Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
e6440 megeszi az 1.5V -os ramokat? Vagy csak az 1.35V?
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy a Latitude szériának melyik a ledrégebbi tagja, ami fogad nvme ssd-ket?
Előre is hálásan köszönöm a segítséget!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Shokkolo
addikt
válasz Pyttawrx #65457 üzenetére
Igen, nézegettem, hogy Ali, Ebay, Gearbest... mind megoldja a bajom
Csak nem karácsonyig
Tudtam szerezni egy kb max 50 órát futott notit a cégtől, tartalék volt egy szekrénybe zárva.
Barátnőm karácsonyi ajándéka lesz (még az akku is escellent),
ez az 1 bibije van és gondoltam hátha itthonról is meg tudom oldani.
Ha nem marad más, jön a rendelés kintről."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz Ganz-[HUN] #65459 üzenetére
Köszönöm
Ha minden igaz, sikerült majdnem helyben találni (15 km), ha összejön holnap SOS el is megyek érte (és rendelek párat tartalékba)"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
phanzetomox
őstag
Sziasztok!
Lett egy Dell G5-s gépem. Az lenne a kérdésem, hogyha a gyári 2x4gb ramot kicseréltem 2x8gb-a akkor a 2x4gb-t eladhatom? Tehát ha garanciális ügyintézés van, akkor nem kell feltétlen a gyári ramokkal visszaküldenem, hanem mehet az újakkal is, ugye?
Előre is köszi a segítséget.
-
Dhampir
félisten
válasz phanzetomox #65461 üzenetére
Milyen konfigurációval vetted és hol?
-
ROBOTER
addikt
Sziasztok!
Egy hagyományos SATA SSD-t szerettem volna berakni a DELL Precision 5520-amba, és meglepődve tapasztaltam, hogy nincs hova bekötni, mert a kábel nem gyári tartozék.
Ebayen 8 Euro környékén beszerezhető, de még az eredeti is $11. Érdemes itthon keresni ilyet, vagy csak többszörös áron fogom megkapni? (ha lehet, nem várnám ki az 1 hónapot, mire megérkezik, ezért kérdezem).
-
SzaboZE
addikt
válasz phanzetomox #65461 üzenetére
Eladhatod. A garit úgy érinti, hogy nyilván a memóriára nem fog kiterjedni, illetve ha bizonyíthatóan az teszi tönkre a gépet, akkor nem terjed ki rá a garancia hatálya. Ilyen esettel még nem találkoztam, csak jó ha tudod.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
szpali
addikt
Sziasztok!
Előjött nálam egy ilyen hiba (XPS 15 9560, i7-7700HQ)
https://www.reddit.com/r/Dell/comments/5uh6wo/fixing_your_dell_xps_cpu_stuck_at_minimum/
Beragadt a CPU órajel 800MHz-re, először BIOS downgrade-el próbálkoztam, ami nem oldotta meg, majd a rátaláltam a fenit cikkre, lehúztam az akkut, váram picit (ha már szét volt szedve, kitakarítottam a ventiket), összeraktam és működött.Tegnap újra jelentkezett, de most 1,39GHz-en állt meg a proci, szintén segített a fenti módszer, de ez nem vicces, nincs mindig időm/lehetőségem szétszerelni a gépet
Találkozott már valaki ilyen meghibásodással? Mi lehet a véglehes megoldás?iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Dhampir
félisten
válasz phanzetomox #65463 üzenetére
Köszönöm, hogy megírtad.
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A következő lenne a kérdésem, ami eléggé furcsának tűnik (Win 10 pro op. rendszer telepítése miatt, Win 7 pro helyett): a 2014-től gyártott Dell laptopok milyen biossal-al rendelkeznek, UEFI módú telepítés lehetséges lenne? Amiatt kérdezem, mert még nem volt Dell laptop a kezemben, és biztosra szeretnék menni a frissítéssel. Előre is köszönöm a segítséget.
-
laca891
aktív tag
válasz Tappancs2001 #65471 üzenetére
Nézd meg Biost.
Vagy csinálj egy partíciót a merevlemezen és telepítsd rá próbaként a win10-et.Szükségem van egy erős PC-re, mint gyenge Téesznek az erős traktorra!!!!!
-
HARDVERAPRÓD
Szia. Esetleg tudsz pontosabb típust?
-
Multibit
nagyúr
A 2013-as gyártású Latitude E6430 már UEFI-s, tehát a válasz igen.
-
Tappancs2001
senior tag
válasz Pyttawrx #65473 üzenetére
Sajnos még nem tudom megmondani a pontos típusát, mert még nem mutatta meg a családtagom. Ha lesz róla infóm, mindenképpen megírom. Ha jól rémlik, Core i7 proci van benne és 1 TB HDD, 8 GB RAM. 2015-2016-os évjáratú lehet. Érdfemes UEFI telepítést csinálni HDD esetében is? Előre is köszi a segítséget.
-
applause
aktív tag
Az alábbi wifi kártya működne-e Latitude E6230-ban
[link]iPhone 13 pro, Mercedes A150 2005, Dell Latitude 7300, MacBook Air M1 2020 Sequola
-
HARDVERAPRÓD
válasz Tappancs2001 #65475 üzenetére
Én, ahol lehet mindig úgy telepítek, szerintem jobb. Bár ebbe a gépbe simán dobnék ssd-t uefitől függetlenül
-
Immy
őstag
Sziasztok,
dell precision m6400-hez keresek töltőt, de a gyári 210 wattos órmotlan nagy (pa-7e) kivitelnél kisebbet keresek.
Készítettek light weight vagy bármilyen kisebb verziót?Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
SirAlo
aktív tag
Sziasztok van egy dell inspiron 5559-es laptopom aminek az lcd kábeljébe megtört a háttérvilágitás, napokba szét szedtem és megforrasztottam, de ez valószinüleg nem fogja sokáig birni, ezért szeretnék kinából rendelni egy új kábelt bele, sajnos a pontos számát elfelejtettem lefotózni, azt szeretném kérdezni, hogy ez a szám pl : DC020025K00, DC020024C00 jelent-e valamit? mert mindkét számnál azt irja dell inspiron 5559-be jó, de nem vagyok biztos benne, hogy enyémbe mindkettő jó-e Köszönöm!
-
Balmadi66
csendes tag
Sziasztok!
Használt Dell üzleti laptopok közül max. 120000 Ft-ig melyik típusokat ajánlanátok jó szívvel?
Amiket eddig nézegettem: E 5450, E6440, esetleg E7440. Videokártya szempontból milyen verziót érdemes választani? Előre is köszönöm a segítséget. -
-
-
-
Shokkolo
addikt
válasz phanzetomox #65489 üzenetére
A 6540 használtan szerintem jó vétel lehet, amik itt fent vannak már rég produkálták volna a laphibát. Nekem most jelenleg 2 is van a családban
Üzletiben én se keresnék diszkrét VGA-sat, gondolom nem játékra kell.
Amilyet én személy szerint keresnék:
- i5
- 8 GB ram
- SSD
- FHD (az 1366*768 manapság már rendesen szenvedés)
- normális állapotú akku
Alap használatra ennyi, természetesen kérdés, hogy mire akarod használni.@Bogyó bá':
Az m2 és a ddr4 még a magasabb árkategória. (ráadásul az m2 és a sata ssd között nem nagyon veszel észre eltérést normál használattal - persze kérdés mire kell...)[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Shokkolo #65490 üzenetére
120k-ba tavaly is belefért a korszerű(bb) masina - én pont ennyiért vettem itt a HA-n januárban a nem egészen 3 éves, még gyári garis E7270-emet, full-full extrával (4G modem, GPS, ujjlenyomat olvasó is), és nem egy véletlenül kifogott szuper üzletről volt szó, akkoriban 4-5 hasonló gép volt fenn hasonló árakon.
(#65492) Shokkolo : nem vagyunk egyformák, én meg a nagyokat utálom cipelni (tényleg csak terepen használom, évente mindössze párszor - egy vadiúj, bolti Lenovo Miix 320 billentyűs tabletet váltott, az a tetűlassúsága miatt valóban semmire sem volt jó)
Itthon csak az asztali gépen ügyködöm.
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Balmadi66
csendes tag
válasz Shokkolo #65490 üzenetére
Szia! Nincsenek nagy igényeim a használattal kapcsolatban: internetezés, szövegszerkesztés, videók nézése, filmnézés. Akkor nyugodtan belevághatok egy E6540 megvételébe? Hasonló paraméterekkel és árfekvésben (i5 cpu, 8 gb ram, ssd) még milyen latitude szériát javasolnátok? Előre is köszönöm a segítséget.
-
dane
senior tag
Dell XPS 13 9350 akkujával van valakinek tapasztalata? Enyém elég gyorsan merül és nem tudom ez mennyire normális. A bios szerint excellent a kondíciója.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Pyttawrx #65498 üzenetére
Az én akksim már erősen elhasználódott a 7270-ben és a gép úgy is viselkedik sajnos (maradó kapacitás 72%) a BIOS szerint továbbra is excellent állapotú....
Dell-től konkrétan melyik programra gondolsz?
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 (AMD Ryzen 7 4800H, 16 GB DDR4, NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB, 1TB SSD)
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Blue Black 165Hz/15"/FullHD/5600h/3050Ti/16/512
- Intel 8260NGW WiFi modul
- HP 250 G3 alkatrészek
- Lenovo IdeaPad 330S (15,6" full HD, AMD Ryzen 5 2500U 8 GB DDR4, AMD Radeon 540, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest