Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
havast
aktív tag
Üdv!
Van esetleg valakinek eladó PCI-X 1, vagy 16 csatolófelületes, legalább dual gigabites Intel hálókártyája? SOS érdekelne. PM ha akad ilyen debreceni kolléga! -
Papaj x
senior tag
válasz kungzi #131593 üzenetére
Arra kifejezetten nem jó, ugyanis ez ruganyos marad bizonyos mértékben, nem beszélve a kiegyensúlyozottság sem lesz már 100-as utána, bár ez minimális. (ergo felveszi a koszt, kezed lenyomatát, s hőre pedig kifejezetten nem jól reagál)
Ha nagyon low budget, akkor megteheti egy rozsdagátló alapozó is (zománc, de hőre ez sem reagál túl megfelelően, pl egy szoruló fék következtében).
Egyéb esetben 2k-s alapozó, majd 2k-s szín, azt kevésbé bántja a környezet, s az esetleges gépjármű folyadékok.[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
zeon.hu
nagyúr
Keresek:
Toyota Corolla vagy Avensis autót, 2005- től.
Sedan vagy Verso kivitel, benzines.
Esetleg Prius 2-t.#?*@&!
-
bul07
nagyúr
válasz bul07 #131351 üzenetére
Újabb kör a Erste netbank, sms belépésével kapcsolatba
Csak appon keresztül akart beléptetni, így ma telefonáltam megint
Rendszerben annak ellenére hogy majd két hete töröltem az appot az látszódott hogy fent van a telefononÍgy a ügyfélszolgálatosnak manuálisan törölnie kellet a appos regisztrációt, törölte is a rendszerből, és lám egyből jön a sms
Amúgy lehet hogy én kaptam rossz információt hogy elég csak törölni a telefonról, lehet először valahol az appon belül kell leválasztani törölni a hozzácsatolást
Na de lényeg hogy meg van oldva, az apjuk is olyan mint maga a bank
Amúgy a jó kis sorszámhúzó alkalmazásukat is megszüntették az legalább jó volt, még sétáltam a bank felé de már húztam sorszámot, nem is értem miért kelet megszüntetni.
Ha a jelenlegi appba benne lenne akkor még talán elviseltem volna a nyűgös netbankos bejelentkezést, de így[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz #33253120 #131606 üzenetére
Akkor nincs gond ha egyből a sms-ből be is olvassa, de gondolom ez nem így van
Amúgy én a számítógép netbank belépéssel szenvedtem, appot megnyit, majd kamera, kód beolvasás, majd pin beír, és csak ezután lép be, hát kösz nekem ez nem kell
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Most feljött elém egy dinnye evős videó
És elgondolkoztam rajta hogy ezen a nyáron igazán jó dinnyét nem ettem, és az előzőbe se, meg azelőtt se
Voltak jó dinnyék de igazán jól megérett méz édes dinnye nemÉs erről beszélgettünk nemrég édesapámmal is (aki dinnyét is termesztett egy időbe csak nem jött össze, meg nagyon lopták is(még a határőrök is be be raktak egyet a kocsiba) így felhagyott vele)
És arra jutottunk hogy amióta nem lehet lékelni azóta nagy lutri, és igazán jó dinnyét se kapni
Mivel nem lehet lékelni simán leszedik 80%-os érésben, mert úgyis elviszik és nem hozzák visszaRégen mikkor lékeltek ezt nem tudták megtenni mert egyből bukta volt, így éretten kellet leszedni, persze ezeket nem lehetett több hétig árulni
Mert ha nem teljes érésben szedi le tovább lehet árulni, lassan a dinnye is eljut oda ahova a banán hogy gázzal vegyszerrel fogják érlelni konténerbeMeg ugye lékelős időbe nagyobb biztonságba lehetett lékelés nélkül is venni, mert megérve szedték le lékeléses eladásra számítva
Így marad a középérett valamik, és nosztalgiázás
-
LattilaX
tag
Sziasztok!
Használt üzleti laptopot keresek Debrecenben ha valaki vett már valamilyen boltból vagy tud eladót szívesen várom. -
zolikaDB
veterán
-
Calogero
addikt
Eladóak az alábbi eszközök:
ASRock J3710-ITX
SK hynix 2x4GB DDR3 1333MHz HMT351S6BFR8C-H9
Chieftec CDP-085ITX32 000 Ft
-
tahepa
senior tag
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Valaki tud megbízható telefonszervízt, ahol csinálnak ultrahangos tisztítást/vízbe esett telefon szárítást?
Egyik ismerős beleejtette a kádba a két hónapos Huawei telóját, egy napig szárítgatta, majd bekapcsolás után a kijelző közepén van egy szélesebb világos csík, illetve vibrál a kijelző, ezt kellene valahogy megmenteni.
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
iscsu
tag
válasz lorcsi #131624 üzenetére
Én futáshoz sokfélét próbáltam. Volt Sony SBH20, Decathlonos ONear, Xiaomi MI Sport is, ezek egyike sem true wireless, de a Sonyt visszasírnám, ha vízálló lenne.
Most egy SoundPeats TWS van, azt imádom. Vannak típusnyűgjei (párosítás, headsetként nem mindig oké, töltés odafigyelős), de kb. ~10k HUF volt átszámítva, annyiért kiváló. Azt hittem, hogy kiesős a konstrukció, de atomstabil. Amúgy hangzásra is meglepően jó. -
SOAD19
addikt
válasz hentes555 #131629 üzenetére
Extratel Gsm például a Nyugati utcán, a Mollal szemben. Ha jól rémlik 4k-ért végeztek el a műveletet. Még nyáron vittem be hozzájuk a telefonomat, miután a nyaraláson kapott egy kis sós vizet. Már be se kapcsolódott, úgyhogy nem sok reményt fűztem a sikerhez. Szerencsére, sikerült megmenteni, annyi szépséghibával, hogy az ujjlenyomatolvasó nem működik. Múltkor visszajött pár napra, de 2-3 hónapja újra megszűnt funkcionálni, még a beállítások menüben is eltűnt az erre vonatkozó menüpont. A Huawei szervizben mondták is, hogy az ujjlenyomatolvasó panelt eléggé kikezdte a só.
Van a Huawei-nél akciós szervizelésre lehetőség, az adott hónap utolsó csütörtök-péntek-szombat napjain. Ami annyiból áll, hogy 8k-t elengednek a szervizelés költségéből. Én az aksit cseréltettem ki, ami így 10k helyett 2,2k-ba került. Itt olvashatsz róla: [link]Ja, és mondd meg ismerősödnek, hogy ne kapcsolja be a telefont, mert csak ront a helyzeten. Minél hamarabb vigye el tisztítására, addig hagyja kikapcsolva, és ne is töltse.
[ Szerkesztve ]
-
hentes555
senior tag
Köszönöm szépen a segítséget!
Gondolom márkaszervízhez ilyenkor nem érdemes már fordulni, mert ha beázott akkor már nem garanciás, jól gondolom?
Néztem ezt a Huawei akciós szervízelést, de az még soká van sajnos, holnap mindenképp el kellene juttatni szervízbe, hátha menthető.
Megnézem ezt az Extratelt elsőnek, illetvé még gyorsan utánanézve a P-mobil city amiről sok jót írnak, csak gondoltam megkérdezem itt is, "hátha" volt esetleg valakinek személyes tapasztalata helyi bolttal.Köszönöm mégegyszer a segítséget.
-
SOAD19
addikt
válasz hentes555 #131634 üzenetére
Először én is a hivatalos szervizben próbálkoztam. Ők nem csinálnak ultrahangos tisztítást. Mondták, hogy adott összegért bevizsgálják, de valószínűleg alap cserés lesz (lett volna), mert csak egyben cserélik az egészet. Ami 30-40k körüli összeg lett volna. Gyakorlatilag gazdasági totálkár. Ezután mentem el az ajánlott szervizbe, mondom, azt a pár ezrest még rászánom, hátha. Szerencsére, viszonylag olcsón megúsztam az esetet.
Igen, szerintem a szervizben rögtön kiderül, hogy beázott a telefon, miután felnyitják. Mintha olvastam is volna, hogy van a telefonban valami megoldás, ami jelzi, ha beázás érte a telefont. -
Beerdrinker
tag
Sziasztok!
Eladóvá váltak az alábbi cuccok:
Dell Latitude e5520 laptop – i5-2430M (4x2,3GHz), 4GB DDR3, 15,6, HD3000, 500GB hdd, win10… Műszakilag hibátlan, külseje kissé leharcolt. Aksi kb 30p… 34999.-
Asus K50IJ laptop – Celeron T3000 (2x18GHz), 2 GB DDR2, 15,6, 250GB hdd, win7. Aksi nélkül. Szép állapotban. 14999.-
Fujitsu asztali gép konfiguráció C2D e8400 (2x3GHz), 5GB DDR2, ATI HD4670 512MB, 2x160GB HDD, win7, 17-es NEC monitor, bill, egér, kábelek… 14999.-
Xiaomi Mi Band 4 okoskarkötő, új bontatlan 7499.-
Xiaomi Mi Band 2 okoskarkötő, új, bontatlan 4499.-Karcher BP2 szivattyú. Új, bontatlan, 19999.-
Búvárszivattyú (280W, 1020 liter/óra, 6,8bar) Új, 5499.-
Fieldmann FDW 201401-E magasnyomású mosó (1400w, 105bar, 300L/óra) Új, 15499.-Days Gone PS4 játék 8999.-
Far Cry Primal PS4 játék 4499.-További információk, képek, érdeklődés privát üzenetben.
Köszönöm a figyelmet![ Szerkesztve ]
"Where is Jessica Hyde?"
-
törölt tag
Vásárolnék Alcor HD 2600-hoz távirányítót. (Állam bácsi által pár éve szociális DVB-T programban osztogatott beltéri ha valakinek innen jobban ismerős)
Működésképtelen is érdekel, mert a jelenleginek a háza tört nagyon össze, de működik.
Ilyen: [link] -
atike
nagyúr
Nem akad valakinél egy Redmi 3S tok...?
-
aldebaran
őstag
Tudtok jó reumatológust, aki délelőtt is fogad és felveszi a telefont és nem drága?
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
fenergie84
addikt
Mate 10 pro még mindig eladó!
-
izee
őstag
válasz #33253120 #131642 üzenetére
Január szeptember között osztogatnak a meglevő ügyfeleknek, akik nem tudjak fogni a teszt csatornát képpel-hanggal.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
hentes555
senior tag
válasz SOAD19 #131633 üzenetére
Ma délután megérdeklődtem itt az Extratelnél és a P-mobilnál, előbbinél azt mondták 7-8k és akkor is ki kell fizetni, ha nem lesz javulás, a másik helyen pedig 3500-5000 Ft közti összeget mondtak és hogy csak akkor kell fizetni, ha sikerül megcsinálni a telefont, így inkább oda vittem, holnap fog hívni, ha megnézte milyen állapotban van belülről. Hátha sikerülne még valamit kihozni belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest