- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
szpali
addikt
válasz
szpali #60012 üzenetére
BTW ma jött a futár...
https://photos.app.goo.gl/CDMGNUM7CGesbmHf2
130W a laptophoz (XPS 15)
130W, amit a TB15 dokkolóhoz kaptam
240W, ami ma érkezett a dokkolóhoz
Megdöbbentem a méretén
Mondjuk szerencsére lapos, de cserébe kb 1kg a súlya
Éreztem én, hogy 2 db kell belőle. A dupla költség megéri azt, hogy nem kell cipelni otthon-munkahely között
Összesen 56500Ft-ból megvolt ebay-ről a 2db dokkoló és a 2db 240W-os tápok hozzájuk, plusz lett egy felesleges 130W-os "mikiegér" aljzat + 7mm-es dugós tápom, ami eladó -
LandRo86
újonc
válasz
szpali #59968 üzenetére
Pont ezeket néztem én is
Annyira nem vagyok magabiztos hogy én ezt meg tudom e csinálni, még ha eléggé szájbarágós is a videó, de megrendelem a kábelt, aztán ha nem is én, de egy hozzá értőbb majd kicseréli, és meglátjuk, sokat nem vesztek vele
Újra köszi, hogy rászántad az időt a keresésre
-
LandRo86
újonc
válasz
szpali #59961 üzenetére
Az a legszebb, hogy mind a két helyen mutattam nekik egy videót, hogy mit művel, mondtam is hogy nézzék meg a szalagkábelt, de egyik sem tette meg. Hát akkor ebből harmadik szeriz lesz már, kérdés garancia nélkül melyik vállalná még el.
Esetleg erre lenne valami tipped, vagy tapasztalatod?
Vagy valaki másnak? -
Blue Eagle
őstag
válasz
szpali #59636 üzenetére
A laptopodban az akksi három cellából ill. cellapárból áll, vagyis 11,4 volt névleges feszültségű, ami (!) valamivel több mint 12 V nyugalmi feszültséggel bír feltöltött állapotban. A lényeg, hogy ennek az akksinak és a töltését vezérlő elektronikának nem lesz elég a kerek 12,0 V bemenő táp. Ha valóban 12,0 Volt a bemenő és tételezzük fel "átmenne" a töltésvezérlőn (de szerintem már itt elvérzik a dolog), akkor sem tudna soha feltöltött állapotba kerülni az akku, hiszen ahhoz 12,6 voltot kéne elérnie, de azt sosem fogja.
Nem véletlenül a gyári ill. a feladatnak megfelelő tápok 19-20 volt kimenő feszt nyújtanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Call of Duty: Warzone
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Lenovo Z51-70 gamer laptop (I5,8gb,250 SSD)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest