- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
fú, hozzánk is jött be olyan ügyfél, akinek azt mondták, hogy csak akkor él a gyári 3 év garija, ha szépen vezetik a kis matricás füzetét, és évente 1x kitakaríttatja a gépet pénzért náluk... (1-1 ilyen gép szervizéletét visszanézve a DELL-nél lehetnének érdekes dolgok
)
mi meg csak pislogtunk, hogy ilyen van még a mai világban
témához hozzászólva: ahogy Tsebacsi is elmítette, ha ügyesen, sérülés nélkül meg tudjátok csinálni, nyugodtan, de nem kell évente takarítani, főleg, ha nem olyan környezetben van használva, és annyit, hogy igényelné
-
Dhampir
félisten
A közleményben még ezt is írják:
A függőben lévő ügyek kapcsán a laptopszalonkft.zaras@laptopszalon.hu e-mail címen kérhetnek tájékoztatást.
-
-
Szia!
1. Én is így kezdtem, de mivel a lan illesztőt sem rakta fel többekkel együtt, mindent magam telepítettem a DELL oldaláról.
2. a wifi nálam rendben működik, esetleg próbáld meg újratelepíteni a drivereket.
3. a biosban lehet az akku használatának megfelelő módját beállítani. Én ott a hálózatról történő üzemet választottam, pontosan nem tudom mi a neve. Az akkura nem is figyelek azóta, de nem tűnt fel, hogy játék közben merülne. Igaz én csak a WOT-val játszom.
A gépem az elején hangos volt és nagyon melegedett is, aztán az Intel XTU-val -120mV és minden rendben lett.
Még újra kell pasztáznom, mert az egyik mag mindig kicsit magasabb hőfokon üzemel. -
Szia!
Én tavaly novemberben vettem nekem ilyen van bent:
sk hynix 8gb 1rx8 pc4-2666v-sa1-11
AD végződésűt tudtam venni nagyon jó áron glassam-tól.
Érdeklődni telefonon H-P 9-18 vagy itt privátban. +36302452905
Próbáld meg, lehet van még neki, vagy tud szerezni.
A géppel meg vagyok elégedve, hamarosan kerül bele a hdd helyére egy ssd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 9420 27% 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5350 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 256GB NVMe IR kam gar
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 5470 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest