Hirdetés
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
szotadi
tag
szia,
teljesen jó kártya a 6205, a Dell 1504 (Broadcom) wifi nagyon gáz volt nem mindig tudott csatlakozni. Nálam panel lakás, routerrel egy beton falon keresztül mértem, az 5GHz már nagyon érzékeny a másik szobában már nem mindig kapcsolódik.

Korábban kérdeztem, hogy Win7-hez hangerő/fényerő visszajelzéshez mit kell telepíteni?

-
SzaboZE
addikt
Elég komoly tévedésben éltek. Ha már előrángattad, akkor a gyártó a specifikációban nem windows 10-et jelölt meg támogatott operációs rendszerként anno... Szóval a microsoftot tessék miatta utálni. Ott miért nem veritek az asztalt? Ha veszel egy autót, majd elkezded etanollal használni, akkor ne már a gyártó legyen a hibás, hogy nem megy vele úgy...
http://www.dell.com/support/article/us/en/19/SLN287080
Ha durva akarok lenni, a dell azt is mondhatná, hogy win7, win8 támogatott.... Ennek ellenére foglalkoznak vele, pedig manapság 1-2 év után egy géphez nem igazán készítenek biost a gyártók. Nyilván bevárják az összes többi esetleges javítás elkészültét és aztán fogják kidobni az új biost.
-
Mikulásbá
nagyúr
Így van,nem az a baj,hogy gond lett a kártyaolvasóval Win 10 alatt-ez a gép amikor készült,még nem volt ilyen rendszer-bár sok gép gond nélkül vészelte az átállást.
A baj az,hogy hónapok óta nem képesek megoldani,pedig biztos nem olyan nagy dolog lenne.
Van más baj is,pl. nálam SSD és HDD is van,a HDD-t simán leválasztható meghajtóként jelzi!
[link] -
haxxika
senior tag
-
Mikulásbá
nagyúr
-
hito
nagyúr
jelzem; nem kötekedni akarok, hanem segíteni próbálok.
Nyilván, nem is annak vettem

Egyébként még az itteni S4 topicban is panaszkodtak rá. És csak az i9505-tel vannak ilyen 5GHz-es gondok. Nem értem és nem is szeretnék ezzel foglalkozni, mert idővámpír. Lényeg, hogy otthon nem szeretném átállítani a routert 5GHz-re.
-
mouzrr
őstag
Az előző adapterrel is 99-100% jelerősséget mutatott a szobában ahol a router van, és mégis ugrált a sebesség. Igazából nem is ez a zavaró, hanem hogy tényleg megszakadozik mindenféle hibaüzenet nélkül, csak pörög a töltés a weboldalakon, kiírja hogy nincs net, majd magától hirtelen folytatódik tovább. Ez kommunikációs alkalmazásban vagy játékban úyg jelentkezett néha, hogy én mindenkit hallok, látok mozogni, engem senki nem hall, nem reagál semmire a játék. A router új mint említettem, más eszközökkel (laptop,telefonok,tv) tökéletesen működik. A telefonom is 52 Mbps-mal száguldozik.

-
mouzrr
őstag
Köszönöm a tippeket, ezeket már mind végigjártam, volt, hogy így lassabb volt a kapcsolat. Próbáltam távolabbról is, most csak azért volt ilyen közel, hogy tényleg ne legyen gyenge a jelerősség.
Ha továbbá sem javul ,érdemes venni egy USB-s wifi sticket? Nem szeretném állandóan végigjárni Pestet hogy ugyan azt beletegyék amivel nem működik rendesen.
-
mghltm
addikt
-
Ununqatrium
aktív tag
Hát somasz nevezetű emberke leírta helyettem
Ezzel a notival mindenhol baj van, csak mindenhol másféle jellegű probléma. Gyári Win 8.1 fut rajta, és az van rajta, ami gyárilag volt, esetleg az, amit leszedett.A csatorna és titkosítás kérdésre nem tudok válaszolni, mivel gőzöm sincs, mik azok
Laikussal beszélsz 
-
Mottie
őstag
Csak ha már megvette az ember a gépet akkor ez kicsit öngól, lopott cuccot vásárolni orgazdaságnak minősül(het). Az eladó meg ilyen esetben nem valószínű, hogy majd visszafizeti a vételárat. HA valami túl olcsó, akkor mindenképpen ragaszkodni kell, hogy igazolják a származását (=korábbi számla pl.), de ha nem tudják akkor is a megvétel előtt érdeklődni az adott fórumokon.
-
csuszi
aktív tag
ha beirom a keresobe hogy 3537 tomegevel jon az a hiba, amit leirtam.
a tobbit kar idekeverni, nyilvanvaloan van olyan helyzet, amikor a gyarto nem hibas, de rohadtul nem az a jellemzo, kar szetkenegetni a felelosseget
az altalam emlitett problema, pedig plane nem ilyen, ha tobbeknel problema van, pl a kereso kiadott rendszergazdas felhasznalot, vagy szervizest stb. nem hinnem hogy ok is halalhulyek ehhez. -
csuszi
aktív tag
akkor fuss neki meg egyszer a hozzaszolasomnak

semmi mas nem lett telepitve a laptopra, csak ami a dellnel talalhato. meg csak be se jon tobbet a kep

bejon a kep, ha a delles driver cserelve van amd frissre. akkor elojon a sleep bug.ja, ha szerinted semmi gaz nincs a dellnel, akkor miert ir ide a delles szervizes, hogy dolgoznak a dellel kozosen a probleman, mert rajottek, hogy problema van a driverekkel?

-
-
Remiel
őstag
Én ezt találtam a FAQ-ban:
MILYEN INTERNETBÖNGÉSZŐ ÉS PLUG-IN SZÜKSÉGES A MY DELL DOWNLOADS ELÉRÉSÉHEZ ÉS HASZNÁLATÁHOZ?
Internet Explorer és Microsoft® .NET Framework - 3.0 verzió - vagy frissebb szükséges.
Más böngészők nem engedélyezik a letöltést.
És azzal ment is, továbbengedett ott, ahol a többi elakadt. Csak nem szeretem és nem használom az IE így ki sem próbáltam.
-
drmazsi
aktív tag
Amikor megjelenik a dell logo, akkor már nyomok boszen, és jobalsó sarokban megjelenik az F2 és F12 lehetőség.
F2 re asszem Setup
F12 Boot optionsés persze a kék csík pörög.
És akármelyikre is nyomok, fehérrer felvillan, majd folytatja zavartalanul mintha semmit se nyomtam volna
-
MuMa012
tag
Meg is lett, köszönöm. Majd kikisérletezgetem

2 hibát találtam még. Az egyik, hogy a Dell touchpad programja nem hajlandó rendesen szuperálni (jelzi, hogy fut, de amint megakarom nyitni, hibajelzéssel leáll majd újraindul) és emiatt nem tudom beállítani a görgetést a touchpad oldalán. Nálatok is előfordult ez a jelenség?
A másik, hogy bizonyos felületeknél (Asztal nézetben) piros háttér/keret jelenik meg a programokban. A Firefoxnál a fülekrésze és a felnyitható menü az óra mellett mindig ezt produkálja. Ez mitől lehet szerintetek?Nagyon megvagyok elégedve eddig a géppel. Nagyon jónak tűnik az üzemideje (15% ment le eddig minimális fényerő és wifi nélkül 2 óra alatt), gyorsan tölt, nagy a touchpad és néma. Remélem 4-5 év múlva is ki fog tudni majd szolgálni.
-
doktor úr
aktív tag
Próbáltam a Laptop, a Minimális energiagazdálkodás és a Dell saját sémáit is, mindhiába. Az a furcsa, hogy szűz rendszeren (csak a chipset driver van fenn) és teljes driver telepítéssel is ezt csinálja. Most azon gondolkodom, hogy felteszem az A8-as BIOS-t az A10 helyett, mert azzal jött, csak amikor nekifogtam a telepítésnek, letöltöttem és installáltam a legújabbat. BIOS downgrade lehetséges ezeken a gépeken?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tudományos Pandémia Klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Dell XPS 9570 - i5-8300H, 15" Full HD, 1 TB HDD, 32 GB RAM
- MSI Bravo 15 C7VF Gamer laptop
- DELL Latitude E7440 Ultrabook i5/8 GB RAM/128 GB SSD/Full HD érintőképernyő
- HP ProBook 470 G3 17.3 nagyképernyős laptop i5-6200U 8GB DDR4
- Lenovo LOQ - Jótállás & Garancia- Ryzen 7 7435HS / RTX 4050 / 512GB SSD / 44GB DDR5 /Notebook táska
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezzel a notival mindenhol baj van, csak mindenhol másféle jellegű probléma. Gyári Win 8.1 fut rajta, és az van rajta, ami gyárilag volt, esetleg az, amit leszedett.