Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 -- Archívum 1 (téma lezárva)

Hozzászólások

(#34151) #04441088 válasza Mr.Csizmás (#34149) üzenetére


#04441088
törölt tag

nem, a szomszed bela neni :DDD

(#34152) dobolan válasza Cyberbeni (#34139) üzenetére


dobolan
senior tag

Na jah, azért a barbár elég népszerű lett :DD

(#34153) Huma válasza dobolan (#34152) üzenetére


Huma
addikt

A monk se rosszabb.

Szerintem elég sok embernek nem jön be, hogy ha ránéz inferno act2-4-en egy mob és összezuhan a karaktere. Inkább nyomja barbival vagy monkkal. Lehet, hogy kicsi a DPS, de nem is ütik le őket olyan könnyen.

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

(#34155) D1Rect válasza Huma (#34153) üzenetére


D1Rect
félisten

Meg nagyságrendekkel olcsóbb...

(#34156) Ren Hoek válasza Kobe (#34078) üzenetére


Ren Hoek
veterán

és (#34085) ProEvoFan:

Nem jól értelmeztétek amit írtam. VALAHOL reális, tehát bizony léteznek olyan itemek, ahol reális simán a 400 milliós ár! és MEGVESZIK! Fizetnek érte... Ha nem goldban, akkor euróban, ott az ebay-es példa, 700 eurós kard (ez már bid-elt érték, tehát annyit kiadott érte valaki) Oda is írtam, hogy nem a lim-lomokra gondolok... magyarul azokra a tárgyakra értettem, amik eszméletlenül ritkák, és perfektek. Ezek jóval többet érnek már mint 250 euró...

A száz milliós árazás pedig az infláció következménye, gondoljatok bele, jelenleg egy euróért 625000 aranyat lehet venni, míg nemrég csak 62500-at! Brutális infláció van...

Ezért is mondom, nem kell ezen csodálkozni, a gold egy virtuális pénzeszköz, el kell felejteni az ezzel való számolgatást. Ezt jelenleg lehetetlen kitermelni farmolással, a nerfek után meg főleg nem. Viszont vannak sokan akik az elején brutál megszedték magukat kereskedéssel, Royal Crypts farmolással... több száz millió goldjuk lehet, vagy most bevásárolnak euróért goldot, vagy botolnak... Simán lehetnek óriási vagyonok.

Egyszerűen el kell felejteni a gold farmot (Nem véletlenül adogatják el a GF gear-eket) át kell állni a cuccok farmolására, most javult droprate-el - és kivárni míg jön egy 6-7 euró felett érő item. + AH kereskedés. A goldban való számolgatás helyett pedig euróban gondolkozni, hiszen az fixen tartja magát. Euró valós pénz, gold pedig csúszkál, mint Narancslé Vörös Harry szerint. ( :DDD ) Tök mindegy, hogy 4 millát ért eddig, most meg 40-et, értékben ugyan annyi.

A felöltözésre megoldás talán, hogy vagy muszáj eurót befektetni a játékba, vagy Battle.net-re termelni némi eurót okosan, és RMAH-ból felöltözni. Ez még mindig járhatóbb út, mint 1000 órát farmolni 20 milla aranyért, és aranyeret kapni.

[ Szerkesztve ]

(#34157) dobolan válasza Huma (#34153) üzenetére


dobolan
senior tag

Igen. Kezdtem egy monkot, és nagyon jó a sok fajta heal. Wiznél az a baj, ha picit bénázol, hulla vagy. Nagyon magas dps-t elérni vele meg milliókba kerül.

(#34158) mcwolf79


mcwolf79
veterán

Varázslóként ha felbérelem a Templar-t,akkor a kapott XP hogy oszlik el?
Mind nekem jön,vagy feleződik?

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#34159) Kobe válasza Ren Hoek (#34156) üzenetére


Kobe
veterán

bocsi, először privátban ment el a válasz, nyugodtan törölheted.

ha egy fizetőeszköz inflálódik, akkor azt általában lecserélik és az újat a bázisvaluta sok 100-1000x es értékén határozzák meg. Lásd pl pengő és forint cseréje, vagy millió plusz 1 afrikai fizetőeszköz (ahol a 10 milliárdos a legkisebb fizetőeszköz kb...)
Blizzardnak semmi mást nem kellene, mint:
- megemeli a drop ratet a mostani kb 10x-esére, 15xösére és fixálja az AH-ban a gold árfolyamát a jelenlegi kb 2 euró / millió körüli szinten - ez esetben maradhatna a jelenlegi árszínvonal, mert legalább lenne némi esélye játékkal és szorgalmas kereskedéssel összeszedni az adott összeget
- brutális árfolyamon fixálja a gold árfolyamát, pl 10 euró /M, meghagyja a jelenlegi dropot, ellenben maximálja a felhalmozható aranyat accountonként, karakterenként, és elkezdi kivonni az aranyat a piacról - a limit felettit diszkont áron átveszi a limit bevezetése után, vagy elkezdi töemgesen kiszórni a gold farmolására játszó karaktereket
Szerintem ezen két lépés bármelyikével elég jól helyre lehetne rázni az árakat.
A jelenlegi szitu kicsit olyan elrugaszkodott, mint a valóság, amikor egy közmunkásnak akarod elmagyarázni hogy a 47000 forintjából hogyan is kellene hatékonyan gazdálkodnia, hogy megvehesse a 10-12 millás másfél szobás lakást, mert az építésznek csak úgy éri meg.
Ugyanígy nem tudod elmondani, megtanítani senkinek, hogy a 4-600 goldot droppoló monsztából 100 óra játék után miért nem jutott egy normálisabb gatya a karakterére - mert Kimcsüng éppen 8 gépen 16 karakterrel 24/7-ben farmol

(#34160) megint én


megint én
őstag

Pár dolgot kérdeznék, pls aki tud valamelyikre választ az írja meg.
1. Miért nem lehet pl a ringnél, vagy amulettnél demage-t beírni AHban?
2. Wizzardra adjon valaki egy jó buildet pls.
3. Offhandbe csak source-t vigyek, vagy megéri shieldet is?

(#34161) kexksz válasza Kobe (#34159) üzenetére


kexksz
addikt

És ezt miért tenné a Blizzard? A mostani helyzet egyszerűen tökéletes nekik. Ingame lehetetlen goldot farmolni, mindenki RMAH-ból vesz mindent. Profit.

(#34162) KonzolKartel válasza megint én (#34160) üzenetére

1. mert egy sz*r. lehet majd egy fícsőr lesz.
2. -
3. attól függ, hogy milyen játék stílussal akarsz játszani.
Én wizardnak inkább rakok hp-t dögivel, res úgy szint, és utána jöhet a dmg.

Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007

(#34163) Cyberbeni válasza kexksz (#34161) üzenetére


Cyberbeni
addikt

1 milliónál kevesebb goldból is lehet olyan geart venni, amivel végig lehet vinni infernót.

@megint én: ha nem valami melee wizardot csinálsz, akkor a source sokkal jobb, esetleg kétkezes fegyver sem rossz.

(#34164) megint én válasza Kobe (#34159) üzenetére


megint én
őstag

Itt már nem is tudom, én mint egyszerű halandó, aki heti 4 órát szán a játékra, hogyan vehet meg egy milliárd körüli itemet? Létezik valami goldfarmos bot? Vagy bármi? Mert ez nevetséges, felmegyek AHra, és már az amit az ajánlatokhoz rak, azok is ilyen 20milliótól kezdődnek. De több lilliárdos licites itemet is láttam már. Míg nekem a legtöbb pénz amikor volt az 500.000. Kicsit szégyenlem magam, soha semmilyen játékban nem csíteltem, de most gondolkodás nélkül betennék egy goldfarmos botot.

(#34165) Ren Hoek válasza Kobe (#34159) üzenetére


Ren Hoek
veterán

:) Akkor én is bemásolom amit priviben írtam

Volt szó wipe-ról is (mármint, hogy az kellene)... Az RMAH bevezetésével, nem lehet csak úgy wipe-olni a goldot... mert itt már valós pénzt törölne a blizz. Ha nem lenne RMAH, akkor lehetne olyan indokkal, hogy illegális a real money kereskedelem, szóval vessen magára mindenki. Sajnos ezt elb*szták a sok botterrel, (egy arc szerint, csak 10000 ember foglalkozik ilyennel, és fejenként 10-100-200 acc is lehetett)... Napi 1.5 milliárd aranyat simán meg tudtak termelni, személyenként. Blizz engedte, mivel így szerintem piszok sokat kerestek a + accokon amit befektettek a botolók.Azt meg a játékosok szívják meg, ha most szar az economy.

Drop rate emelés most volt, ezek után biztos, hogy nem lesz. Az arany leszívását itt egyértelműen a gold sinkekkel akarják megoldani (repair cost 6x buff pl)
Az euró/gold árfolyam fix se reális szerintem, mert félő, hogy a szunnyadó sok száz milliárd golddal pillanatok alatt elárasztanák a piacot (A goldfarm botok kiszórása egyáltalán nem jelenti a botgold kiszórását, ugyanis nem hülyék azok sem, átjátszották tárgyakba, és más accokba, szerintem úgy, hogy lehetetlen lekövetni = Pénzmosás) Ráadásul ki venne 10 euróért goldot, amikor 1.5 euróért kapsz 1 mil-t jelenleg ebayen... ? és még csak nem is illegális (max megtűrt), hiszen van neki trade feature a játékban.

Szerintem egyszerűen megvárják, amíg sinkelődik a jelenlegi gold, a farmhely nerfek, a bot kiszórások, a repair cost emelés miatt nehezedő botolás után. Most már jóval nehezebb botolni is goldra. A jelenleg megemelt drop rate, előbb utóbb telíti a piacot és csökkennek az árak. Az AH flipes kereskedelem, pedig hatalmas gold sink ezen az infláción, 100 milás tárgyból 15 mila sink.
sokan meg pakolják fel RMAH-ba a tárgyakat 1.5-2 euróért, csak hogy vigyék, de nem látják, hogy (jelenleg) 6-7 euró alatt nem éri meg RMAH-ba tenni, az 1 eu-s fee miatt.

Magától fog rendeződni a dolog,erre játszanak egyértelműen.... csak ki kell várni...

[ Szerkesztve ]

(#34166) kexksz válasza Cyberbeni (#34163) üzenetére


kexksz
addikt

És ennek mi köze van hozzá?

(#34167) Cyberbeni válasza kexksz (#34166) üzenetére


Cyberbeni
addikt

nem kell feltétlenül rmah meg sokmillió gold, hogy valakinek normális cucca legyen.

a botolókat meg folyamatosan bannolják [link]

[ Szerkesztve ]

(#34168) megint én válasza KonzolKartel (#34162) üzenetére


megint én
őstag

Thx

Nem tudja valaki a Resisteket hogyan számolja ki? Legyen egy példa 100as resist, egy 10.000es demage/hitre

(#34169) Cyberbeni válasza megint én (#34168) üzenetére


Cyberbeni
addikt

resist/(resist+5*mlvl) sebzést nyel el a resist (mlvl az ellenfél szintje, infernón 60+act száma), armor ugyanez, csak 50-es szorzóval.

(#34170) Kobe válasza kexksz (#34161) üzenetére


Kobe
veterán

Miert lehetetlen ? Tucatszam vannak olyan kereskedok akik minden serveren milliardos keszletet tartanak fenn. Ok is ingame szerzik csak farm bottal...

(#34171) proci985 válasza Mackósajt (#34101) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

Amúgy a D2 nem volt ennyire ilyen. Ott elvoltam azzal a felszereléssel, ami esett. Nyilván ezt itt nem lehet, mert ölné az üzletüket.

Igen, diablo2ben .10 alatt (meg kis módosításokkal a későbbi patchekben is) volt két build, ami elment hellig gond nélkül magatalálósan (summonmancer -pontosabban bármelyik nekró 20 skelton mage 20 skelton masteryvel- és a hammerdin), többi nagyon cuccfüggő volt. láttál valaha highrunet, mondjuk vex felett, mert én ~20 lvl80+ patriarch/matriarch alatt egyet sem. na és akkor a jobb cuccokhoz mind ber vagy durvább kellett.

szerintem a helyzet azért annyira nem vészes. hell a3 közepéig elmentem magatalálósan, bár eléggé nyögvenyelősen, és ez már a wizzard nerf után volt. hell maradékát egy 50ezres, 1050 dpses kétkezes maullal toltam ki, és infernon már azzal mentem végig. kb 100 res, 12k dps, 28k life. most 2100 armour, 600+ res, 18k dam és 40k lifeal más a helyzet, de az ahhoz kellő kb 1m aranyat azért össze lehetett szedni. órántként olyan 150k még hell végén is megy, és oda még nem kell gear sem (skill más kérdés, de akinek volt d2ben bowamája/psn vagy boner nekrója/meteorbja/eledruja, annak a wizzardnak is feküdnie kell).

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#34172) megint én válasza Cyberbeni (#34169) üzenetére


megint én
őstag

Akkor valszín azért vagyok ilyen porhanyos, mert igaz van resist all bőven, de az a sima armor hiányzik nagyon. Csak hát megint az a baj, hogy egy jó gear annyira elérhetetlenül sok pénzbe kerül, hogy KB esélyem nincs, hogy valaha is lesz. Hacsak nem találok valami goldfarmolási lehetőséget.

(#34173) radi8tor válasza kovsol (#34125) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Ma 2x is lenyomtuk party-ban. Tényleg sok pók jön, de nem vészes.

⭐ Stella

(#34174) mikromanus válasza Ren Hoek (#34165) üzenetére


mikromanus
veterán

ööö. Lehet lemaradtam az elejéről, de az utóbbi pár "ütlésváltást" azért átolvastam.
Igazából nem értem mi a gond. Mivel a drop rate megnőtt, sok a közepes item, így bárki goldért simán hozzájuthat a használhatóbb infernos cuccokhoz. Nem látom azt, hogy mivel sok a gold így játszhatatlan RMAH nélkül az inferno. A használható cuccok ára nem emelkedett látványosan, a ritkák meg mindig is irreálisan magas (vagy annak tűnő) áron mentek el.
Gold/euro árat nem lehet fixálni, mert egyrészt az euro valós értékkel bír, másrészt ha ezt tennék, akkor vagy a normál játékosokat lehetetlenítenék el vagy a bottereknek/nagybani gold halmozóknak csinálnának "pénznyomdát". Jobb ez így. Győzzön a kereslet/kínálat oroszlántörvénye.

Azt meg nem mondnanám, hogy minden az RMAH-ba ment át ami nagyon jó. A cuccaimhoz hasonló itemeket sem az RMAH-ban, sem a goldosban nem találok, vagy csak irreális gold áron (tehát pénzért nincs, csak goldért)

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#34175) megint én


megint én
őstag

Na, asszem találtam is valami Botot.
Kidob amúgy a Blizzard? És mekkora az esélye, h lebukok vele? Használ valaki Botfarmot? Ha igen, jöhet akár privátban is.

http://www.youtube.com/watch?v=MS9QZZ2EyMQ

[ Szerkesztve ]

(#34176) domesz


domesz
aktív tag

Végig vittem egy melee karit. Most kéne valami ranged.

DH vagy WD használhatóbb majd infernon?

domesz felhasználónak 121 pozitív értékelése van a fórumon!

(#34177) Ren Hoek válasza megint én (#34175) üzenetére


Ren Hoek
veterán

Úgy kivágnak érte mint a franc, bannolják az acc-od, buksz minden cuccot, karaktered, és az acc árát is... amúgy ez itt nem túl kedvelt dolog, hiszen utáljuk a bottereket, és totál jogosan.

Az fix, hogy előbb utóbb most már lebuksz, mivel erősen figyelik. A Warden cheat-bot ellenes cucc jelent bármit, amit csinálsz és ez third-party program, vagy modolása a software-üknek.
Az egyszerűbb injekciós, autoit botokat meg könnyen kiszűrik. Szerintem eddig is simán szűrhették volna, tudtak mindent, mégis hagyták, mert a sok acc = sok bevétel.

A legprofibbak meg úgy is csinálják tovább, lebukás nélkül (Vagy ha le is buknak, mit számít egy acc, van nekik 100) De ők saját maguknak írják a botokat, mesterséges intelligenciákat... és soha nem fogják kiadni.

Szóval ha botolsz, lebuksz. és ezt csupa jószándékkal mondom, örülök is neki, hulljanak a csalók...

[ Szerkesztve ]

(#34178) Helmoras válasza megint én (#34175) üzenetére


Helmoras
őstag

Nem éppen legális a téma... :S

(#34179) Ren Hoek válasza mikromanus (#34174) üzenetére


Ren Hoek
veterán

Nem maradtál semmiről le, nekem nincs is semmi bajom a rendszerrel, játszogatok ahogy tudok és amennyi időm engedi :) Csupán elgondolkodtam, milyen megoldások lehetnek, mert sokan beírták, hogy kezd játszhatatlanná válni inferno normális AH árak nélkül...

szerk: Meg azt szerettem volna leírni, hogy nem kell csodálkozni ezen folyamatokon, mivel ez most olyan játék, ahol emberek irányítják a piacot, valós kereslet-kínálat, maffia, csalók stb...Mint a valóságban :)

[ Szerkesztve ]

(#34180) proci985 válasza mikromanus (#34174) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

egyébként ez is igaz. pl az a z 1050es maul, amit anno 50kért vettem, most talán érne 3-5kt.

vit/allres/int cuccokat is találni még bőven két infernos javítás áráért.

probléma nekem igazából az a2 cucc összerakása lenne, de mivel a1 már megy egész könnyen, szerintem közeledek. még kéne 25%al több dam (ez egy 2-3millás tétel, 1400as kétkezes vagy 900+os egykezes esetemben), aztán épeszű sebességgel mennie kéne. legalábbis ha a brief butchering achievment megvan wizzardal, akkor már nem lehet annyira távol a használható a2es sebesség úgy, hogy nem folyamatosan halok.

a3-a4 még távol, de ha inferno a1ben olyan 200-250k aranynak óránként össze kell jönnie úgy, hogy a drop egy az egyben megy a kovácsnak, úgy szerintem pár hét, aztán az is meglesz. vagy karácsony. vagy az lesz mint a diablo2vel, hogy párhavonta előveszem picit. vagy megvárom amíg a nehézséget is nerfelik:D.

egyébként ebből következik, hogy egy hétvége alatt egy közepes kocka azért 5millió aranyat összeszed, és akkor annyi idő alatt már talán esik hasznos is.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#34181) megint én válasza Ren Hoek (#34177) üzenetére


megint én
őstag

Én értem, és rühellem is a csalókat, de ez amit most a Blizzard csinált, ez KB vagy a napi 8órát farmolóknak, vagy a RMAHban shoppingoló kis köcsögöknek van csak. Szerintem ez úgy el van baszva ahogy csak el lehet baszni valamit. Ez már nem az a Blizzard amelyik a diablo 1-et, vagy étt az Starcraftot csinálta. Eladta a lelkét a diablonak, csak h irónikus legyek. Megértem én, hogy nem a két szép szememért csinálják, hanem pénzér, de akkor is ott rohadjon meg ahol van.

[ Szerkesztve ]

(#34182) coccolino


coccolino
aktív tag

szerintetek Helm of Command 8% block miatt mennyire fontos cucc barbarnak?

''I am the world bigest washed up SUPERSTAR!''

(#34183) ProEvoFan válasza Ren Hoek (#34179) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Act1-2 viszonylag olcsó gearel ok, játszható.
Na de act3 már nagyon nem.Megnéztem mit merre hogyan kellene fejlesztenem Monkomnak. Csak a fegyver kerülne 15+ millióba.Számolgatva kb 30 milló aranyra lenne szükségem, ha bármilyen komoly előrelépést szeretnék.
Nekem ne mondjátok hogy ez rendben van, ez a normális...és most ne az véleményezze ezt, aki RMAH előtt vette a cuccait.
Én Wizardal kezdtem, de nagyon megbántam.Ha elsőre Monkot/Barbárt kezdtem volna, akkor már infermo Diablo kill többször is meglenne.

(#34184) kexksz válasza Cyberbeni (#34167) üzenetére


kexksz
addikt

Még mindig nem értem, hogy mi az isten köze van annak, hogy mennyi gear kell infernóhoz, meg hogy a botokat bannolják-e ahhoz, hogy ha minden cucc rohadt drága goldban, akkor RMAHt többen fogják használni, mintha minden olcsó lenne goldból.

(#34185) Cyberbeni válasza kexksz (#34184) üzenetére


Cyberbeni
addikt

"mindenki RMAH-ból vesz mindent."

(#34186) Ren Hoek válasza megint én (#34181) üzenetére


Ren Hoek
veterán

Jogos amit írsz, ez már elejétől a pénzről és az undorítóan magas profitról szólt.

Én is nagyon a farmolás ellen vagyok, akkor már inkább fizetek pár eurót és kis köcsög RMAH-ssá válok, és befektetésnek fogom fel, ami később megtérülhet. Inkább ez mint a drága időmet elfecséreljem, amit amúgy valós bizniszek építésére fordíthatnék, mint kényszeres farmolós tevékenységre (normális kereteken belül amíg szórakoztató addig oké)

(#34183) ProEvoFan Jelenleg 15 mil csak 2.4 euró ebay-en... aztmondom akkor inkább kifizetek 2 sör árát, vagy az RMAH-s cuccaim után nem veszem ki egyből a pénzem stb... Mint hogy agyhúgykövet kapjak a farmolástól. Euróban nézd, úgy szinte minimális érték lenne az előrelépés.

Bocs benéztem egy nullát...24 euró... na az mondjuk már elég sok... Jelenleg nem tudok a3-4-ről nyilatkozni...

[ Szerkesztve ]

(#34187) kexksz válasza Cyberbeni (#34185) üzenetére


kexksz
addikt

Költői túlzás.

[ Szerkesztve ]

(#34188) proci985 válasza megint én (#34181) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

izé, a napi 8 órát farmolók köztünk járnak. ha valakinek nincs családja, ott a 40órás munka/az alatt letolható suli, hobbiba még belefér ügyesen tolva még 40-50 óra diablo, bár az alvás kicsit megsínyli. ld mégegyszer az előbbi észrevételem, hogy wcpapírba csavarva is 100k/hnak mennie kell hell végén max 100k aranyból, a1nél pedig ez kb a duplája, bár oda némi gear is kell. max 1m aranyért, ami megint megvan pár este alatt casualként is.

persze, én se örülök neki, hogy már vagy egy hete itt rostokolok inferno a1ben esténként (ebben a pár órában, ami a célra jut), de idegeskedni felesleges. azt meg nem szabad elfelejteni, hogy azokkal, akik heti 100 órákat tolnak, nem lehet és felesleges is versenyezni.

ProEvoFan: ja, nézem hogy eddig kb a3-a4-ia1-ia2 között nagyságrendi volt a gear különbség. ha inferno a1 1m, akkor a2 10m, a3 100m, a4 1000m? durván hangzik.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#34189) maross


maross
veterán

affene, problemaim vannak azmoval barbarral :DDD. Atoltoztem kicsit dps-re, az se jott be.

szerk: eh, visszaoltozve resistbe siman lement. ott is a jol megerdemelt 3 kek item :)

[ Szerkesztve ]

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#34190) Ren Hoek válasza ProEvoFan (#34183) üzenetére


Ren Hoek
veterán

RMAH-ból mennyibe lenne most felöltözni act 3-4.re?

(Jelenleg nincs időm most játszani, szóval nem tudok hozzászólni érdemben, csak kíváncsi vagyok)

[ Szerkesztve ]

(#34191) Qru válasza ProEvoFan (#34183) üzenetére


Qru
MODERÁTOR

Véget nem érő farmolás Act 1-en, hogy vmi normálisabb cuccot tudjak venni a Monkomnak. Azzal sem fenékig tejfel az élet. RMAH jól betett az áraknak/nekünk.

[ Szerkesztve ]

#nincsbennetarcsi

(#34192) Wolverine válasza megint én (#34181) üzenetére


Wolverine
félisten

A Blizzard csak a saját hatásköre alá vonta a D2 feketepiacát (nagyrészt, nem teljesen). Egyébként már kiraktak egy adagnyi botozó accountot, de a pontos nagyságrend nem ismert (akár pár százezer is lehetett a számuk).

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#34193) drk88


drk88
senior tag

Akadt pár eladó itemem, íme:

CUCCOK

Akinek kell valami árban megegyezünk PM-ben vagy ingame: Nivenzor#2970

(#34194) maross válasza maross (#34189) üzenetére


maross
veterán

Jol van, szep volt. Nem ertettem miert ilyen kemeny, ha'mer rajtam maradt par mf cucc :DDD.

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#34195) Cyberbeni válasza Qru (#34191) üzenetére


Cyberbeni
addikt

Ja, a gyengébb ellenfelek, meg a megnövelt droprate eléggé megnehezíti a játékot... Az olyan cuccok amikkel csak simán (nem godmodeban) végig lehet vinni a játékot alig érnek valamit, így nem lehet olyan könnyen pénzt szerezni... :(:(:(:(:(:(:(:(:(

(#34196) tatabánya válasza Cyberbeni (#34195) üzenetére


tatabánya
senior tag

már végigvitted 3x innentől úgyis csak farmolnál act 2-3-4 részein is... ez már csak erről szól

(#34197) D1Rect válasza Qru (#34191) üzenetére


D1Rect
félisten

Nem az RMAH, hanem a botok tesznek be a rendszernek.
Csak goldot állítanak elő és döntik be a piacra, nem bírja el a rendszer.
Ezért van a durva infláció is, 1 hónappal ezelőtt még kb. 10x ennyit ért a gold.

(#34198) Ren Hoek válasza D1Rect (#34197) üzenetére


Ren Hoek
veterán

Szerintem már jóval kevesebb bot van,+ nehezebb is farmolni elejéhez képest...

A baj az, hogy ordas sok gold maradt így is a rendszerben, aminek idő kell, hogy sinkelődjön. Előbb utóbb csak helyreáll...

(#34199) D1Rect válasza Ren Hoek (#34198) üzenetére


D1Rect
félisten

Jó is lenne, de sajna nem. Itt is van olyan aki botozik.
Olvasni kell a sorok között és kibukik.

(#34200) Cyberbeni válasza Ren Hoek (#34198) üzenetére


Cyberbeni
addikt

ha arra gondolsz, hogy kivették az 1-5 perces runokat a játékból, akkor az szerintem ponthogy jót tesz a játéknak.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 -- Archívum 1 (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.