- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Virgi44
csendes tag
Sziasztok,
Felraktam az új gépemre a következő 2 programot kipróbálás céljából:
Dell Data Protection | Encryption
Dell Data Protection | Security Tools ApplicationSemmit nem állítottam be végül egyikben sem, de nem tudom letörölni, mert egyszerűen hiányoznak a "Programok és Szolgáltatások" listából.
Elolvastam a gyári PDF-eket, de szó nincs róla, hogy valami extra módon kéne letörölni őket, pont ellenkezőleg, a fenti listából kéne tudnom uninstallálni a white paper alapján.
Van valami ötletetek? Nem szeretnék ezért Windows újrainstallálni...
Előre is köszönöm. -
webdeejay
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #38997 üzenetére
Jó tudni, de a "legolcsóbb" változatot vettem meg, az előbb szétkaptam direkt emiatt, de sehol sincs feltüntetve, hogy lenne +8GB gyorsítótár. Illetve a Seagate oldalán sincs kiírva, gondolom ez mégsem az a változat.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
DoItYourself #38995 üzenetére
én pl nem tudtam, mert minden bolt honlapján található specifikációban csak 500 GB szerepelt (a legolcsóbb verziónál), illetve valamelyik boltban (talán a notebookzonenál?) volt külön 500 GB HDD-val, illetve 500 GB+8 GB SSHD-val meghirdetett készülék is.
mindenesetre jó tudni. -
trassher
addikt
Srácok dell3537 + win8.1 továbbra is f*s? Ugye a dell féle 4400 driver + radeon 13.12 kombó megy. Ma felraktam a 14.4-es radeon drivert és ezzel is azt produkálja hogy ha kikapcsol a kijelző utána nem jön vissza csak ha kikapcsolom a laptopot gombbal majd vissza be.
-
Máté94
addikt
Csak én nem tudtam, hogy Inspiron 7537 az 500GB-os HDD valójában SSHD+8GB?
-
Peter M
tag
válasz
rgeorge #38990 üzenetére
Hasonlóba futok én is, de manuális telepítésnél is [Dell M4800]
CSU és a Precision Performance Optimazer is kidobja az alábbi 3at, telepíti őket, kettő sikeres egy fail. Újraindítás után ott van változatlanul a 3
Dell Wifi card
Enthernet connection
Realtek HD audioNálam i betűre kattintva nem lép ki
-
rgeorge
addikt
Üdvözlet!
Van egy Latitude E5440, most telepítem, Windows 7 Professional x64. A Client System Update teljesen hibásan működik, a Windows első indulása óta ugyanazt a két driver-t (Intel Wifi és realtek audio) találja frissítésként, de telepítéskor egy sikeres és egy hibást jelez, utána ismételt kereséssel megint csak megtalálja mindkét frissítést. Ha az Advanced/Activity log-ban bármely tételnél a kis i-re (információk) kattintok, a program kilép. A legfrissebb verzió (1.3.0) van fent.
Mit lehet ilyenkor tenni? Nagyon új még az E5440, ezért van ez?
Volt új BIOS verzió a honlapon, azt le is töltöttem, frissítettem, ezt sem ajánlotta fel a CSU. -
belakiraly
tag
XPS L421X-en mennyire normalis, hogy nagyobb HDD aktivitas mellett megall a touchpad? Kulso egerrel nincs problema.
Masolas kozben, vagy nagyobb sebessegu torrentezesnel megall a kurzor, majd 10-20-30 sec mulva ujra elkezd mozogni. Eleinte multitouch gesztusok nelkul, majd azok is visszajonnek. A gombjai vegig mukodnek ilyenkor.
Volt rajta azota mar 3 windows, kulonbozo verzioju driverek, de semmi valtozas. Nagyon remelem, hogy SSD-vel nem fogja ezt csinalni, kulonben vagodeszkat csinalok belole.. -
Toxy
aktív tag
Sziasztok.
Az mitől lehet hogy a dvd író nem nyílik ki.
Inspron 5737-es gép. Nem a gyári író van benne. De kb 2 hete került bele ez s eddig teljesen jó volt.
De a windows meg a bios is látja, de nem nyílik ki. Ha tűvel kinyitom akkor kinyílik, s beteszek egy lemeztz akkor azt sem kezdi el olvasni s nem is villog.
Mi lehet a gond?
köszi
-
tvamos
nagyúr
válasz
Avicularia #38975 üzenetére
Szep kep!..
-
webdeejay
aktív tag
Sziasztok!
Azt valaki meg tudná mondani, hogy az Inspiron 7537-emen miért nem kapcsol ki automatán a billentyűzet világítás? Egy időben kikapcsolt azt hiszem pár perc után, és mostanában nem. Volt win telepítve, minden driver frissítve, illetve a My Dell is fent, de nem találtam még rá beállítást. // Van március végi BIOS, azt is frissítettem.
-
Feribacsi555
senior tag
Sziasztok.
Van nekem egy dell inspiron n5110-es laptopom. Azt írja b/g/n szabványos a wifije, feltettem a legújabb driverét, de egyszerűen nem sikerül kicsikarnom belőle, hogy n-es szabvánnyal csatlakozzon a routerhez.
A router tudja az n-es szabványt.
Esetleg tudna valaki ebben segíteni, hogy mihez kellene nyúlni, hogy végre n-es szabvánnyal csatlakozzon a wifin? -
t256
őstag
Sziasztok!
Dell Latitude D830-as notebookomat szeretném kitisztíttatni.
Oka: Elég rövid működés után is (pl.: böngészés) beindul a ventilátor, ami elég hangos. Szinte állandóan megy, amikor használom.Kérdésem az lenne, hogy Budapesten a belvárosban van-e megbízható, ajánlott szerviz?
Árban mennyire számítsak? Laptopszaki weboldalát néztem, Náluk 6000 Ft ÁFA nélkül. -
ToMmY_hun
senior tag
Sziasztok!
Egy kisebb, de annál idegesítőbb problémával fordulnék hozzátok. Van egy N7720-as laptopom, amiről egyik pillanatról a másikra, mindenféle komolyabb behatás nélkül leugrott a numpad + gombja. Megnéztem a gomb felső részét és látszik, hogy egy kis műanyag pöcök tűnt el róla. (kép mellékelve). Az lenne a kérdésem, hogy lehet ilyet szerezni valahonnét, mert nem szeretném emiatt garanciában cseréltetni az egész billentyűzetet.
-
Painkiller77
csendes tag
Sziasztok!
5537 -es laptopra akkor ha jól értetem a leírások alapján a videókártya telepítésnél ezt a két progit kell felraknom és működni fog az alvó mód:
Windows 8.1 Pro1. Video_Intel_W84_A01_Setup-Y3FHH_ZPE
2. 13-12_Mobility_Win7_Win8_64_DD_CCC_WHQL_intel_SG_FixVálaszokat előre is köszönöm
-
sirkope
tag
Hali,
Kellene egy kis segítség/ötlet:
Az utóbbi fél évben a Dell Inspiron 15 3521 notebookomon 10-ből 8-szor a Win 7 be bejelentkezés után a képernyő elmegy feketébe, csak a kurzor látszik, kb fél perc után bejön a desktop üresen, majd kb. 10-20mp után jelennek meg az ikonok. Nem (tűnik) durva hibának, csak idegesítő. Mitől lehet?
-
VGYke
addikt
válasz
Avicularia #38956 üzenetére
Bizony, bizony! Nézd végig a videót, amit linkeltem....
-
Wyll
őstag
-
kornél88
csendes tag
szerintem azt csináld, hogy újrarakod a win-t és a service taggal belépsz a supportba aztán amiket felajánl drivereket egytől-egyig felteszed! Nekem simán ment minden ugyanilyen gépen a win telepítése.
A lényeg, hogy mindent rakj fel amit felajánl! Egyértelmű, hogy amiből több van abból a legújabb verziót! -
Wyll
őstag
Sziasztok!
Dell Inspiron 3537 (i5-4200U, 4GB RAM, AMD 8670M, Win8.1 x64) feldriverezése lenne nekem is a feladatom. Látom, nem csak nekem akad ezzel gondom.
A gép tulajdonosnője is azért fordult hozzám, mert a cégénél a rendszergazdák win8 alatt némi szívás után feladták
Letöltöttem a support.dell-ről azokat amiket a win8 alapból nem ismert fel, köztük a vga-t is, és azóta minden indítás után csak egy kis világos csík van a képernyő felső egy centis sávjában.sirszevenap elmondása alapján hiba volt ezt tennem, viszont melyik az, amit formula01 mond? Illetve ti jelenleg mit/melyiket javasolnátok?
-
Diniboy
aktív tag
válasz
sirszevenap #38939 üzenetére
Hát azért ennyire nem tragédia a helyzet, csak ha valaki ennyire maximalista mint TE
Nem tudom hogy hanyadik driver telepítésnél tartasz de szerintem simán közelítesz a 100hoz -
kistewe
tag
válasz
Avicularia #38956 üzenetére
Mindennek megtervezik . különben nem lennénk fogyasztói társadalom....
-
VGYke
addikt
válasz
Avicularia #38951 üzenetére
Csak nem a villanykörtére gondoltál?
-
zoli.22
tag
Üdv mindenkinek!
Azt szeretném megkérdezni, hogy valakinek van e tapasztalata lattitude e7240-el kapcsolatban. Főleg a vetillátor hangjára lennék kíváncsi, mert volt olyan teszt, ahol panaszkodtak rá.
-
SzaboZE
addikt
válasz
sniper elite #38950 üzenetére
Írd meg privátban a gyáriszámodat (service tag) és megnézem mit tehetek.
-
Avicularia
veterán
válasz
sniper elite #38950 üzenetére
Jól sikerült a tervezett avulás
-
sniper elite
senior tag
Helló!
Van egy Dell N7010-es laptopom ami azt a hibát produkálta, hogy bekapcsolás után perceken belül kikapcsolt és egy darabig vissza se tudtam kapcsolni aztán újra csinálta. Elvittem szervizbe ahol úgy döntöttek felküldik a Dell-nek. Jött a hívás, hogy alaplap cserére szorul és 108k-ba fájna ez nekem konkrétan. Na most ennyit nem fogok kiperkálni érte az fix, mert használtan tudnék venni egy egész gépet ennyiért. Mit tudok csinálni szerintetek? Ebay-on láttam alaplapot 34k körül de félek, hogy küldenek valami hibásat vagy nem kompatibiliset. 2011 Márciusában vettem az én gépemet és pont most járt le a 3év garancia 3 héttel a hiba jelentkezése előtt...
Ötletek?
-
McLaca
őstag
válasz
kistewe #38878 üzenetére
Nem arról van szó, hogy a WOL éleszti fel a gépet (bedugott hálókábellel)? És akkuról azért nem, mert akkus üzemben kikapcsolja az energiagazdálkodási házirend a hálókártyát?
(Abból fakad az ötlet, hogy a melóhelyi gépet - igaz, az PC - én sem tudom altatni, pár mp-en belül magához tér, a hálózat miatt.)Üdv!
-
Aethel
aktív tag
Üdv nektek!
Mostanában esedékes lesz egy noti vásárlása és hát a Dell laposok nagyon bejönnek.
Mindenképp meg akarom várni az új Inspiron széria megjelenését, viszont egyénileg akarnám kiválogatni milyen felszereltségű legyen. Ezt hol tudom megtenni?? Van egyáltalán valami magyar hivatalos üzletük? Az ilyen partner üzletekben van lehetőség egyénileg összeállított lapos megrendelésére? -
Den96
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Dell Inspiron 15 3521-es notebookom (pentium 2127u 2*1,9GHz, 4Gb RAM, 500Gb HDD, Ubuntu).
Az a bajom vele, hogy a Windows 7 telepítése után minden bekapcsolásnál újra kell telepíteni az USB 3.0 drivert, hogy működjön (addig csak áramellátásra képes).
Tudtok ajánlani valami megoldást?
Köszönöm. -
hito
nagyúr
Sziasztok! Egy Dell E4310-es gépet kéne feldrivereznem (win7 32), de marhára ninc kedvem egyenként összevadászni a cuccokat. Nincs hozzá valami gyári driver-ező utility, ami ezt megcsinálja helyettem? Olyanra gondolo, mint a Thinkpad-eknél a system update alkalmazás.
-
formula01
senior tag
válasz
sirszevenap #38939 üzenetére
Ennyire azért talán nem borzalmas a helyzet, azért mégis van negyed éve egy működő driverünk.
-
sirszevenap
addikt
válasz
Nippel #38929 üzenetére
Én EZT ajánlanám neked. A Dell-est semmiképpen, mivel nagyon gyengén teljesít. A 14.4-et végképp mert még gyengébben! Gyakorlatilag fel sem ismeri a 8850-et ( r9-nek látja ). Arról nem is beszélve, hogy nem alszik velük a gép. Már kivan a ... ezzel az egésszel. Soha nem választok többet AMD kártyás gépet.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Radványi #38936 üzenetére
Azt hogy mikor és milyen programok használják a kártyát, az a 8970M szoftverébe tudod állítani. De ha fel van rakva minden jól akkor sem kellene kekeckednie (azaz hozzápiszkálás nélkül tudnia kellene automatikusan).
Egy hónapja volt nálam egy kis időre egy olyan E6540-es amibe 8970M is volt, ott hibátlanul ment minden...
Az a baj így látatlanba én se tudok segíteni, ha nálam lenne valószínű hamar rájönnénk a gondra...
-
Radványi
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #38935 üzenetére
Win7 64
Olyan erzesem van mintha nem kapcsolna at egyik vga rol a masikra es mivel a steam elso inditasnal konfiguralja a directx et lehet hogy nem erzekeli a dedicalt vga-t bar szerintem 4600 al is elkellene indulnia.
I drivert mar ujraraktam egyszer esetleg valami beallitasi problema.
De pl az is erdekelne, hogy be lehet-e allitani csak az egyik vagy masik vga-t alapertelmezettnek.
BIOS ban azthiszem nem talaltam ra opciot.
Valahol azt olvastam, hogy csak a 4600 kapcsolodik kozvetlenul a kepernyore. Hiaba vegzi a szamitasokat az amd kartyaja az adatok igy is a 4600 folynak keresztul tehat azt nem lehet kikapcsolni.PL az alienware gepeknel nem igy van ott kulon kulon is kapcsolodnak.
De en annyira nem ertek hozza csak szeretnem ha mukodne
-
Radványi
aktív tag
Sziasztok!
Egy hete vettem egy E6540 et. Tegnap gondoltam megnezem egy kis jatekkal is, hogy milyen teljesitmenyre kepes.
Felraktam Steam-et, de ha barmilyen jatoket elakarok inditani felugrik egy ablak, hogy telepiti a directx-et.
Majd 10 masodperc utan altunik az ablak es nem tortenik semmi.Ellenoriztem a directx-et es a legfrisebb verzio van telepitve. Valamint az AMD es az Intel driver is a legutolso (nem beta).
Valakinek barmilyen otlet?
-
szabonagyur
félisten
válasz
Painkiller77 #38932 üzenetére
A felbontásnak mi köze a driverhez? Állítsd be arra amit tud a monitor és kész.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Robo sapiens #38928 üzenetére
Igen volt már vele dolgom, ha a kettőt a kezedbe veszed azért a E6540 kicsit masszívabb benyomást kell, de igen kb hasonló...E6530-as szintet nem hozza az tény.
-
Nippel
tag
Üdv!
Van nekem egy DELL 3537 8850m es kártyával, az lenne a kérdésem hogy felraktam az AMD új Drivert ami nem rég jelent meg és felment minden de azt írta nem egészen kompatibilis telepítés után, most várjam meg a DELL saját AMD Driverét vagy elfut ezzel is minden probléma nélkül? Mert amúgy használta a kártyát meg minden csak telepítés után ez az egy dolog zavart.
-
Pubszon
veterán
válasz
vwpolopg #38909 üzenetére
Alap dolgokra kell, amiket felsoroltál kb.
75 euróért az enyém és D430-ból egy elég jó, mert U7700-as C2D van benne 2GB RAM-al.
SSD jó lenne bele, de annyiba kerülne mint a gép, emiatt lemondtam róla, esetleg csak ha nem találnék valamit olcsón, egy 30GB-os is elég lenne bele. -
-Dave-
csendes tag
Üdvözletem
Dell Inspiron 7537 tulajoktól érdeklődnék, hogy gyárilag milyen márkájú memória van a gépben (lévén vásárláskor majd szeretném bővíteni)?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
mghltm #38913 üzenetére
Na egy pár tapasztalatot írnék már is. Természetesen sok ilyen géppel volt már dolgom, de otthoni környezetben semmi. Eddigi hátránya E5530/E6530-assal szemben az anyaghasználat, az kicsit gyengéd, de nem vészesen (bár ezt eddig is tudtuk). Ettől függetlenül hangzásban 2x oda veri az említett gépeket. FHD kijelzőjenagyon szép, illetve ventije is sokkal halkabb. Ezelőtt az E5530-asban az SSD átlag 43 fokos volt, most átlag 33 fok. Bár ez nem mérvadó, mert ugye ebbe csak HD4600-van, azért gondolom HD8790-essel már jobban melegedne.
-
soldi3r
veterán
A D630 ATG es a sima kijelzoje ugyanaz? 18k-ert van itt most egy, csak kicsit foltos kijelzovel. Kicsit sajnalnam itthagyni, aT8300-zal joval gyorsabb lenne, mint a Toughbook 29 az 1.6-os Centrinoval. Csak a SATA1 zavar kicsit.
-
SzaboZE
addikt
válasz
Painkiller77 #38917 üzenetére
support.dell.com
-
Painkiller77
csendes tag
Sziaszok!
Most vettem egy Dell 5537 laptopot viszont szivok a driverekkel tudna valaki egy müködő driver pakot feldobni Win8.1 pro-hoz vagy leirást mit hogyan.
Előre is köszönöm -
qajakos
csendes tag
D610-es gép be ssd-t tett már valaki? Azon gondolkodom, hogy egy adapterrel és egy lecsupaszított Sam.830-assal esetleg megoldható. Kinek van tapasztalata?
-
B-L-A-C-K
titán
Na végre megjött a vas...
-
sirszevenap
addikt
tök jó , hogy itt csak egy problémát """"""próbálnak""""""" az emberek megoldani, a többieké kb le van.......
-
vwpolopg
őstag
válasz
Pubszon #38908 üzenetére
Nekem volt ilyenem, kicsi, könnyű, netezni, szövegszerkeszteni jó volt. Vettem bele 1,8-as ZIF SSD-t, de kifogtam egy hibás darabot, így visszakapta a gyári winyóját, nem próbálkoztam többet az SSD-vel .
Ennyiért szerintem teljesen vállalható árban van, már ha elég arra amire szánod
-
lsc
nagyúr
Üdv
Itt [link] van egy 1/2 mini csatlakozó, az mihez jó? -
Zoli G
tag
Üdv!
A következőre lettem figyelmes (Dell 3537 i7 win8.1): Az eszközkezelőben driver nélkül kis kérdőjellel leledzik egy SM buszvezérlő nevű valami. Utánakeresgéltem, ez egy alaplapi chipset. Ennek örömére feltoltam minden drivert, amit a dell oldalán a chipset fül takart. Még mindig ott van. Szerintetek káros, ha nem foglalkozom vele, pl. hőmérsékletet szabályozna vagy ilyenek, vagy hagyhatom?
-
mghltm
addikt
válasz
Pubszon #38901 üzenetére
van benne szabad mini pcie csatlakozo, de csak wlan es wwan / 3g kartyat tud fogadni, msata ssd nem mukodik benne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest