Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- VGA-im eddig - képekkel bővítve
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
Aktív témák
-
Zan
aktív tag
Emberek! Ne csináljátok már ezt...! Komolyan. Eddig a legtöbb embernek az volt a baja,hogy nem tudott tovább menni act3-ra,mert annyira lehetetlen volt számára. Itt most természetesen a casual gamereket értem;ugyebár abból van a több. Erre persze a noliferek többsége egyből kiakad,hogy ez nonszensz,meg hogy hell 2 lett az inferno-ból...! Kérdem én: akkor mit kellene csinálniuk??? Bármit csinálnak az valakinek nem fog tetszeni! Csak nyavajogni tudunk? Ne már! Ezzel senkit nem akarok bántani, csak nem értem! Legyetek szívesek elmagyarázni,hogy akkor mi lenne az ultimate solution?! Kíváncsian várok/unk (gondolom itt többen erre is kíváncsiak,nem csak arra,hogy miért sz@r a könnyítés!) (u.i.: eddig a nehezítéd volt baj,most az ellenkezője...vicc kat.)
Minél jobb, annál jobb!
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Sweet.tv - internetes TV
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hálózati / IP kamera
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Új Asus ROG Zephyrus G14/RYZEN 7-6800HS/16GB Ram/1000 GB SSD/AMD RADEON RX 6700S 8GB/GARI
- Freewell Mega Filter 16 Pack szűrőkészlet DJI Mini 4 Pro drónhoz
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest