- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
rgeorge #62931 üzenetére
Valamiért, ahogy írod, olyan nakem, mintha elvesztené a feszültséget valami miatt. Én megpróbálnám, másik töltővel akksi nélkül. (Nyilván ha áramkiesés van az bezavarhat, de azt tudod, pl az rádiósórából is, hogy mikor volt.) Ha letesztelted a HDD/SDD-ket, erre indulnék. Ha van másik akksi is, akkor tedd bele nyugodtan
-
pohár
félisten
válasz
rgeorge #61301 üzenetére
igen, ilyenkor nekünk is be kell mutatnunk a DELL felé a garjegy/számla párost
amúgy ha valamikor (garidőn belül) úgy jelentjük le a gépet feléjük, hogy csatoljuk a számlát, a belső rendszerükben átírják a véglény számlájának a dátumára a lejárati időt, de még lehet, hogy a support oldalon lévő dátumot is frissítik
-
AstraCDX
senior tag
válasz
rgeorge #49995 üzenetére
Mit jelent az, hogy a "GPS fix-re vár" ?
Van benne SIM, a modem oldal kifogástalanul csatlakozik, műxik forgalmaz .
Egyébként nem függ SIM-től, amikor még nem volt kártyám, akkor is indítható volt, és ment is a GPS .
A korábbi WWAN modem GPS része is így indult, de azután hamarosan talált is műholdakat, és mindent ki is írt .
Van ötleted, hogy hogyan lehetne működésre bírni ?
Üdv.
Astra
-
fulton
addikt
válasz
rgeorge #47606 üzenetére
Értem
A kérdésem továbbra is áll:
Jelenleg így van összekötve
laptop - tv - házimozi
HDMI OptikaiMi lehet a baj ami miatt nem képes átküldeni az 5.1 hangot? Mkv filmet játszok le rajta, és az 5.1 hangfájl van kiválasztva.
Van itt olyan akinek sikerült már átküldeni tv-házimozi rendszerre laptopról 5.1 hangot?
A laptopom: Dell 7537
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz
rgeorge #47220 üzenetére
értem, köszönöm.
gyorsan átfutottam a keresőt, de nem találtam kiugró dolgot, vagy lehet, hogy átsiklottam valamin. gondoltam, hogy nem olcsó, és egyszerű. nem is itthon csinálnám, ez a lényeg, hogy van-e hivatalos szerviz, ahol vállalnak ilyet. alleszusammen ha 40-60 ezer között kijönne, akkor nekem megérné.
-
-
szabonagyur
félisten
válasz
rgeorge #45751 üzenetére
Csak ebben tudod mi a vicc? MInden gyártó csak az AMD dvga esetében csinálja meg ezt, van a Dell sorozatnak a frissítése a 3542 és társai amiben már Nvidia a dvga és ott azt raksz fel amit akarsz.
Lehet indokot keresni de hülyeség az egész, főleg ha a moddolt driverrel igy ugyanúgy megy a hűtés és társai, de legalább friss.(#45752) David3: ahogy írod, a kollégára kell rákeresni, van a 8670, 8850, 8870-hez moddolt driver.
-
kromatika
veterán
válasz
rgeorge #44620 üzenetére
Nekem is ez a véleményem.5530-at használok már egy jó ideje.és szerintem nincs ott egyáltalán gond az összeszerelési minőséggel sem.Mondom ezt úgy hogy kb 10 ThinkPadot használtam T400-tól T440 ig.Most itt van nálam egy 6220 ,és semmivel nem érzem jobbnak összeszerelési minőségben az 5530 nál.Annyi különbség van hogy le vannak kerekítve az élek,meg ugye a gumírozott borítás.de maga a minőségben talán 10% van a hatos széria javára,úgy érzem.
-
csmat
senior tag
válasz
rgeorge #44489 üzenetére
Sziasztok, már egyre ritkábban kapcsolom be a latitude e6400mat tablet miatt, viszont most kellett, de kiderült, hogy nem érzékelnek a o,az l és a "." gombok. Annyira nem, hogy a billentyűzet se kapcsol be ha azokat a gombokat nyomom. Van valakinek valami ötlete, hogyan tudnám megcsinálni?
-
Shady313
aktív tag
válasz
rgeorge #44487 üzenetére
Na regeltem és megnéztem.
Az a gond, hogy a telepítendő ActiveX fájl nem érhető el a szerveren (SysProExe.cab), ezért is dob ki Ismeretlen programot/gyártót. Enélkül viszont nem enged tovább az oldal.
-
törölt tag
válasz
rgeorge #44398 üzenetére
Ühüm. Majd este megnézem, sajnos ennyi időm volt foglalkozni vele. Köszönöm a választ!
Amúgy nagyon egyben van a gép. Nekem jobban is tetszik, mint a ThinkPad W500. Szoftveresen sincsenek vele gubancok, csak ez az egy aksis bajom van, de kezdek beletörődni. Picit mondjuk hangosabb a hűtése a másikhoz képest, de ennyi.
-
fulton
addikt
válasz
rgeorge #44150 üzenetére
Sziasztok Újra.
Megvan a hiba, majd kiszurta a szemem. A gépházban a hálózatra kattintva van egy olyan kapcsoló: hog automatikusan kapcsolódjon eszközökhöz mint tv stb.... ezt kikapcsoltam és lám, megy a tv úgy hogy közben van internetem . DE amilyen simán mennek a dolgok ugye, jött helyére egy másik gond.
Rövid időközönként elmegy a netem. Korlátozottra vált. És váltogatnom kell a hálózatokat, 2,4 és 5 ghz között. Ha újra csatlakozom akkor megint megy eg pár percig. Na ez mi?
Lefuttattam a hibaelháritást, azt kaptam hogy a:
"windows nem tudja automatikusan észlelni a hálózat proxy beállításait."
újra raktam az usb stick diriverét. Előtte meg hibának a DNS irta hogy érvénytelen címen próbál meg csatlakozni...valami hasonló (pontosan nem emlékszem) van erre tippetek? -
-
BBéci
legenda
válasz
rgeorge #40880 üzenetére
Viccesen kérdeztem, ezt jelentette az arcocska. Halvány lila gőzöm sincs arról, hogy általános vélekedés szerint melyik laptop kijelző a jó és melyik a kevésbé jó.
(#40881) SzaboZE
Örülök.
Bár annak, amit sógorom vett 140-ért, még jobban örülnék. 9 hónapos E6530, i7 procival. -
Peter M
tag
válasz
rgeorge #38990 üzenetére
Hasonlóba futok én is, de manuális telepítésnél is [Dell M4800]
CSU és a Precision Performance Optimazer is kidobja az alábbi 3at, telepíti őket, kettő sikeres egy fail. Újraindítás után ott van változatlanul a 3
Dell Wifi card
Enthernet connection
Realtek HD audioNálam i betűre kattintva nem lép ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone-t használók OFF topikja
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Sorozatok
- Nintendo Switch 2
- E-roller topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest