Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Hiányzik a gamer érzés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Új Latitude E5470-el találkozott már valaki? A matt FullHD kijelző minősége érdekelne
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
-
addikt
Sikerült már valakinek a Dell-től recovery image-t letöltenie?
Csigalassan jön és gyakran meg is szakad, olyankor nem folytatja hanem újrakezdi.
A rekordom eddig 4GB volt de sajna az image kb. 7GBG13K9_PW4KGA00_W7SP1PRO64_ROW(DL).iso egyébként.
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
addikt
válasz Kashim #53001 üzenetére
Bakker pont most akartam beírni én is ezt. Most lett új notim és marhára idegesítő, hogy tök hamar lekapcsol a világítás ha nem gépelek. Amíg nem szokom meg a leosztást addig jó lenne, ha nem a sötétben kéne keresni az első billentyűt.
(Latitude E5470 & Win10 kombináció ha számít, még friss lehet nincs fent a progi amivel lehetne állítani)Biosban állítható a háttérvilágítás késleltetésének ideje.
-
addikt
Dell Latitude E5470 maximum kezelhető memóriaméretét szeretném megtudni, jeleneg 2x8GB van, eltérő információkat találtam hogy kezel-e 2x16GB-ot. Proci egy I5-6440HQ. Privátban tudok ST-et küldeni ha kell.
Köszi előre is!
-
addikt
válasz AiRLAC #61444 üzenetére
"Dell Latitude E5470 maximum kezelhető memóriaméretét szeretném megtudni, jeleneg 2x8GB van, eltérő információkat találtam hogy kezel-e 2x16GB-ot. Proci egy I5-6440HQ. Privátban tudok ST-et küldeni ha kell."
Jelentem gyönyörűen megy 2x16GB Samsung DDR4 2133P rammal Köszi mindenkinek a segítséget!
-
addikt
E7490 van valakinek? Tapasztalatok? E5470-et fog váltani.
-
addikt
válasz phanzetomox #62682 üzenetére
Túl hosszú és/vagy rossz minőségű USB kábel?
-
addikt
válasz Markizmark #62819 üzenetére
7490, 14 FHD matt IPS van, rakhatsz bele 32GB-ig ramot (legalábbis az i7 verzióba)
-
-
addikt
A BIOS energiagazdálkodási beállításait megnézném először, aztán meg hogy minden driver fel van-e telepítve, nincs-e ismeretlen eszköz az Eszközkezelőben, illetve hogy Dell vagy Microsoft drivereket használ-e bármi ami energiagazdálkodáshoz kapcsolatos.
-
addikt
Tudja valaki hogy az E5450 és az E5570 SATA kábele csereszabatos egymással? Gy E5450 kontakthibás kábelt cserélnék és nem bízom a 90 fokos kábelben, gondolom nem véletlenül tört meg.
-
addikt
Pl. az összes Optiplex Micro ezeket használja. De lehet kapni nagyról kicsire alakító adaptert is.
-
addikt
válasz magellan2600 #73201 üzenetére
vhbw akkut többet is vettem, sosem volt gond velük. Mondjuk nem tudom szállítás mennyibe kerül MOra.
-
-
addikt
válasz PlatiaAmos #73341 üzenetére
Ez sokminden lehet. CPU milyen? Firmware verziók a legfrissebbek? Driverek a legfrissebbek?
Milyen kábellel vannak összekötve, milyen porton és milyen monitorok ezek pontosan?
Milyen felbontást akarsz beállítani?
Minden más amit a dokkolóra kötsz az működik?"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
addikt
válasz p-rolee #73504 üzenetére
Értem, de szemmel láthatóan le vannak tiltva (ki vannak szürkítve) bizonyos opciók.
Ez általában olyankor van amikor nincs admin jogod a bios-ban, csak felhasználói."After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
addikt
válasz p-rolee #73500 üzenetére
Továbbra is ez lesz a gond:
"BIOS-ban egy csomó opció szürke, BIOS update hibára elköszön. "Le vannak azok a funkciók tiltva, az USB boot is, szerintem a BIOS update is.
Valamilyen nagyvállalati eszköz volt, ott szokták ezeket így tiltani.Talán valaki szervizes vagy aki ilyeneket használ tud valami hasznosat írni majd.
-
addikt
-
addikt
Latitude 7320-nak mi most az utódja?
13" (esetleg 14") FullHD non-touch kellene, legalább 6 mag, 32GB RAM (64 esetleg), 1TB NVMe, kis súly és méret mert hátizsákban hordom sokat (de egyébként 99%-ban dokkolón van)."After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
addikt
válasz Malachi #74886 üzenetére
milyen jó, hogy a dell gyárilag tiltja a CPU adatok kiolvasását, pedig milyen jó lenne most látni, hogy hány fokos ilyenkor, talán túlmelegszik vagy nem tudom
Ezt nem hiszem hogy így van, nekem eddig minden Dell-en futott a Coretemp, gyönyörűen mutatja a hőfokot stb.
-
addikt
válasz Francia91 #74928 üzenetére
Akkor az egész érvelésed hibás
Ezt írtad:
"Nekem 4. gen i7-esel pöpecül mennek a YT 2k videók is."Részleges VP9 dekódolás legelőször a Broadwell-ben volt, teljes a Skylake (inkább Kaby Lake) óta.
-
addikt
válasz Remekelek28 #74937 üzenetére
Ha esetleg belefutnál amibe én: van amikor külön driver van az Intel Blutooth-nak és külön az Intel WIFI-nek, kurva hosszú névvel mindkettő, így azt hittem először hogy egyben van a kettő mind régebben mindig (lévén egy kártyán vannak) és csodálkoztam hogy miért nem ismeri fel a Wifi kártyát még driver telepítés után sem (AX211-es kártya volt ez).
-
addikt
válasz DonThomasino #75046 üzenetére
SSD és RAM általában CRU (customer replacable unit), azaz ügyfél által cserélhető.
Értelemszerűen ha a cserélt darabok hibásodnak meg akkor ne hívd a Dell szervizt."After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
addikt
válasz Bogyó bá' #75149 üzenetére
Ez jó cucc, 5490-et meg 7490-et vettem ismerősöknek meg nekem is volt céges gépként, szeretni fogod és nagyon strapabíró darabok.
-
addikt
válasz mindenes24 #75155 üzenetére
Fogalmam sincs, én mindig egy darab M2 NVMe-vel használtam ezeket.
-
addikt
válasz 7Heads Drago #75229 üzenetére
Az szerintem DDR3L, szóval kezel 2x8GB-ot.
-
addikt
válasz hhgygy #75242 üzenetére
Ha valami szabványos (CR2032, CR2025, esetleg CR1220) akkor mérj rá, ha 3V alatt van a feszültsége akkor érdemes cserélni (ha már úgyis szét van szedve).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Fujitsu Lifebook E752, 15,6" HD Kijelző, i5-3210M CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest