Hirdetés
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiE137
senior tag
válasz
hermanyi
üzenetére
@Jim
Én anno ilyen 30k feletti logitech-es dolgokkal szemezgettem, kíváncsi lennék, azoknál is késne-e
Bár ez nem hiszem, hogy árfüggő!
Én is headset-el szoktam vezetni, mert az erősítőmet gerjeszti a sima miki, de baromi kényelmetlen, pár óra után fáj a fültövem, mint állat! (Logitech H360)
A madzagot én is rühellem, mert gurulós a székem, és mindig ráhúzom a kábelt, de akkor jobb, ha nem gondolkodok vezeték nélküliekben, ha ennyi cumi vna vele!
Hát nem tudom, sztem Steady-nek más miatt lehetett a kártyájával akadás, mert azt írta, hogy neki 12.6-al jó.
Rajta kívül csak AMD-sek panaszkodtak, úh lehet vmi összefüggés. Már írtam a haveromról is, aki szinén intel cpu-s ati vga-s, és semmi panasza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest