Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz
Prowler
üzenetére
Igen, beszéltünk róla korábban. Majd nl-ben fogom tolni vele. Eth Matriarchal Pike megvan. Sok helyen olvastam, hogy eth War Pike botd jobb választás lenne, mert át tudod passzolni, de Avelynn szerint a Matri jobb. Egyelőre majd egy Obedience lándzsával fogja nyomni. Esnek neki max ar charmok is. Alakul. Blood glovest craftoltam mostanában vagy 40-et. Kuka.

Mondjuk az ilyesmiket legalább Smiter tudja használni:
-
wm2
őstag
válasz
Prowler
üzenetére
Én meg a 0 mf híve vagyok.
Korábban leírtam már miért. Aztán minél kevesebbet kelljen pakolni a str dex-re. Hp meg block miatt. A resist miatt már egy bizonyos szint után nem szoktam aggódni. Max block legyen meg. Több lájf az, mint gondolná az ember.A jsp engem sem érdekel túlzottan, de muszáj követni, hogy tisztában legyen az ember a dolgokkal. Ill. itt találtam meg a Fendzonomhoz a legjobb leírást. Szépen gyűjtögetem neki a cuccokat.
Én nem árulom drágán a szarjaimat. Smite fórumtársunk a megmondója (nyomtunk pár bocit mostanság).
-
wm2
őstag
válasz
Prowler
üzenetére
Vannak jobb life mana leech rare ringek, amelyek lvl74-esek. De azok közt is van olyan, ami rosszabb, mint ez. Némelyik craftolt meg 80++. Meg 90. A 19 str meg nem rossz a lehetséges maxból. Nekem ugyan nem kell ar meg leech, de ha találok egy ringet amin van str dex megnézem. Főleg Hc-n. Egyébként nem írtam, hogy top ez a ring, inkább dex kellett volna rá, de ha találnál egy ilyet nem használnád? Ha megnézed mi megy ladderen, akkor nagyon is eladható. Alig értékelhető cuccok is rohadt drágák. Vagy. Nemrég árultam egy lvl 6x-es dual craftolt ringet. Nem volt az sem top, de végül szó nelkül elvitték (ahogy a fenti Mf ringet is). Emléxem előtte bejött egy Barb, hogy ez így szar meg úgy szar. Mondtam neki, hogy a jobbak veszett drágák. Hát persze annyi hr már nem volt rá. Aztán elment futni egy A5-öt és meghalt.
-
wm2
őstag
válasz
Prowler
üzenetére
Fendet nem próbáltam, lehet csinálok majd egy olyan amazont is.
Ezt most Sc-ben csinálom. A Fend bugot elvileg orvosolták. Az FHR bp 32-52-86. Védtelen lesz a drága és érzékeny a pofonokra. 52 elérhető. Fend mellett Decoy és Valkyrie kimaxolva természetesen. Meglátjuk mire viszi.

Segítőt még nem tudom. A1 cold arrow vagy A2 holy freezy lesz sztem. Az Ice / Delerium runeword qrva drága kombó. A2 eth Treachery, Guill sityakban + Reapers Toll olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung kuponkunyeráló
- Androidos tablet topic
- Egérpad topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Huawei E5785Lh-22c hordozható Wi-fi Router, 4G/LTE
- Eredeti Canon BG-E11 Elemtartó Markolat (5D III, 5DS, 5DS R)
- Nikon D810 Full-frame, 36MP Workhorse Magas expószám, rendkívül alacsony ár!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon EOS 5DS R váz (50MP felbontás, AA szűrő mentes) - Stúdió minőség a legkedvezőbb áron
- Bontatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi