Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
palfitom
félisten
Zanik + somasz
Köszönjük szépen az infókat!Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
hodostamas
addikt
Sziasztok,
adott egy Precision 5530-as gép, intel+nvidia gpuval.
Saját képernyője random időnként villan egyet, mintha ki-be kapcsolna. külső monitoron semmi. Van hogy órákig semmi, de van hogy félpercenként. Tápról és akkuról is.Valami ötlet? Driverek frissek.
-
MODERÁTOR
Üdv!
Apám 6410-es gépe kapott egy SSD-t és Win 10-et.
Broadcom Wifi kártya van benne.
Hol találok hozzá drivert?20 éve a Prohardveren
-
tag
Sziasztok !
Szemezek egy 3583-as Inspironnal, mindenképp gyárilag M.2 SSD-s verziót vennék.
Raknék bele plusz egy vinyót, és ezzel kapcsolatos a kérdésem.
Az alábbi videón az SSD-vel szerelt gépben benne van a vinyónak is az "előkészítés": [link]
Tehát benne van a keret, és a SATA kábel is. Ez vajon minden hasonló gépben így van ?
Nem szeretnék a vásárlás után még ezekkel pluszban küzdeni
Mielőtt hülyének néznétek, Acer-nél pl az SSD-vel szerelt gépeknél ezeket kispórolják, és pluszban kell megvenniHa van infótok erről, sokat segítene
-
HARDVERAPRÓD
válasz Maxxxim #65108 üzenetére
Szia! Jogos a kérdés, ezért olyan helyről kell venni, ahol erre tudják a választ, hogy az adott gépbe, mait veszel abban megvan-e ez a kialakítás. Én úgy csinálnám, hogy e-mailbe megkérdezem, akkor írásod lesz róla, hogy mit mondtak. Vagy ha van konkrét típusod, úgy értem: például ( 3583 3583FI3UA1, nemcsak annyi, hogy 3583) , akkor neten is rá tudsz nézni
-
tag
válasz Pyttawrx #65109 üzenetére
A konkrét tipus 3583-3583FI5WC1. Hol érdemes ezt a konkrét infót keresgélni ?
Találtam hozzá szerelési leírást is, de abban csak az volt, hogyan lehet egyes részegységeket ki-be szerelni. De azt, hogy van-e benne gyárilag keret/SATA kábel, az nem derült ki[ Szerkesztve ]
-
-
zsolti75
senior tag
válasz hodostamas #65104 üzenetére
Szia!
A 7730-asom ugyan ezt csinálta, idegesített is. Nekem úgy tűnt, hogy mikor vált az intel/nvidia között akkor történnek ezek a villanások. -
-
tag
válasz Pyttawrx #65116 üzenetére
Jahhhh, értem. Szóval ők úgy értik, hogy alapkiépítésnek van benne valamilyen SATA vinyó, és mellette egy M.2 slot ergo mindkét portnak benne kell lennie ?
Illetve még egy kérdés: ha az adott géphez nincs meg a számlája/garijegye de service tag alapján látom, hogy él a gari, akkor az lehet probléma ?
Az eladó szerint gariztatásnál csak lehúzzák a vonalkódot és annyi[ Szerkesztve ]
-
orc88
őstag
Régebbi téma (beragadó ctrl/shift), de gondoltam írok, hátha később valakinek hasznos lesz.
Úgy néz ki, sikerült megoldani a beragadó gomb problémát. Numlock és touchpad zoom kikapcsolását javasolták a dell fórumán, eddig nálam is megoldotta a problémát
Link"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
Gemini1
csendes tag
Sziasztok!
Dell Latude E 6440 laptopomba szeretném a Samsung 860 EVO 250GB, vagy Kingston Now UV500 240GB ssd meghajtót,sata 3-as, a mostani vinyó menne a DVD helyére,miyen beépítőkeret kell?
Klónozzam az oprendszert agy újra rakjam win 7 64 bit van rajta.
Köszönöm előre is a segítséget[ Szerkesztve ]
-
tom2085
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy Dell Inspiron 5482-es laptop. 1903-as Windows 10 Home van rajta. A laptop féléves. Bios és driverek a legfrissebbek. A probléma:
Alvó módban gyorsan merül. Ha este 80%-os akkuval leteszem alvó módba, reggelre 30 %-ig lemerül az akku. Mi lehet a gond? Hogy tudom megnézni, mi meríti ennyire az akkut? Normál használat mellett kb. 6 órát bír egy töltéssel a gép. -
Gemini1
csendes tag
Köszönöm a segítséget.....csupán megszokás a win 7...
-
palfitom
félisten
válasz palfitom #65096 üzenetére
Sziasztok,
Pár napja érdeklődtem már itt (lásd előzmény hsz), és most is köszönöm a segítséget!
Megnéztem az SPD fület, most ilyen ram van a gépben (1x4GB):
Vennék egy ilyen KIT-et (2x4GB), mely szintén egy Dell notiból származik:
Előfordulhat kompatibilitási probléma?
Nagy valószínűséggel "enni" fogja?Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
SzTomiszka
csendes tag
Sziasztok!
Dell 7220 inspiron laptopot használok a TV-re kötve HDMI-vel. Torrent, netezés, film/stream nézés, stb.. Air mouseval irányítom.
Kérdésem az lenne, hogy milyen megoldással lehetne azt megcsinálni, hogy ne kelljen a bekapcsoló gombot használni az elinditásához? Polcon van összecsukott állapotban és elég nehézkes mindig felnyitni.
Erre van valami módszer? Laptopoknál valahogy nem lehet kivezetni a bekapcsoló gombot egy külső gombra alaplap csatlakozón keresztül?
Előre is köszi. -
Máté94
addikt
válasz SzTomiszka #65131 üzenetére
Szerintem Wake-On-LAN-al lenne érdemes foglalkozni, ha támogatja ez a gép. Vagy beállítani, hogy perifériákra ébredjen fel altatásból.
[ Szerkesztve ]
-
hhgygy
senior tag
Már volt ez a téma. Nem tudom, konkrétan ez a típus BIOS-ból támogatja-e, de nálam (5590) simán bekapcsol, ha a gépet bedugom, miután kihúztam. De természetesen nem ki-be húzogatom, hanem kapcsolós elosztó a barátom. Én 99%-ban lecsukva használom külső monitor, bill, egér kombóval, lényegében desktopként. Nap végén hibernál, lekapcsol, másnap bekapcsol.
[ Szerkesztve ]
Dell Latitude 5590 i7 8650u 16GB 512 GB NVMe SSD; POCO F3
-
MaxxDamage
félisten
Egyszerű.
Nem kell kikapcsolni◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
c64fanhun
tag
Ez engem is érdekelne, mert nagyrészt itthon használom lecsukva, és oké nem fáradtság, csak ha már lehet jó lenne, a billentyűzetemen van altatás, kikapcsolós, meg ilyen felkelő napocskás gomb, és a billentyűzet mindig rá van dugva, szóval van ilyen biosos beállítás? Tudtommal a legfrissebb van rajta.
Dell Latitude E7450 -
SzTomiszka
csendes tag
válasz Máté94 #65132 üzenetére
köszi megpróbálom.
találtam is hozzá leírást:
[link]Csak igazából attól függetlenül valamin keresztül be kell kapcsolnom. Telefonnal lehetne valahogy?
----------
@hhgygy
Na ez lehet még jobb lehet. Akkor így elvileg az USB-s billentyüzettel belehet kapcsolni.[ Szerkesztve ]
-
hhgygy
senior tag
Az USB billentyűvel akkor lehet bekapcsolni, ha letiltod a hibernálást, ha jól gondolom.
-
pixelshader
tag
Helo, régebbi dell laptop nagyon melegszik. Nekem úgy tűnik hogy a proci meg a hűtő között valami furcsa szövetdarab van. Lehet hogy újra kéne hő vezető pasztázni?
Kb 100 fokon lekapcsolom mert nem akarom hogy fel robbanjon pedig csak hd videókat néznék.
-
tag
válasz pixelshader #65139 üzenetére
Az a szövetdarab az összegyűlt kosz Szedd ki a "szövetdarabot", fújd ki a ventit/hűtőt és gyári lesz a hűtése !
-
MaxxDamage
félisten
Ezen a "szövetdarabon" kicsit most elmosolyodtam
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Immy
őstag
Sziasztok,
Dell Precision M6800-ba a gyári bluetooth modul helyett melyik a legújabb, amit még bele lehet tenni?Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
hhgygy
senior tag
Élő szövet a vázon - nem terminátor, hanem pormacska
-
somasz
Topikgazda
Inkább fotózd be, mert ez lehet az elöregedett paszta is vagy egy foszlott thermal pad.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
_ ĐanieL™
tag
Sziasztok,
csak egy gyors kérdésem lenne: a novemberi Win10 frissítés okozott e esetleg Intel alapú Dell notikon bárkinek is gondot?
Egyelőre friss és szűz 1903-as a rendszerem (új a gép: Inspiron 5584) és örülnék, ha nem futnék lyukra..Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 (AMD Ryzen 7 4800H, 16 GB DDR4, NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB, 1TB SSD)
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Blue Black 165Hz/15"/FullHD/5600h/3050Ti/16/512
- Intel 8260NGW WiFi modul
- HP 250 G3 alkatrészek
- Lenovo IdeaPad 330S (15,6" full HD, AMD Ryzen 5 2500U 8 GB DDR4, AMD Radeon 540, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs