- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
Vasinger! #3613 üzenetére
Szerintem fél év múlva, valamikor nyáron beruházok rá
.... ha tartják a menetrendet, akkor szeptemberben itt lesz már az F1 2013 ... olcsóbb viszont nem nagyon lesz az F1 2012 sem ... legalábbis a megjelenésekor , az F1 2011 is 40 eur volt ... de persze Te tudod
Szerintem annyi gond van csak, hogy patch nélkül játszol, mert én sem vagyok "skilles" meg "pro" , médiumon van a kipörgésgátló, és azért annyira nem sznevedek mint Te
... szóval tuti a patch hiány lesz a gond
Más
AlonsoNem sikerült tegnap megcsinálni, de ki is derült mi a hiba ... szokás szerint nem megy még a pálya, ha megelőzöm, akkor feltorlódik a mezőny, és valamelyik lassítóban megelőzik, és ezért bukom el az érmet.
A 2. bal-jobb lassítót, meg az utolsó kanyart nem bírom normálisan bevenni, addig végig tudok mögötte menni, sőt néha fékeznem is kell, de ezen a 2 ponton mindig elhúz... na , majd gyakorolom még
-
-
barcalaci84
őstag
válasz
Vasinger! #3613 üzenetére
hidd el nem a patchek hiánya okozza nálad a kiforgásokat , gyakorolj egy kicsit
megfelelő vezérlőbeállítás, egy jó setup , még több gyakorlás és odaleszel szögezve az aszfalthoz...nem a virágbolti verzió okozza ezt nálad az tuti, mert nagyon is lehet támadni a kerékvetőket a legtöbb pályán, szélesíteni levágni kanyarokat szintén
(Na most lebuktam
) úgyhogy megkérdezném patchek , javítottak-e az online versenyekben a büntetési rendszeren? ( changelogban nem láttam erre utaló jelet , de hátha)
+ szingapúrra valami jó setup elkelni
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest