- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
Strafe/Atmas amu is jó. Cats Eye is kell a nyakába. Én ezt a kettőt preferálom. A fickó a Lord-ot írja, de sztem az Atmas és Cats jobb választás. Én 80%-ban a multiplet használom. A többi nekem sem pálya annyira. Ami az én tapasztalatom, hogy sajna kell az FRW circ a fejére. Nagyon böszme egy Bowa, ha nincs futása és speedje. Ha ehhez még jön, hogy nincs dual leech, akkor nem túl élvezet vele tolni. A +2 sk passive kesztyűk olcsók, mert kutya sem csinál physical bowat. JÓ lesz ez. Még az elején járok, de a lényeg, hogy nagyon is játszható. Egy takarító gép. Tele kell pakolni max ar charmokkal. Bármilyen jó. 2-10-1 dex ilyenek is. Nem kell kidobni. Pul-ért vettem 249/19 ravent.
A Harmony bowt én is szeretem, de sajna hellen kell a jobb rw, nincs mese.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest