Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gemini1
csendes tag
Teljesen lelassulva vánszorog a gép....szerintem amit vettem töltőt nem adja le azt a teljesítményt,kondi kiszáradva vagy hasonló.....bedugom világít a led kijelző.....
1 perc alatt bootol,amúgy meg 21mp
Lehet,hogy tényleg rosssz....a tulaj rég nem használta....[ Szerkesztve ]
-
Gemini1
csendes tag
Igazad volt.....mind a kettő jó neki ,mert 19,5 v...3,34A/462,A
Akkor elképzelhető,amit vettem kuka -
Gemini1
csendes tag
Közben beszéltem a tulajjal,nagyon pozitívan áll hozzá,visszavásárolja.
-
somasz
Topikgazda
válasz sültkrumpli #65208 üzenetére
Van benne nvidia kártya? Azok szoktam meghalni bennük.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
Gemini1
csendes tag
Nincs benne külön videó kártya....
-
Gemini1
csendes tag
videokártya....
-
Humbucker
senior tag
Dell Vostro 15-5567 i5 7200U 8gb ddr4-es laptopról mit kell tudni? Bevállalható 120.000ért vagy ennyiért van jobb vétel is?Illetve mire figyeljek oda?
-
Bib
őstag
Sziasztok ! Egy öregecske E6410 -hez szeretnék akkumlátort. Tudtok ajánlani utángyártottat ami jó esetleg linket?
Köszi -
Gemini1
csendes tag
Szia!
Ezt találom vonzónak: https://www.notebook-alkatresz.hu/dell-latitude-e6410-akkumulator-6600mah-p87924-m294603 -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Pyttawrx #65222 üzenetére
Autocad-re ezeket a 2 magos U-procis gépeket lehet használni, egy feltétellel: kell egy második 8GB-os memória modul bele, mely képes dual channelben futni a gyárival. Egy modullal tényleg "szaggat" minden, kettővel simán fult az én E7270-emen is, 6300U-val.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Humbucker #65224 üzenetére
Az a legnagyobb baj az ilyen HDD-s / egy memóriamodulos gépekkel, hogy mire tényleg "használhatóvá tuningolod" (még egy memóriamodul a DC miatt, nagy kapacitású, gyors SSD - nem a bóvli 7900 forintos Kingston) már rég nem 120 ezer forintba fog kerülni, hanem legalább 150-be. Ennyi pénzt viszont nem szabad egy gari nélküli gépért kiadni...
Szerintem.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Pyttawrx #65225 üzenetére
Értelek. Csak arra reflektáltam, hogy a kiválasztott gépnél nem az U-s CPU a limitáló tényező (CAD programokhoz), hanem a DC-ben futó memória, a gyors SSD és leginkább a dedikált VGA hiánya. bár ez utóbbi nem is akkora gond, ha a többi dolog rendben van. (Saját tapasztalat, "terepi" CAD-ezeshez vettem a 7270-et egy éve, és némi "tuning" után erre teljesen alkalmassá is vált - a picurka méretét meg egyenesen imádom.)
-
suhi84
tag
Köszi!
Csak az a gyanús, hogy van többféle variáció és egyiknél sincs konkrét cikkszám.
Feltettem a kérdést, azt a választ kaptam, h nem egy típus számon vannak, de akkor miért nincs kiírva mint kb bárhol?
Ha mondjuk ők bővítettek egy notit az nem jár garivesztéssel?[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz suhi84 #65229 üzenetére
ezek már kifutott modellek, új készlet nem lesz belőlük, addig csapj le rá, míg van készlet...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz suhi84 #65234 üzenetére
bolt lényegében mindegy, hogy milyen, mert célszerű egyből a szakszervizbe bevinni/beküldeni/kihívni javításra, a boltnak vásárlás után köze nem lesz hozzá
a gép viszont jó, főleg ennyiért, és onsite-os garival...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Humbucker
senior tag
az a fura hogy beírom youtube-ba hogy Dell vostro 15-5567 és csak olyanokat dob ki hohy Dell inspiron 5567. Létezhet hogy ez valójában inspiron és nem Vostro, csak az eladó írta ki rosszul?
-
Immy
őstag
sziasztok,
rendelek amazonról tápegységet, ha valaki akar, még csatlakozhat és megosztozunk a szállítási költségen.Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
tylerddd
veterán
Hello! Latitude 7490-nél az i5 8250U proci olyat produkál, hogy töltőre dugva hatalmas kilengéseket csinál, míg töltő nélkül tökre elvan 1Ghz alatt. Ezen a videón tökéletesen látszik, kb. a felénél húzom le a töltőről. Gondolom ez nem normális?! Ha igen, akkor OK, de ha nem, mi lehet az oka, minek érdemes utánanéznem?! Köszi!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
somasz
Topikgazda
válasz thotzoltan #65241 üzenetére
WhoCrashed vagy bluescreenview progival vagy event viewerrel meg kéne nézni, melyik driverrel van gondja. Szerintem wifi vagy bluetooth energiagazdálkodása nem tetszik a rendszernek.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
SzaboZE
addikt
válasz tylerddd #65242 üzenetére
Persze, mert akkuról optimalizált módban megy, töltőről meg max teljesítményen. Utóbbi esetben tehát begyújtja a rakétákat, ha valami egy picit is nagyobb számítást igényel.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
SzaboZE
addikt
válasz tylerddd #65246 üzenetére
Bármi okozhatja, te tudod, hogy mik futnak a háttérben. (task manager) De miért zavar? Ez annyit jelent, hogy a háttérben futó műveletek gyorsabban futnak le.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
tylerddd
veterán
válasz SzaboZE #65247 üzenetére
Mert most azt csinálja ráadásul, hogy amikor bekapcsolt állapotban töltőre teszem, egyből elindul a hűtés és brutál mód pörög, miközben semmi nem megy. A gép alja elkezd melegedni, a HD Sentinel is jelzi, hogy melegszik az SSD. Amikor kihúzom, abbahagyja. Az energiagazdálkodásnál hálózat/akku esetében is aktív hűtés van beállítva. Akkuról megy rendesen.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
LeventeV
senior tag
Sziasztok.
Tudtok ajánlani Dell Inspiron 7577-hez olyan dokkolót ami Thunderbolton keresztül tölti is a laptopot?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Microsoft Excel topic
- Gaming notebook topik
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 (AMD Ryzen 7 4800H, 16 GB DDR4, NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB, 1TB SSD)
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Blue Black 165Hz/15"/FullHD/5600h/3050Ti/16/512
- Intel 8260NGW WiFi modul
- HP 250 G3 alkatrészek
- Lenovo IdeaPad 330S (15,6" full HD, AMD Ryzen 5 2500U 8 GB DDR4, AMD Radeon 540, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest