Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crvsh3R
senior tag
Egyébként nem tudom, hogy tudtok-e róla, de Trixie óta a sources.list-nél áttértek deb822 formátumra és szépen lassan vezetik ki a régit.
A meglévő régi source-okat át lehet konvertáltatni az új formátumra a sudo apt modernize-sources paranccsal. A régiekről backupot készít automatikusan. -
Hogyan kell a trixie bétát trixie-re frissíteni?
Megint rosszul fogalmaztam. Egyszerűen csak frissíted a rendszert és RC3-nál már gyakorlatilag beállt a stable állapot. Utána már csak pár apróbb csomag frissült.Anno felraktam a bétát, mivel nem volt repo a sources.list-ben, ezeket raktam be, nem is nagyon tud mást csinálni, mint stable állapotra frissülni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy XMG P406 laptop
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest