Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nagyúr
válasz AiRLAC #61444 üzenetére
Ehhez a gyártói oldal 8GB-ot ír, azaz max 16GB:
Funkció Műszaki adatok
Memóriafoglalat Két SODIMM bővítőhely
Memóriakapacitás 4 GB és 8 GB
Memória típusa DDR4 SDRAM
Sebesség 2133 MHz
Minimális memóriaméret 4 GB
Maximális memóriaméret 8 GB[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
addikt
válasz AiRLAC #61444 üzenetére
"Dell Latitude E5470 maximum kezelhető memóriaméretét szeretném megtudni, jeleneg 2x8GB van, eltérő információkat találtam hogy kezel-e 2x16GB-ot. Proci egy I5-6440HQ. Privátban tudok ST-et küldeni ha kell."
Jelentem gyönyörűen megy 2x16GB Samsung DDR4 2133P rammal Köszi mindenkinek a segítséget!
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
törölt tag
-
PlatiaAmos
tag
válasz AiRLAC #73342 üzenetére
Minden a legfrissebb, egy hete még minden müködött, azóta annyi történt, hogy otthon használtam dokkoló nélkül. Ma pedig amióta rádugtam már nem mennek a monitorok, pedig azóta nem is frissítettem semmit.
Két benq monitor, egyik hdmi-vel másik dp-vel, próbáltam őket egyesével úgysem megy egyik se.
A dokkolóval egér, bill, net megy pl..
Felbontásban semmit nem változtattam, nem is tudok mivel nem is tudom bekapcsolni a kijelzőket.[ Szerkesztve ]
-
Bacusuz
addikt
válasz AiRLAC #73540 üzenetére
Nem rég került hozzám és nem reagál nyitásra csukásra, biosban sem találtunk kapcsolási lehetőséget.
Voltunk vele a C Szervízben billentyűzet csere miatt és ott sem találták a biosos kapcsolását szerintük nem tudja de ezzel nem győztek meg.
Ezért lennék kíváncsi valamilyen szervíz vagy komolyabb leírást lehet-e szerválni a pontos típushoz. Vagy ti merre indulnátok el?
Merthogy se lecsukásra se felnyitásra nem reagál.[ Szerkesztve ]
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Francia91
veterán
válasz AiRLAC #74927 üzenetére
Amúgy most néztem 4k YouTube videót kíváncsiságból, az Intel HD4600 80%-os terheltséggel dolgozott, és max órajelekkel, a Quadro meg malmozott, 0 Mhz órajellel és 0% GPU kihasználtsággal. Tehát a HD4600-assal megy nálam a YouTube 4k
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz AiRLAC #74933 üzenetére
4k 60 fps YouTube videó
Intel Core i7-4930MX (Intel HD4600) + nVidia Quadro M3000M
Ahogy mondtam, a Quadro meg sem mozdítja magát, mert az nVidia vezérlőpultban az Opera böngészőt fixen az Intel HD grafikára lőttem be
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
-
mindenes24
junior tag
válasz AiRLAC #75150 üzenetére
Ha ennyire jol ismered, tudnal tippet adni, be lehet-e tenni valahogy egy masodik tarolot, akar SSD-t a meglevo SSD melle?
Van egy JSATA feliratu csatlakozo szabadon, arra tippelek, hogy talan azt lehetne hasznalni, de a gepkonyvben nem talaltam ra megoldast.Nem mindegy, hogy vidd ki a bilit vagy idd ki a bilit.
-
pohár
félisten
válasz AiRLAC #75246 üzenetére
CR2032-es szokott lenni, csak vagy foglalatos, vagy forrasztott kábeles, nehogy bele tudj már tenni egy 150ft-osat a gépbe
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
user26
senior tag
válasz AiRLAC #75409 üzenetére
Szia, ez komoly? 2TB-t le kezel szépen ? "(a normál 2280-as helyre" elnézést, mire gondolsz a normal alatt ? Tudomásom szerint a gépbe normál esetben 1db meghajtót lehet tenni, mert nincs benne cd/dvd olvasó, hogy annak a helyére mehetne... A neten olvastam, hogy a WWAN csatlakozóba lehetne tenni meghajtót.
Ezt gondoltam bele venni, ez jó lenne bele ?
Illetve használtan próbálok szerezni ilyent: Transcend 512GB M2 2242 esetleg, vagy 1TB -t belőle, de nem tudom, hogy működőképes lenne-e gyakorlatban.Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
Crvsh3R
senior tag
válasz AiRLAC #75480 üzenetére
Köszi, gyári cikkszám alapján gondoltam, hogy biztosan azt kapjam ami kell (Dell német oldalán ha jól emlékszem fent szerepel + jelenleg használt gyárin is).
Elhiszem, hogy nem nagyon döglenek, de mivel 24 órás kiszolgáló és nem annyira egyszerű az itthoni alkatrész beszerzés (köszi Dell, nem értem itthon miért nem lehet a gyártótól közvetlen rendelni, mint más országokban), ezért gondoltam felkészülök "mindenre" és hiba esetén csak cserélem. Nem szeretném, ha egy esetleges hiba miatt 1-2 hetet állnak a gépezet, gyereknek (meg nekünk) erről megy többek között a Plex is + pár konténer.#75479 Tsebacsi
Köszi![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
-
5leteseN
senior tag
válasz AiRLAC #75487 üzenetére
: "Nem a brand ami hibás."
Egy aksi-kímélő pár sor a BIOS-ban (és-)vagy Windows-k DELL-drivereiben(aksi) egyszerűen orvosolta volna ezt a problémát. Szerintem az újabb DELL laposok már rendelkeznek ilyen (Lenovo-s tudású) kímllő-üzemmódokkal, megoldható lett volna.
Nem-akarást sejtek az elmaradt frissítések mögött!: "Én már vettem volna egy új akkumulátort a helyedben ha ennyire fontos."
Használni én is.
Közben csere lett a döntés, és "kozmetikáznám" az aksi adatait eladás előtt, ha már ott van az az eltitkolt közel két órás üzemidő!
Nézegetem még a Yt-ot, hátha lesz rajta valami használható (újra-)kalibrálós videó az akkuhoz.
A csere oka: Nem tud eleget a közben megváltozott Netezés+AI(eGPU-val) kettős feladathoz.
Nagyobb "tesó" kell!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 (AMD Ryzen 7 4800H, 16 GB DDR4, NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB, 1TB SSD)
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Blue Black 165Hz/15"/FullHD/5600h/3050Ti/16/512
- Intel 8260NGW WiFi modul
- HP 250 G3 alkatrészek
- Lenovo IdeaPad 330S (15,6" full HD, AMD Ryzen 5 2500U 8 GB DDR4, AMD Radeon 540, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest