- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #4921 üzenetére
Én sem támogatom a 10%-os futamokat. Főleg időmérő nélkül, mert az a pár kör semmire sem elég szoros mezőnyben. Ráadásul pont az a lehetőség nincs meg, amit írsz, hogyha az elején kivágnak, vagy összetörnek, akkor simán ki lehet menni keményért és már nem kell visszajönni. A keménynek lehet adni, az sosem fogy el a végére.
A 3 körös és a 10%-os futamok arra jók, hogy gyorsan növeljük a pontunkat és a győzelmek számát, de a rendes versenyzés élménye nekem 20%-tól kezdődik.
Egyébként sztem ez a játék nem igazán ad lehetőséget a gumispórolásra. Még én sem találkoztam olyannal, hogy vki előnyt szerzett volna azzal, hogy egy körrel tovább maradt kinn, mint én.
krazsó: Használd a jobb oldali alap setupot (legkisebb leszorítóerős). Nem kell a részletekkel babrálni. Azzal fog menni 355-öt Monzában.
-
ftomi74
tag
válasz
Rolly Dy07 #4921 üzenetére
A gumi spórolásnak akkor látnám értelmét, ha 20%-oson a lággyal 1-2 körrell többet tudnál kint maradni, mint én. De ezt még senkitől sem láttam, már a plussz 1 kör alatt is bukni szoktak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Fotó állvány eladó
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest