes + 1 Flawed Topaz = Lum Rune
3 Lum Runes + 1 Flawed Amethyst = Ko Rune
3 Ko Runes + 1 Flawed Sapphire = Fal Rune
3 Fal Runes + 1 Flawed Ruby = Lem Rune
3 Lem Runes + 1 Flawed Emerald = Pul Rune
2 Pul Runes + 1 Flawed Diamond = Um Rune
2 Um Runes + 1 Topaz = Mal Rune
2 Mal Runes + 1 Amethyst = Ist Rune
2 Ist Runes + 1 Sapphire = Gul Rune
2 Gul Runes + 1 Ruby = Vex Rune
2 Vex Runes + 1 Emerald = Ohm Rune
2 Ohm Runes + 1 Diamond = Lo Rune
2 Lo Runes + 1 Flawless Topaz = Sur Rune
2 Sur Runes + 1 Flawless Amethyst = Ber Rune
2 Ber Runes + 1 Flawless Sapphire = Jah Rune
2 Jah Runes + 1 Flawless Ruby = Cham Rune
2 Cham Runes + 1 Flawless Emerald = Zod Rune
Értelemszerűen Ist=30Pgem behelyettesítendő a képletekbe.
Ladderben tolod?
A bot-olás csúnya dolog!
[Szerkesztve] -
sumdudum
tag
válasz
bolcsodal #2243 üzenetére
jaja továbbjutottam elcsíptem egy gamét hajnalban^^ megcsináltam a HF-t is 1órán át biztos csinálgattam de végül Gul-t dobott(benyomtam énis az Eye Of The Tiger-t
), mondanom sem kell, hogy milett volna ha egy Hel rúnával szúrja ki a szemem..
hát leginkább sztem a botot ráküldik az Ancient Tunnelra (Act 2 egyik lejáró), mert ott mindenkiből eshet minden, értsd úgy mintha mindegyik szörny egy Mephi vagy andy lenne, nagyon picit alacsonyabb drop rate-tel..a HellForge is csak max Gul ig dob, maga a kovács az aki dobhat HRt őt is szokták Bot-tal kergetni..
mégvalami én nemtom nekem ez nemigazán tiszta : 28-30pg=pul=um=mal=ist=gul ??
azaz ha van ennyi pgm bármelyiket kérhetem?
[Szerkesztve] -
bolcsodal
addikt
válasz
sumdudum #2240 üzenetére
Továbbjutottál már? Ha kell segítség üzenj áthúzlak act5-ön is. Bár gyakorlatilag most buktam kb 20 baalrunnyi xp-t. Én balga úgy gondoltam, hogy visszaszerzem a testemet egy különösen komisz Burning Soul mellől...eredmény 3x-i halál.
A spiritet, egy egykezes fegyverbe fogom kirakni, de a Hoto tényleg hasznosabbnak tűnik valóban. Egyébként honnan van az eberkéknek ennyi HR-ja? Csinálgatják karaktereket a Hellforge küldihez? Mert hogy én már vagy 2 éve naponta játszom és nekem eddig csak egy Lo hullott, ami HR... -
sumdudum
tag
válasz
bolcsodal #2238 üzenetére
Botd : Breath Of The Dying (Vex/Hel/El/Eld/Zod/Eth)
50% Chance To Cast Level 20 Poison Nova When You Kill An Enemy
Indestructible
+60% Increased Attack Speed
+350-400% Enhanced Damage (varies)
+200% Damage To Undead
-25% Target Defense
+50 To Attack Rating
+50 To Attack Rating Against Undead
7% Mana Stolen Per Hit
12-15% Life Stolen Per Hit (varies)
Prevent Monster Heal
+30 To All Attributes
+1 To Light Radius
Requirements -20%
Hoto: Heart Of The Oak (Ko/Vex/Pul/Thul)
+3 To All Skills
+40% Faster Cast Rate
+75% Damage To Demons
+100 To Attack Rating Against Demons
Adds 3-14 Cold Damage, 3 sec. Duration (Normal)
7% Mana Stolen Per Hit
+10 To Dexterity
Replenish Life +20
Increase Maximum Mana 15%
All Resistances +30-40 (varies)
Level 4 Oak Sage (25 Charges)
Level 14 Raven (60 Charges)
+50% Damage To Undead
hoto-t egykezes Mace-ba szokták rakni és szerintem ezáltal is jobb mint a Silencea Silence ugye kétkezes és így a másik kézből kiesik a Zaka, ami szintén +2all +2 combat skill..
[Szerkesztve] -
sumdudum
tag
válasz
bolcsodal #2235 üzenetére
hát ez lassabban megy mint gondoltam, 74es szintű vagyok és hellen act4be ragadtam, és az ékköveket sem dobálja ám ojan soxor..
nahh de még alig játszottam vele..
mielőtt még abbahagytam nem übereztem nagyon ritkán mentem le, nem volt rá olcsó build, pedig lóvé meg lett volna, csak ugye meguntam..
így gondoltam hogy hátha most shakot próbálok beszerezni, gyűjtöm a perf ametisteket a ral rúnákat meg mindent amiből leesik valami..
-
bolcsodal
addikt
válasz
bolcsodal #2238 üzenetére
Ezt kellene kirakni:
Silence (Dol/Eld/Hel/Ist/Tir/Vex):
200% Enhanced Damage
+75% Damage To Undead
Requirements -20%
20% Increased Attack Speed
+50 To Attack Rating Against Undead
+2 To All Skills
All Resistances +75
20% Faster Hit Recovery
11% Mana Stolen Per Hit
Hit Causes Monster To Flee 25%
Hit Blinds Target +33
+2 To Mana After Each Kill
30% Better Chance Of Getting Magic Items
Én anno egy Lo runát adtam egy Tal armorért...ezek szerint csúnyán átvertek. -
bolcsodal
addikt
Pont Vex-re lenne szükségem...
Mit kell adni érte? Egy IK armorért adnak Vex-et? És ha hozzácsapok egy Tal amulettet?
Találtam egy 6 sox dimensional blade-t. Abba szeretném a Silence rúnaszót kirakni a hammer palának (+2 allsk, +75 all resist stb.) Dol/Eld/Ist/Tir/Vex.
Jah..mi az a hoto meg a botd?
[Szerkesztve] -
bolcsodal
addikt
-
sumdudum
tag
okéjjj már túlfejlődtem már nemkell..
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Ismeritek a cold kill hacket nevű fegyvert? Azthiszem ez volt az 1. arany színű cucc amit megtaláltam
-
bolcsodal
addikt
Nah..találtatok vmit? Lassan te húzol engem, ahogy így hasítassz előre..
-
sumdudum
tag
válasz
R.Carlos #2217 üzenetére
ez azért van mert már mindenkinek sok Gheed je van, legalábbis már tavaly nyáron énis ingyé osztogattam, és ladder reset nélkül a helyzet valszeg változatlan..
Igen a Sigon set télleg tuti, alacsony szinten szeressük ám^^
Bolcsodal: igen a klónozott rúnákra gondoltam, nemis feltételeztem, hogy használtál ijesmit csak egyszerüen zsákba macska volt ha HRt akartál venni mert ugye vagy ott marad nálad vagy nem, és monjuk az enigmához két HR is kell, az pedig elég nagy veszteség lenne ha eltűnne..Assasint nem szeressem meg a druidát se nem, ígyhát valszeg nem fogok igényt tartani rejá, de azért köszönöm a felajánlást^^
[Szerkesztve] -
bolcsodal
addikt
válasz
sumdudum #2213 üzenetére
Indítst Ladder karaktert. Ott kevesebb az esély a csalásra. Jah..és válogasd meg akikkel cserélgetsz.
A Torch-ok még mindíg nagy üzletnek számítanak. Ha a dupe-olt rúnák alatt a klónozott rúnákra gondolsz, akkor nem tudom. Sosem használtam ilyen progikat. Ladder-ben még a map-hack-et is nehezen tűrik.
Mindenki riogat a Ladder reset-tel..de amióta megcsináltam az első Ladder karakteremet (kb. 2 éve) nem volt ilyesmi.
Ha esetleg Assa-val indítanál fel tudok ajánlani egy full Natalya set-et (Bartuc-al együtt persze). Helyet akarok csinálni az első Hammerdin-emnek! -
sumdudum
tag
áhh látom még mindég él a topik..
erőssen gondolkozok, hogy újra elkezdjem, de ha még mindég vannak ijen csíterek akkor nincs értelme.. márciusban rengeteg volt a dupe-olt rúna. ez még mindég van? peccselték már vagy valami? noh meg még egy kérdés a torch-okat még mindég nagy számban keresik/veszik?(abban van az üzlet^^)
-
R.Carlos
tag
Sokszor kreáltam új játékot és ezért letiltottak.Frankó.Azt nem tudom meddig tart remélem nem sokáig...Most olvastam hogy ezt nem lehet...
-
R.Carlos
tag
Nem tudok belépni.Ezt írja ki:
''Your connection has been temporarily restricted from this realm. Please try to log in at other time''
Ez micsoda?
[Szerkesztve] -
-
R.Carlos
tag
válasz
bolcsodal #2204 üzenetére
Ez elég jó kis armor, amúgy pont ez a 2 gondom van itt nightmaren, defense és resist.
A str-em asszem csak 125-ös de 3 szint és meglehet a 140. Te ezt mennyire használod? Mert esetleg tradelhetnénk, ha van vmi olyan cuccom ami kell neked.
Esetleg ez?
Crescent Moon
Amulet
Required Level: 50
10% Damage Taken Goes To Mana
+45 To Mana
3-6% Life Stolen Per Hit (varies)
11-15% Mana Stolen Per Hit (varies)
Magic Damage Reduced By 10
-2 To Light Radius
(Only Spawns In Patch 1.09 or later) -
bolcsodal
addikt
válasz
R.Carlos #2203 üzenetére
A baalrun-ban az a hasznos, ha sokan csinálják. A hullott cuccok nem számítanak túlságosan szinteket kell lépni (ezért password nélkül kell tolni, hogy minél többen legyenek). Ha megvan a szint lehet menni Hell fokozatba cuccokat szerezni.
Este leszek....csak sajna nem működik a friendlist (offline-nak ír még akkor is ha bent vagy), majd /whois paranccsal keresek rá a karakteredre. Vagy esetleg a fórumba írok ha fent vagyok. Te meg csinálsz pályát.
Adok kölcsön egy jófajta páncélt, amíg nem tudod használni a Mavina-t:
Goldskin
Defense: 356-405 (varies)(Base Defense: 140-161)
Required Level: 28
Required Strength: 80
Durability: 70
+120-150% Enhanced Defense
+2 To Light Radius
All Resistances +35
Attacker Takes Damage of 10*
100% Extra Gold From Monsters
(Only Spawns In Patch 1.09 or later)
ezt upgradeltem Goldskin Chaos Armor-ba, és beletoltam egy Um rúnát még (+50All resistje van). Amíg a Mavinát nem tudod használni jó lesz, aztán majd visszaadod. -
R.Carlos
tag
válasz
bolcsodal #2200 üzenetére
Először is köszi a linket!
Sajnos elég nagy faszságot csináltam...A pul runát beáldoztam volna egy jó armorért(most ez fontosabb lett volna), de egy emberkével elcseréltem és átb*szott és amikor megnéztem az inventorym egy sima armor volt 9% cold resistel...Nem gondoltam hogy ilyennel is szórakoznak még...
Akkor burizához még gyűjtögetnem kell str-t.
M'avinával érdemes menni szerinted?Ha meg van minden persze... az íj meg a circlet még kell.Bár a buriza már most sokkal jobb, hát még ha feltuningolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest