Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdeznél, OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT
-----
HATÁLYOS DÍJTÁBLÁZAT (2024. 10. 28.): [link]
(ÚJ: havi limit bevezetése 1% visszatérítésre)
-----
LEGGYAKRABBAN FELMERÜLŐ KÉRDÉS
Volt egy sikertelen vásárlásom a Curve-vel, mégis "levonták" az összeget. Mikor kapom vissza?
Két lehetőség van, mindkettő előfordul. Mivel az összeget először csak zárolja a bankod, néha sajnos zárolásban is ragad (a lenti bal oldali képen látható felirat esetén fordulhat elő), aztán napok múlva automatikusan felszabadul. A napok száma bankfüggő: a Revolutnál például 7, a K&H-nál 10, az Ersténél 15 nap, de egyes bankok (Raiffeisen, OTP, Cetelem) még hosszabb ideig, akár 30 napig is zárolásban tarthatnak egy-egy tételt.
Ha a sikertelen vásárlás után mégis lekönyvelik az összeget (ez a gyakoribb, a Go Back in Time menü aktívvá válása jelzi, hogy ez meg fog történni), a levonás mellett később lesz egy ugyanakkora összegű jóváírásod is. Minden elutasított, a bankod által mégis lekönyvelt vásárlást a tranzakciót követő nyolcadik napon automatikusan visszatérít a Curve rendszere, ezt a lenti jobb oldali képen látható felirat jelzi. Ha írsz a supportnak, a folyamat talán meggyorsítható, az appban tegyél bejelentést (Launchpad -› Support -› Chat -› New Conversation -› Transactions -› Declines). Ha egy vásárlásod zárolásban ragadt, ugyanezen az útvonalon megpróbálhatod elkérni a zárolás visszavonását igazoló RRN (Retrieval Reference Number) tranzakcióazonosítót, amelynek birtokában a bankod ügyfélszolgálata tud segíteni a zárolás manuális feloldásában.
Ha az elutasított tranzakciónál szintén a jobb oldali képen látható feliratot látod rögtön a vásárlás után (vagy 1-2 órával később), biztosan nincs további teendőd: ez azt jelenti, hogy a Curve rendszere már vissza is térítette az összeget (=bejelentést NEM kell tenned). A visszatérítés elindítása után csak a bankodon múlik, hogy mikor történik meg a tényleges jóváírás (jellemzően 1-5 munkanap).
---
(Az összefoglaló nem ért véget, klikk a folytatásért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pictigjis
Topikgazda
válasz pictigjis #15777 üzenetére
es termeszetesen megtortent, a curve levonta a hat szamjegyu osszeget, ami pedig csak zarolas lenne
bookingos szallasfoglalas, a szovegben benne is van, hogy elore zarolni fogjak az elso ejszaka arat. nyilvan nem tudhattam automatikusan, ki hibazott, ezert elkezdodott a levelezes a szallassal, akik voltak olyan kedvesek es elokeritettek a cetlit, amin vilagosan pre-auth van. az otcsilliardodik bugot talan most eppen az okozta, hogy a cetlin az is latszik (es a tranzakcional egybol furcsalltam), hogy a DCC aktiv volt, igy hiaba van a cetlin helyi penznem, a curve-hoz huf-ban erkezett be az osszeg. ettol persze a pre-auth kurvara nem vasarlas, szoval most megint mehet majd a kinlodas. mert a szallas erkezeskor konkret vasarlast szeretne csinalni a zarolasbol, szoval nalam az igy garantaltan ujabb levonas lenne
otletem sincs, hogy most mit csinaljak. valoszinuleg torlom a foglalast es kerek egy feloldasrol szolo cetlit, hogy legyen kesobb mit mutogatnom a curve-nek, aztan csinalok egy masik foglalast masik kartyaval. de ez mar tenyleg egy vicc, ami mostanaban megy
[ Szerkesztve ]
-
pictigjis
Topikgazda
a redditen is van rola poszt, valaki tobb mint 1000 fontjat (egy refund) nem tudja kiszedni... azert ez sulyos
[ Szerkesztve ]
-
Fifi
őstag
válasz TrollBalint #15796 üzenetére
Az összefoglaló és az általa linkelt oldal szerint is 6 hónap.
-
8
senior tag
más is kapott már ilyet?
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
TrollBalint
addikt
-
ddsteel
aktív tag
válasz pictigjis #15794 üzenetére
Igen, tudtam is, csak élőben meglepő volt ez a gyorsaság. És az utóbbi időben (legalábbis nálam) halmozottan jelentkező elutasítások és dupla (sőt tripla) terhelések sem tettek jót nálam a curve renoméjának. Auchan kúton (bárhol az országban) akármennyiért tankoltam, az utóbbi 2-3 hónapban szép 40E Ft körüli összegekett foglalt be. Annyit nem szívesen adok kölcsön rendszeresen idegeneknek Persze utólag mindig jóváírta, de azért mégis, rohadt idegesítő volt.
-
Fifi
őstag
Curve cashben lévő aprót szerettem volna revolut GBP számlámra feltölteni.
Próbáltam közvetlen appban topupolni és a fizetési linken át is, de tegnap este és ma délelőtt is "declined" lett a tranzakció.Tapasztalt más is ilyet?
Dec 31-én ez még csont nélkül működött. -
ddsteel
aktív tag
válasz TrollBalint #15790 üzenetére
Én a MagnetBank miatt kezdtem használni a Curve-öt, mert közvetlenül nem lehetett Walletba rakni magnetes kártyát, csak Curve-ön keresztül. Viszont most már lehet. Plusz euro alapú Plutust is használtam, a Curve jobban váltott, mint a Plutus. A plutust viszont megszüntettem, szarok lettek a feltételek. Azt vettem észre, hogy ha úgy használom, hogy a wallet alatt van közvetlenül a Magnetes kártya, tehát nem curve-ön keresztül, kb 2-3x gyorsabb a fizetés, mintha a curve lenne a walletban. Ezért kezdem megszokni curve nélkül, és lehet, hogy ez is megy a levesbe majd. Pedig az elején kifejezetten szerettem a használatát.
[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
válasz tobias40 #15788 üzenetére
Pontosan így vagyok vele én is, megszokásból azt használom, enni nem kér, és az órámba is a Curve van
ACE-: Én például nem akarom telefonba rakni a kártyát és nem szeretnék azzal fizetni. Vagy kártyával fizikálisan, vagy pedig órával.
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
ACE-
addikt
válasz TrollBalint #15787 üzenetére
De az is csak régebben ért valamit, amikor még a kanyarban sem volt a Google/Apple Pay Magyarországon, ezzel meg már működött. Manapság már minden bank kártyáját berakhatod, így szintén nem kell magaddal vinni a kártyákat ha nem akarod. Ez a része is feleslegessé vált.
#15788 tobias40: Én is így vagyok vele, még használom a havi 3 Gbit-et, és jó látni hogy a Revolut rögtön írja, hogy elindult a jóváírás. De a 3 Gbit miatt sem biztos hogy fogom használni a továbbiakban, az Erste Max-ot is megnyirbálják...
[ Szerkesztve ]
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
tobias40
veterán
válasz TrollBalint #15787 üzenetére
Mióta nem tudok vele több eurót felvenni,azóta nem is használtam erre ,pedig mindíg a curve-vel fizetek az órámmal.
Én másra eddig sem haszáltam és nem is fogom,hátha visszatér ez a dolog,persze nem élem bele magam.
Mivel nem jár hátránnyal és mindenhol elfogadták eddig szinte mindenhol ezzel fizetek,pedig ott van a revolut kártya is az órában,mégis ezt használom megszokásból.. -
TrollBalint
addikt
válasz tobias40 #15768 üzenetére
Maximum azért, ha több kártyád van, akkor nem kell(ene) magadnál hordanod. Én ezért tartom, de ha belegondolok, sose váltogattam benne, úgy hogy én is tervezem a megszüntetését, függetlenül attól, hogy nekem nem szokott gondom lenni vele.
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Fifi
őstag
-
ACE-
addikt
válasz Balikaa #15774 üzenetére
Én éppen most rendeltem Online Media-ból, hát sajna a Simple fizetés sem lett elektronika... Viszont nem tudom miért, ebbe a kiba Media-ba nem tudok házhozszállítás nélkül rendelni, hogy üzletben vegyem át... Üzletben tuti elektronika lenne, de online is szar.
-
pictigjis
Topikgazda
-
Capella
senior tag
válasz Capella #15686 üzenetére
Korábban én is említettem a fizetési problémát a Szentendrei úti Auchanban.
Azóta kétszer is fizettem ott gond nélkül az órával.
Talán user error volt korábban, hogy nem elég ideig, vagy nem a legjobb helyre próbáltam érinteni. Vagy más miatt, de már jónak tűnik ott is. -
pictigjis
Topikgazda
válasz Oliverda #15776 üzenetére
nyilván nem tudom kizárni ezt a lehetőséget, de ma reggel már magát a kártyát sem sikerült elfogadni, el se kezdődött a tranzakció, hogy a kh bezavarhasson. szerk.: a múltkor is volt már ilyen, és megint megtörtént az autóboltos vásárlással: az app által is elutasítottnak jelzett, de mégis zárolt tranzakcióról egy-két órával később eltűnt a declined felirat, a gbit-nél meg a "time machine is unavailable for this transaction" jelent meg helyette. ez amúgy biztosan curve-féle rendszerhiba, ehhez aztán tényleg nem lehet köze a kh-nak
de ettől eltekintve is van egy rakás hiba, például a teljesen elszaródott back in time, amely most úgy működik, hogy jelentős mínuszokkal tudnék bármit átrakni másik kártyára a forint új iránya miatt
és ezen felül még további olyan problémám is van, hogy egy csak zárolásos (hat számjegyű) tranzakciót a jelek szerint vásárlásként továbbított a curve, mert back in time-olható lenne (nem pending), ami elég komoly gond, mert nyilván le is lesz könyvelve. írtam róla a supportnak, néma csend
szóval továbbra sem tudom kizárni azt sem, hogy vannak accountok, amelyek ismeretlen okból problémásabbak az átlagnál, az enyém pedig valamiért ebbe a kategóriába esik bele. most este azért 4-5 tranzakció is sikeres volt
sajnos a gbit olyan, mint a drog, ezért nehéz elengedni a curve-öt, de ha nem lennék függő, már megtettem volna
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
-
Balikaa
csendes tag
-
pictigjis
Topikgazda
ma is kiváló felhasználói élményt nyújtott számomra a curve: reggel a molnál kétszer nem sikerült fizetni (bedugva!) hibás kártya/pos üzenettel, mobillal meg se próbáltam (kh közvetlenül oké volt). később egy apple payes packeta vásárlás sikerült. most az előbb az autós boltban 089 elutasítva, app is ezt az üzenetet dobta, bezárolni mégis sikerült
nem tudom már, mit csináljak ezzel a szarral. mivel a support szinte teljesen megszűnt, egy komolyabb hiba esetén lehet nagy szopóka, amire nem nagyon vágyom
[ Szerkesztve ]
-
Fifi
őstag
válasz szabi__memo #15763 üzenetére
Legyél türelmes.
Hol írtál nekik? Appban vagy e-mail?
20 napja írtam nekik appon belül, semmi válasz. Azóta csak kétszer érdeklődtem, hogy tudnának-e segítni ... -
pictigjis
Topikgazda
válasz szabi__memo #15761 üzenetére
de, ezer pont elméletileg 10 font. ötletem sincs, miért nem annyi látszik
-
szabi__memo
nagyúr
Múltkor kaptam 1000 pontot cash-re. Azt írja £7,94-om van. Nem £10 1000 pont? Semmiféle tranzakció nincs a listában
-
ssgt1981
senior tag
1% pénz visszatéritésnél a megadott szolgáltatókat, hogy lehet módosítani? A visszatérítést hova kapom vissza?
-
the radish
senior tag
Ingyenes fiókomat elég az alkalmazásban törölni, más teendőm (pl. külön kártya lemondás, stb) nincs?
-
pdr755
tag
Az alábbi problémám van:
Szerettem volna újra regisztrálni erre a csodára és az utolsó lépésben volt egy olyan kérdés hogy foglalkoztatás formája (többet is megjelolhet)
Az alkalmazott mellett bejelöltem a "freelancer" opciót is mivel megbízási szerződéssel is szoktam jövedelmet kapni (nincs vallakozasom, egyéni vállalkozó statuszom sincs)
Erre kiírja nekem hogy csak üzleti kártyára vagyok jogosult ami personal spending re nem használható. Ezt még később lehet valahol módosítani (mármint a foglalkoztatás formáját)?
Mert ez így nem ér semmit: kezdjük ott hogy az üzleti bankkártya személyes célra használata az account bezárását okozhatja az ilyen appoknál hanem bizonyos helyeken plusz költséggel is jár az üzleti kártyával való fizetés
Most pedig a bankkártya hozzadásan kívül semmit nem lehet csinálni.
Aki mélyebben ismeri az appot annak van erre bármi ötlete? -
-
pictigjis
Topikgazda
tegnap volt egy h&m online vasarlasunk, 5651 lett, ahogy kell. amugy tisztan emlekszem, hogy korabban a deichmann is ezt az altalanos divat mcc-t hasznalta, lehet, hogy konkretan a cipoboltossal van baj, amire ezek szerint atalhattak. meg nem volt alkalmam tesztelni sajna
-
pictigjis
Topikgazda
válasz zerodot #15744 üzenetére
...es az eredeti logika biztosan az volt, hogy mivel gbit eseten alapvetoen mar rendszeren beluli penzmozgasok tortennek, az esetleges valtasi plusz/minuszok hosszu tavon, statisztikailag ugyis kiegyenlitik egymast
ahogy most van, az biztosan nagyon nem jo, de legalabb mukodik a funkcio
-
zerodot
aktív tag
Szerintem itt nem kell semmilyen "devizát beszereznie". Pl. vásároltál X EUR összegben, amiért az eredeti kártyáról levont 5000 Ft-ot. Ha ezt átGBITeled egy másik forintos kártyára, akkor ez már teljesen forintban zajlik: a második kártyáról leszed 5000 Ft-ot, az eredeti kártyára pedig refundol 5000 Ft-ot.
Új váltásnak esetleg akkor lenne értelme, ha a példában eurós kártyára gbitelnél, mert akkor a második kártyáról levont eurót a curve-nek forintra kellene váltania a refundhoz. -
pictigjis
Topikgazda
az eredeti viselkedes nem ez, most lenyegeben ossze van keveredve a forras- es celdeviza. olyan bug is van, hogy egy hetvegi valtasos vasarlasra nem szamolt hetvegi dijat a rendszer, de ha ezt hetkoznap gbit-elnem, ir az app ra extra dijat, hetvegen viszont nem. teljes kavarodas van
a gbit a leiras es a gyakorlat szerint mindig is ugy mukodott, hogy eredeti es valtott osszeget valtozatlanul rakhatsz at. ez valoszinuleg most is igy lenne, ha nem gondolna azt a rendszer, hogy 1 huf = 1 usd / 1 huf = 1 eur es igy tovabb
az a baj, hogy meg nem volt idom bejelenteni se, mert ugy kell megfogalmaznom az ilyen leveleket, hogy meg a leghulyebbek is megertsek naluk, mi is a gond, az meg idoigenyes
-
pictigjis
Topikgazda
válasz pictigjis #15720 üzenetére
ez a dupla konverzios gbit bug azert tud veszteseget okozni. az nem valtozott, hogy az eredeti osszeget refundolja a rendszer, ami azt jelenti, hogy ha a gbit idopontjaban rosszabb a mastercard arfolyam, akkor a kulonbozetet sajat zsebbol kell fizetni. ugyanigy persze akar nyerni is lehet, de mostanaban nem igy mozgott a forint sajna
-
simati
csendes tag
Azok akik szoktak meghívni tagokat a Curvba, látszik valahol az alkalmazásban, hogy a meghívott hozzám tartozik? Sehol nem kellett megadni azonosítót, és egyből a Play áruházba dobott a referral link-re kattintva.
-
ACE-
addikt
válasz unicumnext #15736 üzenetére
Elvileg 5732
Forrás: [link]Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
unicumnext
aktív tag
Valaki esetleg nem tudja mi az ipon.hu-nak az MCC-je? Erste back in time miatt kérdéses nálam
-
pictigjis
Topikgazda
válasz M@Db0Y #15734 üzenetére
így viszont már érdekes. ebben az esetben elképzelhető, hogy a "cipőbolt" mcc kód valamiért 8999-re alakul. nemrég volt hasonló hiba, akkor az élelmiszerboltos 5411 változott 8999-re. az sokkal több usert érintett, viszonylag gyorsan javították is, ez viszont aligha fogja átvinni az ingerküszöböt, ha írsz a supportnak
korábban egy pár átalakuló és cashbackgyilkos mcc-t sikerült (részben nekem) kijavíttatnom a curve-vel, de akkoriban még volt egy fórumos kapcsolattartó a userek és a curve között, és ő valahogy elintézte. mivel lassan már supportos sincs, nemhogy ilyen összekötő, ezt nehéz lesz megjavítani. a magam szempontjából mindegy is, nálam a kétszer kettő új kategóriába se fért bele a divat
azért adott esetben majd megpróbálom leellenőrizni egy közvetlen kh-s és curve-ös vásárlással (mittomén, egy-egy cipőfűzővel)
[ Szerkesztve ]
-
M@Db0Y
senior tag
Sziasztok,
Aki használja GBIT-et Erste kártyával annak jóváíródtak ebben a hónapban a forintok? Olyan mintha már előre beállították volna az új kategóriákat és csak 2-be kaptam vissza, divatra nem jött semmi pedig ha jól értelmezem csak március végétől változik. Esélyes, hogy a curve oldalán van a gond megint
Direkt összehúztam az összes divat kategóriás költést, mert a jövőben nem választottam , erre alig kaptam olyan helyekről ahol korábban ment
-
pictigjis
Topikgazda
válasz Oliverda #15727 üzenetére
szerintem nincs általános kh-s bug, hiszen egy ugyanolyan kh-s hitelkártya meg működik, és a feleségemével soha nem is volt baj a múltban sem. de a saját konkrét kártyaszámommal biztosan van valami bibi, ami lehet kh-s probléma, valami curve-ös akadás, illetve akár a kettő kombinációja is. mindegy, egy ideig elleszek a feleségem kártyájával is
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
-
pictigjis
Topikgazda
hát, a kh-s kártyám megint megnyekkent a curve-ben, ma ismét elkezdtek jönni az app szerint elutasított, de amúgy sikeres tranzakciók. (aztán megint izgulhatok, hogy melyik kártyámra terhelik majd be ezeket utólag, mert a múltkor is összevissza sikerült...) úgy tűnik, ezt a konkrét kártyaszámot valamiért nem tudja huzamosabb ideig hibátlanul kezelni a curve rendszere, de mivel szokás szerint van egy csomó gbit-elnivalóm, nem merem megint kitörölni, hogy adott esetben ismét nulláról induljon a tranzakciótörténetem
egy konkrét kártyaszám korábban csak egy fiókban lehetett benne a curve-nél, akkor sem lehetett másikhoz hozzáadni, ha éppen törölve volt. nemrégiben felhívták rá a figyelmemet, hogy ebben változás történt, így megkértem a feleségemet, hogy törölje ki a saját fiókjából az ő kh-s kártyáját (ez a két kártya amúgy fő- és társkártya), én meg betettem a sajátomba az övét (nyilván a saját nevemmel). közvetlenül egymás után teszteltem a két elméletileg ugyanolyan kártyát: az enyém továbbra is declined/sikeres (azóta már csak simán declined), az övé viszont sikeres tranzakciókat produkál a fiókomban. ez beszarás, szóval azt hiszem, itt az idő, hogy a saját kh-s kártyám helyett kérjek egy újat. elgbit-elgetem, amit kell, és csak utána fogom kitörölni
[ Szerkesztve ]
-
ACE-
addikt
válasz szaboi6512 #15722 üzenetére
Aha, az jellemző hogy egy pénzügyi applikációt külső forrásból telepítek fel csak hogy magyar legyen. Ha nem tudnék, akkor inkább megtanulnék angolul...
-
szaboi6512
őstag
Tudtátok hogy van hozzá fordítás Zityi által?
kép[ Szerkesztve ]
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
pictigjis
Topikgazda
válasz pictigjis #15719 üzenetére
hajjaj... kipróbáltam, de nem ezzel, hanem egy 10,41 USD-s aliexpress tranzakcióval, amit anno 3714 forintra váltott a curve
a revoluton minden pénzt széfbe raktam, majd a HUF devizás kártyára nyomtam egy GBIT-et. nos, az elutasított összeg 3760,82 HUF lett, ami se nem az eredeti forintösszeg, se nem az, amennyi USD-t jelenleg HUF-ra váltana a revolut
szóval a GBIT során a mastercard aktuális árfolyamán váltódott (volna) újra forintra az összeg, ők azok, akiknél most éppen ennyibe kerül a 10,41 USD
erre a káoszra nem nagyon tudok mit mondani, nagyon gáz és nagyon jó kérdés, hogy vajon mennyi lenne a refund, az eredeti összeg vagy más? teljesen összezavarodott a funkció, másnak ilyen baja van
[ Szerkesztve ]
-
pictigjis
Topikgazda
megint egy orbitális bug... van egy ilyen tranzakcióm
ha gbit-elni szeretném, forintra állított kártyát euróban terhelne. vagy mégis forintban, ahogy alul írja? elég jó deal lenne, főleg, ha 100 ezer eurót (de egye fene, forint is jó) kapnék refundban. egyelőre nem merem kipróbálni a teljesen random, utólagos korrekciós terheléseik miatt...
[ Szerkesztve ]
-
pictigjis
Topikgazda
válasz kircsi21 #15716 üzenetére
ezt a januar kozepi igeretukre ertettem, hogy nem sokaig tartott a lendulet
We're currently working on a new strategy to improve our Customer Support to ensure everybody gets a reply as soon as possible in 2024. Thank you for bearing with us!
automata kut meg... hat igen. ehhez ok valamiert benak
-
kircsi21
csendes tag
válasz pictigjis #15715 üzenetére
Visszaállt? Én azt sem vettem észre, hogy valami változott volna... A tavaly november elején felvetett problémámra utoljára január 10-én reagáltak valami elterelő válasszal, azóta is kuss van .
Nem tudom mit tettek megint, de változott az automata benzinkutas elszámolás módja. Legalábbis nálam és most a héten. Azt már tárgyaltuk, hogy az automata kúton megadott összeggel ellentétben 100 GBP-nek megfelelő forint összeget tesz zárolásba a mögöttes kártyán, de eddig legalább a zárolás feloldása után a tényleges összeg jelent meg a Curve egyenlegében. Na, a héten ez úgy történt, hogy a benzinkúton betáplált összegből "visszajárót" jóváírásként jelenítette meg a Curve, ezzel aztán ki is zárja a lehetőségét, hogy ezt a tételt GBiT-eljem... Bravó! Tudom, nem kell automata kúton használni a Curve-öt, dehát...
-
pictigjis
Topikgazda
visszaallt a "nem valaszolunk" rendszer. meg szombaton ketszer fizettem ki a 40 ezres tankolast, rogton bekuldtem az elutasitos cetlit, hogy ne kelljen mar egy csomo napot varni, semmi valasz. azota persze mindketto vigan lekonyvelve, gbit-elni is lehet mindkettot, tiszta szerencse, hogy a hitelkartya fordulonapja meg odebb van. addig talan megoldodik magatol...
-
zeon.hu
nagyúr
Hogy áll most a kp felvétel díja?
(Itthon, hétköznap)#?*@&!
-
Carvus
senior tag
Simple cashbacket kapott már valaki? Nekem a héten volt matrica és parkolás vásárlás is az appban, de egyelőre még nem kaptam visszatérítést. Sablon válasz szerinti 72 óra még nem járt le.
divi#2208
-
ddsteel
aktív tag
válasz szaboi6512 #15705 üzenetére
Nem jó a tendencia, az biztos.
-
ddsteel
aktív tag
válasz szaboi6512 #15701 üzenetére
Ez a rengeteg bug kikészít. Szerencse, hogy ritkán tévedek már az appra
-
szaboi6512
őstag
válasz TrollBalint #15702 üzenetére
Jelkóddal, biometrikussal nekem is, de ha kijelentkezek csak emaillel hajlandó.
Beírom a tel. számot és azonnal átvált email címre.ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél, olvasd el a kibővített összefoglalót! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Asszociációs játék. :)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Vicces képek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest