Hirdetés
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemethchek19
aktív tag
Van egy olyan gondom, hogy a Dell Latitude E5470-el szeretném használni a külső usb hangkártyámat (Focusrite Scarlett 2i2, 1st gen) és recseg, pattog a hang random időközönként elég sűrűn. A Latencymon nevű program dobja is a driver hibákat.
Írtam a Focusrite supportnak ezzel kapcsolatban és a következőket javasolta.
"Thanks for getting in touch with this. It appears that you are experiencing a rather high DPC Count, which seems to be causing your playback issues.
Often, this can be solved by updating System Drivers for your computer. To do this, go to the website for your PC's Manufacturer, enter your specific Model of the PC, and run all available updates for your System.
Additionally, can you try disabling the following in your device manager:
- All network adapters
- All other sound devices
- Bluetooth
- Any card reader
- Modem
- Any other unnecessary device you might haveThen restart your computer.
LatencyMon also advised you to turn off CPU Throttling. This is something you would have to do by going into your PC's BIOS, but that is something I cannot advise you on how to do, since every PC is slightly different when it comes to the BIOS, and I am not a PC Tech. For help with this, I would recommend checking in your PC/Motherboard's Manual, or for more hands-on assistance, contacting an Authorised PC Tech, since they will be able to advise you much better than we can, but run all of the above suggestions first to see if they solve your issue without having to go into the BIOS."
Teszteltem nem rég HP Pavilion 15-el. Ott nem akadozott.
Ötlet, ezen szöveg alapján, hogy mi lehet a gond? Szerintetek, mivel kéne kezdeni?
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz Pyttawrx #62996 üzenetére
Ahhoz nem nyúltam, meg ez nem is tud automatikus fényerőszabályozást. Bekapcsolt "Éjszakai fénynél" ha újraindítom a bejelentkezési képernyőnél láthatóan aktiválódik a beállítás, melegebb színárnyalat jelenik meg, ezt az asztal megjelenéséig is tartja, majd kb. 20mp után hidegre vált. Mintha valami felülbírálná a beállítást. Senki nem tapasztalt ilyet? Lehet valami Windows frissítés kavart be? Régen biztos nem volt ilyen gond.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz pinnacle #62988 üzenetére
Nincs valami ötletetek? Éjszakai fénynél is ez van, csúszkával be tudom állítani, de ha az ablakon kívülre kattintok (ha ablakon belül kattintok nem történik semmi), vagy leteszem a tálcára, visszaáll az alap hideg színhőmérséklet. Csúszka helyzete nem változik. Ez a VGA vagy a Windows hibája lehet?
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
Köszi mindenkinek!
Nem mondanám, hogy egyszerűen hozzáférhető.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
senior tag
válasz Atlantis #62989 üzenetére
Szia!
Ahogy nézem az alsó burkolatot kell leszedni, utána már nem bonyolult.
Garanciavesztés lehet, ha van a csavarok tetején ragasztás, ha nincs szerintem nem.EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
Dhampir
félisten
válasz Atlantis #62989 üzenetére
Dell Inspiron 3567 disassembly
Még több videót például itt keresve találhatsz.
-
Atlantis
veterán
Hello!
Inspiron 3567-ben lehet bővíteni RAM-ot garivesztés nélkül? Ha igen, mennyire kell szétszedni hozzá?
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Dell 6320 laptopom van. Mitől lehet az, hogy a kalibrálást nem jegyzi meg a Windows? Ha befejezem visszaáll a maximumra húzott csúszkák képe. Aktuális kalibrálásokra kattintva betölti újra, de ha máshova kattintok, vagy csak leteszem az ablakot a tálcára, megint elfelejti. Saját beállítások használata ki-be kapcsolása sem segít. Újraindítás után eleinte a kalibrált színvilág jelenik meg, de a végén megint visszaáll a maximumra húzott, hideg kép. VGA driver, régen volt frissítve, nem is talál újat.
-
zedok
őstag
válasz Gyarmati_ #62979 üzenetére
Sziasztok!
Próbáltam frissiteni, de az augusztusi a legfrissebb szerinte. Az intel oldalarol letoltott pedig nem akar telepulni, probaltam eggyel regebbit is. Arra hivatkozik, hogy nincs alairva.
Mas otlet ehhez? Amugy szerintem ebben van a megoldas valahol, ha meg tudom trukkozni a dolgot.
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Gizmo94 #62976 üzenetére
Na, megjött a RAM-om, és eddig hibátlanul teszi a dolgát, megy a Dual Channel üzemmód is. Az IGP-t hardveres gyorsításra (is) használó programjaim (Autocad, Capture One, stb.) sebessége legalább a másfélszeresére nőtt. Királyság van!
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
zedok
őstag
Sziasztok!
Hátha találkozott valaki ilyennel már.
Dell G5-ös notebook: eddig játszottam rajta, neteztem stb hiba mentesen. (i5-8300h, 1050ti)
Viszont amikor netflixet nézek rajta, akkor teljes képernyő esetében csíkok húznak át a képernyőn - van, hogy a fél képernyő függőleges zöld fehér csíkos lesz.
Arra gondolok, hogy valami driveres móka lesz nem pedig hardveres, mert azt játékoknál is kéne produkálnia.
Ötlet merre tovább?
Köszönöm!
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
SidCorky
őstag
Sziasztok!
Remélhetőleg 1 óra múlva gazdája leszek egy Latitude 5570-nek. Kicsit lehet késői, de hátha vannak tulajok. Ajánlott rajta megnézni a szokásos használt notis megnézendők mellett, esetleg valami szériahiba, ami szeret elromlani, ilyesmi?
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
Gizmo94
veterán
válasz Bogyó bá' #62975 üzenetére
Az intel vezérlői ált. tudják az aszimmetrikus módot is, tehát nemigen szokott gond lenni azzal sem. Ha Aidaban meglesz a 128 dual ami 99% akkor örülsz, ha nem, akkor eladod a ramokat és az árukból vagy veszel egy 2x8-as kitet, vagy ha nem kell a 16gb. akkor egy 2x4-est. Szerintem nem lesz gondod. A léc inkább a 8+4-es párosításnál rezeg.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Gizmo94 #62974 üzenetére
Nagyon bizakodom benne, de sajnos nem csak hogy nem kit, hanem teljesen eltérő a két modul típusszáma is. Kis pénzért meg csak ilyen van, az eredetiből nem tudtam szerezni másik példányt. Nekem a dual-CH lenne most a fontos az IGP sebessége miatt, a 16 GB nem feltétlenül, nemigen van rá szükségem.
-
Gizmo94
veterán
válasz Bogyó bá' #62973 üzenetére
Hogy menni megy egymás mellett, az nem jelenti azt nyilván, hogy dc-ban is menni fog-e. Mivel azonos gyártmányú és méretű modulokat párosítasz, minden esélyed megvan rá.hogy meglesz a dc. Eltérő márkájú vagy méretű ramok esetén kérdéses a dc. A memóriavezérlőtől függ. Ha tudja a vezérlő az aszimmetrikus módot akkor megy dc-ban a 4+8 is. Ha nem, akkor egymás mellett elfutnak ugyan,de single módban. Aida-ban meg tudod nézni a sávszélességet, az megmutatja, hogy dualként futnak vagy nem. Nálad a két azonos gyártótól származó és méretű modul menni fog dualban szerintem akkor is, ha nem kit.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
Ide is bemásolom, hátha valaki tud segíteni, hátha valakinek van gyakorlati tapasztalata az ügyben:
Volna egy sürgős kérdésem: pár hete vettem egy használt Dell Latitude E7270 típusú, 3 éves szubnotit, terepi munkára (RAW-konvertálás, fotófeldolgozás, CAD-programok alkalomszerű használata).
Jelenleg egy darab, Micron 8Gb 2Rx8 PC4-2133P-SEB-10 jelzésű RAM-modul van benne, szeretnék a másik foglalatába is venni egyet, kizárólag a dual-channel miatt, ami jótékony hatással lenne a CPU-ba integrált IGP sebességére.
Sajnos jelenleg - emberi áron - beszerezni csak eltérő típust tudnék, konkrétan egy Micron 8Gb 2Rx8 PC4-2133P-SBB-11 modult. Ha jól tudom, akkor mindkettő "kétoldalas", CL15-ös modul.
Mekkora esélyem van rá, hogy összejöjjön a dual-channel működés? A memória mennyisége amúgy elégségesnek tűnik az alkalmazásaim számára, a dual-channel viszont nagyon fontos lenne.[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
Mindig van benne rizikó, de sok biztonsági rés is volt, amit az utóbbi biosokba javítottak, én ha tehetem frissítek, persze mindig megnézem mi a változás. Aztán hajrá. Egyszer jártam úgy, hogy közbe megfagyott, de neten utánaolvastam és annál gépnél pendrivre kellett tenni a bios bin file-t, majd egy billentyűkombinációval indítani a gépet,fekete képrenyő kb 15 percig..... Az angol leírás utolsó mondata tetszett: "Say a pray", ezen azért behalltam.
[ Szerkesztve ]
-
SzaboZE
addikt
válasz nemethchek19 #62957 üzenetére
Rákattintasz a view full driver details-ra és megnézed milyen módosításokat eszközöltek az új biosban. Ennek alapján eldöntheted magad is.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
HARDVERAPRÓD
Bàtran. 😃
-
Gizmo94
veterán
Eléggé.
-
Hahópihe
csendes tag
Sziasztok!
Az új Dell G5 (5590) itthoni megjelenéséről lehet tudni valamit, kb mikor érkezik?
3-4 hónap múlva vajon kapható lesz már? -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz nemethchek19 #62954 üzenetére
Próbáld meg esetlen a frissítési segéddel: [link]
-
nemethchek19
aktív tag
Sziasztok!
Windows 10 1809-es frissítését használja már valaki Latitude e5470 gépeken? Nekem nem frissül 1803-ról 1809-re. Windows hiba vagy szándékosan még vissza tartják?
Latitude E5470 (i7 6820hq)
-
UHHH
senior tag
Ilyen akkut vettem e6230-ba, tök jó, a battery cucc DELL-nel nézi... 10230 HUF volt utánvéttel, GLS-sel.
-
Janos250
őstag
válasz mAtech #62934 üzenetére
Nekem az utángyártott, ebayről rendelt Dell akkuk és töltők probléma nélkül működnek. Igaz, régi D630-asokkal. Újabbakkal nincs tapasztalatom. Megjön-e? Postája válogatja. Magyarországig el szokott jutni. Utána se lopják el, csak nem dobják be a kiértesítőt, elkeverik, stb. Persze csak olyan eladótól szabad venni, akinek tízezres nagyságrendű pozitív értékelése van, 99 % körül.
Az amerikaiak $ milliókért fejlesztettek golyóstollat űrbéli használatra. Az oroszok ceruzát használnak. Én meg arduinot.
-
Gizmo94
veterán
válasz Motaba78 #62948 üzenetére
Szia,
Lehetséges. Ha üzleti sorozat kell az ugye a Latidude és ha photoshopra, akkor kell a 15.6 kijelző, tehát közel minden leírt követelményed teljesülhet egy full HD IPS kijelzős Latitude E6540-nel. Erős, masszív, strapabíró, stabil gépek és a költségvetésedbe is beleférhet nagyjából egy jobb állapotú. Már elég jó árakon vannak. Megbízható eladót általában sok pozitív értékeléssel találsz, bár lehet megbízható egy nullás is. Kezdetnek a topikgazda is tudhat segíteni neked, bár nem tudom, hogy ilyen évjáratú gépekkel foglalkozik-e még -
Motaba78
addikt
Sziasztok,
Èrdeklődnêk hogy milyen lehetőségeim vannak hasznàlt üzleti gépet vàsàrolni elsősorban photoshop hasznàlatra olyan 100.000ft összeghatàr környékén? Lehetsêges lenne?
Min. 8GB ram, ssd, matt kijelző, màsodik hàttèrtàr esetleg magyar vilàgítós billel? Valami ilyesmi létezik ?tudtok irànyt mutatni, esetleg megbízható eladó aki ilyesmivel foglalkozik itt a ph-n.
Előre is köszönöm. -
FR33
aktív tag
Sziasztok! Adott egy dell laptop Inspiron 5570 ( i5,radeon)
Miért van ilyen kevés fps-em. Egy ősrégi cs 1.6 is lemegy 30fps-re lebutitott grafikán.
Pedig a radeon szoftver azt irja, hogy minden rendben a radeon vga van használva. -
laca891
aktív tag
Egy érdekes jelenséget írok le, hátha valaki hasznát veszi. 5567 Inspiron.
Bekapcsoltam a bit lockert a (C meghajtón.
Általában a laptop képernyő le van hajtva és külső monitort használom.
Olyat tapasztaltam, hogy néha bekapcsoláskor és felébresztéskor nem működött a külső képernyő. Villogás volt látható egyszer kiírta a képernyő, hogy nem megfelelő felbontás.
Majd felnyitottam a laptop képernyőjét és jó lett kép a 2. monitoron is. Ezt naponta párszor eljátszotta.
Telepítettem újra dríverekt stb...
És végül kikapcsoltam a bit lockert és jó lett, már lassan egy hete nem akarom elkiabálni.[ Szerkesztve ]
Szükségem van egy erős PC-re, mint gyenge Téesznek az erős traktorra!!!!!
-
garage112
aktív tag
Akinek a G5-nél van még gondja a "hang megakadással" az törölje a SupportAssist programot! Nekem azóta semmi gondom!
Iphone 14 Pro / / Xbox One - WildBlaze420 / / PlayStation 5 - Mrtn112 / / Dell G5 15" - Macbook Pro 15" Retina (2017)
-
HARDVERAPRÓD
-
Gizmo94
veterán
válasz mAtech #62934 üzenetére
Van infó. Ha nem akarsz a szopórollerre bérletet váltani, dobd ki a bal vállad felett a rossz akkut és hátra ne nézz. Ha valami kényes az utángyártott töltőre-akkura, az a Dell termékcsalád. És minden tagja.
Dilemma 1, elsőként lásd fentebb. Jól gyanítod, meg tudja mondani, hogy nem eredeti akkuval eteted, nem tudsz neki hazudni, rengeteg rossz tapasztalat van. Nekem pl. van egy utángyártott akkum, (géppel vettem anno)amivel azt csinálja, hogy a biosban helyből nincs adaptive lehetőség, csak express és normál. Az akku 4 órát bír, de hiába tölt 100%-ra, a töltés nem áll le, egy idő múlva túltölti a töltő, gép off, bios visít, hogy kuka az akku + narancssárga villogás. Újraindítva a gépet, töltőt kihúzva megy hibátlanul 4+ órát, majd rendesen fel is tölti 100%-ra, de ha ottfelejtem és nem húzom ki a töltőt kb. 10 percen belül akkor túltöltés, visítás. Csak azért nem dobtam még ki, mert 98%-os és végszükség esetén jó lehet, de nem használom. Az már csak hab a tortán, hogy szarul áll a gépben, feszül benne. ;-)
Dilemma: Kell ez vagy ehhez hasonló élmény neked?Dilemma 2, Amit kérdezel az ebayről a jóslás kategória. Sok pozitív értékeléses eladótól vásárolj, akkor nagy eséllyel azt kapod amit szeretnél. Általában nincs velük gond, de 100%-ot senki nem fog rámondani neked, hogy minden sima ügy lesz. Itt a PH-n is árulnak Dell akkukat, leginkább hozzáértők, olcsóbbak a kiskerárnál, javaslom, hogy inkább náluk érdeklődj.
+1 bonus: A cellázást, akkufelújítást és a hasonló vérkókány sufnis dolgokat Dell gép ( de az összes többi ) esetén felejtsd el. Csak akkor nyúlj ilyen megoldáshoz, ha valóban kell a fájdalom.
Üdv. G.
[ Szerkesztve ]
-
rgeorge
addikt
válasz Pyttawrx #62935 üzenetére
Nem volt áramkimaradás. A töltő okozhatja az újraindulásokat, de a lassú boot-ot nem, ráadásul nincs is másik töltőm...
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
HARDVERAPRÓD
válasz rgeorge #62931 üzenetére
Valamiért, ahogy írod, olyan nakem, mintha elvesztené a feszültséget valami miatt. Én megpróbálnám, másik töltővel akksi nélkül. (Nyilván ha áramkiesés van az bezavarhat, de azt tudod, pl az rádiósórából is, hogy mikor volt.) Ha letesztelted a HDD/SDD-ket, erre indulnék. Ha van másik akksi is, akkor tedd bele nyugodtan
-
mAtech
aktív tag
Sziasztok!
Véleményt szeretnék kérni.
Adott egy Dell XPS M1330-as noti rossz akkumulátorral (maga a noti tökéletes).
Akku típusa: WR050 (6 cella, 56 Wh, 4400mAh).
Van-e értelme a cellák cseréjének (már szétszedtem az akkut)? A cellán lévő felirat: LGDB118650. Ha lehet hinni a linknek, akkor 2600-as egy cella. Amiket én találtam az 2500-tól indulnak és 1600,-Ft-tól itthonról.
Elektronikában nem vagyok jártas, így ha valaki tud okosat mondani, hogy milyen lenne jó, azt megköszönném (Volt, Amper, stb.).Dilemma1: utángyártott (mostantól: u.gy.) akkumulátort nem tudom volna-e értelme venni és elfelejteni a cellacserét (ez volna a legolcsóbb megoldás), mert tartok tőle, hogy az u.gy.-at nem fogja felismerni a noti. A gyáriban van egy vezérlőpanel a cellák mellett, így gyanítom az meg tudja magáról mondani, hogy én eredeti Dell akku vagyok. Az u.gy. nem tudom be tudja-e ezt hazudni a noti felé?
Van olyan tapasztalatotok, hogy egy Dell noti nem ette meg az u.gy. akkut? Nem töltötte, stb.
Nekem olyan megélésem van, hogy u.gy. töltőt jelezte induláskor egy Dell noti, hogy ez nem eredeti töltő, így nem tudja megmondani a töltöttséget.Dilemma2: Ebay-ről lehet állítólag eredeti akkut venni hasonló árban, mint itthonról az u.gy.-at. Csájná ofkósz, mint minden. Innentől meg az Ebay-es agyzsibbadás jön, hogy: biztos azt küldik-e meg?, működni fog-e?, stb. Persze pozitívan kell hozzáállni.
Szóval akinek van infója kérem ne hagyja magában.
Köszönöm.
Üdv, A.Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
-
rgeorge
addikt
Üdvözlet!
A notebook egy Latitude E6520, i2540M-el VGA nélkül. Egy PR03X dokkolón van 24/7-ben, egy 130W-os táppal. Windows 10 Pro x64 naprakész verzió, naprakész driverek (Dell vagy Windows). A gyors rendszerindítás (és a hibernálás is) ki van kapcsolva, legacy (tehát nem UEFI) a beállítás.
A Dell diagnosztika szerint minden ok, csak az akksi már vesztett a kapacitásából, a Dell FEP annyit üzen, hogy normálisan tölthető, de már kisebb üzemidőre számíthatok.
A notebook mostanában (de lehet, hogy régebb óta is) újraindul, ilyenkor nincs semmi az eseménynaplóban, csak az induláskor szokásos, hogy szabálytalanul állt le. Nincs memóriakép, a bluescreenview sem lát ilyenkor semmit sem, tehát gyanúsan tényleg a tápellátással lehet valami.
A notebook egyébként nagyon lassan indul el a legtöbb esetben, néha kikapcsolás után gyors, de rendszerint a boot képernyő is sok idő, míg megjelenik, és utána a Windows logóra is sokat kell várni. Néha a második képernyő sem aktív, át sem vált rá, korábban DVI, most DP vagy HDMI-n csatlakozik a monitor, mindhárom verzióban előfordult, hogy nem lehetett átváltani a második képernyőre.
Most pár napig dokkoló nélkül használtam, de így sem változott a helyzet.
Mik okozhatnak ilyen hibákat? A Windows 10 fórumban a tápellátásra gyanakodott svgyula fórumtárs. Ezt hogyan tudnám ellenőrizni? Lehet a dokkoló a hibás, annak ellenére, hogy anélkül is döcögött a gép?
Ha nincs más ötlet, újratelepítem a Windows 10-et, sajnos az újraindulások nem olyan sűrűek, hogy ezt ki tudjam könnyen tesztelni.Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
notafa3
tag
Sziasztok. Töltő csatlakozó javításhoz keresek egy olcsó szervízt vagy szakembert, tudtok valakit?
-
senior tag
válasz SzaboZE #62927 üzenetére
Valahogy úgy.
De hasonló árkategóriában mások sem adnak "jobbat".
Nekem elég egy G5 is, mert én nem játszok túl nagy erőforrást igénylő játékkal.
Aki igen annak meg kell küzdeni a hanggal, melegedéssel stb.
Asztali konfigról váltottam és számoltam a hátrányokkal és előnyökkel. Lehet ezt nem mindenki gondolja át.[ Szerkesztve ]
EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
SzaboZE
addikt
válasz Gyarmati_ #62904 üzenetére
Már a gamer megnevezés is vicc, lesz ebből még gond Az emberek veszik, hogy itt egy tuti márkás gamer gép, aztán szembesülnek vele, hogy kaptak egy inspiront.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
albi31
aktív tag
Köszönöm,szerintem megoldódott!!!
-
albi31
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Dell Inspiron 5559-m ami Carry-in Svc/Return to Base március 11, 2016 március 11, 2019,hova érdemes vinnem?
Köszi előre is a segítséget!
Üdv.: Albert -
Gizmo94
veterán
válasz Gizmo94 #62918 üzenetére
Update: megvan a jelzés a gépek alján, egy fekete- szürke matrica, ami szerint Designed by Dell, made in China mind a három. Mondjuk nem lepett meg, ezt sejtettem. Tehát a kínai gépek minőségével elégedett vagyok.
jack982 így van, elég kicsi, nem szembetűnő méretű és színű sticker.
[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
válasz Dhampir #62908 üzenetére
Hogy legyen valami pozitívum is a Latitude sorozat védelmében.
Nekem három van, E6540, E7240, E7440, mindhárom hibátlan összeszerelés, minden ok velük. A legapróbb hiányosság sem volt rajtuk és jelenleg sincs sehol, az általam eszközölt leéléseken kívül. Nem tudom hol gyártották egyiket sem, de tökéletes minőség mindhárom. -
senior tag
válasz Dhampir #62908 üzenetére
Persze hogy lehet baki, de ha nincs szétszedve, akkor erre nem derül fény.
Tegyük fel tönkremegy, a szerviz meg azt állítja hogy valaki már szétszedte, és emiatt volt ilyen.
Ezt pedig nagyon nehezen lehet bizonyítani.
Mindegy is ennél a gépnél ez már nem okoz galibát.EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
Dhampir
félisten
válasz Gyarmati_ #62904 üzenetére
"Baki" akár egy üzleti Latitude-nél is előfordulhat.
Például itt olvasható az Árukeresőről a legalsó 1 évvel korábbi vélemény, tapasztalat, amiből idézem:
...a borítólemez levétele után egy felesleges csavart találtam az egyik hangszóróra tapadva, amitől a membrán megsérült.
Korábban "premete" fórumtársunk írt a Lengyelországban összeszerelt gépének hibáiról, például itt olvasható az egyik tapasztalat, de a keresőből lehet még tunkolni. Kiragadva az egyikből idézem:
1, lat. E6400: billentyűzet lefogató csavar 2 helyett 1, wwan egyik antenna nem ér el a modemig, egyik csatlakozón sincs védőkupak, csak szigetelőszalag-darab, nem is elvágva, elharapva, vagy tépve.. MADE IN POLAND
2, Lat. E4300: WWAN egyik antennakábele hiányzik (természetesen wwan ready a cucc) MADE IN POLAND
3, Latitude E6400: HDD heret rögzítőcsavar 2 db hiányzott MADE IN POLAND[ Szerkesztve ]
-
Sand
csendes újonc
válasz Gyarmati_ #62899 üzenetére
Undervoltoltam én is, csendesebb lett, melegedésről még nem tudok nyilatkozni. Játszottam egy órát (picit lentebb vettem a Minőséget a GeForce Experienceben), az elején még nem nyúlt az akksihoz, aztán utána negyven perc múlva elkezdte jobban pörgetni a ventillátorokat és láttam, hogy megint bekapcsolt a Hybrid Power. Pedig előzetesen a Dell Power Managementben direkt a hálózatról való üzemelést választottam. Szóval az tuti nem állítja le a Hybrid Powert. Így hát visszaraktam Adaptive-ra, mert úgy tűnik játék közben mindig merülni fog az akksi egy idő után...hacsak rá nem jövök, hogy lehet kikapcsolni ezt a Hybrid Powert.
Néztem a magok hőmérsékletét is, olyan 84-88 között mozogtak átlagban, néha néha egyik kiugrott 92-94-re egy pillanatig, de nem volt benne rendszer. (Mint pl: neked, hogy az egyik mag melegebb volt.) -
nemethchek19
aktív tag
Sziasztok!
Dell Latitude E5470 (i7-6820HQ) laptopomat használnám egy külső hangkártyával (Focusrite Scarlett 2i2 /1st gen.)
Sajnos zeneszerkesztőben, youtube-nál vagy valamilyen offline zenelejátszónál pattog a hang.
Latencymon-al teszteltem és ezeket a hibákat dobta.
Wdf01000.sys, tcpip.sys, portcls.sys, ACPI.sys a legkritkusabb,
Ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Pár hónapos Dell G5 újrapasztázásakor meglepő dolog fogadott a gépházban.
A CPU hűtés egyik rögzítő csavarja nem volt megfelelően rögzítve...
Ennyit a gyári összeszerelésről.Most már rendben van, paszta is cserélve. Amit benne találtam az elég kemény volt, olyan mint ami már jó pár éve ott van.
Azóta a hőfokok egyenletesek.[ Szerkesztve ]
EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Kuponkunyeráló
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vírus a gépben!
- Rövid videón a Lost Soul Aside
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egészséges életmód
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- További aktív témák...
- Rog strix g17 360hz
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Lenovo ThinkPad x280, i5-8350U, 8GB RAM, 256GB SSD, FHD, 1 év garancia, Áfás számla!
- Dell (Ryzen 7,FHD, 512 M.2, 16 GB, 1 év gyári gar) notebook egyszerűbb játékokhoz!!!AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest