Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gazso75
aktív tag
válasz Beerdrinker #133845 üzenetére
Amikor Paksi mestert otthagyták a színpadon, mert olyan saturészeg volt, hogy a szöveget se tudta?
Ja, látom nem csak én voltam ott. :)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Beerdrinker #133845 üzenetére
A 2000-es Debreceni koncertről beszélsz, amit linkeltem? Ott más berúgott helyetted.
-
törölt tag
válasz Beerdrinker #133838 üzenetére
Azt még a Kossuth utcai kazetta boltban vettem meg. Nem ami a metálos bolt volt az IPK aljában, hanem ami a Dósa zebránál volt.
-
bagyulajuve
addikt
-
törölt tag
válasz Beerdrinker #133832 üzenetére
A neved alapján, Ossiánra tippeltem volna.
-
zsolti1debre
tag
válasz Beerdrinker #131745 üzenetére
jól megoc-ztad azt a szerencsétlen asus laptopot!
-
LattilaX
tag
válasz Beerdrinker #131692 üzenetére
Köszönöm, most egész nagy akciók vannak és egy lenovo t420s-t néztem ki.
pomorksi: Köszi[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Beerdrinker #124827 üzenetére
Ha működne a marketinged, már eladtad volna
Just sayin'Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Beerdrinker #124614 üzenetére
Az jó
Azonban szerintem inkább csökkented az esélyeid, mint növelnéd, de ahogy érzedMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Beerdrinker #124612 üzenetére
ha kiírnád, hogy micsoda, valószínűleg több valós érdeklődőd lenne
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
lorcsi
veterán
válasz Beerdrinker #124163 üzenetére
az igen...talán 1-2$ szokott ez lenni kintről
mondjuk a múltkor fb csoportban is volt valaki aki RFID blokkoló bankkártya tartót adott 800/darabért
hihetetleneladó: vadi új soundcore motion+
-
tahepa
senior tag
válasz Beerdrinker #123721 üzenetére
..de jót nevettem...ja nem
-
nagyúr
válasz Beerdrinker #123721 üzenetére
-
Zola007
veterán
válasz Beerdrinker #122818 üzenetére
Egyébként mai napig nem értem miért nem oldható meg egy bolondbiztos szerkezet.
pl. raknék a mosógépre körbe egy vastag műanyag pántot, ami elöl lefogja az ajtót, hátul pedig a dobrögzítő csavarok azon mennek keresztül.
Tehát ahhoz, hogy egyáltalán az ajtaját ki tudják nyitni egy új mosógépnek, mindenképp ki kellene venni a dobrögzítőket, hogy le tudd venni a pántot
Problem solved.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Papaj x
senior tag
válasz Beerdrinker #122818 üzenetére
Nálunk 1 mosás, vagyis fél mosás után beletörtek (szerencsére beletörtek
), mivel leállítottam. Persze 1000-esen próbáltam ki..
Első centrifuga után majdnem az előszobában volt a gép, s meglepetés volt, h több csavar van a hátában mint kellene.[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Papaj x
senior tag
válasz Beerdrinker #122816 üzenetére
Beko gép? Épen jöttek ki?
[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Papaj x
senior tag
válasz Beerdrinker #122804 üzenetére
Hátul 4 csavar, én is így jártam. Plusz a dob melletti nikecel. Én már csak a dobba beletört csavarokat szedtem ki, s viccesen a fém csavar tört, szerencsére..
-
micsiri
tag
A rögzítő csavarokat kivetted ?
-
Zola007
veterán
dobrögzítő csavarokat és hüvelyeit kivetted?
-
wwhy
veterán
Anyóst ráültetni?
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
bambano
titán
szabályosan megpakolni?
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Zola007
veterán
válasz Beerdrinker #107910 üzenetére
így van, forrólevegős serpenyő pároláshoz
jobban keringeti a párát, nincs akkor hőkülönbség az fedő alatti térben
de elég viseltes, én inkább hanyagolnám.keresek bontott beltéri ajtót
elvihető 2db használt 13"/175 autógumi ütközőnek, virágtartónak, stb.
[ Szerkesztve ]
-
HANDO88
senior tag
válasz Beerdrinker #100868 üzenetére
Vannak furcsaságok . Van ahol fel is tüntetik.Imádom a halat,ennélfogva az olajos halat is.
Egyszer egy szép nagy dobozra akadtam egy boltba,konzervekhez viszonyitva igényes csomagolásban.
Természetesen vettem de ott nem olvastam el az összetevőket.Mikor otthon ki akartam bontani akkor került rá sor.Mit gondoltok mi volt az első??
CSIRKE ALAPLÉ
Mivel utálom a szárnyasokat csörömpölve landolt a kukában.Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
PLaci58
addikt
Talán mert van benne hal massza.
Sosem fogod megtudni, hogy valójában mit etetnek meg velünk.
Nem szereted az "umami" ízt?
Ha már a macskám is undorral fordul el a "legfinomabb" kajáktól, akkor azt nem eszem meg[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Zola007
veterán
túltolták a nátrium-glutamátot
-
xuldar
addikt
Keresd a csomagoláson a "...halat is feldolgozó üzemben készült." szöveget
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
bobace
addikt
válasz Beerdrinker #99761 üzenetére
Köszi nektek!
Meglátjuk, rákeresek, hátha nem kellene egy ökörre valót venni, és valahol van kis kiszerelésben is
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
csapee
őstag
-
rayoliviero
veterán
válasz Beerdrinker #94494 üzenetére
Köszi szépen, hogy megnézted.
Pont most kell megnyúvadnia, amikor nézném a virágkarnevál ismétlését.
Ha valaki tudja esetleg, hol lehet még megnézni, akkor az kérem, ossza meg velem.
-
GIJoe
addikt
válasz Beerdrinker #93229 üzenetére
a csatornafedő megoldásuk világraszóló
-
Beerdrinker
tag
-
nagyúr
válasz Beerdrinker #91651 üzenetére
Fagyasztóláda semmiképp nem jó?
-
Blabcsi
senior tag
válasz Beerdrinker #87277 üzenetére
Az a baj, hogy múltkor már a templom egere adott kölcsön, azt se tudtam még visszaadni...
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Blabcsi
senior tag
válasz Beerdrinker #87265 üzenetére
Szép asztal, gravirozva még szebb lenne!
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Beerdrinker
tag
-
Beerdrinker
tag
-
bobace
addikt
válasz Beerdrinker #75343 üzenetére
ingatlan.com, jófogás. Lehet még otthontérkép és topapro is.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Zola007
veterán
válasz Beerdrinker #72824 üzenetére
Na mi van, most már nem tablet jár a székhez, hanem fagyasztó?
A lágy őszi szellő lengette falevelek most már nem csak a tornácon hintázva facebookozó megfáradt kalandor ölébe hullanak a vöröslő naplemente előterében, hanem tetézve a mámort elég felütni egy jéghideg kőbányait és békésen üldögélni tovább?
-
Beerdrinker
tag
-
mghltm
addikt
válasz Beerdrinker #72163 üzenetére
mekkora burkolt tukmalas, jar az up!
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
devil-k
nagyúr
válasz Beerdrinker #72163 üzenetére
Áh, nem. Anyámnál még mindig megvan a saját példánya.
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz Beerdrinker #72159 üzenetére
Egy ilyennel akkorát estem egyszer hátra, hogy sosem gondoltam volna, hogy a gravitáció ilyen durva dolgokra képes.
- mozi bolondéria -
-
Tubi2
senior tag
válasz Beerdrinker #71883 üzenetére
Ebben a kategóriában ezek már nagynak számítanak.
- Tubi // 06-30-kettőhatnulla-3922 // Debrecen
-
sto1911
veterán
válasz Beerdrinker #71742 üzenetére
Koszi neked is! A wifi kikapcsol alvo modban?
-
patex1983
őstag
válasz Beerdrinker #70856 üzenetére
Én egy pc-s gamepad-del jártam ugyanígy, szintén tesco. A doboz egyik fülére, a belső oldalára filctollal rá volt írva, hogy boldog szülinapot Ádámka, vagy ilyesmi.... Azóta nem veszek ott semmilyen műszaki cuccot(mondjuk mást se nagyon), ezek szerint nem alaptalanul.
X
-
sto1911
veterán
En sem nezek reklamot, de attol meg az a ceg at akart baxni, nem ertem mi a banatert nem mered leirni kik voltak...
-
stb123
tag
Szabad a gazda! Nem nézek reklámot...
-
Beerdrinker
tag
válasz Beerdrinker #70793 üzenetére
No visszavittük a masinát... Szépen elhelyeztem az ügyfélszolgálati pulton, elmeséltem a bánatomat, a lánykák megnézték, kicsit mosolyogtak a képeken, majd a kezembe nyomták az árát. Elbúcsúztunk, és ennyi. Semmi extra nem történt. Mintha már vártak volna...
A tornasor legvégén álló is matematikai feladatot old meg áruházban történt a dolog...
[ Szerkesztve ]
"Where is Jessica Hyde?"
-
patex1983
őstag
-
izee
őstag
válasz Beerdrinker #70821 üzenetére
Nem csodálkoznék, ha az xxxxxxxx lenne az. Mondhatnám úgy is, hogy az x-xxxxxxx, legalábbis, ha a Mammut-ban lévő üzletüket vesszük alapul.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
sto1911
veterán
válasz Beerdrinker #70821 üzenetére
Szerintem ezt akkor is elk.tak, milyen mar ujkent eladni hasznalt termeket? Tok mindegy most mi lesz a vegeredmenye, rohadt egy banda. Es valszeg 10 perccel tavozasod utan ujra le lesz foliazva es ujkent kirakva.
-
devil-k
nagyúr
-
fenergie84
addikt
válasz Beerdrinker #70818 üzenetére
Az már nagyon hobbit
-
SOAD19
addikt
válasz Beerdrinker #70813 üzenetére
Jól érted, akkor lehet elboldogultok nélkülem is.
(#70815) fenergie84: Hát majdnem, viszont már lehet vagyok 66 kiló is, legalábbis melóban 69-et mutatott a mérleg igaz acélbetétes cipő volt rajtam. Ezért is alig találok magamra sokszor jó méretet, mert XS méret kell például a tegnap említett kabátból is. A Dockyardban is kinéztem egy-egy Columbia darabot, erre kiderült, hogy csak M-estől felfelé forgalmaznak, mi ez, ha nem diszkrimináció. Anno szalagtűzőre is alig találtam alkalmi cipőt, már majdnem gyerek cipőt kellett vennem, de csak találtam egy férfit 40-es méretben. Jelenleg 40 feles, 2/3-as a lábam, ami nem hiszem, hogy sokat változna így 30 évesen.
[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
addikt
-
fenergie84
addikt
válasz Beerdrinker #70813 üzenetére
és SOAD19:
Mik vagytok Ti, elhízott hobbitok??? -
perge666
veterán
válasz Beerdrinker #70811 üzenetére
Kíváncsian várom a fejleményeket!
-
SOAD19
addikt
válasz Beerdrinker #70811 üzenetére
Kísérjelek el?! (65/166)
-
XtremLor
őstag
válasz Beerdrinker #70805 üzenetére
Hatul van foliazo, visszazarjak ugy hogy eszre se veszed, csak factory reset nem volt
KIvancsi vagyok honnan vetted, tan nem a " hulye azert nem vagyok" aruhazbol?"Legen...Wait for it...Dary"
-
devil-k
nagyúr
válasz Beerdrinker #70802 üzenetére
"Tehát 3 napon belül akár azért is visszakérhetem a pénzem, mert nem tetszik a cuccos?"
Nem, ilyen nincsen hivatalosan. Ezt a kereskedő általában jófejségből teszi meg, főleg ünnepekkor. Viszont a Te eseted egyedi, ezért jogosan kérheted vissza a pénzed.
Ha a netről rendelted volna, akkor ott a 14 napos elállási idő, de az más tészta. Itt volt lehetőséged a személyes kipróbálásra, megtekintésre.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
diablo1984
veterán
3 napon belül még pénzvisszával is visszaviheted, csak amolyan nem tetszik alapon is!
-
devil-k
nagyúr
Mindenképpen vidd vissza... Vicc, hogy/ha újként árulták.
(#70799) diablo1984
Tévedés. Csak akkor lehet visszavinni, ha hibás stb.
Nyilván ez a mostani eset egyedi, nem kérdéses, hogy vissza kell, hogy vegyék. A videó elkészítésénél látszódni fog még a dátum is.[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
fenergie84
addikt
Ha jól rémlik, akkor kötelesek
Rá kell keresni a fogyasztóvédelmi törvényre/jogszabályra.
Sőt, ha felajánlják a levásárlást, ne menj bele, célszerű úgy oda menni, hogy ha akadékoskodnak, akkor fel tudd hívni kapásból a fogyasztóvédelmet.
Egyik ismerősöm is így csinálta anno, én is így tennék. -
SOAD19
addikt
Szerintem ilyen esetben illene nekik. Legalábbis én nem jönnék el addig, amíg nem adják vissza a pénzem, pedig nem vagyok balhézós.
-
Borosz
őstag
válasz Beerdrinker #70731 üzenetére
-
MY2K
aktív tag
válasz Beerdrinker #70702 üzenetére
HP 6000Pro SFF asztali pc-ben használok ilyet. A komolyabb 3D-s játékokat leszámítva megfelelő az általad kérdezett dolgokra. FullHD fílmeket is jól viszi. A 2GB Ram kell mellé minimum.
Telefon, TV, Internet, Mobilnet - Rendelés, bekötés egy helyen. Keress pü-be!
-
Borosz
őstag
válasz Beerdrinker #70702 üzenetére
Ez az integrált VGA arra, amit írsz tökéletesen elegendő.
-
Adonimus
senior tag
válasz Beerdrinker #70693 üzenetére
Köszi, megnézem
Még egy kérdés:
Vámospércsi használt cipőbolt meddig van ma nyitva?
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
Zola007
veterán
válasz Beerdrinker #69798 üzenetére
ó, de kár
Már azt hittem, tényleg kalapácsot hirdetszMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Beerdrinker
tag
-
Beerdrinker
tag
-
Beerdrinker
tag
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz Beerdrinker #67257 üzenetére
Ugyanott van ahol eddig, valami felújítás miatt egy rövid időre tényleg arrébb költözött pár méterrel, talán vmi kínai kajás helyére, de már befejeződtek a munkálatok és visszapakoltak az eredeti helyükre. (nem csípem amúgy a helyet, az eladók nem valami kedvesek)
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Beerdrinker #63180 üzenetére
Jah, így érthető már az ajánlásod...
Szerintem egy fellángolás a fiam részéről, mint sok más dolog, sok-sok e korú kamasztól, de nyilván szeretnék neki örömöt okozni karácsonyra, így minden képpen veszünk neki valamilyet.
Ráadásul ezzel valami féle zenei inteligenciára is nevelődik önképzés keretében, ami szerintem már nevezhető pozitívumnak, a sok céltalan, csavargó, tizenéves suhancot elfogadó világban." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új, Gamer - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz -
- ARCTIC Freezer 34 eSports DUO Grey
- Cooler Master XG-Series XG850 Platinum 850W 80 PLUS Platinum
- Cooler Master MA612 ARGB Proceszor hűtő
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest