- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balmadi66
csendes tag
válasz
Shokkolo
üzenetére
Szia! Nincsenek nagy igényeim a használattal kapcsolatban: internetezés, szövegszerkesztés, videók nézése, filmnézés. Akkor nyugodtan belevághatok egy E6540 megvételébe? Hasonló paraméterekkel és árfekvésben (i5 cpu, 8 gb ram, ssd) még milyen latitude szériát javasolnátok? Előre is köszönöm a segítséget.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Shokkolo
üzenetére
120k-ba tavaly is belefért a korszerű(bb) masina - én pont ennyiért vettem itt a HA-n januárban a nem egészen 3 éves, még gyári garis E7270-emet, full-full extrával (4G modem, GPS, ujjlenyomat olvasó is), és nem egy véletlenül kifogott szuper üzletről volt szó, akkoriban 4-5 hasonló gép volt fenn hasonló árakon.

(#65492) Shokkolo : nem vagyunk egyformák, én meg a nagyokat utálom cipelni
(tényleg csak terepen használom, évente mindössze párszor - egy vadiúj, bolti Lenovo Miix 320 billentyűs tabletet váltott, az a tetűlassúsága miatt valóban semmire sem volt jó)Itthon csak az asztali gépen ügyködöm.
-
kistewe
tag
válasz
Shokkolo
üzenetére
6400-es van 50 ért fél év garival, kell bele egy erősebb kijelző mondjuk +20k és ha 1 év után kidobod mert meghalt akkor még kevesebbért veszel egy masikat és még mindig kb 100k .-nál vagy minimum 1 év garival....
de amúgy immár sokadszor soldi3r-el is egyetértek .....uff stewe
ps daviddddnak: 6-generáció 4 méret colban kijező, 30 aszem a chipset tehát egy 6430 és 6230 "csak" méretben különbözik meg ujesbé dvd stb.
-
-
-
hardverhudi
tag
válasz
Shokkolo
üzenetére
Kedves Shokkolo
Én a helyedben pont azért vennék a Latitude szériából hogy ne "halálozzon el" az igp.
Általánosságban elmondható hogy jobb,precízebben megtervezett és kivitelezett hűtése van a Latitude-öknek.
Plusz a garancia(Next Business Day) is jobb mint a szervizgarancia.
Szerintem nézz egy használt e5530-ast sok garanciával.
Hirtelen amit találtam e5530 -at 150-ért volt és 2017-ig NBD garis volt, ez közelít a 3 kilóhoz szóval asztalinak tökéletes
Remélem segítettem.
Üdv,
Gergő -
VGYke
addikt
válasz
Shokkolo
üzenetére
Ilyen a gép: Dell Inspiron 7537 15.6, de nem érintőképernyős kivitel, hanem "Kijelző: 15.6 inch LED Backlit Display with Truelife and HD resolution (1366 x 768)"....
Tényleg nem tudok belépni a BIOS-ba... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Autós topik
- Cyberpunk 2077
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(tényleg csak terepen használom, évente mindössze párszor - egy vadiúj, bolti Lenovo Miix 320 billentyűs tabletet váltott, az a tetűlassúsága miatt valóban semmire sem volt jó)

Jó lesz ez majd.