- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: ⭐DICSŐSÉGFALAM⭐
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolgozik a marketing osztály a pénzéért, átnevezik az összes termékcsaládot
-
válasz
Benőke #76015 üzenetére
"Van mind a kettőből különböző generációkban, és hát a 14" profilját nem tudják belőni. Mindig valamiért 35C alá akarja nyomni a CPU hőfokot miközben a 15.6 -on 55 fokig meg se mozdul a venti. Mindkettő optimalizált módban."
vs
"Viszont linux alatt meg jóval halkabb a rendszer."Ezek alapján az OS a gond, nem az hogy valami 14 vagy 15.6"-os, nem?
-
válasz
T0mBd1gg3R #75941 üzenetére
Centerpines töltő kell neki a megfelelő teljesítménnyel (szerintem annak legalább 90w), különben 800Mhznél nem lesz gyorsabb, volt ilyen gép nálam is. Használtan lehet lesz gyári töltő olcsóbban.
-
válasz
DonThomasino #75709 üzenetére
Legalább kettő 4K@60Hz, mert én WD16 óta annyival használom (most talán WD22 van). Kettő Displayport porton ha ez számít. De a notebook procinak (illetve a GPU-nak inkább) is támogatnia kell.
-
válasz
sulyokferi #75595 üzenetére
USB-C-s dokkolón van esetleg?
-
válasz
Tsebacsi #75336 üzenetére
Nekem sleepbe megy ugyanígy minden nap 8 óra munka után a dokkolón, majd reggel felkel kezdéskor. Néha hurcolom otthon és iroda között (mindkét helyen dokkoló természetesen. 12 éve, két ThinkPad és három Latitude is ugyanígy működik remekül. Havonta egyszer újraindítás frissítéseknél.
-
válasz
7Heads Drago #75229 üzenetére
Az szerintem DDR3L, szóval kezel 2x8GB-ot.
-
válasz
mindenes24 #75155 üzenetére
Fogalmam sincs, én mindig egy darab M2 NVMe-vel használtam ezeket.
-
válasz
DonThomasino #75046 üzenetére
SSD és RAM általában CRU (customer replacable unit), azaz ügyfél által cserélhető.
Értelemszerűen ha a cserélt darabok hibásodnak meg akkor ne hívd a Dell szervizt. -
válasz
Remekelek28 #74937 üzenetére
Ha esetleg belefutnál amibe én: van amikor külön driver van az Intel Blutooth-nak és külön az Intel WIFI-nek, kurva hosszú névvel mindkettő, így azt hittem először hogy egyben van a kettő mind régebben mindig (lévén egy kártyán vannak) és csodálkoztam hogy miért nem ismeri fel a Wifi kártyát még driver telepítés után sem (AX211-es kártya volt ez).
-
-
Latitude 7320-nak mi most az utódja?
13" (esetleg 14") FullHD non-touch kellene, legalább 6 mag, 32GB RAM (64 esetleg), 1TB NVMe, kis súly és méret mert hátizsákban hordom sokat (de egyébként 99%-ban dokkolón van). -
válasz
p-rolee #73500 üzenetére
Továbbra is ez lesz a gond:
"BIOS-ban egy csomó opció szürke, BIOS update hibára elköszön. "Le vannak azok a funkciók tiltva, az USB boot is, szerintem a BIOS update is.
Valamilyen nagyvállalati eszköz volt, ott szokták ezeket így tiltani.Talán valaki szervizes vagy aki ilyeneket használ tud valami hasznosat írni majd.
-
válasz
PlatiaAmos #73341 üzenetére
Ez sokminden lehet. CPU milyen? Firmware verziók a legfrissebbek? Driverek a legfrissebbek?
Milyen kábellel vannak összekötve, milyen porton és milyen monitorok ezek pontosan?
Milyen felbontást akarsz beállítani?
Minden más amit a dokkolóra kötsz az működik? -
válasz
magellan2600 #73201 üzenetére
vhbw akkut többet is vettem, sosem volt gond velük. Mondjuk nem tudom szállítás mennyibe kerül MOra.
-
Tudja valaki hogy az E5450 és az E5570 SATA kábele csereszabatos egymással? Gy E5450 kontakthibás kábelt cserélnék és nem bízom a 90 fokos kábelben, gondolom nem véletlenül tört meg.
-
-
válasz
Markizmark #62819 üzenetére
7490, 14 FHD matt IPS van, rakhatsz bele 32GB-ig ramot (legalábbis az i7 verzióba)
-
válasz
phanzetomox #62682 üzenetére
Túl hosszú és/vagy rossz minőségű USB kábel?
-
E7490 van valakinek? Tapasztalatok? E5470-et fog váltani.
-
válasz
AiRLAC #61444 üzenetére
"Dell Latitude E5470 maximum kezelhető memóriaméretét szeretném megtudni, jeleneg 2x8GB van, eltérő információkat találtam hogy kezel-e 2x16GB-ot. Proci egy I5-6440HQ. Privátban tudok ST-et küldeni ha kell."
Jelentem gyönyörűen megy 2x16GB Samsung DDR4 2133P rammal
Köszi mindenkinek a segítséget!
-
Dell Latitude E5470 maximum kezelhető memóriaméretét szeretném megtudni, jeleneg 2x8GB van, eltérő információkat találtam hogy kezel-e 2x16GB-ot. Proci egy I5-6440HQ. Privátban tudok ST-et küldeni ha kell.
Köszi előre is!
-
válasz
Kashim #53001 üzenetére
Bakker pont most akartam beírni én is ezt. Most lett új notim és marhára idegesítő, hogy tök hamar lekapcsol a világítás ha nem gépelek. Amíg nem szokom meg a leosztást addig jó lenne, ha nem a sötétben kéne keresni az első billentyűt.
(Latitude E5470 & Win10 kombináció ha számít, még friss lehet nincs fent a progi amivel lehetne állítani)Biosban állítható a háttérvilágítás késleltetésének ideje.
-
Sikerült már valakinek a Dell-től recovery image-t letöltenie?
Csigalassan jön és gyakran meg is szakad, olyankor nem folytatja hanem újrakezdi.
A rekordom eddig 4GB volt de sajna az image kb. 7GBG13K9_PW4KGA00_W7SP1PRO64_ROW(DL).iso egyébként.
-
Új Latitude E5470-el találkozott már valaki? A matt FullHD kijelző minősége érdekelne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- ASUS Zenbook 14 UX425E i7 1165g7/16GB/512SSD/új akku!/1.14kg
- MSI Modern 14 B11MOU notebook, ÚJSZERŰ állapotban!!
- Maxra bővített Razer Blade 17 Pro gyönyörű állapotban
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest