- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: MS Office365 Linuxon
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
válasz
speedydb23 #4970 üzenetére
A komolyan vételre én azt értem ,hogy futamon valaki benéz egy féktávot vagy egy ívet és simán a komolyan vevök köcsögözik stb . Mindenki hibázhat mindenkit hibába lehet hajszolni , tévedni hibázni meg eléggé emberi dolog .
Nem azzal van a baj ,hogy megpróbál az ember ebben a játékban a határon autózni ,mert mindenki ezt teszi hisz erről szol ez a játék és a sport is . A baj azzal van ,hogy ha behibázik valaki a másik mindjárt kiakad ha kicsit keresztbe tesznek a hibával nekik. Szóval annyira nem szabad komolyan venni ,hogyha véletlen egy féktávon meglöknek akkor ne anyáz meg stb . Mert lehet neki olyan a beállítása ,hogy ö 10 m el később fékezve is el tudna fordulni és azért tol meg mert úgy gondolja 99% ugyanott fékez mint Ö .
Na ezt jó katyvaszosan írtam le de remélem a lényeget ki tudod hámozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest