Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• LZs?!

aktív tag

válasz wm2 #16179 üzenetére

Én csináltam még első ladder-ben egyet, Javazon reskill után; bár abszolút budget jelleggel, abból ami egyébként összejött a játék során, pl. a bow is a Vigor aurát adó RW volt. De azért 3k maxdmg összejött charm + egyébből (mellé Limb által Enchant, összesen 5-6k AR teljes harci díszben), plusz volt az Amplify Damage unique kesztyű, ami a Strafe miatt állandóan aktiválódott...szóval papíron nem volt élhetetlen, de én mégis utáltam vele játszani: mindegy hogy Strafe vagy Multishot, piszok szöszölős volt rohangálva szpemmelni az nyilakat, amíg minden lehalt a képernyőn...amit még macerásabbá tett a Strafe animation lock-ja.

Szóval pár óra 'majd megszokom' játék után pihenni küldtem, aztán amikor kijött a skill variálás a második ladder kezdetével, egy unott pillanatomban megint reset-eltem a statokat, de azóta sem álmodtam meg, hogy mi legyen belőle; szóval még ma is ott áll 7x szintűként 'pucéran', nulla kiosztott skill/stat ponttal.

Egyébként a Poison Necro-mat szintén eluntam, pedig az potens volt, főleg Travi + Pit környékén, így annak is újraosztottam a pontjait és Bone Necro lett belőle...amit ugyanolyan nyögvenyelősnek találok PvM-re, mint anno a Bowama-t, csak másként; pl. amíg én a Bone Spear-rel bénázva keresem a jó szöget - hogy egyszerre több ellent is tudjak ápolni vele, amik persze folyton elsétálnak -, addig a csicsó módszeresen kinyír mindenkit; alternatív megoldás, hogy 'spray & pray' jelleggel szóróm a Bone Spear-t a tömeg legsűrűbb részébe, ami igazából hatékonyabbnak tűnik, ugyanakkor az még frusztrálóbb, mivel fogalmam sincs, hogy pontosan mit is csinálok.

Új hozzászólás Aktív témák