Hirdetés
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hogyan kell a trixie bétát trixie-re frissíteni?
Megint rosszul fogalmaztam. Egyszerűen csak frissíted a rendszert és RC3-nál már gyakorlatilag beállt a stable állapot. Utána már csak pár apróbb csomag frissült.Anno felraktam a bétát, mivel nem volt repo a sources.list-ben, ezeket raktam be, nem is nagyon tud mást csinálni, mint stable állapotra frissülni.
-
-
cigam
titán
Nem Windows, csak fejlődés valamilyen irányban.
Egy mezei PC-nél nem probléma, hiszen a nap/munka végeztével kikapcsolom, másnap újraindítom, ha jelzi hogy frissíteni akar.
Nem néztem utánna, de lehet ez csak a GUI-n (Gnome)ilyen, lehet terminálból az apt simán felteszi a frissítéseket úgy, hogy nem kell újraindítani. -
-
"a kezdőben azt írták, hogy jujj Debiant ne"
Nem tudom, nekem Ubuntu után ez volt a második disztróm és rajta is maradok, eddig úgy érzem. A szerencsém az, hogy tényleg van egy közösség, ahol tudok kérdezni, ha bajom van, meg YouTube-on is van egy rakás útmutató videó. Talán egyszer a Fedorát még kipróbálom. A GNOME 43 pedig baromi jó, nekem nagyon bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nyáron jön a S.T.A.L.K.E.R. 2 első nagy sztori DLC-je, a Cost of Hope
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Starlink
- Nintendo Switch 2
- Steam topic
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BIOS az nagyon egyszerű ebben.

Az lesz, mégpedig egy Live USB-ről átpartícionálom. A /home-ból lecsípek a /boot-nak helyet.