Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
ígyvanferi
addikt
Nagy bőszen nyomkodom a ctrl+V enter entert, kapom a 37-es errort, aztán pár perc után rájövök, hogy lehet át kéne állítani eu-ra a szervert...
A futár is szerencsésen megérkezett fehér lová... őő furgonán.
-
ígyvanferi
addikt
válasz CsiguszMaxim #15169 üzenetére
Én arra jöttem rá így a 11. szint tájékán, hogy nem kell veszettül kattogni az egérrel, szépen nyomva tartva a gombot is csépel, fut, teszi a dolgát...
Egyébként, ha valaki Diablo III-azik, már nem is ehet értelmes, emberi kaját, nem ihat, csak cukros sz@rokat? Nem az első ilyen képpel találkozom itt.
[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
Miért is mentem el futni, most nem enged belogolni...
-
ígyvanferi
addikt
válasz McNamara #19195 üzenetére
Nemrég kezdtem Act III-at nightmare-en, szintén monkkal, nem volt semmi gond az utolsó boss ölésével. Azóta nem cseréltem cuccot, van 1500 dps-em, 7400 hp-m. Legalább két jó egykezest keress AH-ban, rengeteget dob a sebzésen. Na meg "don't stand in the (green) fire!".
-
ígyvanferi
addikt
-
ígyvanferi
addikt
No vége Diablonak nightmare-en is, röpke 34 és fél óra játékkal, 51-es szinten. Monk, 13,6K hp, 2,3K dps. Gondolom majd hellen jön a meglepi, hogy ez mennyire kevés. Bár már betáraztam két fegyvert, a következő szinttől használhatom őket, kb. 1000-et fog dobni a dps-en.
-
ígyvanferi
addikt
"The majority of Hardcore deaths (35%) occur in Act I Normal"
Ez mókás."80% of characters are between levels 1 and 30"
Ez is érdekes. Bár (ahogy nekem is) biztos másnak is van(nak) lvl 1-es karaktere(i), amivel még nem kezdte el a játékot. -
ígyvanferi
addikt
válasz bajtokarpi #22432 üzenetére
De ez gondolom csak akkor van így, ha a DVD-ről telepítette az ember, ugye? Mert én előző nap leszedtem az eu-s telepítővel. Most meg még nem próbáltam játszani vele...
-
ígyvanferi
addikt
Kis segítségre volna szükségem. Nemrég értem végig Inf Act II-n, viszonylag könnyen, hála a nerfnek és pár filléres új cuccnak, viszont Act III már nem lesz így mókás. Gondolom vissza kell térjek Act II-be farmolni, se pénz, se értelmes gear egyelőre.
Itt a monkom, amivel próbálkozom. Mit kéne minél hamarabb cserélni, s mire, milyen értékeket kéne elérnem bizonyos statokkal, stb. A skill build elég jól működött eddig, de azon is változtatok, ha szükséges.[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
Olvastam itt korábban, hogy v-sync-et kikapcsolni és a foreground FPS-t 60-ban limitálni. Ez pontosan miért is jó?
-
ígyvanferi
addikt
válasz Mr.Csizmás #47667 üzenetére
Kösz, ez így még pöpecebb!
-
ígyvanferi
addikt
válasz sunnymarcell #47691 üzenetére
F sza, ezt is lementettem.
-
ígyvanferi
addikt
válasz SanyiBácsi #47743 üzenetére
Pedig az a könnyebbek közé tartozik. De majd jönnek a hozzáértőbbek és segítenek.
Két kérdés: miért csak (ha egyáltalán jól látom) 5 buffot mutat az actionbar fölött? Az xp hogy alakul, ha az ember party-ban van? Ugyanannyit adnak a mobok/fő?
-
ígyvanferi
addikt
válasz mikromanus #47818 üzenetére
Azóta már plvl 14-es az a DH megint.
-
ígyvanferi
addikt
Milyen gyakran találkoztok Missile Dampening affix-szel? Mert most a 10. packból 3-nál ilyen volt a főnöknek, korábban én meg nem mondom mikor találkoztam ilyennel, tök újdonságként hatott.
-
ígyvanferi
addikt
No végre meghalt a prime evil infernón 7. vagy 8. próbálkozásra, 105 óra játékidővel.A teszkós gear és a képességeimhez mérten büszke vagyok magamra.
Most már csak act 3 farmolás kompatibilissé kéne tennem a kis kopaszt. Itt és itt vagyok látható. 29K dps, 38K hp, 458 all res, 28% chc, 197 chd, stb. Ötletek, mit kéne cserélni minél hamarabb? -
ígyvanferi
addikt
válasz ProEvoFan #48262 üzenetére
Kösz! radi8tor1-nak is. Próbálom feltornászni az all rest. A pajzsot első körben lehet, hogy nem erőltetem (túl drága), inkább visszateszem a Hard Target rúnát. Deadly Reach is jól hangzik, megnézzük, bizonyos helyzetekben jól jöhet. Resole-ot elképzelhető, hogy cserélem The Guardian's Path-re. A Searing Light misseltetése elitek esetében 3 sec-ig tart?
Ilyenek, hogy health globe healing bonus, thorns, lifesteal, life/sec mondhatjuk, hogy sokadlagos statok? Bizonyos tárgyaimon van egyik-másik, néha ezért nem cserélek valamit, mert bár main statban, allresben, stb. valamennyire upgrade lenne, de ezek miatt mégis elvetem.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest