Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz Cyberbeni #45250 üzenetére
Megint ezzel a bullshittel állsz elő?
Tízszer, de mivel te csak az inferno diablo killt számolod, egyszer.Szerintem én is hanyagolom ezek után a veled való kommunikációt, mint már sokan mások a topicban. Állandóan csak ugyanazokat a szarságokat erőlteted mindenkire, közben senkit nem hallgatsz meg.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
törölt tag
Na most akkor egy kérdés. A piros kő fegyóba kapcsán. Távkarinál is növeli a sebzést, mondjuk pl firebomb esetén?? Mert a sárga kő tényleg hülyeség volt, de azt az int miatt raktam be, figyelmetlenségből. Vagy jó még bele a lila, +65life/hit ... hmmm??
hehe, ne balhézzatok, főleg ne miattam
szerk2: addig nézek mojot, míg széjjelkapjátok egymást
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz #48613632 #45252 üzenetére
Növeli minden sebzésed. A játékban minden karakternek olyanok a képességei, hogy a fegyver sebzése alapján számolódnak, még ranged karakternél is, tehát piros gemet érdemes használni nagyon sokáig. Aztán vagy 60on, vagy 60hoz közeledve, ha már van elég crit esélyed akkor mehet zöld gem.
Ja fegyver DPShez még annyit, hogy 100 DPS 0 int jobb mint 60 DPS 40 int a fegyveren. Sajnos vagy nem sajnos sokat számít a fegyver maga, a stat kevésbé befolyásolja a DPSt.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
válasz FehérHolló #45251 üzenetére
Nem értem miről beszélsz, jó lenne ha visszafognád magad. Én csak arról beszéltem, hogy már így sincs túl sok kihívás a játékban, ezért első végigjátszásra nem érdemes agyonvásárolni magad az AH-ból.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz FehérHolló #45251 üzenetére
Nem veszi észre magát a srác...durva, nagyon durva!
más: a flawless ruby ára 5k volt az imént, nagyon kemény
-
mikromanus
veterán
"Fixed an issue where certain movement skills were granting immunity to Ghom’s gas clouds if cast while inside the cloud (and if the player never left the cloud’s area of effect)"
Lehet a gas bugot is kigyomlálják ezzel? Bár az nem immunitást adott, csak beakadt és mindig ugyanazt számította sebzésnek... Van még remény a könnyű lábmegvetős Ghom killre
Mindenesetre a büdösdagi szellentési támadása ha jól értem a többi részt ritkább lesz, így könnyebben lenyomható (?)(#45250) Cyberbeni
Neked hány strigula van Inferno Diablo kill mellett? Csak ha már így szóbakerült...[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
nemaa
csendes tag
Én leginkább erre a paragon levelezésre vagyok kíváncsi az új patchből. Jópár hete abbahagytam a játékot, mert végeláthatatlan farmolásszaga kezdett lenni, talán ez enyhít egy kicsit az érzeten.
-
mikromanus
veterán
Kb másfélszerese lesz a seismic sebzése. Meg dupla sebzés a kisebb rengésekre. Eddig is tudtam vele haladni, de ezután nagyon gyilkos lesz. Kellemes kis örök seismic spam ha jó a crit chance
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Cyberbeni
addikt
válasz mikromanus #45257 üzenetére
Nem tudom, egy jópárszor megöltem már. Dobott is már 1152dps magic xbowot, de azon kívül nem sok értékeset.
De amúgy te is meg tudod nézni a profilomban a karaktereket. (Mondjuk WD-vel csak vége előtti invite-al van meg az achi miatt, de ha elértem 100-as szintet a DH-val meg a barbárral, akkor HC-ben folytatom a WD-met) -
DjDanee87
addikt
Nekem a tank beállítottságú barbárommal eddig Act2 volt a jobb. Act3ban marad 0,5-1,5M HPja a dögöknek WoTB + Earthquake CDk után, míg Act2ben még le sem jár a WoTb de már halott a champion pack. Főleg emiatt toltam eddig Act2-t, sőt már az armor passzívokat nem is használtam Act2ben, de Act3ra kötelező, mert még így is nagyot ütöttek a skeltal cleaverek vagy mik.
Patch után nekem úgy tűnik nem lesz már hatalmasat ütő dög, tehát lehet ott is cserélhetem az egyik, ha nem mindkettő, armor passzívot.Cyberbeni: "de ha elértem 100-as szintet a DH-val meg a barbárral, akkor HC-ben folytatom a WD-met"
Aha, az tippre olyan 2-3 év múlva lesz[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Nem is tudtam hogy egy Inf Diablo kill 1 végigjátszásnak számít..
Akkor ma belehúzok és végigtolom már vagy 60szor a játékot és az én e-penisem lesz a legnagyobb aztán még az aláírásomba is beíromFehérHolló Még időben...a TOP 100-ban már nincs sok hely
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Cyberbeni
addikt
válasz Sirandrish #45264 üzenetére
Én se tudtam, de ezek szerint azt jelenti.
Bár szerintem a norm-hell végigtolására jobban illik ez a kifejezés. (lvl1-es karival kezdve természetesen) -
mikromanus
veterán
"Champion and Rare Fallen Lunatics have been removed from both Zoltun Kulle dungeons"
Ejdekár. Ezek voltaka kedvenceim. Öngyilkos bajnokok
Elective módnál csak nyitott skill ablaknál működik skilleken a drag and drop. Az jó. Segít megelőzni a baleseteket...
[ Szerkesztve ]
-
válasz Sirandrish #45264 üzenetére
0-rol inf diabloig azert elegge 1 vegigjatszasnak mondhato, nem is rovidnek..
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz mikromanus #45266 üzenetére
Én ilyet nem is láttam. Lehet azért, mert meghaltak egy pillanat alatt.
⭐ Stella
-
mikromanus
veterán
válasz radi8tor #45268 üzenetére
Vagy mert az arcodba robbantak és te haltál meg seperc alatt. Zoltun Kulle archivumban a két mellékjáratban fordultak elő igen gyakran. Azt hiszem volt extra health jailer frozen kombós is. Lefog hogy elkaphasson...
[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
válasz mikromanus #45269 üzenetére
Az a baj, hogy nem a tornádóktól halnak meg, hanem maguktól, ezért nem kaptam értük cuccot meg buffot.
Egyébként meg hogy örüljél, könnyítettek a tank barbárok életén, 6 másodpercig nem fearelhetnek fear után, plusz mostmár mégkevesebbet sebeznek az ellenfelek. Szóval mostmár azzal sem lesz "nehéz" játszani.[ Szerkesztve ]
-
cowboy_bebop
őstag
Az utolsó amit írtál külön jó pont tőlük, párszor belefutottam a nagy menekülés közepette DH-rel.
-
RockHaRD
addikt
az AH notes-ből nekem nem jött le, hogy lehet-e majd keresni mojonál, meg source-nál a dmg-re? Mert ez eléggé hiányzik a játékból... pl jó lenne ha csak a 300 fölöttieket listázná ki, és máris nem kell az embernek órákon át nézelődni...
-
vendingo
veterán
Teljesen elakadtam a játékba.
WD-el tolom, van 48K life-om, 30-40K dps +500-as resistek.
Inferno ACT3 közepén járok, de nem bírok továbbjutni se soloban, se csapatban.
Próbáltam rengeteg skill kombót, néztem youtubos videókat, kértem itt tanácsot, de semmi eredmény. Ennyire gyökér a wd, vagy csak én vagyok béna?Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
persil
nagyúr
válasz RockHaRD #45272 üzenetére
Átlag sebzésre lehet keresni(jelenleg is lehet, de csak minimumra).
Szóval egy 300as keresésre ki fogja dobni a 300min, 300max és a (mondjuk) 250-350 sebzést is.
Remélhetőleg vonatkozni fog a source-ra és a mojo-ra is, mert erről mondjuk nem volt szó.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Amur
addikt
válasz Cyberbeni #45231 üzenetére
Jó cuccok vannak a DH karin,de miért nem raksz +38as emeraldokat a palástodba meg a gatyóba? a 4 sockettel kapásból 16 dex-et nyersz.Nem egetverő,de kár kihagyni!
(plusz a gyűrűdbe is cserélhető,az már 5x4)Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
RockHaRD
addikt
válasz persil #45274 üzenetére
jelenleg sehogy sem lehet dmg-re keresni egyedül min bleed damage van, az pedig az inflict bleed-re vonatkozik, szal a source, v mojo alap sebzésére sehogy sem lehet keresni most, és szerintem ez ezután sem fog változni... ahogy pl fegyóknál se lehet majd a base dps-re keresni, és ezáltal kiszűrni pl a 900 alattiakat
szerk.: The text color of gems, potions, crafting pages and tomes dropped on the ground has been changed from white to light blue
erre ennyit kellett várni? -_-
szerk2.: Class-specific sets are now guaranteed to have the class’s core stat on every item in the set
Ez sem egy rossz ötlet... amikor a zunimassa set teli van dex-szel, meg strengthel, meg az immortal kings will inttel... az úgy annyira nem jó érzés
[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
először jó cuccokat akarok venni minden slotba. eddig a nadrág van meg, meg csizmába is jó lesz egy ideig ez a talált cucc. (plusz tegzet sem fogok egyhamar cserélni - ami most rajtam van azaz mf-es, van egy másik is)
ha megvan mindenhova a jó cucc, akkor jöhet majd a kőfejlesztés, de addig csak hátráltat a pénzgyűjtésben. olyan sokat meg nem számít a farmolásnál az a 20 dex.lejjebb megy rmah-ban a minimum gold ár (a feketepiaci ár alá) (eddig is gondoltam, hogy így értették a patch notes-ban, de ezzel megerősítették)
plusz:
""Attack Speed" is now a searchable affix for quivers" - más offhandekről szerintem nem írnak
"Items with the "Level Requirement Reduced" affix will now properly appear in search results when specifying the level range"[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hogy áll az 1.0.4-es patch? Épp látom, hogy mostmár van hivatalos lista is a javításokról. Kiadásra került, vagy még nem?
Véleményem szubjektív...
-
Cyberbeni
addikt
fakk, várok egy licit végére, <1m, nyomom a bidet, de azt mondja kevesebbet ajánlok, mint a minimum, nyomok nagyobb bidet, arra is azt írja, pedig frissítettem, és nem írt nagyobb current bidet... most ott van expireddel, ugyanakkora biddel, mint eddig
ezek szerint nem lesz socketes andariel-em barbárra (van egy másik socketes sisakom rá, meg előbb úgyis a DH-t terveztem fejleszteni, de ez akkoris zavaró)@ProEvoFan: 1M-et lehet kirakni 0.25-ért, eddig 100k-t lehetett kirakni ennyiért. ott van feketén-kéken leírva, amit linkeltem
@hackeeee: Europe: 8:00 p.m. PDT (8/21) to 6:00 a.m. PDT (8/22)
6:00 a.m. PDT (8/22)=szerda délután 3 a mi időnk szerint[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
Ki mit szol ehhez a Paragon Level rendszerhez?
Kicsit igy elég fura hatása van a D2 után, simán egyszerübb eltt volna ha itt is kicsit több szinttel inditanak és akkor nem kéne iylen dolgokkal tolni kia szavatosságot .Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
sto1911
veterán
válasz Cyberbeni #45280 üzenetére
En tegnap este liciteltem egy targyra, ma reggel outbid, targy sehol, es nem emlekszem BO-ra, valamint meg volt hatra 1d 9h...
Lett volna egy jo quiver, 15mf, 20gf meg egyeb josagok, 100k-ert, de nem BO-ra, hanem licitre nyomtam, es mire megvettem volna, elvittek...Linkelt innen valaki egy tablazatot, amiben a max ertekek ossze voltak szedve, ki volt az?
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
danilla
őstag
-
Sirandrish
legenda
válasz radi8tor #45286 üzenetére
De egyáltalán miért játszik valaki ilyen elvek szerint?
Partyban a játék, szórakoztatóbb és egyszerűen jobb...[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #45287 üzenetére
Gondolom, mert kíváncsi rá mennyire képes saját erőből.
Annyira nem rossz ez. De be kell ismerni, hogy inferno act 3 már nem single-re van kitalálva.⭐ Stella
-
-
persil
nagyúr
válasz RockHaRD #45276 üzenetére
"jelenleg sehogy sem lehet dmg-re keresni egyedül min bleed damage van"
Mert rosszul keresed, rossz helyen."Bonus minimum physical damage" a keresési feltétel neve, jelenleg csak armoroknál van természetesen.
Ezt fogják megváltoztatni "bonus average damage"-re. És talán bár, mint írtam, ezt nem írták hivatalosan sehol, berakják majd a többi csoporthoz is, tehát akár az off hand-hez is. Ezzel majd jól lehet keresni, mert pl 10-re keresve kidobja a 10min, a 10max és az 5-15 sebzést is."ahogy pl fegyóknál se lehet majd a base dps-re keresni"
Szintén téves. Szó volt róla, hogy armor-ra és dps-re is lehet majd szűrni, hogy a nem kívánatos cuccok eleve meg se jelenjenek a találatoknál.
Ezen felül pedig lehet majd hátralévő idő és current bid alapján is rangsorolni a találatokat.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
persil
nagyúr
válasz ProEvoFan #45279 üzenetére
"Rosszul gondolod.Csak a beírható minimum mennyiség változik"
Ezzel együtt változik a minimum ár is. Mivel jelenleg csak 100 ezret tehetsz fel, ez után pedig 1milliót ugyan annyi pénzért. Tehát a minimum gold ár a tizedére csökken.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
sunnymarcell
aktív tag
na aztán HC-ban ja, imádtam azokat
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
-
laceszgamer
addikt
válasz radi8tor #45284 üzenetére
Mondjuk sokkal jobb lenne ha már kinn lenen a patch, talán az még jó lenne hogy megnézni a változásokat meigymás, mert már szerintem több mitn egy hónapja be se léptem.
Elején még probáltam farmolni, hátha esik valami értelmes ami elmehet pénzért ah n de a nagy asemmi. Ami meg esett sárga abbol mindböl telitett volt az AH.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
sunnymarcell
aktív tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz sunnymarcell #45296 üzenetére
Köszi, hogy 5percen belüli hozzászólásnál a szerkesztés opciót használod.
⭐ Stella
-
F-ECT$
titán
Tank barbárként self buffed: 800 @res, 41k hp, 10k armor, 18k dps elég lehet A3-ra, vagy majd csak patch után?
Dive ever, work never.
-
törölt tag
válasz Sirandrish #45287 üzenetére
Csak nálam meg annyira ingadozik az FPS, hogy party-ban már képtelenség bármit is csinálnom így marad a single. Mondjuk még mindig nem jöttem rá, hogy mitől van az, hogy 60-ról akár 1FPS-re is leesik de már hozzászoktam, egy nagyobb pakk után halálképernyő majd mire visszamászok már megy rendesen
szerk:lehet egy SSD tényleg érne valamit.
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
válasz #57919488 #45299 üzenetére
Nálam csak miután betöltött a játék utána szokott pár másodpercre rángatni, azt nem tom hogy lagtol vagy akkor tölti még be a texturákat egyebet, de utána elég stabil. Bár ezek már elég régi tapasztalatok, mostanában nem toltam.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Linux kezdőknek
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest