Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz jack982 #63707 üzenetére
ezt nyilván sejtettem én is, de nem ezt csinálom napi szinten, nekem nyilván macerésabb. közben meglestem, nem egy agysebészet, csak elég pepecs.
ellenben avatatlan a szemem, nem tudom, hogy lehet-e benne olyan rész, ami korábbi hibáról vagy problémáról tanúskodhat és én nem veszem észre, míg egy hozzáértő igen. utóbbi miatt adnám szívesebben rutinos kezekbe.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Dhampir
félisten
válasz jack982 #72562 üzenetére
Megpróbáltam utánanézni, hogy milyen változások történtek a Humansoftnál.
A régi internetes honlapon (www.humansoft.hu) és a földrajzi címen (1037 Budapest, Montevideo u. 8.) a 4iG Nyrt. kezdőlapja fogad.
A Humansoft szerviz 2021. augusztus 2-től új címre költözött: 1107 Budapest, Makk utca 9-11. (Makk és Fertő utca sarka)
A hsws.hu, a 4iG Webshop honlapja is az előző friss címet mutatja a Kapcsolat menüpontban.
[ Szerkesztve ]
-
SzaboZE
addikt
válasz jack982 #72666 üzenetére
Erről eszembe jut egy jó régi poén, ami az első generációs Pentium processzorok hibáját figurázta ki
Egy 486-os és egy Pentium processzor beszélget.
- Te Penti, mennyi 4x4?
- 15!
- Ajaj, az nem annyi, hanem 16!
- Jó, jó, de rohadt gyors volt, nem?Egyébként én inkább egy Linux Mintet javasolnék, az elég user barát.
[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
Francia91
veterán
válasz jack982 #73462 üzenetére
Innen.
Szerintem normális áron van teljes mértékben
Szerintem a Precision M4800-asba (az barátnőmé lett, kellett neki egy normális teljesítményű és minőségű gép a tejfölös doboz forrósodó Acer után) is rendelek egy ilyet, annak a gyári DW1550AC WLAN kártyája is 300 Mbit/s-nál lekorlátozódik.[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
nagyúr
válasz jack982 #75175 üzenetére
Nem tudok ilyen jogszabályról. Egyik gyártó sem gyakorolja, kb. 20 éve se volt ilyen, most sincs. Természetesen vannak olyan alkatrészek, amik vadonatújak, de pl. egy alaplap szinte soha. SSDnél saccra 50-50%, kijelzőnél szintén. Talán csak a burkolati elemek, mert azokat általában nem kérik vissza, hacsak nincs bennük valamilyen elektronika (pl. touchpad).
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
SzaboZE
addikt
válasz jack982 #75175 üzenetére
A világ (és a külföldi gyártók) sajnos nem a magyar jogszabályok szerint működnek. Mellesleg környezetvédelmi szempontból is aggályos a jogszabály, mert egy refurb alaplap - ha rendesen javították - akkor ugyanazt tudja, mint az új. Sok esetben csak onnan tudni, hogy refurbished, hogy rá van rakva a jelzés (merthogy külföldön meg ez a kötelező).
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
senior tag
válasz jack982 #75184 üzenetére
A Dell oldalát böngészve a fogyasztói szerződések esetében az alábbiak szerint engedi a "refurbished" alkatrészek beszerelését:
"Replacement parts may be reconditioned or refurbished where permitted by local laws and are replaced on the basis of specification and not on brand and model."A nem fogyasztói szerződés alapján fennálló javításba viszont az általad linkelt rendelkezés nem alkalmazandó.
No money, no honey.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mini PC
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Satisfactory - Epikus bolygóiparszimulátor FPS
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest