Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hiányzik a gamer érzés
- Mi történik egy netes csalás után?
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nippel
tag
Üdv!
Van nekem egy DELL 3537 8850m es kártyával, az lenne a kérdésem hogy felraktam az AMD új Drivert ami nem rég jelent meg és felment minden de azt írta nem egészen kompatibilis telepítés után, most várjam meg a DELL saját AMD Driverét vagy elfut ezzel is minden probléma nélkül? Mert amúgy használta a kártyát meg minden csak telepítés után ez az egy dolog zavart.
-
Nippel
tag
Na felraktam a hd 8850m 13.12 Fix drivert, aláírás nélkül, viszont nekem hd 8000m serianak írja a vga?
és nem az r9 amit nektek is? mit ronthattam el?
beleszolhat még mindig az 5-ös Bios van rajta? és sima win 8 am van? -
Nippel
tag
válasz sirszevenap #39654 üzenetére
Igen 13.12 fent van faintul viszont azt láttad hogy van valami javított béta ?
Most kipróbálom amiben te segítettél privátban! Örök hála érte De majd meglesem hétvégén a javított bétát is
És mivel lehet húzni a VGA-t ?
Azt majd azáltal teszem amit ti irogattok, mit meddig szabad
Ja amúgy köszi a munkátokat hogy itt segítettek a problémás 8850m el rendelkezőknek, én már ott tartottam hogy kivágom a gépet, de kezd visszajönni a kedvem -
Nippel
tag
válasz sirszevenap #39654 üzenetére
Hm rátelepítettem és nem rakott semmit fel csak a gaming Evolved et. Viszont ez a verzio: 13.251.0.0
dátum: 2013.12.06. gondolom a 13.12 ezek szerint helyesen feldobta. ez maradt, leeht hogy nem win 8.1 em van azért nem dobott fel semmit -
Nippel
tag
válasz sirszevenap #39672 üzenetére
És hogy így fusson egy hajtási beállításról képet kaphatunk? Mit meddig húztál?
Köszi! -
Nippel
tag
válasz sirszevenap #39675 üzenetére
Isten király vagy
Köszi -
Nippel
tag
válasz sirszevenap #39839 üzenetére
Szerintem ha csak nincs lezárva attól még fel kellene ismernie.
-
Nippel
tag
válasz Roxkex #40103 üzenetére
Driverezés kicsit problémás, de ha feltetted az itt leírtakat nincs rá panasz.
nekem tetszik a boritása is és ráad élőben szerintem jobban néz ki mint képen.
Melegedéssel még nem volt problémám, bár használok egy padot hogy cserélje alatta a levegőt. Az aksisa jól bírja. Játékok terén is szépen teljesít eddig még nem volt vele probléma néha húzom a VGA ha éppen tv ről játszok.
A driver problémára visszatérve ahogy olvastam az NVidia oldalán is vannak problémák. Összességében megéri az árát és a Mantlet is támogatja ami remélhetőleg később meghozza eredményét. -
Nippel
tag
válasz Roxkex #40107 üzenetére
ha Pl win 8.1 van a gépeden, akkor felteszed a a01 gyári intel hd vga drivert, és párosításba mellé a legújabb fix es beta drivert én ezzel a kombóval használom, persze a fix esnél ki kell kapcsolni a gépen a driver aláírást, de majd ha megvan a gép ezt pontosan leírom neked meg ha kell feltöltöm a fix es drivert.
vagy a win 7 hez valo a00 intel vga drivert és mellé asszem a 13.12 fix est.
Nekem mind 2 megvan szóval feltudom tölteni neked de elvileg csak a bétá ba van mantle mivel az a legújabb. Bf4 már mantles játék.a többi driver lehet gyári, csak a 2 VGA nem mindig dolgozik együtt ha nem jó a driver páros, aztán csak ezekkel működik megfelelően.
-
Nippel
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 10. gen ultrabook szép állapotban 80k-ér eladó!
- Asus ROG Strix G713 /Ryzen 7 4800H/16GB DDR4/512GB SSD/RTX 3050/Beszámítás.
- HP Zbook 17 G4,4K UHD,i7-7820HQ,32GB,256GB SSD+1TB HDD,P3000 6GB VGA,WIN11
- 90 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest