Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz F-ECT$ #45298 üzenetére
buffed allres azért 1000 felett legyen.
Ha az armor is buffed érték akkor az is kevés.
18k buffed dps is karcsú.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
mikromanus
veterán
Resist nem kell azért 1k+, de persze hasznos a minnél magasabb. Armor karcsú 10k? Nem tudom. Nekem sose volt act3-on ilyen karcsú amióta azt runolom és nem questre megyek. Mondhatnám, hogy karcsú, de nincs tapasztalatom rá. Olyan 12k hasznos lehet azért (15k tuti elég ). A sebzés tényleg kevéske. Ezzel eltökölhetsz jó darabig minden ellenfélnél. Ha jó a LoH akkor és ügyes vagy akkor lehet nem gond, de szerintem ennyivel soloban mindenképp sado-mazo lehet...
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
F-ECT$
titán
Ok, próbálkozok, de ez ilyen tesco-s barbár. a legtöbb cucca 1m alatt volt. Majd megnézem a patch után, de most még eléggé szenvedős. Csak kíváncsi voltam, hogy én vagyok kevés A3-hoz, vagy a cuccom
Loh is csak 8-900 körül van. Leginkább egy fegyver kellene, amivel meglenne az 1200 körüli loh, meg a 20k dps, és akkor wotb alatt le tudna menni az elite pack. (Vagy legalábbis nagyon kevés hp-jük maradna.)
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
vendingo
veterán
válasz Djuree #45289 üzenetére
Ja, nyomom én is.
Gorneck23: Mindig public game-re megyek, és ahányszor találkozunk egy elit pack-al, 3-4 halál után feladják a társaim és azt veszem észre, hogy egyedül maradtam a játékba.
Nekem mindig sikerül kifognom a legnagyobb gyökereket. 1 ütéstőlé halnak, minimális a sebzésük, nem győzöm élesztgetni őket, én meg a wd-el szinte soha nem halok meg.[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Wolverine
félisten
válasz laceszgamer #45282 üzenetére
Nem lett volna az, ugyanis az inferno nehézsége pont abból adódik, hogy az ellenfelek szintje magasabb a tiédnél. Ez most sem fog változni; a Paragon szintekkel ugyanis nem számol a rendszer harc közben.
A D2 megoldásával viszont már 30 szinttel nagyobb lennél, mint a legnehezebb ellenfelek, és olyan könnyű lenne, mint a normál Act I."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
S e t h
nagyúr
válasz laceszgamer #45282 üzenetére
Mutatja, hogy kapkodva adták ki(kiadói nyomásra), most viszont lépni kell a játékélmény tartósságának növelése érdekében.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
S e t h
nagyúr
válasz FehérHolló #45309 üzenetére
Akkor sorry, nem tudtam, hogy az Activison már egy a Blizzarddal.Viszont ha egyedül a Blizzardon múlt volna, akkor nem hiszem, hogy még kiadták volna, Kotick a legnagyobb hiéna a játékiparban.
-
Thrawn
félisten
Várós ez az 1.0.4-es patch, de a Natalya's szett nerfet nem bocsájtom meg nekik
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
danilla
őstag
válasz radi8tor #45286 üzenetére
Jó látod a dolgot. Nagyrészt csapatban haladtam infernon, de ettől függetlenül olyan karaktert szerettem volna ami egyedül is érvényesülni tud. Hát a WDvel ezt nem tudtam elérni, de most örülök, mert a DHval ugyan úgy jól haladok csapatba mint soloba. Sőt néha soloba még egyszerűbb is
-
Sirandrish
legenda
-
pulcsi
tag
+ Crit Damage, Life on Hit, Life After Each Kill, and Life Steal values can now roll up to 200% ha jol ertem a 600 loh lesz 1800 mert igy mar jobba n hangzik az 1 kezes
[ Szerkesztve ]
''A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny áítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak, mkénit rdeeőzndenk el a btűek'' " Ezért a megrendelése teljesítése legkésőbb a hétfői (január 06) napon 15:00 - 18:00 óra között"
-
Sirandrish
legenda
válasz sto1911 #45316 üzenetére
Bár tudtommal ezt nem PH!-s szedte össze de hátha erre gondolsz
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
laceszgamer
addikt
válasz Sirandrish #45315 üzenetére
Acti-Blizz valóban egyben van, de Acti csak a kiadó és a szerverpark üzemeltetője, a kiadási dátumokba és a fejlesztések menetébe nincs semmi beleszólása, ez még bennvolt annó a szerződésben mikor összeálltak.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
S e t h
nagyúr
válasz Sirandrish #45315 üzenetére
Vagy mégis?[link]
-
sto1911
veterán
válasz Sirandrish #45318 üzenetére
Koszi neked is, de nem ez az
-
sto1911
veterán
válasz sunnymarcell #45324 üzenetére
Ez az, koszi!
Ramegy ez egy lapra? Vagy nem rakod fel az excelt gdocsra esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Cyberbeni #45280 üzenetére
Most akkor kurvára el kellene már dönteni hogy mi a helyes fordítás, mert a pl a diablo 3 hungary így fordította le: 100.000 helyett immáron 1.000.000 arany a listázási mennyiség, a minimál ára nem változott. Tehát 100000 aranyat nem vehetünk, hanem csak 1 millát, de a minimális ár marad.....akkor lehet h a minimál ár 0.25 euró az marad csak immár 1millát ér...
[ Szerkesztve ]
-
válasz ProEvoFan #45327 üzenetére
O is ezt mondta. Gyakorlatilag 10-edere csokkentik a minimalarat, de nem lehet 100k-s egysegekben, csak milliosban vasarolni, ennyi. Kivancsi vagyok hol fog megallni, mert ez nettoban 2euro/10millio gold bevetelt jelent a kedves botozo kollegaknak, annal azert tobbet er jelenleg, es majd vagnak szepen egymas ala 0.01 centekkel .
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Wolverine
félisten
válasz S e t h #45320 üzenetére
Az Activisionnek pontosan annyi köze van a Diablóhoz, mint a Blizzardnak a Call of Dutyhoz: semmi. Az Activision-Blizzard nem játékfejlesztő cég, és nem is játékkiadó. Az Activision fejlesztő és kiadó is egyben, ahogy a Blizzard is fejlesztő és kiadó - és mindkettő egymástól függetlenül működik.
#45310: igen, ez összesen 300 fő statot jelent majd, 200 vitalityt és 100-100-at a két, a kasztodnak nem fontos fő statból. Ez nagyjából 2 itemnek felel meg... illetve ennyit lecserélhetsz a cuccaidon olyan mellékes statokra, mint a crit chance vagy a crit damage.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
DjDanee87
addikt
válasz F-ECT$ #45303 üzenetére
Szerintem patch után menni fog. Nekem most ilyen a fullos tank cuccom armor passzívokkal, enchantressel, warcry buffal. Ezzel csak akkor halok meg, ha elbambulok. Fegyverem egy lassú 1.2-es spear = nagy a weapon damage-e, így a WoTB Insanity rúnával (+100% dmg) eltolt earthquake elég pusztító hatású. Act2ben bőven elég az elitek ellen, act3ban már sajna maradni szokott a WoTB lejárta után 0,5-1,5M HPjuk amit le kell revengeljek szép lassan. De sima ügy.
Patch után szerintem menni fog act3 a te gearedben is, de majd meglátod.
maross: én is arra számítok, hogy nem is feltétlen a botozók, hanem a mezei userek annyira pénzt aakrnak majd csinálni (még ha hihetetlenül keveset is) hogy bevágják majd minimál áron kb. És akkor tényleg hatalmasat veszít az értékéből a gold majd - sajnos.
szerk: Tegnap eset esett: 20% MF pajzs, str, vit, allres
Miért nem az MF változtatások előtt esett ez mondjuk 2 hónapja?
Oh, és tudom, hogy túláraztam.[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
Tegnap lement Act3 machines of war-tól siegebreakerig... DT barbár (mert bénan00b vagyok ), hát még mindig nem igazán éreztem rá... volt egy, mondom egyetlen darab kék szörny (a kecskesámán) akit nem tudtam leölni bármit csináltam, végig követett pályán és vagy 5ször haltam meg miatta mire leráztam, mert persze mindig a legrosszabbkor tolta rám a jailer/frozen párosítást...
Apropó, 36K buffed damage úgy tűnik nagyon kevés, 10-15K-kat critelek a tornádókkal, kevés a critdamom
Act2 persze faceroll...
Patch után lehet a WW-et kicserélem hammer-re a single target miatt
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Sirandrish
legenda
Szórj egy kis borsot a Tornádókba, így amíg hapcizik, lesz időd elfutni
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Myth
aktív tag
Szóval azt mondjátok, hogy lesz egy frankó kis infláció és a nagy nehezen 2 hónap alatt összekuporgatott 14 millióm sz@rt sem fog érni? Akkor még költsem el inkább ma? Vagy mit javasoltok?
Battletag: Myth#1775
-
Sirandrish
legenda
Szerintem érdemben senki sem tud erről mit mondani.
Amit vettem gyűrűt 3hete 20forintért..nem tudom lecserélni 20M-ből sem.
Nem lehet kiszámítani..
Egy dolog viszont biztos..amíg ennyi arany(bot) van a játékban addig maradnak az árak vagy emelkednek...csökkenti tuti nem fognak..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
marcyman
aktív tag
Én úgy gondolom, hogy érdemes még most beruházni valamibe. Valószínűleg amikor bejön a patch, utána elszabadul a "pokol" (árak) egy darabig (pár óra, esetleg nap) a pokol és felmegy mindennek az ára. (Főleg brimstone-nak és társainak.) Már most látni, hogy megyeget fel.
[ Szerkesztve ]
-
-
RockHaRD
addikt
válasz Sirandrish #45334 üzenetére
elvileg a botok most megszívják, mert Sarkothba belenyúltak...
egyfelől támadni fognak normálisan, másfelől kevesebb aranyat dobnak
az arany az még hagyján, mert nyilván akkor is dobnak valamit, de ha jól visszatámad, meg szaladgálnak, meg lövöldöznek, akkor a bot nem tudja megölni, és meghal...
viszont a vázák újra dobni fognak aranyat, meg cuccokat, szal érdekes lesz:-/
-
imho: Az arany fel fog higulni a legalisan vasarlok miatt, akik fele/harmad aron vehetik a regi 0.25-os arhoz kepest az aranyat, ezzel egyutt a jelenlegi cuccok arai felugranak, mert hirtelen mindenkinek lesz penze vasarolni. DE: a jatek egyre konnyebb, a dropok egyre jobbak es jobbak lesznek, par heten belul sokkal feljebb kerul a "jo cucc" lece, a regi itemek pedig egyre kukabb kategoriaba kerulnek. Szoval szerintem akinek aranya van, mentse ki euroba, vagy tapolja fel a karakterere, es kesobb downgradelje, remelhetoleg nyereseggel.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Ármester
Tudja valaki melyik az a sett ami 2db esetén +MF ad?
-
Sirandrish
legenda
A drop csak több lesz, nem jobb..
Így is 1millió itemre jut 1 RMAH "gyanus" cucc..
Nem tudom így mi lesz..ötletem sincs..
De ha a több 100M-es High-End cuccok árai még feljebb mennek akkor az egyszerű játékosoknak esélye sem lesz brutál gear-re max ha magának droppolja..Szerintem nagyon egyszerű a recept..mindenki addig játszik amíg a játék szórakoztatja..1-1 jobb dropot el-el ad mindenki az RMAH-ba akár fillérekért is..havonta összejön 1-2 pizzára és kész.
Ha megunják akkor meg mennek GW2-zni vagy sakkozni...tökmindegy.Ettől az új rendszertől sem várok sokat..persze jó lesz hogy lesz "cél" a játékban de aki már most unja az meddig fog eljutni? Lv10ig? Ugyanúgy mennie kellesz majd az ACT-okon végig csak most már EXP-t is kap..
Azt, aki eleve unja a játékot szerintem ez sem fogja motiválni, bár ne legyen igazam..Botok ide vagy oda, lép a Blizz vagy nem, elfogadjuk vagy lenézzük...nem számít..amíg vannak addig az árak csak feljebb és feljebb mennek és előbb utóbb mindenki rájön hogy itt biza nem rúghat labdába a fizető játékosokkal szemben...
A vicces része az hogy ez még annyira nem zavaró de majd ha bejön a hőn áhított PVP akkor lesz csak a nagy hasraesés...
Imádom a Blizzt, és a Diablo 3 is nagyon tetszik de azt nehezen emésztem meg hogy egy mikrotranzakciós FreeMMO(nemis free ) lett belőle...Én így látom..
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz radi8tor #45343 üzenetére
Jelenleg azért ilyen magas az ára e-bay-en, mert potenciálisan el lehet adni RMAH-ban 1,75€-ért.
Ha a goldfarmerek betolnak pár milliárdot RMAH-ba, sztem ettől sokkal olcsóbb lesz.
Csökken a kereslet, de amíg nem banolják a botokat, addig azok termelnek.
Inkább eladja a sokmilliárd goldot akármennyiért is, mert nem tud vele mit kezdeni."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest